Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι τιμες ειναι αυτες;και περιμενουν μετα και πελατες; :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
γαμησε τα....
εγω με 50ε χθες λογω εισοδου κ ποτου που κερασα κ δεν καταλαβα τιποτα....
θα μπορουσε βεβαια κανεις με 20ε του ποτου κ με πριβε δωρεαν να κανει μια τσαρκα αλλα κ παλι πρεπει να βαλουν μυαλο

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι τιμές είναι αποτρεπτικές... πάντως και ο χώρος των prive είναι λίγο "άβολος" ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
τερμα αβολος. Στο πλατινουμ ειναι ακομα η Μαρια η Ιταλιδα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οι τιμές είναι αποτρεπτικές... πάντως και ο χώρος των prive είναι λίγο "άβολος" ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται...
εκτος το οτι οι καναπεδες ειναι χαλια βαλμενοι εχεις κ το ματακια να σε βλεπει στην γωνια λες κ τι θα κανεις στην κοπελα ας πουμε....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά μιλάμε έχω να πάω από το μπάτσελορ ενός φίλου μου που έγινε ενάμιση χρόνο πριν, ήδη το φιλαράκι μου έχει κάνει το πρώτο του παιδί και απ'ότι καταλαβαίνω δουλεύουν οι ίδιες κοπέλες ακόμα!!!! Ούτε μια αλλαγή. Ούτε στις τιμές, ούτε στα κορίτσια!! Ε πώς να πάει κοσμος τότε? Το να πηγαινοέρχονται από το ένα πλάτινουμ στο άλλο δεν είναι αλλαγή, ούτε λύση στο πρόβλημα. Χρειάζονται και μερικά καινούρια κορίτσια και φυσικά πτώση των τιμών. Το μαγαζί αξίζει! Είναι πολύ κρίμα να πηγαίνει χαμένο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά μιλάμε έχω να πάω από το μπάτσελορ ενός φίλου μου που έγινε ενάμιση χρόνο πριν, ήδη το φιλαράκι μου έχει κάνει το πρώτο του παιδί και απ'ότι καταλαβαίνω δουλεύουν οι ίδιες κοπέλες ακόμα!!!! Ούτε μια αλλαγή. Ούτε στις τιμές, ούτε στα κορίτσια!! Ε πώς να πάει κοσμος τότε? Το να πηγαινοέρχονται από το ένα πλάτινουμ στο άλλο δεν είναι αλλαγή, ούτε λύση στο πρόβλημα. Χρειάζονται και μερικά καινούρια κορίτσια και φυσικά πτώση των τιμών. Το μαγαζί αξίζει! Είναι πολύ κρίμα να πηγαίνει χαμένο.
τα δυο ρουμανακια κ η μαυρη που εγραψα πιο πανω ειναι καινουριες....μην το κραζεις πολυ το μαγαζι.αλλα οι τιμες ειναι για τον πεο,το μονο θετικο ειναι οτι κανουν δωρο το πρωτο πριβε με καθε επισκεψη αλλα κ παλι θελουν δουλεια ακομα για να γεμισουν το μαγαζι.
με τιμη εισοδου 10ε κ δωρο καρτα κ με ποτα της κοπελας 15ε κ 30ε απλο κ σπεσιαλ αντιστοιχα θα ειχε περισσοτερο κοσμο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τα δυο ρουμανακια κ η μαυρη που εγραψα πιο πανω ειναι καινουριες....μην το κραζεις πολυ το μαγαζι.αλλα οι τιμες ειναι για τον πεο,το μονο θετικο ειναι οτι κανουν δωρο το πρωτο πριβε με καθε επισκεψη αλλα κ παλι θελουν δουλεια ακομα για να γεμισουν το μαγαζι.
με τιμη εισοδου 10ε κ δωρο καρτα κ με ποτα της κοπελας 15ε κ 30ε απλο κ σπεσιαλ αντιστοιχα θα ειχε περισσοτερο κοσμο
Εμένα λες αλλά εσύ είσαι πιό αυστηρός. Είχα προτείνει σε παλιότερο ποστ χαμηλότερες τιμές αλλά όχι και τόσο χαμηλές!  :cheesy: Το ότι το πρώτο πριβέ είναι δώρο δε λέει τίποτα. Πιθανον να σε πρήζει η κοπέλα "να πάρουμε κι άλλο, να πάρουμε κι άλλο, να πάρουμε κι άλλο!!!" οπότε μεσ'την γκάβλα παίρνεις, άρα δώρο άδωρο. Το μαγαζί είναι γαμάτο και επιβάλλεται να κάνει κάτι να'ρθει περισσότερος κόσμος.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εμένα λες αλλά εσύ είσαι πιό αυστηρός. Είχα προτείνει σε παλιότερο ποστ χαμηλότερες τιμές αλλά όχι και τόσο χαμηλές!  :cheesy: Το ότι το πρώτο πριβέ είναι δώρο δε λέει τίποτα. Πιθανον να σε πρήζει η κοπέλα "να πάρουμε κι άλλο, να πάρουμε κι άλλο, να πάρουμε κι άλλο!!!" οπότε μεσ'την γκάβλα παίρνεις, άρα δώρο άδωρο. Το μαγαζί είναι γαμάτο και επιβάλλεται να κάνει κάτι να'ρθει περισσότερος κόσμος.
χρειαζεται γενικιοτερα αλλαγες...κ λιγο η διακοσμηση θα ελεγα

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει και άλλος χώρος για όσους τα σκάνε πιο χοντρά? ή για πιο σταθερούς πελάτες? ξέρει κανείς?

cantona81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
62
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Αλεξάνδρα? Μια ξανθιά με κοντό μαλλί από Λευκορωσία αν δεν κάνω λάθος.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
οχι τωρα πια ειναι στο ΣΟΛ

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Είχα πάει το καλοκαίρι μια Παρασκευή.
Βαρούσαν μύγες :s&m_1:
Οι περισότερες κοπέλες εμφανισιακά δε λένε κ πολλά,απλά εμφανίσιμες γκαβλίτσες της διπλανής πόρτας.
Ευχάριστες βέβαια οι περισότερες.
Πήρα πριβέ με τη Γκαμπριέλλα,ξανθιά γυμνασμένη,τούμπανο με σιλικονατες βυζάρες :tits2:,η μόνη που εμφανισιακά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο κατ εμέ,στο χορό πολύ καλή επίσης.
Οι τιμές τους είναι πολύ υψηλές :-,όπως και σε όλα τα μαγαζιά της πόλης,αλλά ειδικά εκεί!
Κάποτε ήταν τίγκα στις μουνάρες κ έλεγες ε δε βαριέσαι,τώρα?
Οι κάρτες δωρεάν χορού είναι μια καλή κίνηση...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχα πάει το καλοκαίρι μια Παρασκευή.
Βαρούσαν μύγες :s&m_1:
Οι περισότερες κοπέλες εμφανισιακά δε λένε κ πολλά,απλά εμφανίσιμες γκαβλίτσες της διπλανής πόρτας.
Ευχάριστες βέβαια οι περισότερες.
Πήρα πριβέ με τη Γκαμπριέλλα,ξανθιά γυμνασμένη,τούμπανο με σιλικονατες βυζάρες :tits2:,η μόνη που εμφανισιακά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο κατ εμέ,στο χορό πολύ καλή επίσης.
Οι τιμές τους είναι πολύ υψηλές :-,όπως και σε όλα τα μαγαζιά της πόλης,αλλά ειδικά εκεί!
Κάποτε ήταν τίγκα στις μουνάρες κ έλεγες ε δε βαριέσαι,τώρα?
Οι κάρτες δωρεάν χορού είναι μια καλή κίνηση...
η γκαμπριελα δεν δουλευει στο πλατινουμ στα σφαγια μονιμα?
κ εγω την ειχα πετυχει κ την ειχα παρει πριβε

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
η γκαμπριελα δεν δουλευει στο πλατινουμ στα σφαγια μονιμα?

Δε ξέρω ρε συ,υποθέτω απο αυτά που λένε κ οι προηγούμενοι...
Πολύ δυνατό κομμάτι όμως, υπέργκαβλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom