npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποια ντενιζ? εγω μονο αυτην κοιταω εκει μεσα και εξω.
είπαμε, γούστα είναι αυτά και είναι καλό που είναι διαφορετικά! Χε χε
ρε σεις,τωρα περα απο την πλακα,υπαρχουν μερικες οι οποιες δεν τις παω μια.ας πουμε την ιρις την ελληνιδα απο ροδο νομιζω πως ειναι.δεν ειναι ελεος η τυπισα?εχει κ τα κιλακια της τα παραπανισια,κ δεν ειναι λιγα.εμενα ας πουμε δεν μ αρεσει καθολοθ,οπως επισης κ κανα δυο μαυρουλες
εγω την εχω πετυχει να χορευει παλιοτερα.....κ μαλιστα σαββατο βραδυ που ηταν γεματοΚοίταξε, δεν είναι γενικά του γούστου μου οι μαυρούλες και αν εξαιρέσεις τη Βαλέρια, είναι και αγενείς τις περισσότερες φορές! Για την Ιριδα θα συμφωνήσω από άποψη εμφάνισης (όλοι έχουμε προσέξει ότι δε χορεύει, έτσι;). Είναι όμως ευγενική κοπέλα και αυτό για μένα τουλάχιστον, είναι σημαντικό. Επίσης δεν πάω μία τη Μάτα την ελληνίδα! Μακριαααααααα...
εγω την εχω πετυχει να χορευει παλιοτερα.....κ μαλιστα σαββατο βραδυ που ηταν γεματο
δεν μου φαινεται περιεργοΣταμάτησε, φαίνεται υπήρξαν παράπονα... χε χε...lol
δεν μου φαινεται περιεργο
νομιζω πως ναι αλλα δεν την εχω παρει πριβε η κερασμα γιατι αλλιως θα την θυμομουν μια χαραΤη Σαμπίνα που αρέσει σε μένα την ξέρεις;
νομιζω πως ναι αλλα δεν την εχω παρει πριβε η κερασμα γιατι αλλιως θα την θυμομουν μια χαρα
Φίλε μου πως να την ξέρει κανείς?
Αφού την έχεις καπαρωμένη κάθε μέρα
τα εχω διαβασει...χε χε, σωστά. αν διάβασες προηγούμενα ποστ, δε χρειάζεται να σου πω αν την έχω πάρει πριβέ ή κέρασμα. χαχαχα
που εισαι χαμενος εσυ ρε?καλο ειναι αλλα ειναι πολυ ακριβω.τα δικα σας εκει κατω ειναι κλασεις ανωτεραιεν καλο μαγαζι αμα ινε να παο κε εγο???
θα εμ κερασισ εσιπου εισαι χαμενος εσυ ρε?καλο ειναι αλλα ειναι πολυ ακριβω.τα δικα σας εκει κατω ειναι κλασεις ανωτερα
τι ωραια που τα λες βρε....ελα εσυ κ βλεπουμεθα εμ κερασισ εσι
ρε στιλε χριμα εχο ολε λογαρισμο σε ολε τισ τραπεζεσ,στιλε κε ισιτιρια ολιμπικιστι ωραια που τα λες βρε....ελα εσυ κ βλεπουμε
καλα εσυ δεν ντρεπεσαι καθολου?γαυρος εσυ,παοκτσης εγω κ θα δωσουμε τα λεφτα μας στο βαζελο της ολυμπιακης?ρε στιλε χριμα εχο ολε λογαρισμο σε ολε τισ τραπεζεσ,στιλε κε ισιτιρια ολιμπικισ
νε ρε θα μασ πιασι κε τουσ διο κοτσοκαλα εσυ δεν ντρεπεσαι καθολου?γαυρος εσυ,παοκτσης εγω κ θα δωσουμε τα λεφτα μας στο βαζελο της ολυμπιακης?