Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
"Η αντισταση στον πειρασμο ειναι το αληθινο μετρο στο χαρακτηρα".....γι'αυτο τελος να δινω οποτε μου ζητατε...οποτε καβλωνω εγω θα δινω!!!!!!!!
η αντισταση στη μαλακια φερνει σοβαρες καυλες καντο και θα με θιμηθεις :2funny: :2funny: φαε και κανα πορτοκαλι να μας κανεις τσιρο τοσι γκανιοτα μασαει ο οπαπ που το χεις το μαγαζι να ρθω να σε κανω τσιρο εχεις και σιστιματα περικολοζαμεντε τας και μπαμ κουβα να γουσταρω ???  

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
παιχτουρα εχεις ταξει σαββατο πρωι προγνωστικα περιμενω να παιξω απο περιεργεια ειπαμε και μετα μην ξαναδωσεις μην με κρεμασεις  :tickedoff:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Θα μείνουμε άϋπνοι μέχρι να δώσει τα σημεία ο ΚΑΛΧΑΣ  :s&m_2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια συγνωμη, δεν την αναγνωρισα....με τις τοσες φωτο που βαζει συνεχεια εδω μεσα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλιώς όμως μας τα'λεγες τοτε...

Λιγο μετα τις τρεις το μεσημερι, σκαω μυτη στο εν λογω στουντιο και καθομαι στο ευρυχωρο και ομορφο σαλονι του.. απο την ευγενεστατη κυρια επι της υποδοχης, καθοτι η Νταρια ηταν σε δωματιο με αλλον συναγωνιστη και παρακολουθουσα στην τηλεοραση του σαλονιου ενα "εκπαιδευτικο" προγραμμα.Απο το μυαλο μου περναγε πως να ειναι τωρα στην εμφανιση της, απο την τελευταια φορα, που σε αλλο σεβαστο ιδρυμα την ειχα τιμησει!!Δεν προλαβα να ολοκληρωσω την σκεψη μου και ανοιγει η πορτα του δωματιου και μπαινει στο σαλονι..... μια δροσερη και ομορφη ξανθια κοπελλα(25χρ. τοσο την εκοψα)), κανονικου υψους και καλοσχηματισμενου σωματος με πολυ ωραιο φυσικο στηθος και προσωπο πανεμορφο με εκφραστικα ματακια που τα σκεπαζαν τα γυαλακια της και απο πισω οταν εκανε μεταβολη ονειρεμενα οπισθια.......Μωρακι μου,... εγω ειμαι η ΝΤΑΡΙΑ... μου παρουσιαζεται, ολο ναζι και το εμπειρο ματι μου..... διαπιστωνει οτι εκτος απο μια ωραια παρουσια..η ΝΤΑΡΙΑ σε κερδιζει με τον αυθορμητισμο της και την αμεση επικοινωνια..λες και σε ξερει....της απαντω μονολεχτικα....δειξε μου, δωματιο να μπουκαρω μεσα..τα λογια ησαν περιττα αυτην την δυσκολη ωρα της υπερτατης καβλας(με το ζορι κρατιομουνα..ημουν σαν ταυρος, που επτα Ισπανοι ταυρομαχοι δεν τον καταφερνουν)....Μωρο μου... περνα(μου απαντα)... παω να κανω μπανακι και σου ερχομαι...παιρνω το απλο προγραμμα και χοροπηδωντας απο τις καβλες μου μπηκα στο δωματιο και γδυνομαι και καθομαι στην γνωστη πλεον πολυθρονα(μια μανια και αυτη που εχω, σε οποιο στουντιο να πηγαινω να καθομαι στην πολυθρονα)....δεν περνα λιγη ωρα και μπαινει αυτο το λαχταριστο κοριτσι και οπως καθομουνα στην πολυθρονα αρχινα τα φιλακια παντου να μου τριβει το ομορφο στηθος της στον Παιχτουρα και να μου φιλαει τα αυτια μου...εγω ημουν στους ουρανους και με αφυπνιζει με την μελωδικη φωνουλα της.....που ηθελε να παμε στο κρεβατι για να ειμαστε πιο ανετα...κατι που ακουστηκε πολυ ομορφα..και με το που ξαπλωνουμε αρχισε ενα ρουφηγμα και φιλημα στις μπαλες μου που ομοιο του σπανια συναντω οχι μονο στα στουντιο αλλα γενικα...το κολπο αυτο το εκανε πολυ ωρα και με κοιτουσε μια προστυχα και μια αθωα και με ρωτουσε αν μου αρεσε!...ποιος τυφλος δεν θελει το φως του, της απαντω εγω...στην συνεχεια μου περναει σκουφο και αρχιναει μια ακρως αισθησιακη πιπα με αριστη τεχνικη και σε ολο το μηκος και πλατος του οργανου μου....(ειχα πει το Δεσποτη Παναγιωτη)....σε καποια φαση η μουναρα, καθεται πανω μου και μου τον καβαλαει και τις μαλαζα εγω τις βυζαρες της και να μου λεει μην τελειωσεις για να σου στηθω στσ τεσσερα να απολαυσεις το στησιμο μου.....οντως παιδια στα τεσσερα η νταρια ειναι Καθηγητρια(πρεπει να μαθαινουν οι αλλες απο την Νταρια)και στα τεσσερα ηλθε το τελος μιας απο τις καλυτερες επισκεψεις που εχω κανει σε στουντιο!!!!Μετα μιλησαμε και καταλαβα και τα υπολοιπα χαρισματα της..... τα οποια ειναι θεληση και ορεξη για μαθηση σε οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους!!!! Νταρια να εισαι καλα...εχω την εκτιμηση οτι οσο θα υπαρχεις σαν εργαζομενη.... θα ειμαστε ευτυχισμενοι... απο την ευτυχια που μας δινεις στο σεξ και την αγρια ηδονη που μας χαριζεις!!!!!

Ξέχασες το Ματά τιμής ο Παίχτουρας :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
η αντισταση στη μαλακια φερνει σοβαρες καυλες καντο και θα με θιμηθεις :2funny: :2funny: φαε και κανα πορτοκαλι να μας κανεις τσιρο τοσι γκανιοτα μασαει ο οπαπ που το χεις το μαγαζι να ρθω να σε κανω τσιρο εχεις και σιστιματα περικολοζαμεντε τας και μπαμ κουβα να γουσταρω ???  
Δεν εχω μαγαζι....παιχτης ειμαι και μαλιστα ο καλυτερος :rockon:!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αλλιώς όμως μας τα'λεγες τοτε...

Λιγο μετα τις τρεις το μεσημερι, σκαω μυτη στο εν λογω στουντιο και καθομαι στο ευρυχωρο και ομορφο σαλονι του.. απο την ευγενεστατη κυρια επι της υποδοχης, καθοτι η Νταρια ηταν σε δωματιο με αλλον συναγωνιστη και παρακολουθουσα στην τηλεοραση του σαλονιου ενα "εκπαιδευτικο" προγραμμα.Απο το μυαλο μου περναγε πως να ειναι τωρα στην εμφανιση της, απο την τελευταια φορα, που σε αλλο σεβαστο ιδρυμα την ειχα τιμησει!!Δεν προλαβα να ολοκληρωσω την σκεψη μου και ανοιγει η πορτα του δωματιου και μπαινει στο σαλονι..... μια δροσερη και ομορφη ξανθια κοπελλα(25χρ. τοσο την εκοψα)), κανονικου υψους και καλοσχηματισμενου σωματος με πολυ ωραιο φυσικο στηθος και προσωπο πανεμορφο με εκφραστικα ματακια που τα σκεπαζαν τα γυαλακια της και απο πισω οταν εκανε μεταβολη ονειρεμενα οπισθια.......Μωρακι μου,... εγω ειμαι η ΝΤΑΡΙΑ... μου παρουσιαζεται, ολο ναζι και το εμπειρο ματι μου..... διαπιστωνει οτι εκτος απο μια ωραια παρουσια..η ΝΤΑΡΙΑ σε κερδιζει με τον αυθορμητισμο της και την αμεση επικοινωνια..λες και σε ξερει....της απαντω μονολεχτικα....δειξε μου, δωματιο να μπουκαρω μεσα..τα λογια ησαν περιττα αυτην την δυσκολη ωρα της υπερτατης καβλας(με το ζορι κρατιομουνα..ημουν σαν ταυρος, που επτα Ισπανοι ταυρομαχοι δεν τον καταφερνουν)....Μωρο μου... περνα(μου απαντα)... παω να κανω μπανακι και σου ερχομαι...παιρνω το απλο προγραμμα και χοροπηδωντας απο τις καβλες μου μπηκα στο δωματιο και γδυνομαι και καθομαι στην γνωστη πλεον πολυθρονα(μια μανια και αυτη που εχω, σε οποιο στουντιο να πηγαινω να καθομαι στην πολυθρονα)....δεν περνα λιγη ωρα και μπαινει αυτο το λαχταριστο κοριτσι και οπως καθομουνα στην πολυθρονα αρχινα τα φιλακια παντου να μου τριβει το ομορφο στηθος της στον Παιχτουρα και να μου φιλαει τα αυτια μου...εγω ημουν στους ουρανους και με αφυπνιζει με την μελωδικη φωνουλα της.....που ηθελε να παμε στο κρεβατι για να ειμαστε πιο ανετα...κατι που ακουστηκε πολυ ομορφα..και με το που ξαπλωνουμε αρχισε ενα ρουφηγμα και φιλημα στις μπαλες μου που ομοιο του σπανια συναντω οχι μονο στα στουντιο αλλα γενικα...το κολπο αυτο το εκανε πολυ ωρα και με κοιτουσε μια προστυχα και μια αθωα και με ρωτουσε αν μου αρεσε!...ποιος τυφλος δεν θελει το φως του, της απαντω εγω...στην συνεχεια μου περναει σκουφο και αρχιναει μια ακρως αισθησιακη πιπα με αριστη τεχνικη και σε ολο το μηκος και πλατος του οργανου μου....(ειχα πει το Δεσποτη Παναγιωτη)....σε καποια φαση η μουναρα, καθεται πανω μου και μου τον καβαλαει και τις μαλαζα εγω τις βυζαρες της και να μου λεει μην τελειωσεις για να σου στηθω στσ τεσσερα να απολαυσεις το στησιμο μου.....οντως παιδια στα τεσσερα η νταρια ειναι Καθηγητρια(πρεπει να μαθαινουν οι αλλες απο την Νταρια)και στα τεσσερα ηλθε το τελος μιας απο τις καλυτερες επισκεψεις που εχω κανει σε στουντιο!!!!Μετα μιλησαμε και καταλαβα και τα υπολοιπα χαρισματα της..... τα οποια ειναι θεληση και ορεξη για μαθηση σε οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους!!!! Νταρια να εισαι καλα...εχω την εκτιμηση οτι οσο θα υπαρχεις σαν εργαζομενη.... θα ειμαστε ευτυχισμενοι... απο την ευτυχια που μας δινεις στο σεξ και την αγρια ηδονη που μας χαριζεις!!!!!

Ξέχασες το Ματά τιμής ο Παίχτουρας :2funny: :2funny: :2funny:
Οποια κριτικη αλλη δικη μου και να ποσταρεις τα ιδια γραφω για ολες τους!!!! θελω τις μοσχαρουλες να τις ανεβαζω ψυχολογικα!!!!! :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτη η μονολεχτικη απαντηση "δειξε μου, δωματιο να μπουκαρω μεσα" ολα τα λεφτα λεμε......

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γι αυτο γραφω σαραντα και πολλα τους ειναι...οχι απο τσιγγουνια....αλλα αν αυτες, παιρνουνται για μουναρες...τοτε οι πραγματικες που αξιζουν πρεπει να ζητανε την Ακροπολη και τον Παρθενωνα...σε επιπεδο στουντιο...!!!!!....ξυπνηστε κοροιδα!!!!!!!!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Οποια κριτικη αλλη δικη μου και να ποσταρεις τα ιδια γραφω για ολες τους!!!! θελω τις μοσχαρουλες να τις ανεβαζω ψυχολογικα!!!!! :rockon: :rockon:
θα ζητησω να σβησουν την κριτικη σου για μενα τοτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν χρειαζομαι ψυχολογικη υποστιριξη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οφείλω να ομολογίσω και να παραδεχτώ ότι γέλιο τόσες μέρες,συνεχόμενες, δεν έχω ρίξει ποτέ στην ζωή μου...
παίχτουρα...........είσαι παιχτούρα άπαιχτη και συνέχισε έτσι...

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρι αφου σε χαλαει η γαμημενη!!!! τι τιν πινεις καθε βραδυ και δεν γνωριζεις πια γαμουσες ρεεε τι παθαμε :headbang: :headbang: ουμπαλα και τουμπανα και ο παιχτουρας αλμπανα!!! ρε πιες κανα ελληνικο αραντιστο μπας και κελαιδας ορεα να μας κανεις ορεα παρεα αμμμ αιαντες και νιτσε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: και το μελικοτο απο θυμαρι :2funny: :2funny: :2funny: ρεεε ρε γελια :2funny: :2funny:  πρακτορας βλεπεις ο καλυτερος πρακτορας του οπαπ αιγαλεω σπρεχεν

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εγω προτεινω να κανουμε σειρα "ο νεκροθαφτης του ΟΠΑΠ"... βρηκα και αυτον που θα κανει το ρολο του Παιχτουρα...

http://[URL unfurl="true"]www.wallpapergate.com/data/media/2415/UNDERTAKER_BLACK.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
μια ερωτηση μονο.