Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.522
Like
4
Πόντοι
16
  Υπερβολή. Να δούμε τώρα  που τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί  ο αστυνομικός τι άλλα ψέματα θα πει το ανδρείκελο και πώς θα φερθεί το κράτος στον αστυνομικό
γιατι οι μπατσοι και πολιτικαντζεσ ειναι αντρεσ τυπε μου????ασε για τουσ δικαστεσ που θα τα εχουν τσεπωσει χοντρα.γαμηση σε ολεσ αυτεσ τησ κουφαλεσ που γαμησαν την ελλαδα
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Moρφές!

 

Συνημμένα

  • katsifaras.jpg
    katsifaras.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • pasvantidis-tzoumakas.JPG
    pasvantidis-tzoumakas.JPG
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 43

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
πως φαινεται οτι δεν εχεις περασει ουτε απεξω απο αστυνομικο τμημα τυχερουλη  :dancing:
μαλλον οταν περασα δεν ειχαν λειψανδρια......ηταν οι χρυσες εποχες της δεκαετιας 80 ;)
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

http://[URL unfurl="true"]www.crazychops.com/wp-content/uploads/2011/08/playing_for_bananas.jpg[/img[/URL]]

:tooth:
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ μια φορά (ΜΙΑ) που πέρασα το βράδυ στο τμήμα στο Αιγάλεω , πέρασα πολύ καλά , με άφησαν να βλέπω και τηλεόραση και καφέ και απ'όλα.
Εσύ έχεις μουνί,είναι αλλιώς αν έχεις μουνί. :birdman:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Οι αρλεκίνοι της εξουσίας

www.pixhost.org/show/710/10943224_file-ashx.jpg] [/url]

Είναι απαράδεκτο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. να ενεργούν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο υπέρ ενός πρώην υπουργού, πρώην βουλευτή, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τον Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος συμπεριφέρθηκε ως «χούλιγκαν» παραβιάζοντας τους βασικότερους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.Ο Κίμωνας Κουλούρης δεν ελέγχεται μόνο διότι παραβίασε τους κόκκινους σηματοδότες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων, ούτε γιατί το δίπλωμα του είχε λήξει και δεν είχε «θυμηθεί» να το αναθεωρήσει. Τα παραπάνω είναι πταίσματα μπροστά στο εγχείρημά του να διαφύγει του ελέγχου της αστυνομίας και να τραυματίσει έναν αστυνομικό, ο οποίος επεχείρησε να τον ελέγξει.

Σε μία κοινωνία, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις λιανίζουν στο ξύλο τον κάθε διαδηλωτή, που στο κάτω-κάτω, διαμαρτύρεται για υπαρκτά προβλήματα, ο κ. Κουλούρης να βρίσκεται στο απυρόβλητο, διότι υπήρξε υφυπουργός σε κάποια κυβέρνηση, βουλευτής σε κάποιο κόμμα εξουσίας και «συγκεντρωσιάρχης» στο πλευρό κάποιου κομματικού αρχηγού.

Είναι ντροπή και αίσχος να προστατεύονται από τους νόμους και τους κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς οι «Κουλούρηδες» την ώρα που καταστέλλονται κοινωνικά κινήματα, συγκεντρώσεις πολιτών και πολιτικές συμπεριφορές οι οποίες θεωρούνται από τους ταγούς της πολιτικής μας ζωής ως αντικοινωνικές.Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ο Κίμωνας Κουλούρης θα είχε συλληφθεί και θα είχε οδηγηθεί στη φυλακή. Ακόμη χειρότερα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα είχαν πυροβολήσει αυτόν και το όχημά του, από τη στιγμή που επιχείρησε να διαφύγει του μπλόκου της αστυνομίας, όταν μάλιστα προηγουμένως είχε τραυματίσει αστυνομικό κατά τη στιγμή του ελέγχου. Το γεγονός και μόνο ότι ο αστυνομικός διοικητής του τμήματος Τροχαίας Καισαριανής στο οποίο οδηγήθηκε ο Κ. Κουλούρης, ούτε η ανώτερη αστυνομική διοίκηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκαναν τα «στραβά μάτια», καταδεικνύουν την κατάντια και την παρακμή, αλλά επιβεβαιώνει την εντύπωση πως οι πολιτικοί, πρώην και νυν, ζουν σε καθεστώς ατιμωρησίας.

Είναι πολύ φυσικό υπ' αυτές τις συνθήκες ο κάθε Κίμωνας Κουλούρης να αισθάνεται ασφαλής όταν παρανομεί και αλαζονικά αυτάρκης όταν παραβιάζει κάθε κώδικα κοινωνικής συμπεριφοράς. Ας το σκεφτούν οι κ.κ… οι οποίοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση και οι οποίοι προτίθενται κατά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού να εγγυηθούν την ευνομία και την ισονομία σε αυτήν τη χώρα. Η υπόθεση Κουλούρη επί της ουσίας δεν διαφέρει καθόλου από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ή από την υπόθεση της προστασίας όλων εκείνων που συμμετέχουν στα παράνομα καρτέλ που λυμαίνονται τη χώρα. Ο κ. Κουλούρης είναι απλώς στην κορυφή του παγόβουνου και ο έσχατος των αρλεκίνων οι οποίοι εκθέτουν καθημερινά την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο κ. Χρήστος Παπουτσής και οι κ.κ στη διοίκηση της αστυνομίας ας χαίρονται τον δικό τους Κίμωνα Κουλούρη.
Δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά το θύμα, συγκάλυψη της υπόθεσης καταγγέλλουν οι ειδικοί φρουροί
Το απόγευμα της Κυριακής, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε λάβει εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο, μετέβη μαζί με τους συναδέλφους του στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής. Ο αστυνομικός κατέθεσε στο αρμόδιο τμήμα που διενεργεί την προανάκριση, ζητώντας την ποινική δίωξη του κ. Κουλούρη για το τροχαίο ατύχημα και τον τραυματισμό του.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός κατέθεσε όπως και οι συνάδελφοι του, ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι όμως που, σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.

Ο κ. Κουλούρης κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που βάσει του τελευταίου ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως ως αυτόφωρο αδίκημα.

Ο πρώην βουλευτής τιμωρήθηκε με... διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών.

Ο κ. Κουλούρης αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Από τη μεριά τους οι ειδικοί φρουροί οργισμένοι για το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι συντάχτηκε με ιδιαίτερη σπουδή, στρογγυλοποιεί και ωραιοποιεί τις ενέργειες του πρώην υφυπουργού, δημιουργώντας υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη διαδικασία που ακολούθησε μετά το περιστατικό.
Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
www.pixhost.org/show/710/10943329_file-ashx.jpg] [/url]

Κόλαφος οι καταγγελίες του πατέρα, καταδίκη από συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και του Δ.Σ.Α.

Ο πατέρας του θύματος, κ. Μιχαλάκης σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τη zougla.gr καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τόσο του κ. Κουλούρη, όσο και του Γραφείου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. περί «ατυχήματος», υποστηρίζοντας ότι ενσυνείδητα ο πρώην υπουργός οδήγησε κατά των αστυνομικών, αφού αυτός αγνόησε τις αγωνιώδεις προειδοποιήσεις τους «μην ξεκινάς γιατί θα μας σκοτώσεις».
Ως τραγικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι ο κ. Κουλούρης δεν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και μιλώντας στη zougla.gr εκφράζει την ελπίδα ότι ο πρώην υπουργός θα δείξει μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του.

Πρόκειται μοναδικό φαινόμενο θράσους, αλαζονείας και αισθήματος ατιμωρησίας από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχε εκλεγεί για να υπηρετεί την κοινωνία και τους θεσμούς, ενδεικτικό του ήθους που διέπει μερίδα του πολιτικού κόσμου, σχολίασαν με θλίψη νομικοί κύκλοι ειδικά όταν πληροφορήθηκαν τις απειλές περί αγωγών και μηνύσεων που διατύπωσε ο πρώην υπουργός κατά όσων τον καταγγέλλουν.

Πάντως, μόνο σε μία τριτοκοσμική Mπανανία, ένας πρώην υπουργός περνάει προκλητικά τους κόκκινους σηματοδότες με την πολυτελή Μερσεντές του, βρίζει χυδαία τους αστυνομικούς που προσπαθούν να του κάνουν έλεγχο, αρνείται να δώσει τα στοιχεία του και πατώντας γκάζι τους τραυματίζει, μπορεί να αφήνεται ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

 

Επισκέπτης
τρεις λέξεις

αηδία,
αηδία,
και
αηδία...

αν τολμούσε ας τάκανε αυτά σε καμιά Αμερική, θα αναπαύονταν τώρα εις χλοερόν τόπον μετά φυσιγγίου εις τον κρόταφό του

μακάριοι οι μεταναστεύσαντες...


 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
Εγω Παντως ενα βραδι που εκανα ΓΑΔΑ περασα ωραια!!!!!!!!!!!
Ειμουν με εναν αυτοφωράκια και ενα κυριο για ακάλυπτες επιταγες!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:
Εγω ειμουν μεσα μετά απο μυνηση απο τον διαχειριστη της πολυκατοικίας για ξυλοδαρμο!!!!!! Αυτο τον ειχαν σε αλλο κελι!!!!!!!!!!
 

Επισκέπτης
Εγω Παντως ενα βραδι που εκανα ΓΑΔΑ περασα ωραια!!!!!!!!!!!
Ειμουν με εναν αυτοφωράκια και ενα κυριο για ακάλυπτες επιταγες!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:
Εγω ειμουν μεσα μετά απο μυνηση απο τον διαχειριστη της πολυκατοικίας για ξυλοδαρμο!!!!!! Αυτο τον ειχαν σε αλλο κελι!!!!!!!!!!

:think:
 

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
5
Like
695
Πόντοι
96
παντως για να κανει μια τετοια πατατα  ο ανθρωπος δεν ειναι καλα  εχει προβλημα...φαινοταν τελευταια οταν εβγαινε στο γυαλι.....υπαρχουν και αλλοι που κανουν χειροτερα...μαλλον αυτος δεν πολυκαταλαβε τι εκανε
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.435
Like
787
Πόντοι
96
Roukoun , χωρίς να το θέλεις τα είπες όλα. Αυτή είναι η νοοτροπία μας . Κοιτάμε τον εαυτό μας και φοβόμαστε. Για αυτό σε λίγο θα πάψουμε να υπάρχουμε. :(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom