You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dreams Platinum στo αεροδρόμιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 624
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οχι φιλε,τιποτα.δεν βγηκα καν απο το σπιτι εκτος απο μι βολτα στα καινουρια στουντιο της ποληςDeker, καμία επίσκεψη το σκ;
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι φιλε,τιποτα.δεν βγηκα καν απο το σπιτι εκτος απο μι βολτα στα καινουρια στουντιο της πολης
Άσε, εγώ ήμουν στην Κρήτη, πήγα για το γάμο ενός κολλητού και έγινα δαντέλα από το φαγητό και από το ποτό! Χτες ήταν να πάω στο Platinum, αλλά ήμουν πολύ πτώμα, ίσως σήμερα. Μάλλον θα αλλάξω στέκι, ένεκα εσωτερικών μεταγραφών...
για πες μεταγραφες.....δεν σε χαλασε το φαγοποτι....Άσε, εγώ ήμουν στην Κρήτη, πήγα για το γάμο ενός κολλητού και έγινα δαντέλα από το φαγητό και από το ποτό! Χτες ήταν να πάω στο Platinum, αλλά ήμουν πολύ πτώμα, ίσως σήμερα. Μάλλον θα αλλάξω στέκι, ένεκα εσωτερικών μεταγραφών...
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για πες μεταγραφες.....δεν σε χαλασε το φαγοποτι....
Καθόλου όμως! Μία μεταγραφή ξέρω φίλε, δεν κατάλαβες ποια; χε χε
λες να μην εχω καταλαβει?που πηγε?καλιγουλα?Καθόλου όμως! Μία μεταγραφή ξέρω φίλε, δεν κατάλαβες ποια; χε χε
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λες να μην εχω καταλαβει?που πηγε?καλιγουλα?
Όχι, βρε, από το Dreams στο Platinum! Εσωτερική. Χαχα
Μάλλον θα αλλάξω στέκι, ένεκα εσωτερικών μεταγραφών...
καταλαβα που σε χανουμε που σε βρισκουμε εκει θα εισαιΌχι, βρε, από το Dreams στο Platinum! Εσωτερική. Χαχα
ναι ναι,σε βλεπω.....δεν τρως 200ε το βραδυ,τρως 150ε.εκανες προοδοΠροσπαθώ να ξεκολλήσω, πρέπει να με πιστέψεις!
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ναι,σε βλεπω.....δεν τρως 200ε το βραδυ,τρως 150ε.εκανες προοδο
Έλα ρε, είσαι υπερβολικός. Την τελευταία φορά έφαγα...140!
οκ,λαθος μου.δεν θα ξαναγινει.εχουμε αλλες μεταγραφες απο κοπελες του dreams?ειτε να ερθουν ειτε να φυγουνΈλα ρε, είσαι υπερβολικός. Την τελευταία φορά έφαγα...140!
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ,λαθος μου.δεν θα ξαναγινει.εχουμε αλλες μεταγραφες απο κοπελες του dreams?ειτε να ερθουν ειτε να φυγουν
Μόλις έχω ενημέρωση, θα σου πω. Για την Αλεξάνδρα ότι γύρισε στο Le Cabaret νομίζω ότι το ξέρεις...
το ξερω αυτο....Μόλις έχω ενημέρωση, θα σου πω. Για την Αλεξάνδρα ότι γύρισε στο Le Cabaret νομίζω ότι το ξέρεις...
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως τελευταία φορά που πήγα (προηγούμενη Πέμπτη), ξαναείδα την Ολίβια και είναι πολύ εντυπωσιακή. Λίγο κρύα, αλλά εντυπωσιακή. Αν κάποιος δεχτεί να μιλάει αγγλικά και του αρέσει εμφανισιακά, πιστεύω ότι θα περάσει καλά.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Η ντενις ακομα ειναι εκει ε?
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η ντενις ακομα ειναι εκει ε?
Πιστεύω πως ναι, αν και την τελευταία φορά ήταν η μοναδική επίσκεψή μου στην οποία δεν την είδα εκεί. Εντάξει, λογικά θα έτυχε στο ρεπό της.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
την Ντενις τελικα την ειδες?Χτες, πρώτη φορά πήγα στο Platinum και πέρασα καλά. Και το όνομα αυτής...Νάταλι! Μην μπερδευόμαστε, η Σαμπίνα του Dreams είναι. χε χε
npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την Ντενις τελικα την ειδες?
Όχι, γιατί ήμουν στο Platinum.