Την Rossy Phineirro σε ποια κατηγορία την βάζεις σε σχέση με αυτές τις 2 και την Big Juli?
Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν νόημα αυτές οι συγκρίσεις φίλε μου. Η κάθε μία είναι εξαιρετική για διαφορετικούς λόγους. Η Pinheiro, είναι κατηγορία μόνη της. Τούμπανο φέτες γυμνασμένο κορμί (κάνει βάρη), έχει φοβερή δύναμη κλπ. Είναι θέμα υποκειμενικού γούστου αυτό. Σε άλλους δεν αρέσει αυτό. Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για πολύ γυμνασμένες τρανς και γενικά για τρανς που "φαίνεται" ότι είναι τρανς. Άλλοι προτιμούν τις τρανς που δεν ξεχωρίζουν απ' τις γυναίκες, που είναι υπερβολικά θηλυκοποιημένες. Ναι., θέλω μία τρανς να έχει θηλυκότητα, αλλά απ' την άλλη μεριά να "ξεχωρίζει", γιατί αν είναι να πάω με μία που είναι εντελώς "γυναίκα", θα πάω με γυναίκα όχι με τρανς. Αλλά όλα αυτά, είναι όλα θέμα γούστου. Αν με ρωτάς, υποκειμενικά, με ποιά είχα περάσει καλύτερα, ναι με την Pinheiro είχα περάσει πολύ καλύτερα απ' τη Yuli. Αλλά δεν γίνεται να τις συγκρίνω, με την έννοια ότι είναι εντελώς διαφορετικές. Και οι δύο όμως είναι εξαιρετικές, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.