Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Παιδιά δεν πρέπει να εστιάζουμε στο αν ο Κουλούρης είναι ΠΑΣΟΚ. Αν θυμάμαι καλά ευνοϊκή αντιμετώπιση από την αστυνομία είχαν γιός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή του Συνασπισμού , βουλευτής Σάμου της ΝΔ κ.α. Ο Έλληνας αναπαραγάγει με την ψήφο του τέτοια λουλούδια για να μας κυβερνούν ξέροντας πολύ καλά τι είναι ο καθένας..Ασ πάρω το ρουσφέτι μου και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. :kissass:
  ΄Ετσι μπράβο. Ο νεοδημοκράτης είχε πιει και σκοτώθηκε στο τροχαίο που ο ίδιος προκάλεσε η φιλενάδα - ήταν παντρεμένος - και αρνιόταν να κάνει και αλκοτέστ  - γιατί ήταν λέει ... βουλευτής - το σαμιώτικο λαμόγιο

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Άλλο ένα δείγμα συμπεριφοράς Έλληνα πολιτικού - Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία ο πολιτικός, πολιτευτής και πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, παρανόμησε περνώντας με...
κόκκινο τα φανάρια και θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή άλλων Ελλήνων πολιτών.

Όταν εντοπίσθηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ, έχοντας καλομάθει στην ατιμωρησία, όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και στην διάρκεια του ελέγχου τραυμάτισε άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο 401 ΣΝ.
Παρά ταύτα το Ελληνικό κράτος δικαίου αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον πολιτικό και πρώην υπουργό Κίμωνα Κουλούρη......
Και ερωτώ.
Αν αληθεύουν όλα αυτά και αν στην θέση του πρώην υπουργού ήταν οποιοσδήποτε άλλος –μη πολιτικό πρόσωπο- Έλληνας πολίτης θα ήταν τώρα ελεύθερος να τρώει και να πίνει στην υγεία του κορόιδου Ελληνικού λαού που του πληρώνει την βουλευτική σύνταξη?
Υπάρχει ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών?
Υπάρχει Υπουργός Δημόσιας Τάξης? Γιατί τα βαρύγδουπα περί προστασίας του πολίτη είναι του κώ...!

Δεν θα εκπλαγώ αν στην μπανανία που ζούμε, στο τέλος ο τραυματισμένος αστυνομικός θα τιμωρηθεί γιατί τόλμησε να σταματήσει και να κάνει έλεγχο στον παρανομούντα Έλληνα πολιτικό.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Α ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
Ντροπη για την ελληνικη αστυνομια κ την ελληνικη δικαιοσυνη για αυτα τα αισχη !!!

Επισκέπτης
Μην ευχεσαι για τετοιες καταστασεις.
Εκτος κι αν εισαι μπαχαλακιας

Εγώ που δεν είμαι μπαχαλάκιας
τις εύχομαι με 1000
(πολυ περισσότερο από τους μπαχαλάκηδες.

Ποιός Σούρλας , ποιός Μαγγανάς ... ποιός Πούλος ....

θα τους κάνω σκόνη όλους ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Είστε όλοι σας κακοπροαίρετοι  :grin:

Κουλούρης: Πήγα να παρκάρω το αυτοκίνητο και χτύπησε ο αστυνομικός  :2funny:

www.newsbomb.gr/koinwnia/story/105605/koyloyris-piga-na-parkaro-to-aytokinito-kai-htypise-o-astynomikos]http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/105605/koyloyris-piga-na-parkaro-to-aytokinito-kai-htypise-o-astynomikos [/url]
:2funny: :2funny:ΣΑΣ το πα πρωι πρωι ρε τριχες,του κυλησε η μασκαρα στο ματι απο το ψιλοβροχο και δεν τον ειδε....αμεσως εσεις..τον πατησε τον πατησε!ατισταση κατα της αρχης!πυροβοληστε τον !φταιει ο ελληνας που τον ψηφισε!φταιει ο μπατσος που δεν τον εδειρε!φταιει ο οτε! ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ....για ολα φταιει το ριμμελ!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που έδωσαν κατάθεση φαίνεται ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη! Κατέθεσαν, συγκεκριμένα, ότι ο κ. Κουλούρης αποδείχθηκε πως είχε μαζί τα χαρτιά του, ενώ τον προειδοποίησαν πως "αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας!"

Τότε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την κατάθεση, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, κτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Μετά τον τραυματισμό, ο κ. Κουλούρης σταμάτησε πάλι το αυτοκίνητο και βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, ακολουθώντας στη συνέχεια τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το αυτόφωρο.

Εμενα θα με εβλεπαν τα παιδακια μου μετα απο 15 μερες, και μεχρι να ξεπρηστει η μουρη μου θα νομιζαν οτι η μανα τους εφερε αλλον μπαμπα σπιτι...

www.protothema.gr/greece/article/?aid=169843]http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=169843[/url]

Επισκέπτης
αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι εμφανίζονται εδώ μεσα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ που λένε ότι η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της.

Δηλαδή τι σε παραξενεύει ρε σώγαμπρε ;;;;

Που οι Νομικές Σχολές (και οι Στρατιωτικές) της Κωλό-Δημοκρατίας (του ΠΑΣΟΚ)
βγάζουν απόφοιτους που είναι στηλοβάτες του καθεστώτος της
και όχι ... εχθροί του και πιθανοί ανατροπείς του όπως παλιά ;;;;;;;

Τι θέλεις δηλαδή ,
να βγάζει τα μάτια του μόνο του το καθεστώς ;;;;;;;;;

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ;;;;;;;;;;

Γαμημένοι είναι ...
πουτάνων γιοί είναι ...
κλεφταράδες είναι ...
ρουσφετολόγοι είναι ...

αλλά δεν είναι κορόϊδα
να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους !!!!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο εθνοπατέρας πασόκος φοβήθηκε ότι θα του κάνουν έλεγχο και θα βρούν το σετάκι με τις σκιές ματιών

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ο εθνοπατέρας πασόκος φοβήθηκε ότι θα του κάνουν έλεγχο και θα βρούν το σετάκι με τις σκιές ματιών
μην ντρεπεσαι πες ολο το σετ...καλτον,μασαζοκολαν,δονητη τσεπης με τρομπα,μουνι-φακο,κρεμα λιπαντικη,το τηλ.του λιλα,φωτο απο πορεια με συνδικαλιστες της γενοπ οταν ζουσε ο αντρεας....και αλλο 'ανωμαλο' πορνογραφικο υλικο!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μην ντρεπεσαι πες ολο το σετ...καλτον,μασαζοκολαν,δονητη τσεπης με τρομπα,μουνι-φακο,κρεμα λιπαντικη,το τηλ.του λιλα,φωτο απο πορεια με συνδικαλιστες της γενοπ οταν ζουσε ο αντρεας....και αλλο 'ανωμαλο' πορνογραφικο υλικο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
+1, καλό!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σκατα σε ολα τα λαμογια μπατσουσ και πολιτικαντζεσ :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξημερωματα Κυριακης γινεται να πανε Δευτερα, δεν εχει περασει το 24ωρο
Αφου εδω εγινε Σαββατο βραδυ, αρα περναει και δευτερη μερα.
Ολα τα αλλα που λες ειναι πλημμεληματα.
Τι εγινε λαθος στη διαδικασια?
Για τους χαρακτηρισμους σου, χεστηκα.

εγινε και μηνυση για ασκηση ποινικης διωξης απο τον μπατσο στον κουλουρη. αρα εχουμε και επ'αυτοφωρω εγκλημα κατ'εγκληση. αν τον ειχαν αφησει ελευθερο, πρεπει να τον πανε τσιμπητο σημερα οπως και ναχει. και να του απαγγελθει η κατηγορια και να περιμενει στη δροσια μεχρι το αυτοφωρο αυριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξημερωματα Κυριακης γινεται να πανε Δευτερα, δεν εχει περασει το 24ωρο
Αφου εδω εγινε Σαββατο βραδυ, αρα περναει και δευτερη μερα.
Ολα τα αλλα που λες ειναι πλημμεληματα.
Τι εγινε λαθος στη διαδικασια?
Για τους χαρακτηρισμους σου, χεστηκα.

αν εγινε 12.01 λεπτο ξημερωματα τοτε υπαρχει ανωτατο χρονικο οριο 47 ωρες και 59 λεπτα.

σαν κατι να μη ξερεις καλα δικηγορε  :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
H μαφία που κυνηγάει τον κουλούρι έχει ξεσαλώσει βλέπω.
Αφήστε κάτω τον λαϊκό αγωνιστή, τον σοσιαληστή σύντροφο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γάματα.
με αναγκάζουν και να βρίζω τα λαμόγια γιατί ξέρουν ότι οι πιο πολλοί μαλακες δε γνωρίζουν το ζόρι του να περάσεις 36 ώρες στη μπουζού πολυδύναμου.....

λατρειααααααααααα  :-

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Επειδή κι εγώ είμαι γνωστή δικηγοράντζα των Αθηνών, επιτρέψτε μου να πω το εξής επί του θέματος:
Αν το περιστατικό συνέβαινε με το 99,9% των Ελλήνων πολιτών η κατάληξη θα ήταν η εξής:
1) Άμεση σύλληψη του οδηγού στα πλαίσια του 243 παρ.2 ΚΠΔ για διάπραξη αυτόφωρου πλημμελήματος αντίστασης κατά της αρχής σε συρροή με σωματική βλάβη.
2) Οδήγηση του συλληφθέντος στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, αναφορά από το αστυνομικό όργανο, προσωρινή κράτηση έως τη Δευτέρα το πρωί στο κρατητήριο όπου και θα οδηγούνταν στην Ευελπίδων και θα εκδικαζόταν η υπόθεσή του με τη διαδικασία των αυτόφωρων πλημμελημάτων.
3) Διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα ΚΟΚ, points στο δίπλωμα) κλπ.
Αν δε ήταν κάποιος τσιγγάνος στο Ζεφύρι με Datsun πριν από όλα αυτά θα είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο του ειδικού φρουρού στο σβέρκο του ρομά.
Αλλά είπαμε επειδή είμαστε μπουρδέλο βρίσκουν και τα κάνουν οι Κουλούρηδες και οι κάθε Κουλούρηδες (Ξέρεις-ποιός-είμαι-εγώ-ρε).
Ας το έκανε ο αντίστοιχος Γερμανός πρώην βουλευτής σε κανένα Γερμανό αστυνομικό αυτό σε autobahn και σου έλεγα εγώ πού θα βρισκόταν σήμερα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εγινε και μηνυση για ασκηση ποινικης διωξης απο τον μπατσο στον κουλουρη. αρα εχουμε και επ'αυτοφωρω εγκλημα κατ'εγκληση. αν τον ειχαν αφησει ελευθερο, πρεπει να τον πανε τσιμπητο σημερα οπως και ναχει. και να του απαγγελθει η κατηγορια και να περιμενει στη δροσια μεχρι το αυτοφωρο αυριο.

Και να του κάνουν τα μούτρα σαν σερβιέτα , όπως θα έκαναν και τα δικά μου  αν είχα περάσει με το αμάξι μου πάνω από τα γουρούνια.
Να τα λέμε όλα αδερφέ ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδή κι εγώ είμαι γνωστή δικηγοράντζα των Αθηνών, επιτρέψτε μου να πω το εξής επί του θέματος:
Αν το περιστατικό συνέβαινε με το 99,9% των Ελλήνων πολιτών η κατάληξη θα ήταν η εξής:
1) Άμεση σύλληψη του οδηγού στα πλαίσια του 243 παρ.2 ΚΠΔ για διάπραξη αυτόφωρου πλημμελήματος αντίστασης κατά της αρχής σε συρροή με σωματική βλάβη.
2) Οδήγηση του συλληφθέντος στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, αναφορά από το αστυνομικό όργανο, προσωρινή κράτηση έως τη Δευτέρα το πρωί στο κρατητήριο όπου και θα οδηγούνταν στην Ευελπίδων και θα εκδικαζόταν η υπόθεσή του με τη διαδικασία των αυτόφωρων πλημμελημάτων.
3) Διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα ΚΟΚ, points στο δίπλωμα) κλπ.
Αν δε ήταν κάποιος τσιγγάνος στο Ζεφύρι με Datsun πριν από όλα αυτά θα είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο του ειδικού φρουρού στο σβέρκο του ρομά.
Αλλά είπαμε επειδή είμαστε μπουρδέλο βρίσκουν και τα κάνουν οι Κουλούρηδες και οι κάθε Κουλούρηδες (Ξέρεις-ποιός-είμαι-εγώ-ρε).
Ας το έκανε ο αντίστοιχος Γερμανός πρώην βουλευτής σε κανένα Γερμανό αστυνομικό αυτό σε autobahn και σου έλεγα εγώ πού θα βρισκόταν σήμερα.

να μαθει μπαλιτσα ο ελληνας πολιτης για να μη τον τρεχουν αδικα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και να του κάνουν τα μούτρα σαν σερβιέτα , όπως θα έκαναν και τα δικά μου  αν είχα περάσει με το αμάξι μου πάνω από τα γουρούνια.
Να τα λέμε όλα αδερφέ ...
Αν σου πω ότι διάβασα το νικ σου ''Ψωμιάδης'' τί θα πεις;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom