Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Μηνύματα
2.714
Like
10
Πόντοι
16
στην  αμερικη  και   στις  περισσοτερες   χωρες  του  κοσμου   αν  εβαζε  μπρος  να  φυγει  σε  μπλοκο   της  αστυνομιας  θα   τον  ειχαν  γαζωσει   κακονικα!
ΠΟΣΟ  ΘΡΑΣΣΟΣ   ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ :headbang:   ΠΟΤΕ  ΘΑ   ΑΠΑΛΑΓΕΙ   Ο  ΤΟΠΟΣ    ΑΠ   ΑΥΤΗ   ΤΗ  ΣΥΜΟΡΙΑ?   ΟΙ  ΠΡΩΗΝ   ΥΠΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ   ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ :piss:

Του Μίχα, του νομάρχη, του πέρασαν χειροπέδες στις Βρυξέλλες επειδή "διαμαρτυρήθηκε" στο αεροδρόμιο. Στο ΒΕΛΓΙΟ!
Και εσύ  λες για Αμερική; Εκεί  και ο Στρος Καν μπαίνει στη στενή και η Χίλτον βάφει τοίχους παρέα με τζάνκια. Με μαγκιές ανάλογες του Κίμωνα δεν ξαναβλέπεις το φως του ήλιου.  
 

Επισκέπτης
Του Μίχα, του νομάρχη, του πέρασαν χειροπέδες στις Βρυξέλλες επειδή "διαμαρτυρήθηκε" στο αεροδρόμιο.

Του Μεγάλου Δημοκράτη που έδειξε τη μεγάκη δημοκρατικότητά του
ως Νομάρχης Πειραιώς


ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 400.000€
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟ
ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ.
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Του Μεγάλου Δημοκράτη που έδειξε τη μεγάκη δημοκρατικότητά του
ως Νομάρχης Πειραιώς


ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 400.000€
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟ
ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ.

Ελα τωρα βρε Λάκη, τι με λες;;;;;; δεν τοξευρα

Εκαμνε ο Μίχας τέτοια πουστία στον Βασιλέα μας.

Μπα οι ΜΠΑΣΟΚΟΙ ειναι ευγενεις, δε σε πιστεύω
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
ο κουλουρης εδειξε πως οι πασοκοι αντιλαμβανονται το κρατος, το λαθος των αστυνομικων ηταν οτι δεν τον εκαναν μαυρο στο ξυλο, αν ηταν καποιος αλλος ακομα θα τον ξυλοφορτωναν
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
είναι θλιβερή προσωπικότητα ο Κουλούρης...
 

Επισκέπτης
Έπρεπε να πυροβολήσουν.

Να πήγσινε στο διάολο το καθίκι.
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Δεν βρέχει ΜΑΛΑΚΑ σε φτύνουνε

 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Οσοι ξυπνησαν τωρα, ελα παμε για την πρωινη... :cum:
Οι πολυ πρωινοι τυποι, παμε για την δεκατιανη... :cum:
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=u_I6yILrKUs[/video] [/video]
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
Ετυχα σε σκηνικο στην Πλ. Βικτωριας με τα παιδια της ΔΙΑΣ. ειμαι στο αυτοκίνητο και περιμένω να αναψει το φανάρι Φερρων και 3η Σεπτεμβριου. Διπλα μου ειναι ενα πιτσιρικας με την γκομενα πανω στο παπι του και περιμένει κι αυτος το φανάρι. Αναβει το φανάρι και ξεκινάμε στο πουθενα εμφανιζονται 4 μοτοσυκλέτες των ΔΙΑΣ και του κανουν ενα γερο κλεισιμο εξω απο τα ΕΒΕΡΕΣΤ. Τις γνωστες μαλακιες ψηλα τα χερια ψαξιμο να χουφτωνουν την γκομενα και τα λοιπα. εχοντας παρακολουθήσει το σκηνικο σταματαω και τους λεω τι κανετε εκει παληκάρια? και μου λεει ενας την δουλεια μας. Ελεγχο κανουμε και να μην ασχολησαι!!!!!!!!! Του λεω στην πλατεια δεν βλεπεται τι γινεται? Εκενη την στιγμη υπήρχαν πανω απο 1000 ατομα λαθρομεταναστες που μέχρι και κοτες εσφαζαν και τις πουλούσαν. Και γυρνάει λεγοντας μου δεν εχουμε εντολη να κανουμε ελεγχο πανω στην πλατεια!!!!!!!!!!!!!
Εντολες εκτελουν και οτι τους λενε οι ανωτεροι παπαρες κανουν!!!!!!!!!!!
 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
6.218
Like
4
Πόντοι
66
Και γυρνάει λεγοντας μου δεν εχουμε εντολη να κανουμε ελεγχο πανω στην πλατεια!!!!!!!!!!!!!
Εντολες εκτελουν και οτι τους λενε οι ανωτεροι παπαρες κανουν!!!!!!!!!!!
μπατσομαλακιες
δεν ισχυει
απλα οσο λιγοτερα κανεις τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να μην κανεις λαθη
και χωρις λαθη κανεις και "καριερα"


 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
μπατσομαλακιες
δεν ισχυει
απλα οσο λιγοτερα κανεις τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να μην κανεις λαθη
και χωρις λαθη κανεις και "καριερα"

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Εγώ με τον Κίμωνάκο έχω μία λατρεία. Ειναι και πατριώτης μου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Τα μαθητικά χρόνια και οι πρώτοι πολιτικοί αγώνες
Ο Κίμων Κουλούρης γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1940 στην Λευκίμμη της Κέρκυρας. Από τα μαθητικά του χρόνια είχε ενδιαφέρον και ανησυχία για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στον τόπο μας. Η αφορμή για τη συμμετοχή του στις μαθητικές κινητοποιήσεις των ημερών, ήταν το Κυπριακό. Εντάχθηκε στο μαθητικό κίνημα θεωρώντας πως οι συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου για την Κύπρο δεν θα έδιναν προοπτική λύσης του μεγάλου εθνικού ζητήματος αλλά θα περιέπλεκαν ακόμα περισσότερο το Κυπριακό. Από τότε επέδειξε τα πρώτα πολιτικά σκιρτήματα που ήταν η αρχή των ανησυχιών του για την πολιτική και τους πολιτικούς αγώνες.

Φοιτητικά χρόνια
Εισήχθη στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών όπου, παράλληλα με τις σπουδές του, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Πρωταγωνίστησε στην ανάπτυξη του φοιτητικού κινήματος της δεκαετίας του '60, εκλεγόμενος συνεχώς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής του. Ήταν μέλος όλων των τότε Πανσπουδαστικών Συνεδρίων και έλαβε ενεργά μέρος στους αγώνες του 114.
Τη συνδικαλιστική και πολιτική του αυτή δράση πλήρωσε με αποβολή ενός χρόνου από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα όπου φοιτούσε.

Η γνωριμία με τον Ανδρέα Παπανδρέου
Εντάχθηκε στην οργάνωση νέων της Ένωσης Κέντρου (ΟΝΕΚ) και αργότερα έγινε στέλεχος της ΕΔΗΝ της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου υπό την ηγεσία του Γεωργίου Παπανδρέου.

Εκείνη την περίοδο, γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου, εκτιμήθηκε, αγαπήθηκε από εκείνον και συνδέθηκε μαζί του με στενή σχέση η οποία διατηρήθηκε ανέφελα μέχρι το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Είχε έντονη αντιδικτατορική δράση, στην οποία αναδείχθηκε ως ένα από τα ηγετικά στελέχη του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ).

Προς τη δημιουργία του ΠΑΣΟΚ
Η πτώση της δικτατορίας τον βρήκε υπεύθυνο της αντιστασιακής οργάνωσης του ΠΑΚ στην Αγγλία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια κι από εκεί επιστρέφει στις 16 Αυγούστου 1974 μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην Ελλάδα. Παράλληλα, στην Αγγλία, έκανε μεταπτυχιακά στον τομέα της Οικονομίας των Μεταφορών.

Ιδρυτικό στέλεχος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), συνέβαλε στη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ανταποκρίθηκε στο μεγάλο αίτημα για κοινωνική και πολιτική αλλαγή, που είχε τόσο ανάγκη ο τόπος. Από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της οργανωτικής ανάπτυξης, πανελλαδικά, του νέου τότε Κινήματος, οργάνωνε τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έγιναν ποτέ στον τόπο μας. Ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναγνώρισαν το ταλέντο και την ικανότητά του να μετατρέπει την απαίτηση για αλλαγή σε συγκροτημένο λαϊκό ρεύμα.

1981
Το 1981 ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο άνοιξε για την πολιτική ζωή του τόπου. Το ΠΑΣΟΚ γίνεται κυβέρνηση και ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός τότε, αναθέτει στον Κίμωνα Κουλούρη την ευθύνη του αθλητισμού στην πατρίδα μας. Η τετράχρονη θητεία του ως Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού σφραγίστηκε από τη μεγάλη αναγέννηση του αθλητισμού, τους καρπούς της οποίας απολαμβάνουμε σήμερα και για πολλά χρόνια ακόμη, γιατί συνέλαβε τη μεγάλη δύναμη που εμπεριέχει ο αθλητισμός· όχι μόνο την αθλητική αλλά και την πολιτιστική δύναμη, αυτήν της διαμόρφωσης της προσωπικότητας του νέου. Μιας προσωπικότητας διεκδικητικής, αγωνιστικής στην οποία ο αθλητισμός μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά .

Κυβερνητικές θητείες και έργο
Τα πρωτοπόρα για την εποχή εκείνη (αρχές της δεκαετίας του '80) προγράμματα, "αθλητισμός και γυναίκα", "αθλητισμός και παιδί", "αθλητισμός και τρίτη ηλικία", "αθλητισμός για παιδιά με ειδικές ανάγκες" ήταν αυτά που διαμόρφωσαν μια νέα σχέση του αθλητισμού με την κοινωνία. Μεγάλα έργα υποδομής όπως το σημερινό Ολυμπιακό Στάδιο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεκάδες κλειστά και ανοιχτά γυμναστήρια, κολυμβητήρια, αίθουσες γυμναστικής δημιουργήθηκαν σ' όλη την Ελλάδα εκείνη την περίοδο κι είχαν την σφραγίδα της δικής του επιμονής και του οργανωτικού του ταλέντου.

Το 1985 εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Περιφέρεια Αθηνών και από τότε επανεκλέγεται στις εκλογές του 1989 (ΙΟΥΝΙΟΣ), 1989 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ), 1990 (ΑΠΡΙΛΙΟΣ), 1993 (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ), 1996 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ) και 2000 (ΑΠΡΙΛΙΟΣ). Αναλαμβάνει Υφυπουργός Εσωτερικών το 1988-1989 και τοποθετείται ξανά στην ίδια θέση τον Ιούλιο 1994 έως το Σεπτέμβριο 1995. Στη δεύτερη αυτή θητεία του ως Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος, μεταξύ άλλων, για τις Ιθαγένειες, ακύρωσε με γενναίες αποφάσεις το καθεστώς ατολμίας που υπήρχε μέχρι τότε στην Ελληνική πολιτεία στην χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας. Ιστορική ήταν η απόφαση να χορηγήσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη που μέχρι τότε την είχαν επί δεκαετίες στερηθεί, υποκείμενοι σ' ένα καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας.

Το Σεπτέμβριο του 1995 τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών μέχρι τον Ιανουάριο του 1996.

Είναι ένα από τα επτά τακτικά μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης που εκπροσωπούν το εθνικό μας Κοινοβούλιο στους κορυφαίους αυτούς οργανισμούς της Ευρώπης. Μέλος πολλών Επιτροπών του Συμβουλίου της Ευρώπης και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Έχει δημοσιεύει πολλά άρθρα, με επίκεντρο προβληματικής την οικονομία και την προοπτική της χώρας στην ΟΝΕ. Με καθαρό διεισδυτικό τρόπο προσεγγίζει τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που απαιτούνται για ν' αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που θα έχουμε στην μετα-ΟΝΕ εποχή.

Προσωπικά Ενδιαφέροντα
Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι η μουσική και ο αθλητισμός, με τα οποία αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του... όσο μπορεί να βρει.
Είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Καπετανάκη και έχουν τρεις κόρες και ένα γιο.
 

Επισκέπτης
μπατσομαλακιες
δεν ισχυει
απλα οσο λιγοτερα κανεις τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να μην κανεις λαθη
και χωρις λαθη κανεις και "καριερα"

Kαι το να πυροβολήσεις έναν μαυριδερό που πουλάει χασίσι
στην Πλατεία Βικτωρίας
ή στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη μέρα-μεσημέρι
θα είναι χοντρό λάθος φαντάζομαι έτσι ;;;;

Για τη δημοκρατία σας εννοώ ...

Γιατί στο πολιτειακό καθεστώς που οειρεύομαι εγώ
αυτοί θα σφάζονται με μαχαίρια
για οικονομία πυρομαχικών ...
 

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
882
Like
14
Πόντοι
6
ηθελα να δω εσενα,να σε ειχε κοπανησει με το αυτοκινητο του το δικο σου αυτοκινητο,
να εφταιγε,και να σε εβριζε απο επανω.
,να δω ποσο μαγκασ θα ησουν..
...εγω φιλε σπορτυ δεν ειμαι μπατσος και φυσικα εσθανομαι και ειμαι απροστατευτος μπροστα σε εναν πολυτικο αλλα τι λεω; εδω μπροστα τους κλανουν και οι μπατσοι ποσο μαλον εμεις οι απλοι πολυτες...
 

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
882
Like
14
Πόντοι
6
Να δω μετα αμα θα τους συμπεραστεκοσασταν οταν θα τους τραβολογουσε ο Κιμων σε δικαστηρια και ΕΔΕ.
Αμα η Δημοκρατια εχει κανει τον καθε Κουλουρη πριγκηπα, ο χαμηλομισθος δημοσιος υπαλληλος δεν ειναι μαλακας να κατσει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Επομενως μην προτρεχετε και μην εξαπτεστε με την ατολμια των μπατσινιλων.
Αλλα στο Ελλαδισταν ετσι ειμαστε, οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν...
..τσιμπητε μου σφερδεκλε συμφωνω με αυτα που λες....εσυ περιγραφης την πραγματικοτητα και εγω λεω πως πρεπει θα επρεπε να ειναι η πραγματικοτητα...ειμαστε ολοι εσοι απεναντι στους νομους, ετσι δεν λεει το συνταγμα, αλλα μαλολν δεν ισχυει για ολους αυτο...
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
..τσιμπητε μου σφερδεκλε συμφωνω με αυτα που λες....εσυ περιγραφης την πραγματικοτητα και εγω λεω πως πρεπει θα επρεπε να ειναι η πραγματικοτητα...ειμαστε ολοι εσοι απεναντι στους νομους, ετσι δεν λεει το συνταγμα, αλλα μαλολν δεν ισχυει για ολους αυτο...
το μαλλον τι το θες;
Ακομα ελπιζετε;
Σηκω και περπατα ή κανε ποδηλατο.
Βοηθα στην σκεψη... :grin:
 

Επισκέπτης
μπατσομαλακιες
δεν ισχυει
απλα οσο λιγοτερα κανεις τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να μην κανεις λαθη
και χωρις λαθη κανεις και "καριερα"

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ
σε τι βαθμό θα φτάσει ;;;
Τι καρριέρα να κάνει,
αφού δεν είναι αξιωματικός ;;;;
Να γίνει ... υποστράτηγος ;;;;;;;;
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
O κίμωνας ήταν αυτός που πρόσεχε την βασούλα;

Α ρε Κόρκυ που χρειάζεται τελικά...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom