Πριν 20 χρονιαπεριπου διαβαζω σε αγγελια "νοικοκυρα 40αρα κανει μασαζ σε καθαρους και σοβαρους κυριους , περισσοτερα απο κοντα , τιμη εκπληξη " η διευθυνση που εγραφε και μου επιβεβαιωσε τηλεφωνικα και η ιδια ηταν διπλα στην "ΚΟΠΗ"
Σε 10 λεπτα ειμαι ετοιμος να κτυπησω το κουδουνι μιας μονοκατοικιας . Ανοιγει μια ξερακιανη 55αρα μολις την βλεπω ειμαι ετοιμος να τρεξω ,"ηρθατε για την αγγελια μασαζ ? με ρωτα " Ναι ψελιζω και κανω ενα βημα πισω .Ελατε περαστε να τα πουμε ...Απο ντροπη και μονο περναω μεσα ενα δωματιο σκοτεινο μ'ενα διπλο κρεβατι στρωμενο με καθαρα σεντονια καθιστε κυριε μου λεει , προτιμω ναμαι ορθιος και να μου πειτε ." Κυριε εγω θα σας κανω μασαζ , θα ειμαι με ενα στριγκ και εσεις γυμνος και θα σας εκτονωσω με το χερι η με το στομα μου και θα μου δωσετε 2.000 δραχμες . Το κανω απο αναγκη , η μανουλα μου ειναι κατακοιτη στο αλλο δωματιο με εγκεφαλικο . Ταχασα δεν ηξερα τι να κανω .Βγαζω 2 χιλιαρικα απο την τσεπη μου τα αφηνω πανω στο κρεβατι και μεταβολη και ΔΡΟΜΟ ........