dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
DP μόνο FFM με strap.... τα υπόλοιπα μόνο για να τα βλέπω
Κριμα εσεις που φοβαστε δεν ξερετε τι χανετε
DP μόνο FFM με strap.... τα υπόλοιπα μόνο για να τα βλέπω
Με γερμανίδα εγω και ο ξάδελφος μου την πήραμε σάντουιτς εδώ σε διαμέρισμα στην Αθήνα με ανοιχτές μπαλκονόπορτες
άκουγε και η γειτόνισσα (καλή). Την δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε ο ξάδελφος έφερε και μια συνάδελφό του ελλεεινίδα
για να μπεί στη φάση αλλά κώλωσε.. αν και μας έβλεπε λάιβ που και που, ενώ έπινε το ποτάκι της, γιατί πηγαινοερχόταν
μπαλκόνι- κρεβατοκάμαρα. Σε κάποια φάση ψήθηκε για να μπει στην παρτούζα αλλά η φροιλάιν μας έκανε νερά,
αφού δεν την δέχτηκε.. :S
Tώρα κάνει συλλογή απο βρώμικες πάκικες psoles στην Αγγλία.Και γιατί να το κάνει; Γιατί να δεχτεί να συμμετάσχει μια άπειρη που ήταν φανερό ότι είχε αναστολές;
Καλά έκανε και δεν μοιράστηκε το γαμήσι. Φέρθηκε λογικά
Tώρα κάνει συλλογή απο βρώμικες πάκικες psoles στην Αγγλία.
Η γερμανίδα δεν την ήθελε στο τέλος.. η ελληνίδα είχε ψηθεί για παρτούζα.
περιεργο που ειχε η ελληνιδα αναστολες. Εχουμε απο τις πιο παρτουζιαρες γυναικεςΚαι γιατί να το κάνει; Γιατί να δεχτεί να συμμετάσχει μια άπειρη που ήταν φανερό ότι είχε αναστολές; Καλά έκανε και δεν μοιράστηκε το γαμήσι. Φέρθηκε λογικά
Μπράβο! απλά να ξέρεις η αίσθηση όταν είναι δύο πούτσες μέσα της είναι ακόμη καλύτερη για όλους ειδικά για την γυναίκα τέλειος οργασμόςΠρέπει να ειναι Καυλα, μοα γκομενα που ειχα παλια τη γαμουσα απο το μουνι και της έχωνα δάχτυλο στον κωλο και άγγιζα μεσα απο τον κωλο της τον πουτσο μου που τη γάμουσε απο μπροστα. Έχυνα ασύστολα ετσι. Μετα που άρχισα να της λεω οτι θελω να τη γαμησουμε με αλλο αντρα με χώρισε και μου εχει μεινει απωθημένο.
με την milfαρα που ξεσκιζομαστε εχουμε κανει με δονητη και μενα στο μουνι ,με δονητη μπροστα και εγω απο πισω , αλλα και δονητη απο πισω και εγω μπροστα... και στις 3 φασεις γυριζει το ματι της απο την καυλα .... Δεν θελει με τιποτα ομως αλλον στην παρεα στην θεση του δονητη... που θα μου παει ομως...)))))))
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Aυτες οι ντροπες κ οι αναστολες μας περιοριζουν ρε γαμωτο...με την milfαρα που ξεσκιζομαστε εχουμε κανει με δονητη και μενα στο μουνι ,με δονητη μπροστα και εγω απο πισω , αλλα και δονητη απο πισω και εγω μπροστα... και στις 3 φασεις γυριζει το ματι της απο την καυλα .... Δεν θελει με τιποτα ομως αλλον στην παρεα στην θεση του δονητη... που θα μου παει ομως...)))))))
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!