Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
1-1-2010...εως σημερα....τα κερδη μου απο τον Ο.Π.Α.Π ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 24.000 ΕΥΡΩ!!! ....Ζω ομως να τον ξετιναξω....και πιστευω μεσα στο 2010!!!!!!!!
Ειναι μετρημενες οι μερες του.... τον εχω βαλλει στην εντατικη μεσα και αναπνεει με τεχνητο οξυγονο....θα του πεταξω τα ματια εξω....ενα απο τα αλλα τρια δελτια που επαιξα ηταν 15 ομαδες και εχασα μονο μια..το 175!!!...αν θελετε το πιστευετε! ...τις 15 ομαδες τις ειχα παιξει κολωνα 15 ευρω...για χαβαλε!!!!!!Απο τα δεκα(10) σημεια που σας εγραψα..περασα τα επτα(7) και σε παιχνιδια δυσκολα!!!....το ποσοστο ειναι πολυ υψηλο σε προγνωστικα!!!....Οπως σας εγραψα παραπανω... τα επαιξα σε ομαδοποιηση... τριων ομαδων και καταφερα απο το δελτιο αυτο και εβγαλα ενα κερδος πιανοντας τις δυο απο τις τρεις ομαδες!!!!......Σε συνολο ημερας ομως σημερα, ηλθα στα δικα μου χρηματα γιατι επαιξα και αλλα τρια δελτια!!!....Παω να ξεβρακωσω τον Ο.Π.Α.Π και πιστευω οτι καλα κανω και δειχνω παιχτικη θρασυτητα...εφοσον με δικα του χρηματα τον παιζω σε τελικη αναλυση!!!!!..Πιστευω οτι εχει πλησιασει η ωρα του!!!!....Βρισκομαι σε δαιμονισμενη φορμα!!!!....Μενει να διορθωσω κατι μικροατελειες στο παιξιμο μου!!!....Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!
1-1-2010...εως σημερα....τα κερδη μου απο τον Ο.Π.Α.Π ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 24.000 ΕΥΡΩ!!! ....Ζω ομως να τον ξετιναξω....και πιστευω μεσα στο 2010!!!!!!!!
Ειπαμε να τον προσθεσουν!Αφου οι αλλοι περνουν ποσοστα ρε παιχτουρα πως να θελουν τον τζι ελ για μοντ
Χανουν λεφτα....Ειπαμε να τον προσθεσουν!
Εκτιμω...οτι μεχρι τελος του ετους θα ειναι μοντ!!!!....πρεπει να ενναλασονται...σε τελικη αναλυση!!!...Δεν το ξερεις το ανεκδοτο...κυκλωστε το κυκλο!!!!..εχω φαει πεντε και δεν εχω ριξει κανενα!!!!!Χανουν λεφτα....
Aσχετο.......γιατη θα διαγράψεις το προφιλ σου?Εκτιμω...οτι μεχρι τελος του ετους θα ειναι μοντ!!!!....πρεπει να ενναλασονται...σε τελικη αναλυση!!!...Δεν το ξερεις το ανεκδοτο...κυκλωστε το κυκλο!!!!..εχω φαει πεντε και δεν εχω ριξει κανενα!!!!!
Σε παρακολουθω....ψυχραιμια θελει και τιποτα αλλο....καλα πηγες σημερα!οι δικες μου προβλεψεις για σημερα ηταν
194 Χονεφος-Οντ Γρενλαντ 1 (3,00) αποτελεσμα 2-1
197 Μποντο Γλιμτ-Σπαρτα σαρπσμποργκ 1 (1,85) αποτελεσμα 4-0
209 Χαμαρμπι-Τρολχταν 1 (1,40) αποτελεσμα 3-0
204 Γιονσεπινγκ-Σουντσβαλ 2 (1,90) αποτελεσμα 2-2 ( )
περασανε 3/4.. το καλο ειναι και το βασικο οτι περασε ο ασσος της χονεφος με 3 συντελεστη.. η σουντσβαλ που πιστευα περισοττερο απο ολες δεν περασε.. ελπιζω να βοηθησα καποιους αν αποφυγανε την σουντσβαλ..
Μεχρι σημερα μου αρεσει να αλλαζω τις εντυπωσεις και τις παραστασεις μου, στα παντα!!!!.....πιστευω οτι ο κυκολος μου σαν μελος στο μπου...πλησιαζει προς το τελος....εξαλλου βαρεθηκα την αλητεια που υπαρχει εδω σε μεγαλο ποσοστο....αλλα και δεν ξερω αν μιλω με καποιον εδω μεσα.... αν ειναι κλωνος του αλλουνου!!!!!!!!.....θα παρακολουθω σαν επισκεπτης!!!!!Aσχετο.......γιατη θα διαγράψεις το προφιλ σου?
αντε ρε φιλε να δουμε..μακαρι να πηγαινουμε καλα να πιασω γκαφρα!! εσυ με τα 6/10 πηγες αρκετα καλα.. και με καλους συντελεστες..Σε παρακολουθω....ψυχραιμια θελει και τιποτα αλλο....καλα πηγες σημερα!
Καλα εκανες και με διορθωσες ειχα γραψει 7/10!παραθεση απο Παιχτουρας
Σημερα θα παιξω τυγχαια σειρα... τριων ομαδων(Α..Β..Γ) ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ.... Δεκα παινιδια!!!!!!!!!Παιζω ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι στην εσχατη των περιπτωσεων θα παρω τα λεφτα μου πισω!!!!!!!!!......Τα δεκα παινιδια ειναι...175=1...183=1...187=1...188=1...197=1....198=1.....201=1.....213=1...214=1....215=1!
περασανε 6/10
Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου...αλλα δεν εχω υπογραψει με κανεναν στη ζωη μου μεχρι σημερα κανενα συμβολαιο και για τιποτα!!!!!!.....Ειμαι σαν τους Αετους....πεταω παντα ψηλα...και οπου θελω παω!!!!!!!με μια καλη επιλογη απο τα δικα σου..τα τελευταια κυριως εβγαζε καποιος βαρβατα λεφτα.. αντε να δουμε για τις αλλες μερες. ασε ρε τις χαζομαρες για διαγραφη απο το σαιτ κτλ κτλ.γαμησετους! γραφε εδω μονο..μη γραφεις στο αλλο θρεντ για το στοιχημα..
Εσενα σε εχω συμπαθησει...οταν διαγραφω..θα βρουμε λυση να επικοινωνουμε για το στοιχημα....παντως προς το τελος του ετους(το εχω ξαναγραψει)....θα διαγραφω!!!!!!15 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. κατι λεει αυτο... οχι ρε φιλε δεν το κανα για να διορθωσω.ουτε ειχα δει τι εγραψες.τωρα γυρισα απο εξω και εβλεπα αποτελεσματα.. αντε φιλε εδω να ειμαστε για καλη συνεργασια να βγαλουμε τιποτα.εγω και με τα λιγα ειμαι ικανοποιημενος..