Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις,τωρα περα απο την πλακα,υπαρχουν μερικες οι οποιες δεν τις παω μια.ας πουμε την ιρις την ελληνιδα απο ροδο νομιζω πως ειναι.δεν ειναι ελεος η τυπισα?εχει κ τα κιλακια της τα παραπανισια,κ δεν ειναι λιγα.εμενα ας πουμε δεν μ αρεσει καθολοθ,οπως επισης κ κανα δυο μαυρουλες

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις,τωρα περα απο την πλακα,υπαρχουν μερικες οι οποιες δεν τις παω μια.ας πουμε την ιρις την ελληνιδα απο ροδο νομιζω πως ειναι.δεν ειναι ελεος η τυπισα?εχει κ τα κιλακια της τα παραπανισια,κ δεν ειναι λιγα.εμενα ας πουμε δεν μ αρεσει καθολοθ,οπως επισης κ κανα δυο μαυρουλες

Κοίταξε, δεν είναι γενικά του γούστου μου οι μαυρούλες και αν εξαιρέσεις τη Βαλέρια, είναι και αγενείς τις περισσότερες φορές! Για την Ιριδα θα συμφωνήσω από άποψη εμφάνισης (όλοι έχουμε προσέξει ότι δε χορεύει, έτσι;). Είναι όμως ευγενική κοπέλα και αυτό για μένα τουλάχιστον, είναι σημαντικό. Επίσης δεν πάω μία τη Μάτα την ελληνίδα! Μακριαααααααα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοίταξε, δεν είναι γενικά του γούστου μου οι μαυρούλες και αν εξαιρέσεις τη Βαλέρια, είναι και αγενείς τις περισσότερες φορές! Για την Ιριδα θα συμφωνήσω από άποψη εμφάνισης (όλοι έχουμε προσέξει ότι δε χορεύει, έτσι;). Είναι όμως ευγενική κοπέλα και αυτό για μένα τουλάχιστον, είναι σημαντικό. Επίσης δεν πάω μία τη Μάτα την ελληνίδα! Μακριαααααααα...
εγω την εχω πετυχει να χορευει παλιοτερα.....κ μαλιστα σαββατο βραδυ που ηταν γεματο

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω πως ναι αλλα δεν την εχω παρει πριβε η κερασμα γιατι αλλιως θα την θυμομουν μια χαρα

χε χε, σωστά. αν διάβασες προηγούμενα ποστ, δε χρειάζεται να σου πω αν την έχω πάρει πριβέ ή κέρασμα. χαχαχα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Φίλε μου πως να την ξέρει κανείς?

Αφού την έχεις καπαρωμένη κάθε μέρα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιεν καλο μαγαζι αμα ινε να παο κε εγο???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε στιλε χριμα εχο ολε λογαρισμο σε ολε τισ τραπεζεσ,στιλε κε ισιτιρια ολιμπικισ
καλα εσυ δεν ντρεπεσαι καθολου?γαυρος εσυ,παοκτσης εγω κ θα δωσουμε τα λεφτα μας στο βαζελο της ολυμπιακης?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom