Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αν σου πω ότι διάβασα το νικ σου ''Ψωμιάδης'' τί θα πεις;;;
Συνήθως με λένε Ψωλιάδη ....
Αν σου πω ότι διάβασα το νικ σου ''Ψωμιάδης'' τί θα πεις;;;
Και να του κάνουν τα μούτρα σαν σερβιέτα , όπως θα έκαναν και τα δικά μου αν είχα περάσει με το αμάξι μου πάνω από τα γουρούνια.
Να τα λέμε όλα αδερφέ ...
λατρειααααααααααα :-
Σιγά ρε μιάμιση μέρα είναι, δεν έκανε και 25-to life στο Σαν Κουέντιν με τους μπράδας και τους τσόλο!
δεν εχει σημασια, για την λατρεια μου ηταν τραυματικη εμπειρια και τον νοιαζομαι >
Υπερβολή. Να δούμε τώρα που τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί ο αστυνομικός τι άλλα ψέματα θα πει το ανδρείκελο και πώς θα φερθεί το κράτος στον αστυνομικόκαλα για να μην λεμε μλκιες αν ηταν οποιοσδηποτε ελληνας-ειτε πολιτης,ειτε αστυνομικος-και αρχιζε ο κουλουρης τα ξερεις ποιος ειμαι εγω θα το βουλωναμε ΟΛΟΙ,σκεφτομενοι τις οικογενειες μας...
το θεμα ηταν ετσι μεθυσμενος και που εσφαζε φαναρια να τρακαρει το αμαξι κανενος αλβανου η κανα ρωσσου που δεν παιρνει χαμπαρι και να πηγαινε να το παιξει εξυπνακιας...ακομα θα αγνοουνταν ο αρχιδας
Εγώ μια φορά (ΜΙΑ) που πέρασα το βράδυ στο τμήμα στο Αιγάλεω , πέρασα πολύ καλά , με άφησαν να βλέπω και τηλεόραση και καφέ και απ'όλα.
συ εισαι τσιμπουκλου. και μια φιλη μου περασε καλυτερα ακομα, την κερασαν και ουισκακι 12αρι που φυλαγανε μεσα στον φοριαμο
H προσωποποίηση του Πασόκου
χυδαίος,λαικιστής,ψευτονταής,κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής νομίζω της ΔΕΗ,με ύφος και στόμφο χιλίων καρδιναλίων....
εξέχον μέλος του συρφετού που ανέδειξε(?) ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981...
στο άλμπουμ της χρεωκοπίας,σίγουρα θα υπάρχει και η φωτογραφία του Κουλούρη....
ΥΓ το συγκεκριμένο περισταστικό είναι πταίσμα,παρωνυχίδα....