panoutzoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ανθρωπο που κοιμαται δεν τον ξυπναω. ο,τι καταλαβαινεις.ποια ακριβως ειναι η μαγκια του κιμωνακου;
θες κι εσυ ?από 'σενα παίρνει δανεικά να υποθέσουμε?
ανθρωπο που κοιμαται δεν τον ξυπναω. ο,τι καταλαβαινεις.ποια ακριβως ειναι η μαγκια του κιμωνακου;
θες κι εσυ ?από 'σενα παίρνει δανεικά να υποθέσουμε?
ουτε οταν εχει να κανει θαλαμοφυλικι μετα απο σενα;ανθρωπο που κοιμαται δεν τον ξυπναω.
ανθρωπο που κοιμαται δεν τον ξυπναω. ο,τι καταλαβαινεις.
θες κι εσυ ?
Σου εχει τύχει να κανει ψεμματα οτι δεν ξυπναει όσο κι αν τον σκουντας?ουτε οταν εχει να κανει θαλαμοφυλικι μετα απο σενα;
εννοειται. εγω ξυπναω μονος μου και αφηνω και νυχια για να ξυνομαι.ουτε οταν εχει να κανει θαλαμοφυλικι μετα απο σενα;
Τυπε, παρε ανα χειρας το laptop και ελα στα Τουρκοβουνια. Εχει Wi-Fi.Ξεκινησε η επανασταση κυριακάτικα και δεν μου το ειπατε?
τα γνωστα ισχυουν. οποιος ειναι μαγκας ΚΑΙ τα παιρνει ΚΑΙ τα μετατρεπει σε αγυριστα.Μόνο άμα είναι και αγύριστα φίλος. Είναι της μόδας το φέσι κι εγώ θέλω να είμαι in .
Ποσα ξερεις εσυ μωρη μαιμου...Μόνο άμα είναι και αγύριστα φίλος. Είναι της μόδας το φέσι κι εγώ θέλω να είμαι in .
Ναι ε?να το χε κανει καποιος υπουργος αυτο στην αγγλια η καπου αλλου θα ταν μεσα τωρα...
ελα μου ντε, που ο νομος δεν υσχιει για ολους σε αυτη τη χωρα..
ναι φιλε....απλη η λυση....Σου εχει τύχει να κανει ψεμματα οτι δεν ξυπναει όσο κι αν τον σκουντας?
οτι να ναι?Ναι ε?
Δηλαδη αν το εκανε καποιος αλλος, θα ειχε προφυλακιστει? (για πλημμελημα).
Ό,τι ναναι...
πλημελλημα ειναι οι βαριες σωματικες βλαβες με ενδεχομενο δολο και σιγουρα με προθεση;Ναι ε?
Δηλαδη αν το εκανε καποιος αλλος, θα ειχε προφυλακιστει? (για πλημμελημα).
Ό,τι ναναι...
Κι αν ειναι παλιοτερος?ναι φιλε....απλη η λυση....
τα γνωστα ισχυουν. οποιος ειναι μαγκας ΚΑΙ τα παιρνει ΚΑΙ τα μετατρεπει σε αγυριστα.
για να γινεις in πρεπει να εχεις αρχιδια. τσαμπα μαγκιες δεν υπηρξαν ποτε στον πλανητη.
Nαι.πλημελλημα ειναι οι βαριες σωματικες βλαβες με ενδεχομενο δολο και σιγουρα με προθεση;
τα γνωστα ισχυουν και παλι. ο καθενας παιρνει αυτο ακριβως που του αξιζει. κλισε ναι, αλλα δουλευει.Άσε ρε , με έριξες στα τάρταρα. Μια ζωή στην απέξω θα είμαι.
Ακτος κι αν πάρω τ'αρχίδια κανενός και κάνω τα κουμάντα μου