You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Δοξασοι ο Ο.Π.Α.Π...που χαρη σε αυτον τρωω μπριζολακια και γαμαω πουτανιδια!!! [/move]Μια γριουλα το μεσημερι που ετρωγα στην ταβερνα με μαλωσε....μου ειπε ολοι... οι αλλοι κανουν το σταυρο τους και λενε..."Δοξασοι ο ΘΕΟΣ"!.......και εσυ λες......."Δοξασοι ο Ο.Π.Α.Π"!.....αντε τωρα να της εξηγουσα!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move] [/move]
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η αδρεναλινη μου, την στιγμη αυτη ειναι στα υψη....η καρδια μου χτυπαει σαν να ειμαι εφηβος και συναντω την πρωτη γκομενα....πλησιαζει η στιγμη να εκσπερματωσω!!! :headbang3..οι συνθηκες αν και προς το τελος βρισκομαι.... παραμενουν φοβερα αντιξοες!!!....Εχω ομως εμπιστοσυνη στο αστρο μου!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move] [/move][move]παιχτουρας στο προποτζιδικο παει να εισπραξει.....εντρομη η υπαλληλος....
[/move[/URL]]
[move] [/move]
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ,,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΠΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣΞαναπεστο αυτο!!! ....το τελευταιο διαστημα ομως...αλλαξαν οι ρολοι...εμεις τρωμε, τροπος του λεγειν..... 100 απο μια κατσαρολα...και αυτοι ξοδευουν χρημα οι περισσοτεροι και ζουν ανετα στην Ελλαδα!!!!!!
Κατάπτυστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[move]Δοξασοι ο Ο.Π.Α.Π...που χαρη σε αυτον τρωω μπριζολακια και γαμαω πουτανιδια!!! [/move]
Kι εμείς "Δόξα σοι ο Παίχτουρας" που δίνει προγνωστικά και παίζουμε τα αντίθετα να πάμε ταμείο
Μετά τιμής, ο Κατάπτυστος
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο τα δεκα(10) σημεια που σας εγραψα..περασα τα επτα(7) και σε παιχνιδια δυσκολα!!!....το ποσοστο ειναι πολυ υψηλο σε προγνωστικα!!!....Οπως σας εγραψα παραπανω... τα επαιξα σε ομαδοποιηση... τριων ομαδων και καταφερα απο το δελτιο αυτο και εβγαλα ενα κερδος πιανοντας τις δυο απο τις τρεις ομαδες!!!!......Σε συνολο ημερας ομως σημερα, ηλθα στα δικα μου χρηματα γιατι επαιξα και αλλα τρια δελτια!!!....Παω να ξεβρακωσω τον Ο.Π.Α.Π και πιστευω οτι καλα κανω και δειχνω παιχτικη θρασυτητα...εφοσον με δικα του χρηματα τον παιζω σε τελικη αναλυση!!!!!..Πιστευω οτι εχει πλησιασει η ωρα του!!!!....Βρισκομαι σε δαιμονισμενη φορμα!!!!....Μενει να διορθωσω κατι μικροατελειες στο παιξιμο μου!!!....Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!Σημερα θα παιξω τυγχαια σειρα... τριων ομαδων(Α..Β..Γ) ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ.... Δεκα παινιδια!!!!!!!!!Παιζω ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι στην εσχατη των περιπτωσεων θα παρω τα λεφτα μου πισω!!!!!!!!!......Τα δεκα παινιδια ειναι...175=1...183=1...187=1...188=1...197=1....198=1.....201=1.....213=1...214=1....215=1!
psolidis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,είναι η 1η φορά που παίζω στοίχημα και θα ήθελα να μου δώσεις τα φώτα σου!
Έπαιξα ακριβώς αυτά που έγραψες το μεσημέρι(εκτός του 1ου αγώνα στις 17.00 δεν τον πρόλαβα) ως εξής
ομάδα Α 183-1,187-1,188-1 και έπιασα το 187
ομάδα Β 197-1,198-1,201-1 και έπιασα και τους τρεις αγώνες!!
ομάδα Γ 213-1,214-1,215,1 και έπιασα τους 214 και 215(από ότι φαίνεται για τον 215 στο σαιτ)
και το δελτίο μου στοιχησε 2,10 ευρώ
Κερδίζω τίποτα και αν ναι πως το υπολογίζω
υγ.Μπορεί να φαίνονται γελοίες οι ερωτήσεις αλλά είναι πρώτη μου φορά και δεν έχω ιδέα από στοίχημα,αν δεν έβλεπα το θέμα "δόξα και τιμή" στο σαιτ τυχαία δεν θα είχα καν ψηθεί αλλά τώρα με τέτοιες προβλέψεις μάλλον θα αρχίσω να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο σπορ!!
Έπαιξα ακριβώς αυτά που έγραψες το μεσημέρι(εκτός του 1ου αγώνα στις 17.00 δεν τον πρόλαβα) ως εξής
ομάδα Γ 213-1,214-1,215,1 και έπιασα τους 214 και 215(από ότι φαίνεται για τον 215 στο σαιτ)
υγ.Μπορεί να φαίνονται γελοίες οι ερωτήσεις αλλά είναι πρώτη μου φορά και δεν έχω ιδέα από στοίχημα,αν δεν έβλεπα το θέμα "δόξα και τιμή" στο σαιτ τυχαία δεν θα είχα καν ψηθεί αλλά τώρα με τέτοιες προβλέψεις μάλλον θα αρχίσω να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο σπορ!!
Φιλε παιχτουρα σε παρακολουθω -διβαζω καιρο τωρα , λαμβανω υπο ψιν τα παιχνιδια που δινεις αν & σημερα μπηκα στο site αργα & επαιξα λιγα την γκενκ στο live !
Επισης το 213 το εχασες στο 85 >
Θα σε ακουλουθουσα περισσοτερο εαν δεν ειχες την ιδιομορφια να αυτοπροβαλεσαι συνεχως
Επισης να πω οτι 7 στα 10 ουτε οι γκουρου (υποτιθεμενοι ) δεν ειναι ευκολο να πιασουν, καλη συνεχεια
Θα σε ακουλουθουσα περισσοτερο εαν δεν ειχες την ιδιομορφια να αυτοπροβαλεσαι συνεχως
Επισης να πω οτι 7 στα 10 ουτε οι γκουρου (υποτιθεμενοι ) δεν ειναι ευκολο να πιασουν, καλη συνεχεια
psolidis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ γι'αυτό τον λόγο όμως μπήκα και διάβασα το thread
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αν ζητησες στις ομαδεςΑ..Β..Γ(συστ.1,2,3)...εχεις πιασει μια(την Β ομαδα) απο τις τρεις ομαδες...το να υπολογισεις τωρα ειναι ευκολο..πηγαινε στην ομαδα β που επιασες...και πολλαπλασιασε το ποσο που επαιξες με τις αποδοσεις της νικητηριας ομαδας β..και βγαζεις ποσα πληρωνεσαι! ...Υ.Γ..Στην Α ομαδα εχεις πιασει και το 188...σε πεταει εξω το 183!!!!Καλησπέρα,είναι η 1η φορά που παίζω στοίχημα και θα ήθελα να μου δώσεις τα φώτα σου!
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι psolidi 1 ,υπαρχουν αυτοι που δεν συμφωνουν με αυτους που προκλητικα αυτοπροβαλλονται & υπαρχουν καποιοι που τους ακολουθουν γιαυτο & μονο το λογο, εγω αλλωστε επειδη παιζω στοιχημα αρκετα χρονια διαβαζω τον παιχτουρα & διαμορφωνω γνωμη & παιζω αυτα που εγω πιστευω , απλα εαν ηταν πιο low profile τυπος θα συμφωνουσα περισσοτερο & θα τον ακολουθουσα πιο συχνα .
Δεν εχω προβλημα μαζι του ουτε τον βριζω σαν μερικους βεβαια !
psolidis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι psolidi 1 ,υπαρχουν αυτοι που δεν συμφωνουν με αυτους που προκλητικα αυτοπροβαλλονται & υπαρχουν καποιοι που τους ακολουθουν γιαυτο & μονο το λογο, εγω αλλωστε επειδη παιζω στοιχημα αρκετα χρονια διαβαζω τον παιχτουρα & διαμορφωνω γνωμη & παιζω αυτα που εγω πιστευω , απλα εαν ηταν πιο low profile τυπος θα συμφωνουσα περισσοτερο & θα τον ακολουθουσα πιο συχνα .
Όχι απλά για κάποιο λόγο μου άρεσε ο τρόπος που "αυτοπροβάλονταν" γιατί το έκανε με ωραίο χαβαλετζίδικο τρόπο και αν κρίνω από τις προβλέψεις του γιατί να μην κορδώνεται!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αρκεσου στο κοκκινο και αξιοποιησε με....γιατι...αν με διαβαζεις, εχω γραψει πριν μερες... οτι το επομενο αμεσο διαστημα...θα διαγραφω απο το site!!!!!!...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ....ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!!!!!!Φιλε παιχτουρα σε παρακολουθω -διβαζω καιρο τωρα , λαμβανω υπο ψιν τα παιχνιδια που δινεις αν & σημερα μπηκα στο site αργα & επαιξα λιγα την γκενκ στο live !
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
μην με πρηζεις τωρα...βγαζεις κερδος παντως!!!!!!!!!!!!!!Συγκεκριμένα κάτω στο κουπόνι γράφει:
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΛΕΣ ΠΟΛ/ΣΤΗΣ ΣΥΣΤ. ΣΥΝ.ΣΤΗΛΩΝ
1 3 1 3
2 3 1 3
3 1 1 1
ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΛΩΝ 7
ΣΥΝ.ΑΞΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ 2,10 ΕΥΡΩ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475