Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξέρεις τι λέμε.Δεν μίλησε κανένας ρατσιστικά.,

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξέρεις τι λέμε.Δεν μίλησε κανένας ρατσιστικά.,
Το ξερω φιλε μου και προσεχω!!!!....απλα μην νομιζεις οτι τις ιδιες πιθανοτητες κινδυνου...δεν εχεις και οταν πηγαινεις σε ενα στουντιο???.....οι περισσοτερες μονο στα χαρτια περνανε επανεξετασεις απο αρμοδιους γιατρους!!!...ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΑΥΤΟ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καμικαζι ο δασκαλος...
images

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε γενικες γραμμες ο παιχτουρας δεν εχει αδικο...ειδικα με τις τουριστριες χειροτερευει η κατασταση..
απο την αλλη οι ξεμπαρκες μαυρουλες ειναι ακομα πιο επιφοβες...σα να προκαλεις την τυχη σου..
τελοσπαντων... δε θα κανουμε κουμαντο στο πουλι κανενος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[move]τοσα αβαταρ σου δινω καθε μερα.......που σε χαρακτηριζουν[/move] [move]:) :) :)[/move]

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
" Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες "

Winston Churchill - 1941

ελεγε κατι ΜΑΛΑΚΙΕΣ κι ο τσωρτσιλ ωρες ωρες... :s&m_1: :idiot:

Οι Έλληνες δεν τρωνε σαν ΛΑΜΟΓΙΑ αλλά ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΩΝΕ σαν Έλληνες

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]τοσα αβαταρ σου δινω καθε μερα.......που σε χαρακτηριζουν[/move] [move]:) :) :)[/move]
[move]Γι αυτο και σε υπερσυμπαθω....σε σημειο που να νομιζω οτι εισαι ο νωντας! :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σε γενικες γραμμες ο παιχτουρας δεν εχει αδικο...ειδικα με τις τουριστριες χειροτερευει η κατασταση..
απο την αλλη οι ξεμπαρκες μαυρουλες ειναι ακομα πιο επιφοβες...σα να προκαλεις την τυχη σου..
τελοσπαντων... δε θα κανουμε κουμαντο στο πουλι κανενος.
Φιλε μου...πρεπει να προσεχουμε.....αλλα το μηνυμα που θελω να μεταδωσω ειναι οτι παντου υπαρχει κινδυνος....οταν δεν εισαι μονογαμικος!!!!!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η μαχη που δινει αποψε με το στοιχημα του Ο.Π.Α.Π....την δινω σε αντιξοοες συνθηκες!!!...Ηδη εχουν τεθει... εκτος επιχειρησιακης ετοιμοτητας, τα μισα μου δελτια!...Παρα ταυτα στα υπολοιπα ειμαι μεσα και στεκομαι στα ποδια μου...προσπαθωντας στο τελος να ειμαι για δευτερη διαδοχικη μερα.... Νικητης!!!!!!!!!....Επομενη ενημερωση σε δυο ωρες!!! :rockon: :rockon: :rockon:...Μετα τιμης.... ο γαμιας του Στοιχηματος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
έρχεται και για αυτούς η καταστροφή.
είναι σίγουρο ότι τους περάσαμε την νοοτροπία του λαδώματος και της ρεμούλας.
σε 50 χρόνια θα είναι και αυτοί στο ΔΝΤ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσοι Αλβανοι ηλθαν απο το 1989 στην Ελλαδα...οι περισσοτεροι σημερα εχουν φτιαχτει...και καλα μαλιστα!!!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΡΩΝΕ 100  ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Δεν ειναι μονο αυτο... Ειναι το γεγονος οτι οταν δεν εχεις τιποτα... εκτιμας καλυτερα τα πραγματα και πηγαινεις πιο ευκολα μπροστα απο καποιον κακομαθημενο ελληναρα που τα εχει ολα απο μικρος η εστω πιστευει οτι ολος ο κοσμος ειναι για αυτον... και αν στα 30 του δεν τα εχει ΟΛΑ τον πιανει καταθλιψη επειδη νομιζει πως ο κοσμος και το συμπαν εχουν συνωμοτησει εναντιον του για να ξεκανουν ενα τοοοοσο πολυταλαντο και ικανο ανθρωπο.

Καλη η Φαντασιωση που εχουν φτιαξει οι Αμερικανοι και ολοι οσοι μας ελεγχουν οικονομικα σαν χωρα.... αλλα η πραγματικοτητα τελικα δειχνει να απεχει τρομακτικα ετσι?

Απλα σου λενε πως εισαι ο καλυτερος για να σε ελεγχουν.... σε δουλευουν για να "δουλευεις" ενα πραγμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θελω να δω -αν και αμφιβαλλω- αν θα το δω ... Ποτε ορισμενοι σε αυτη τη χωρα... και ορισμενες θα κατανοησουν πως η αλαζονεια - υπεροψια - εγωισμος δεν ειναι γοητευτικες ιδιοτητες... αλλα οτι χειροτερο απο αδυναμιες στην προσωπικοτητα ενος ανθρωπου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΡΩΝΕ 100  ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Ξαναπεστο αυτο!!! :rockon: :rockon: :rockon:....το τελευταιο διαστημα ομως...αλλαξαν οι ρολοι...εμεις τρωμε, τροπος του λεγειν..... 100 απο μια κατσαρολα...και αυτοι ξοδευουν χρημα οι περισσοτεροι και ζουν ανετα στην Ελλαδα!!!!!!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
πως θα ειναι καλυτεροι απο εμας;σκοτωνοντας και βιαζοντας και βγαζοντας τα παιδια τους στην βιζιτα;αλβανος καλος μονο νεκρος.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.μια ΖΩΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ διοτι εμεις εχουμε ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΛΙΚΙ που οι αλβανοι δεν εχουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτο το θηριο...αυτο το ενεργο ηφαιστειο...αυτος ο Ογκολιθος...συνεχιζει και δινει Τιτανομεγιστη μαχη με το θεριο που ονομαζεται Ο.Π.Α.Π.....οι συνθηκες που αγωνιζομαι σημερα ειναι αντιξοες...παρα ταυτα στεκομαι στα ποδια μου....δικαιολογωντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΗΜΗ ΜΟΥ.....του εργολαβου στοιχηματικων κηδειων του Ο.Π.Α.Π!!!!!!!!......ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μια γριουλα το μεσημερι που ετρωγα στην ταβερνα με μαλωσε....μου ειπε ολοι... οι αλλοι κανουν το σταυρο τους και λενε..."Δοξασοι ο ΘΕΟΣ"!.......και εσυ λες......."Δοξασοι ο Ο.Π.Α.Π"!.....αντε τωρα να της εξηγουσα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom