Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Ο Παιχτουρας σας αγαπαει ολους............ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παίχτουρα καλησπέρα......μόλις γύρισα απο το σπίτι μουνίτσας που ξέσκισα στο πούτσο στο κορυδαλλό. Περιμένω προγνωστικά γτ το κορίτσι αύριο θέλει θάλασσα.. ;) :grin:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λιανα σου ειπα οχι χιλιαρικα δεν με λες ρε παιχτρομπαγλαμα τα ραδικια που λιβανιζεις ειναι ντοπια η αλβανικα?? πολυ την ακους την τσιβαναρια δεν πινεις κανα τιλιο ??  αιγαλεο σπρεχεν μιλαμε
[/quote]"Οποιος πολεμα επι μακρον δρακους,γινεται δρακος"(Φριντριχ Νιτσε)...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!
αυριο που θα ανοιξης το πρακτοριο βαλε κανα δυμετρο μοστρα μπας και κανεις εισπραξη και ασε το δουλεμα μετα τιμης και τα παπαρια μεντολες περικολοζαμεντε απολιτε συντροφε του οπαπ σε τα μας πες τιποτα αλοο κιτσο αιγαλεω σπρεχεν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παίχτουρα καλησπέρα......μόλις γύρισα απο το σπίτι μουνίτσας που ξέσκισα στο πούτσο στο κορυδαλλό. Περιμένω προγνωστικά γτ το κορίτσι αύριο θέλει θάλασσα.. ;) :grin:

πηγαινε για μπανιο και θα σου πει αυριο πως θα κερδιζες

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μιλάμε η συζήτηση μεταξύ βας και παιχτούρα είναι σουρρεαλιστική

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πηγαινε για μπανιο και θα σου πει αυριο πως θα κερδιζες
έκανα μαγκάκο μου, και χλαπακιάζω και μισό κιλό κοντοσούβλι...και μια χωριάτικη. ;) :)
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Απίστευτα πράγματα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Απίστευτα πράγματα...

τι εγινε ρε παιχτη...σημερα ολοι περιεργα μου τα λενε. ποιος τα γραφει σενεγαλεζικα, εγω η οι αλλοι?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
"Η αντισταση στον πειρασμο ειναι το αληθινο μετρο στο χαρακτηρα".....γι'αυτο τελος να δινω οποτε μου ζητατε...οποτε καβλωνω εγω θα δινω!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
"Η αντισταση στον πειρασμο ειναι το αληθινο μετρο στο χαρακτηρα".....γι'αυτο τελος να δινω οποτε μου ζητατε...οποτε καβλωνω εγω θα δινω!!!!!!!!

σωστο ρε παιχτη...αλλα το κακο με το στοιχημα ειναι οτι πρεπει να δινεις οταν καβλωνεις δηλαδη πριν. οχι οταν χυνεις.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σωστο ρε παιχτη...αλλα το κακο με το στοιχημα ειναι οτι πρεπει να δινεις οταν καβλωνεις δηλαδη πριν. οχι οταν χυνεις.

οοοοοοοο στην είπε πολύ άσχημα παίχτουρα.....δε ξέρω αν το αντιλήφθην... :pipa1:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
1005744x.jpg
Ποιο μοσχαρι ειναι αυτο? :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ναι αλλά όταν τα λέει πάνω στη γκάβλα,συνήθως τρώει αυτός τα χυσίδια στη μάπα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και τωρα παμε για συνεχεια...γιατι η ζωη ειναι ενα τραινο και αμα κοιτας πισω σε παταει...θα σας γραψω μερικα πραγματακια.......α)...Προγνωστικα δινω...δεν σας λεω παιξτε τα...για να μου κλαψουριζετε σαν τις πουτανες οτι σας εστειλα στον κουβα.....που σε τελικη αναλυση, επιασα ομως χτες τρια στα πεντε..πραγμα που σημαινει οτι οποιος ειχε ζητησει τριαδες στην πενταδα δεν θα ειχε χασει....β).Πολλες φορες  εχω γραψει μονα αποδεκτα , που περασαν...με τελευταιες.... το ΤΕΛΙΚΟ του Παγκοσμιου κυπελλου....ΜΕΤΑ την Ινερνασιοναλ...και στο παρελθον την Ιντερ...που ολη βλεπατε την Μπαρτσα στο ΤΣΑΜΠΙΟΝ..που τελικα κατακτησε η Ιντερ νικωντας στο τελικο τους Γερμανους!!!!!!!..γ).Σας εδωσα ξερη τριαδα(τριων παινιδιων)..οποιος την επαιζε, επαιρνε τρεις φορες τα λεφτα του πανω.... και περασε και την αλλη μερα..αντι ευχαριστω...μου την βγαινατε!!!δ).οι πονηροι εδω μεσα κατι εχουν ψυλλιαστει.. τι παιχτικο βουνο...κρυβεται πισω απο το νικ "ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ"..αποδειξη οτι πολλοι δεν γραφουν...... με διαβαζουν και παιζουν...βλ. Ναυαρχος(μην κλαις φιλε για το εικοσαρικο που εδωσες, γιατι εμπιστευτηκες τα προγνωστικα μου...ειμαι διαθετειμενος να σου το επιστρεψω)ε). εκτος αυτα που δινω(προγνωστικα) ...παιζω και αλλα που δεν δινω..αυτο να το γνωριζετε...οπως και να γνωριζετε οτι απο το στοιχημα απο το 2000, που το παιζω στον Ο.Π.Α.Π....Ειμαι παρα πολυ καλα λεφτα κερδισμενος...στην ουσια απο αυτο ζω....!!!!!!!!!!!..Τελος μην με παρακαλατε ποτε θα γραφω προγνωστικα....θα γραφω οποτε μου καβλωνει!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom