Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι ρε συ,κ το σκεφτομουν να παω μια βολτα μιας κ ειμαι σχετικα κοντα αλλα ειπα πως θα ειναι πεμπτη κ θα γινεται πανικος κ δεν τα γουσταρω αυτα
Και για την ιστορία, οι κοπέλες που ήταν χτες στο μαγαζί:
1) Άννυ (Τσεχία)
2) Νάταλι (Τσεχία)
3) Βαλεντίνα (Τσεχία)
4) Βαλέρια (μαυρούλα)
5) Τζένιφερ (μαυρούλα)
6) Κατερίνα (Ουγγαρία)
7) Αλέσια (Ρουμανία)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Σαμπίνα (Ουκρανία)
11) Μία ρουμάνα που δεν την ξέρω
Έφαγε καλά το bachelor χθες! Ο γαμπρός θα παντρευτεί ευτυχισμένος!!
Βρε, καλώς τον! Πολύ καλά θα έλεγα. Αν λάβεις υπόψη σου ότι η Κατερίνα ανεβοκατεβαινε συνέχεια, θα έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο στην εκκλησία. Χα χα χα!
Γαμπρέ, αν διαβάζεις, χωρίς παρεξήγηση, δε σε ξέρω, την πλάκα μας κάνουμε.
Εννοείται πως θα διαβάζει ο γαμπρός! Πάντως αν όλοι οι μέλλοντες γαμπροί κάνουν μια βόλτα από το Dreams 1-2 μέρες πριν το γάμο ο έγγαμος βίος τους θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα! Νομίζω...;
Πολύ σωστά! Πάντως το roster το χτεσινό (πλην κάποιων εξαιρέσεων) μου πηγαίνει!
Έλειπε όμως η κουκλάρα η Ντενίς!!!
Όλες έχουν ρεπό 2 φορές την εβδομάδα. Κάποια στιγμή και το συγκεκριμένο αστέρι πρέπει να ξεκουράζεται.Ναι και είναι περίεργο γιατί όλες τις φορές που έχω πάει (και είναι αρκετές) ήταν εκεί! Πρώτη φορά χτες που έλειπε. Μου έκανε εντύπωση. Αλλά τι σου λέω τώρα...
Όλες έχουν ρεπό 2 φορές την εβδομάδα. Κάποια στιγμή και το συγκεκριμένο αστέρι πρέπει να ξεκουράζεται.
Αχ φίλε μου, όλες αστέρια είναι!!!!!!!!!!! Οι καλύτερες της Θεσσαλονίκης εκεί μέσα βρίσκονται!!!!!!Ένα είναι το αστέρι εκεί μέσα και δε θέλω χαζά...
Αχ φίλε μου, όλες αστέρια είναι!!!!!!!!!!! Οι καλύτερες της Θεσσαλονίκης εκεί μέσα βρίσκονται!!!!!!
Φυσικά! Dreams the best!!!Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά ο καθένας μας πιστεύω έχει το δικό του "αστέρι". Γούστα είναι αυτά!
Καλή πτήση npetrak77!!! Καλά να περάσεις!!!Φεύγω. Πετάω σήμερα για Κρήτη. Θα επανέλθω ανανεωμένος Δευτέρα πρωί. Χαιρετώ άπαντες!
Καλή πτήση npetrak77!!! Καλά να περάσεις!!!
Ναι και είναι περίεργο γιατί όλες τις φορές που έχω πάει (και είναι αρκετές) ήταν εκεί! Πρώτη φορά χτες που έλειπε. Μου έκανε εντύπωση. Αλλά τι σου λέω τώρα...ποια Ντενίζ...
Ωραία γκόμενα ε;ποια ντενιζ? εγω μονο αυτην κοιταω εκει μεσα και εξω.