Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ off-topic βλέπω.

Σήμερα στο μαγαζί τίποτα ιδιαίτερο. Το άνοιξα εγώ, αλλά μετά ήρθε αρκετός κόσμος.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε συ,κ το σκεφτομουν να παω μια βολτα μιας κ ειμαι σχετικα κοντα αλλα ειπα πως θα ειναι πεμπτη κ θα γινεται πανικος κ δεν τα γουσταρω αυτα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε συ,κ το σκεφτομουν να παω μια βολτα μιας κ ειμαι σχετικα κοντα αλλα ειπα πως θα ειναι πεμπτη κ θα γινεται πανικος κ δεν τα γουσταρω αυτα

Κοίταξε, έφυγα νωρίς, στις 2.30. Όταν έφυγα είχε μια μεγάλη παρέα δίπλα μου (μάλλον bachelor) που έκανε καλή κατανάλωση, αφού όλες (πλην Σαμπίνας που ήταν μαζί μου, ήταν εκεί!). Επίσης φεύγοντας έμπαιναν άλλες 2 παρέες. Δεν το λες πανικό, αλλά όχι και άδειο όπως άλλες φορές.

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Και για την ιστορία, οι κοπέλες που ήταν χτες στο μαγαζί:

1) Άννυ (Τσεχία)
2) Νάταλι (Τσεχία)
3) Βαλεντίνα (Τσεχία)
4) Βαλέρια (μαυρούλα)
5) Τζένιφερ (μαυρούλα)
6) Κατερίνα (Ουγγαρία)
7) Αλέσια (Ρουμανία)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Σαμπίνα (Ουκρανία)
11) Μία ρουμάνα που δεν την ξέρω

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Και για την ιστορία, οι κοπέλες που ήταν χτες στο μαγαζί:

1) Άννυ (Τσεχία)
2) Νάταλι (Τσεχία)
3) Βαλεντίνα (Τσεχία)
4) Βαλέρια (μαυρούλα)
5) Τζένιφερ (μαυρούλα)
6) Κατερίνα (Ουγγαρία)
7) Αλέσια (Ρουμανία)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Σαμπίνα (Ουκρανία)
11) Μία ρουμάνα που δεν την ξέρω

Έφαγε καλά το bachelor χθες! Ο γαμπρός θα παντρευτεί ευτυχισμένος!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Έφαγε καλά το bachelor χθες! Ο γαμπρός θα παντρευτεί ευτυχισμένος!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βρε, καλώς τον! Πολύ καλά θα έλεγα. Αν λάβεις υπόψη σου ότι η Κατερίνα ανεβοκατεβαινε συνέχεια, θα έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο στην εκκλησία. Χα χα χα!

Γαμπρέ, αν διαβάζεις, χωρίς παρεξήγηση, δε σε ξέρω, την πλάκα μας κάνουμε.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Βρε, καλώς τον! Πολύ καλά θα έλεγα. Αν λάβεις υπόψη σου ότι η Κατερίνα ανεβοκατεβαινε συνέχεια, θα έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο στην εκκλησία. Χα χα χα!

Γαμπρέ, αν διαβάζεις, χωρίς παρεξήγηση, δε σε ξέρω, την πλάκα μας κάνουμε.

Εννοείται πως θα διαβάζει ο γαμπρός! Πάντως αν όλοι οι μέλλοντες γαμπροί κάνουν μια βόλτα από το Dreams 1-2 μέρες πριν το γάμο ο έγγαμος βίος τους θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα! Νομίζω...;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείται πως θα διαβάζει ο γαμπρός! Πάντως αν όλοι οι μέλλοντες γαμπροί κάνουν μια βόλτα από το Dreams 1-2 μέρες πριν το γάμο ο έγγαμος βίος τους θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα! Νομίζω...;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πολύ σωστά! Πάντως το roster το χτεσινό (πλην κάποιων εξαιρέσεων) μου πηγαίνει!

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Έλειπε όμως η κουκλάρα η Ντενίς!!!  :bounce:

Ναι και είναι περίεργο γιατί όλες τις φορές που έχω πάει (και είναι αρκετές) ήταν εκεί! Πρώτη φορά χτες που έλειπε. Μου έκανε εντύπωση. Αλλά τι σου λέω τώρα...ποια Ντενίζ...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ναι και είναι περίεργο γιατί όλες τις φορές που έχω πάει (και είναι αρκετές) ήταν εκεί! Πρώτη φορά χτες που έλειπε. Μου έκανε εντύπωση. Αλλά τι σου λέω τώρα...
Όλες έχουν ρεπό 2 φορές την εβδομάδα. Κάποια στιγμή και το συγκεκριμένο αστέρι πρέπει να ξεκουράζεται.  :rockon:

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αχ φίλε μου, όλες αστέρια είναι!!!!!!!!!!! Οι καλύτερες της Θεσσαλονίκης εκεί μέσα βρίσκονται!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά ο καθένας μας πιστεύω έχει το δικό του "αστέρι". Γούστα είναι αυτά!

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φεύγω. Πετάω σήμερα για Κρήτη. Θα επανέλθω ανανεωμένος Δευτέρα πρωί. Χαιρετώ άπαντες!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.653
Πόντοι
25.165
Ναι και είναι περίεργο γιατί όλες τις φορές που έχω πάει (και είναι αρκετές) ήταν εκεί! Πρώτη φορά χτες που έλειπε. Μου έκανε εντύπωση. Αλλά τι σου λέω τώρα...ποια Ντενίζ...

ποια ντενιζ? εγω μονο αυτην κοιταω εκει μεσα και εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom