οπως παντα ενημεροςΣτις 23.00 ανοιγει
σ ευχαριστω προεδρε
τι μπορει να καναν απο εκεινη την ωρα?
οπως παντα ενημεροςΣτις 23.00 ανοιγει
οπως παντα ενημερος
σ ευχαριστω προεδρε
τι μπορει να καναν απο εκεινη την ωρα?
μηπως γιατι δεν πιανουν πολυ τους πουτσους?Meeting γιατί δεν πιάνουν στόχους !!!! ;)
μηπως γιατι δεν πιανουν πολυ τους πουτσους?
;)Μπορεί πάλι να είχαν εκπαιδευτικά σεμινάρια , όλες με ένα σέικερ στο χέρι
Ακόμα στόκοι είναι οι σερβιτόροι?? Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Το κέρασμα σε κοπέλα ήταν 30, δύσκολο να έγινε φέτος 20. Η γκομενοπαρέα κέρασε καμιά χορεύτρια?
Τουλάχιστο δεν το αυξήσανε! Τι παίζει από νέες αφίξεις? Ποιές παλιές έχουν φύγει από το μαγαζί, ποιές έχουν σταματήσει το επάγγελμα? Όπως είπα έχω να πάω από πέρυσι και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.Ακόμα 30 είναι δυστυχώς!
το μαγαζι ειναι σχεδον καθε βραδυ αδειο....τα αυτοκινητα που εχει στο παρκινγκ ειναι απο το προσωπικο του μαγαζιου
αν δεν κανουν κατι με τις τιμες θα ειναι για καιρο αδειο το μαγαζι κ θα βαρανε μυγες
Ρε γαμώτο πώς τους συμφέρει να έχουν άδεια τραπέζια καθημερινά, να μη βλέπουν πελάτη ούτε ζωγραφιστό και αυτοί απτόητοι να διατηρούν τις τιμές στα ίδια ψηλά επίπεδα? Μου φαίνεται πολύ τρελό. Ας κάνουν κάτι γιατί είναι άδικο οι στριπτιτζούδες να βγάζουν μεροκάματο απλά παίζοντας με το κινητό τους και λιμάροντας τα νύχια τους όλη νύχτα.το μαγαζι ειναι σχεδον καθε βραδυ αδειο....τα αυτοκινητα που εχει στο παρκινγκ ειναι απο το προσωπικο του μαγαζιου
αν δεν κανουν κατι με τις τιμες θα ειναι για καιρο αδειο το μαγαζι κ θα βαρανε μυγες
δεν ξερω φιλοςΡε γαμώτο πώς τους συμφέρει να έχουν άδεια τραπέζια καθημερινά, να μη βλέπουν πελάτη ούτε ζωγραφιστό και αυτοί απτόητοι να διατηρούν τις τιμές στα ίδια ψηλά επίπεδα? Μου φαίνεται πολύ τρελό. Ας κάνουν κάτι γιατί είναι άδικο οι στριπτιτζούδες να βγάζουν μεροκάματο απλά παίζοντας με το κινητό τους και λιμάροντας τα νύχια τους όλη νύχτα.
Άμα τους συμφέρει ας αφήσουν τις τιμές στα ύψη και ας τις ανεβάσουν κι άλλο αν θέλουν αφού έχουν στάνταρ κορόιδα..πελάτες ήθελα να πω που πάνε Σάββατο. Εμείς οι απλοί άνθρωποι πάντως δεν πρόκειται να πάμε με αυτές τις τιμές και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.δεν ξερω φιλος
υποθετω οτι σαββατα γινεται χαμος κ εχουν κ τους στανταρ πελατες οι οποιοι τα σταζουν χοντρα
αλλα ενα τετοιο μαγαζι δεν μπορει να στηριζεται μονο σε μια μερα δουλειας
+ 1000 φιλοςΆμα τους συμφέρει ας αφήσουν τις τιμές στα ύψη και ας τις ανεβάσουν κι άλλο αν θέλουν αφού έχουν στάνταρ κορόιδα..πελάτες ήθελα να πω που πάνε Σάββατο. Εμείς οι απλοί άνθρωποι πάντως δεν πρόκειται να πάμε με αυτές τις τιμές και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.