Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν τα παλια μπερεκετια....80-150 ειναι τα λεφτα που περνουν..φυσικα τα 150 για τις καλες....θα μου πεις λιγα ειναι??Ναι για να σε χουφτωνει ο καθε ενας και να ακους τις παπαριες τους λιγα ειναι...στις αρχες του 2000 τα 150ε ηταν αυτα που περνανε οι μετριες.

nikos.papa

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις νεοτερα απο το dreams?λεω να επισκευτω σημερα, αλλα δεν εχω ιδεα απο τις τιμες. εισοδοσ ειναι ακομα 20 αλλα ποτο και prive?επισης παιζει σεναριο να προχωρησει το θεμα?

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
    Είσοδος 20 ποτό και χορός 30.Για παραπάνω πολύ δύσκολα και πάντα με το ανάλογο τίμημα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πήγε κανένας Dreams αυτές τις μέρες? Παίζει τίποτα καλό? Έχω να μπω από πέρυσι που πήγα σε bachelor. Πολύ γαμάτος χώρος και πολύ ωραία κορίτσια! Από τότε ως τώρα όμως σίγουρα θα έχει νέες αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις. Λοιπόν? Ποιός πήγε πρόσφατα να μας κάνει ρεπορτάζ?  ;)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Eγω πηγα σε ενα μπάτσελορ... Γενικά μέτριες κοπέλες, αρκετές αλλα μέτριες... Όμως είχε χαβαλέ το μαγαζί... Και αν και καθημερινή (Πέμπτη) ήταν ανοιχτό ώς τις 7-8 το πρωί. Είχε και δυο ξεκάρφωτες γκομενοπαρέες (αυτο δεν ξερω αν ήταν καλό ή κακό) που ήταν και οι ωραιότερες γυναίκες στο μαγαζί και σίγουρα ωραιότερες απο τις στριπτηζούδες... Η καλύτερη χορεύτρια και με διαφορά ήταν κατα γενική ομολογία η Μικαέλλα που είχε έρθει απο το Πλάτινουμ εκτάκτως όπως είπε... Κουκλάρα και τρομερή και στο πριβέ... Οι σερβιτόροι γενικά στόκοι, για να συνεννοηθείς να σου στείλουν συγκεκριμένη κοπέλα έπρεπε να κάνεις αίτηση στο ΚΕΠ... Εισοδος 20 ευρώ... Ποτό δεν κεράσαμε αλλά νομίζω ήταν επίσης 20, τα πριβέ τα παίρναμε δυο-δυο και άξιζαν μιας και ήταν στον πάνω όροφο και ήταν αρκετά απομονωμένα...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ακόμα στόκοι είναι οι σερβιτόροι?? Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Το κέρασμα σε κοπέλα ήταν 30, δύσκολο να έγινε φέτος 20. Η γκομενοπαρέα κέρασε καμιά χορεύτρια?

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα στόκοι είναι οι σερβιτόροι?? Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Το κέρασμα σε κοπέλα ήταν 30, δύσκολο να έγινε φέτος 20. Η γκομενοπαρέα κέρασε καμιά χορεύτρια?

Ακόμα 30 είναι δυστυχώς!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ακόμα 30 είναι δυστυχώς!
Τουλάχιστο δεν το αυξήσανε! :cheesy: Τι παίζει από νέες αφίξεις? Ποιές παλιές έχουν φύγει από το μαγαζί, ποιές έχουν σταματήσει το επάγγελμα? Όπως είπα έχω να πάω από πέρυσι και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λοιπόν προτεινόμενες μεταρυθμίσεις για το μαγαζί και γενικότερα τα Platinum για να δουν ανάκαμψη. Τιμές κρίσης: :) είσοδος 10, ποτό 15 και ποτό 30, πριβέ 20. Βγάλτε και κάρτες δωρεάν χορού. Πανικός θα γίνει. Δεν είναι μεγάλη αλλαγή αν το σκεφτείτε. Το μαγαζί θα γεμίζει και θα έχουμε και πάλι τις παλιές καλές μέρες των στριπ. Είναι και γαμώ τα μαγαζιά, κρίμα να περιμένει μόνο ένα παρασκευοσάββατο για να δει αρκετό κόσμο...και αν. ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το μαγαζι ειναι σχεδον καθε βραδυ αδειο....τα αυτοκινητα που εχει στο παρκινγκ ειναι απο το προσωπικο του μαγαζιου
αν δεν κανουν κατι με τις τιμες θα ειναι για καιρο αδειο το μαγαζι κ θα βαρανε μυγες

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
το μαγαζι ειναι σχεδον καθε βραδυ αδειο....τα αυτοκινητα που εχει στο παρκινγκ ειναι απο το προσωπικο του μαγαζιου
αν δεν κανουν κατι με τις τιμες θα ειναι για καιρο αδειο το μαγαζι κ θα βαρανε μυγες

Έχω να πάω σε στριπ πάνω απο 1,5 χρόνο , πάω μόνο στην Αθήνα που κατεβένω 1/δίμηνο, στα πιο ακριβά-κυριλέ και ανάλογης ποιότητας οι τιμές σήμερα είναι 15 είσοδος μετά ποτού , 10 χορός , 10 & 20 κέρασμα . Φυσικά τα Παρασκευοσάββατα γίνεται της πουτ... απο κόσμο !

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε γαμώτο πώς τους συμφέρει να έχουν άδεια τραπέζια καθημερινά, να μη βλέπουν πελάτη ούτε ζωγραφιστό και αυτοί απτόητοι να διατηρούν τις τιμές στα ίδια ψηλά επίπεδα? Μου φαίνεται πολύ τρελό. Ας κάνουν κάτι γιατί είναι άδικο οι στριπτιτζούδες να βγάζουν μεροκάματο απλά παίζοντας με το κινητό τους και λιμάροντας τα νύχια τους όλη νύχτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε γαμώτο πώς τους συμφέρει να έχουν άδεια τραπέζια καθημερινά, να μη βλέπουν πελάτη ούτε ζωγραφιστό και αυτοί απτόητοι να διατηρούν τις τιμές στα ίδια ψηλά επίπεδα? Μου φαίνεται πολύ τρελό. Ας κάνουν κάτι γιατί είναι άδικο οι στριπτιτζούδες να βγάζουν μεροκάματο απλά παίζοντας με το κινητό τους και λιμάροντας τα νύχια τους όλη νύχτα.
δεν ξερω φιλος
υποθετω οτι σαββατα γινεται χαμος κ εχουν κ τους στανταρ πελατες οι οποιοι τα σταζουν χοντρα
αλλα ενα τετοιο μαγαζι δεν μπορει να στηριζεται μονο σε μια μερα δουλειας

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δεν ξερω φιλος
υποθετω οτι σαββατα γινεται χαμος κ εχουν κ τους στανταρ πελατες οι οποιοι τα σταζουν χοντρα
αλλα ενα τετοιο μαγαζι δεν μπορει να στηριζεται μονο σε μια μερα δουλειας
Άμα τους συμφέρει ας αφήσουν τις τιμές στα ύψη και ας τις ανεβάσουν κι άλλο αν θέλουν αφού έχουν στάνταρ κορόιδα..πελάτες ήθελα να πω που πάνε Σάββατο. Εμείς οι απλοί άνθρωποι πάντως δεν πρόκειται να πάμε με αυτές τις τιμές και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άμα τους συμφέρει ας αφήσουν τις τιμές στα ύψη και ας τις ανεβάσουν κι άλλο αν θέλουν αφού έχουν στάνταρ κορόιδα..πελάτες ήθελα να πω που πάνε Σάββατο. Εμείς οι απλοί άνθρωποι πάντως δεν πρόκειται να πάμε με αυτές τις τιμές και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
+ 1000 φιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom