gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Οπου έχει πολλούς νταβατζήδες, έχει και πολλές πουτάνες...
Οπου έχει πολλούς νταβατζήδες, έχει και πολλές πουτάνες...
μπραβο ρε μορτι εισε τις πιατσας και τα ξερεις τα κολπα αιγαλεο σπρεχενΟπου έχει πολλούς νταβατζήδες, έχει και πολλές πουτάνες...
ρε μαγκακο στο τσαντήρι έχεις και κομπιούτο κλεμμενο ή δανεισμένο??μπραβο ρε μορτι εισε τις πιατσας και τα ξερεις τα κολπα αιγαλεο σπρεχεν
γιατί έχει πολλούς βάζελους
Σου θίξαμε το μπουρδελάκι???μπραβο ρε μορτι εισε τις πιατσας και τα ξερεις τα κολπα αιγαλεο σπρεχεν
για καντα μου λιανα να σου δοσο τα ρεστα σουΕιδικα εσυ...δεν παιρνεις τιποτα μυρουδια γιατι εισαι βλακας...και ενας βλακας δεν μαθαινει ποτε οτι ειναι βλακας......αν το μαθαινε θα γινοτανε αυτοματα εξυπνος!!!!!!!!!!
davarits μένει αυτός ;)Σου θίξαμε το μπουρδελάκι???
εχεις καιρο να ρθεις αιγαλεο σιτι μαγκα μου κανε καμια βολταρε μαγκακο στο τσαντήρι έχεις και κομπιούτο κλεμμενο ή δανεισμένο??
ρε το α το εγραψες με α??εχεις καιρο να ρθεις αιγαλεο σιτι μαγκα μου κανε καμια βολτα
Οι ανοητοι, αν και ακουν,ειναι σαν τους κουφους.Σ' αυτους ταιριαζει το γνωμικο...πως και παροντες...απουσιαζουν!!!για καντα μου λιανα να σου δοσο τα ρεστα σου
αμα ειχα μπουρδαλακι θα γουσταρα τρελα αλλα η κυρα ειναι αλανι μεγαλο δεν την παλεβο στις στραβες αμα με πιασει πολα τα ταλαραΣου θίξαμε το μπουρδελάκι???
Για το σιτυ μιλάω ρε χαμένε,δεν αναφέρθηκα ούτε σε σπίτια ούτε σε κυράδες...αμα ειχα μπουρδαλακι θα γουσταρα τρελα αλλα η κυρα ειναι αλανι μεγαλο δεν την παλεβο στις στραβες αμα με πιασει πολα τα ταλαρα
λιανα σου ειπα οχι χιλιαρικα δεν με λες ρε παιχτρομπαγλαμα τα ραδικια που λιβανιζεις ειναι ντοπια η αλβανικα?? πολυ την ακους την τσιβαναρια δεν πινεις κανα τιλιο ?? αιγαλεο σπρεχεν μιλαμεΟι ανοητοι, αν και ακουν,ειναι σαν τους κουφους.Σ' αυτους ταιριαζει το γνωμικο...πως και παροντες...απουσιαζουν!!!
το σιτι τωρα τι σε κοφτη εσενα ρε κουκουρουκε??Για το σιτυ μιλάω ρε χαμένε,δεν αναφέρθηκα ούτε σε σπίτια ούτε σε κυράδες...
κουκουρουκου τελείως...
λιανα σου ειπα οχι χιλιαρικα δεν με λες ρε παιχτρομπαγλαμα τα ραδικια που λιβανιζεις ειναι ντοπια η αλβανικα?? πολυ την ακους την τσιβαναρια δεν πινεις κανα τιλιο ?? αιγαλεο σπρεχεν μιλαμε
[/quote]"Οποιος πολεμα επι μακρον δρακους,γινεται δρακος"(Φριντριχ Νιτσε)...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...λιανα σου ειπα οχι χιλιαρικα δεν με λες ρε παιχτρομπαγλαμα τα ραδικια που λιβανιζεις ειναι ντοπια η αλβανικα?? πολυ την ακους την τσιβαναρια δεν πινεις κανα τιλιο ?? αιγαλεο σπρεχεν μιλαμε
[/quote]"Οποιος πολεμα επι μακρον δρακους,γινεται δρακος"(Φριντριχ Νιτσε)...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!
Λογαριασμό θα σου δώσω???το σιτι τωρα τι σε κοφτη εσενα ρε κουκουρουκε??