Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Άμα τους συμφέρει ας αφήσουν τις τιμές στα ύψη και ας τις ανεβάσουν κι άλλο αν θέλουν αφού έχουν στάνταρ κορόιδα..πελάτες ήθελα να πω που πάνε Σάββατο. Εμείς οι απλοί άνθρωποι πάντως δεν πρόκειται να πάμε με αυτές τις τιμές και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Από ότι ξέρω ούτε ΠαρασκευοΣαββατα έχει πολύ δουλειά . Ενα μπαμ κατά τις 02,30 γίνεται και αυτο οχι ιδιαιτερα δυνατό.
Απορίας αξιο ειναι πως δε ριχνουνε τις τιμές!!!!!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ποιές κοπέλες δουλεύουν τώρα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πιστευω παντως οτι και απο αυτους τους ελαχιστους του σαββατου που αποτελουν κατι μπροστα στο τιποτα των υπολειπων ημερων, υποψιφιοι γαμπροι γαμικουλες κατα φαντασια αλλα και ατομα με προβλημα επικοινωνειας,μονο 1 σστους 10 αντε στους 8 κερνανε και κανενα ποτο αντε και κανενα πριβε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κατάλαβα, κανείς δεν έχει πάει εδώ και πολύ καιρό..  :cheesy:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Λάθος...!! Πήγα εγώ... Αλλά εννοείται πως δεν θυμάμαι σχεδόν κανένα όνομα... Οι κοπέλες μέτριες, μόνο ήταν μια καλή ξανθιά που την είχε διαρκώς αγκαζέ ένας τυπάς και μια που ήταν μόνο για εκείνο το βράδυ εκεί "δανεική" απο το άλλο Platinum και τελικά όλοι αυτήν παίρνανε prive, η Μικαέλα... Όλες οι άλλες ήταν for the pouts...  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Λάθος...!! Πήγα εγώ... Αλλά εννοείται πως δεν θυμάμαι σχεδόν κανένα όνομα... Οι κοπέλες μέτριες, μόνο ήταν μια καλή ξανθιά που την είχε διαρκώς αγκαζέ ένας τυπάς και μια που ήταν μόνο για εκείνο το βράδυ εκεί "δανεική" απο το άλλο Platinum και τελικά όλοι αυτήν παίρνανε prive, η Μικαέλα... Όλες οι άλλες ήταν for the pouts...  :grin:
πιστευω αν εβλεπες την Ντενις θα το ελεγες γιατι δν θα περνουσε απαρατηρητη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οχι οχι ειναι και παραειναι...απλα εχουμε δει ατομα στο παρελθον στα μαγαζια αυτα που μπορουν να χαρακτηριστουν classic..οι παλαιωταιροι θα θυμουνται.. νταλμα ελλη λινετ μυριαμ( την εχω δει και σε κιν.παραγωγες ΟΧΙ ΤΣΟΝΤΑ) και αλλες με τις οποιες μεγαλωσαμε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Το ξέρω φίλε μου, πλάκα έκανα. Η Ντενίς είναι κουκλί!  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισκεψη μεχρι κ πριν απο λιγο στο εν λογω μαγαζι....
πελατες λιγοι αν κ ηταν σαββατο κ κοπελες επισης λιγες,στον αριθμο 7 νομιζω.

πρωτη κοπελα που ηρθε σε μενα μια μαυρουλα το ονομα της δεν το θυμαμαι αλλα θυμαμαι την μυρωδια της....της εδωσα μπουλο με την μια

επομενη κοπελα η καρμεν,ξανθουλα αβυζη με μετριο κωλαρακι  ρουμανα κ λιγο βαρετη σαν παρεα

επομενη η μπιανκα που μου το επαιζε ιστορια,επισης ξανθια αβυζη ομως με ωραιο πατο κ αρκετα ψηλη....κ αυτη ρουμανα

κ τελευταια ηρθε η γκαμπριελα....δουλευει πλατινουμ κ εδω ηρθε για κανα δυο μερες μου ειπε.η κοπελα θεα,γαλαζια ματια σωμα πολυ γυμνασμενο,πατος κολαση κ βυζι τουμπανο σιλικονατο.την κερασα ενα ποτο κ λιγο πριν σχολασει την πηρα πριβε κ τα εδωσε ολα η κοπελα,πολυ καλος χορος κ πολυ καυλα γενικοτερα το μωρο.

εισοδος 20ε κ σου δινουν δωρο καρτα χορου,το απλο ποτο της κοπελας 30ε κ το κανονικο 60ε κ μετα εχει μικρη σαμπανια με 150ε κτλ κτλ κ ξεφευγουμε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη μεχρι κ πριν απο λιγο στο εν λογω μαγαζι....
πελατες λιγοι αν κ ηταν σαββατο κ κοπελες επισης λιγες,στον αριθμο 7 νομιζω.

πρωτη κοπελα που ηρθε σε μενα μια μαυρουλα το ονομα της δεν το θυμαμαι αλλα θυμαμαι την μυρωδια της....της εδωσα μπουλο με την μια

επομενη κοπελα η καρμεν,ξανθουλα αβυζη με μετριο κωλαρακι  ρουμανα κ λιγο βαρετη σαν παρεα

επομενη η μπιανκα που μου το επαιζε ιστορια,επισης ξανθια αβυζη ομως με ωραιο πατο κ αρκετα ψηλη....κ αυτη ρουμανα

κ τελευταια ηρθε η γκαμπριελα....δουλευει πλατινουμ κ εδω ηρθε για κανα δυο μερες μου ειπε.η κοπελα θεα,γαλαζια ματια σωμα πολυ γυμνασμενο,πατος κολαση κ βυζι τουμπανο σιλικονατο.την κερασα ενα ποτο κ λιγο πριν σχολασει την πηρα πριβε κ τα εδωσε ολα η κοπελα,πολυ καλος χορος κ πολυ καυλα γενικοτερα το μωρο.

εισοδος 20ε κ σου δινουν δωρο καρτα χορου,το απλο ποτο της κοπελας 30ε κ το κανονικο 60ε κ μετα εχει μικρη σαμπανια με 150ε κτλ κτλ κ ξεφευγουμε....
τι τιμες ειναι αυτες;και περιμενουν μετα και πελατες; :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ημουν φαν των στριπ μαγαζιων αλλα με αυτες τις τιμες εχω να πατησω 2 χρονια (πλην 1ς φορας λογο μπατσελορ) και μαλλον θα αργησω και αλλο να ξαναπαω

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εκεί δούλευε μια Κατερίνα.. μελαχρινή, δουλεύει ακόμα? την θυμάται κανείς?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εκεί δούλευε μια Κατερίνα.. μελαχρινή, δουλεύει ακόμα? την θυμάται κανείς?
ναι φιλος,δουλευει ακομα,χθες ηταν εκει κ ξεχασα να την αναφερω.την πετυχα οταν χορευε,καλη στον χορο αλλα δεν ξερω γενικοτερα τι παιζει
σχετικα ομορφη κοπελιτσα με ωραιο κωλο αλλα απο βυζι πολυ χαλαρο φαινοταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom