Επισκέπτης
Δεν εχει φωτο. Δεν ειναι ταυτοτητα ή travel document. Δεν ταξιδευεις με αυτο στο εξωτερικο.Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι κάτι νέο που απότι φαίνεται θα γίνει μόδα σύντομα
Δεν εχει φωτο. Δεν ειναι ταυτοτητα ή travel document. Δεν ταξιδευεις με αυτο στο εξωτερικο.Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι κάτι νέο που απότι φαίνεται θα γίνει μόδα σύντομα
Εσυ εισαι πιωμενος. Το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ διαβατηριο εχει προσβαση σε πανω απο 150+ χωρες χωρις βιζα με δυνατότητα παραμονης εως 3 μήνες.Αν ειμασταν εκτός ΕΕ, ναι το ελληνικό θα ηταν για τα σκουπίδια οπως το τουρκικο.Πιωμένος γράφεις;
Η δύναμη του διαβατηρίου είναι η δύναμη της χώρας που αντιπροσωπεύει. Παίζει η Ελλάδα να έχει την αξιοπρέπεια μιας κουράδας αυτη τη στιγμή στα διεθνή. Η μήπως νομιζεις οτι θα τρεξει για σενα ο πρεσβης της Γερμανιας όταν σε μπουζουριάσουν στο Μογκαντίσου;
Εδω κοτζαμ Γερμανία κι η Μερκελ δε μπορει να βγαλει ακρη με τους Γερμανους που εχει μπουζουριασει ο Ερντογαν.
Τα μονα δυνατα διαβατηρια στον πλανητη είναι ΗΠΑ (ΣΙΑ), Ισραηλ (ΜΟΣΑΝΤ), Μ. Βρετανια (Κοινοπολιτεια)
Καλησπέρα χύστη acapoeira
Μπορεις να πάρεις βουλγαρικό διαβατήριο με 511,292€ και μετά κάνεις αποποίηση της ελληνικής ιθαγένειας και έτσι γλυτώνεις μια και καλή απο το Ελληνικό κράτος....
Το σκέφτομουν και εγω αυτο το θέμα για αποποίηση της ελληνικής ιθαγένειας... άλλα ικανούς τους έχω και μόλις ξεφορτοθούμε το Ελληνικό διαβατήριο να μας κυνηγάι το Ελληνικό Κράτος...
Γάματα...
Έχω με Φινλανδια αλλά εκεί ζητάνε εξετάσεις στην γλώσσαΑν έχεις κάποιες σχέσεις με Δανία η Σουηδία προτίμησε της.
Εσυ εισαι πιωμενος. Το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ διαβατηριο εχει προσβαση σε πανω απο 150+ χωρες χωρις βιζα με δυνατότητα παραμονης εως 3 μήνες.Αν ειμασταν εκτός ΕΕ, ναι το ελληνικό θα ηταν για τα σκουπίδια οπως το τουρκικο.
Το Αμερικανικο και το Αγγλικό λογω ban απο Β κορεα, Ιραν κλπ δεν ειναι στα 3-4 πθο ισχυρα οπως φανταζεσαι.
Σιγκαπούριανο νο1 εννοείται. Ιαπωνία, Μαλαισία πολυ δυνατα επίσης.
ισχυρο ειναι γιατι πας σε οποια χωρα γουσταρεις. Απλα κλεινεις εισητηριο και την κανεις. Δε καθεσαι πρωτα να αποδειξεις οτι εισαι ανθρωπος και οχι μαιμου για να παρεις εγκριση.Ισχυρό διαβατήριο σημαίνει προστασία από το κράτος σου, σε περίπτωση που οι τοπικές αρχές της χώρας που επισκέπτεσαι πάνε να σου κάνουν τσαλίμια.
Γκομενετο φτάνει με το αυτοκίνητο της στο ραντεβού, καθυστερημένη κατά 5 λεπτα και φουρκισμένη γιατί την σταμάτησε το Καρακόλι. Ποιος ο λόγος τη ρωτάω; δεν κατάλαβα μου λέει, αλλά μόλις είδε το διαβατήριο USA, κατάπιε τη γλώσσα του και με αφησε να φύγω αμέσως.
Ο αμερικανός πολίτης ή ο ισραηλινός, ξέρουμε ότι όπου πάνε στον πλανήτη έχουν από πίσω τα κράτη τους να τους προστατεύουν.
Ο έλληνας ξέρει ότι έχει από πίσω τον ...Κοτζιά, τον Τσίπρα και τα άλλα τσουτσέκια της Μέρκελ. Επίσης έχει και κάποιους τρομερούς πράκτορες της κυπ, όπως τον Καλεντερίδη που έδωσε τον Οτσαλάν πακέτο στους τούρκους.
Με λίγα λόγια, γάματα με κεφαλαία γράμματα, αν χρειαστείς τη βοηθεια της Ελλάδας στο εξωτερικό!
ισως το καλυτερα θεμα που εχει το μπου τον τελευταιο καιρο. Με απασχολησε και εμενα κατα καιρους. Πλακα πλακα το σκεφτομαι σοβαρα για την Γερμανικη θελει βεβαια 7 χρονια να εισαι γερμανια ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ και γλωσσα απο Β1- και πανω. για να δουμε τι θα δουμε.
Παντως δεν ξερω τι και πως το θεμα ειναι οτι οι Φασιστες με αυτα και εκεινα εχουν πιο ισχυρο διαβατηριο σε θεματα ΒΙΖΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατα αλλα τα ιδια σκατα με τους Ελληνες ειναι.
Ποσοι απο το φορουμ μενουν Γερμανια ??
Γιατι ρωταο ?
Εχετε και εσεις προβλημα στην Γερμανια οταν πατε σε Γιατρο?
Περνω τηλ και μου λενε ολοι σχεδον ραντεβου σε κανα 3μηνο ?Και ολοι θελουν να μην εισαι με δημοσια ασφαλεια μονο ιδωτικη.
στην Ελλαδα εβρισκα πιο γρηγορα. Και χωρις να πληρωσω εδω το μονο που τους ενδιαφερεει ειναι να παρουν τα λεφτα ουτε καν εαν εισαι αρρωστος. λεπτομερια.
Ασε για οδοντιατρο δεν υπαρχει καντα καλυτερα στην Ελλαδα και πιο φτηνα και πιο καλλοι γιατροι εδω στην Ναζιστοχωρα τι εχει γινει ? Ειχα παει στον οδοντιατρο και μου εβγαλε ενα κουστουμι 4 χιλ να βγαλω 2 δοντια να βαλω προσθετικα μονο παιδι δεν μου ειπε να κανω. ηθελε να βγαλει 4 χιλ απο ενα μαλακα μεταναστη .Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑς ΓΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
Οι πιο πολλοι γιατροι οχι απλα για τον πουτσο ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ .Απο οτι καταλαβα και να εισαι αρρωστος δεν τους νοιαζει απλα να παρουνε τα λεφτα απο την επισκεψη .
Τι στο πουτσο εχει γινει εχει βαρεσει διαλυσει το συστημα Υγειας στην Γερμανια ????
Ξερει κανεις?
Είναι ακριβοί! Φέρνουν τις κορόνες κλπ από εξωτερικό και τα χρεώνουν γερμανικά! Οι οδοντίατροι κονομάν ΧΟΝΤΡΑ! Ενας γνωστός μου, Γερμανός, αφού άκουσε τις τιμές πήγε δύο εβδομάδες Βουλγαρία έκανε τα δόντια καί διακοπές και πλήρωσε το ένα τρίτο!
Νοσηλευτές, γιατροί κλπ σε κλινικές πολλοί ξένοι, και Έλληνες, σε ιατρεία ναι Γερμανοί αλλά τόσοι λίγοι που αν θές να κλείσεις ραντεβού ναι δύο με τρεις μήνες.
Για το αρχικό θέμα.
Κράτα το Ελληνικό φίλε. Γιατί ότι άλλο κι αν πάρεις όταν έρθει η ώρα θα δουν το όνομα και αν έχεις τύχη θα σε γαμήσουν με βαζελίνη. Αν έχεις τύχη!
Better the devil you know! ;)
Ειναι 6 τα χρονια αγαπητέ γιατι στα 5 γίνεσαι αορίστου διαμονής και χρειάζεσαι μετά απο αυτο 1 χρονο. Δε θυμάμαι πόσο διάστημα πρέπει στα 6 αυτά χρονια να είσαι μάξιμουμ εκτός Αγγλίας,αλλα μάλλον ειναι 6 μήνες.Χεσε μέσα δλδ.
παντρεύεσαι? το ειπες στην μαμα σου? να ζησουμε να σε θυμομαστε.Ευχαριστώ Μύστες ήξερα ότι εδώ θα βρω απαντήσεις..
Δεν διαθέτω τόσα χρήματα ώστε να ακολουθήσω την οδό της πληρωμής οπότε το κόβω να γίνομαι σωγαμπρος
εφημεριες δεν εχει να πας χωρις ραντεβου οπως στην Ελλαδα;ισως το καλυτερα θεμα που εχει το μπου τον τελευταιο καιρο. Με απασχολησε και εμενα κατα καιρους. Πλακα πλακα το σκεφτομαι σοβαρα για την Γερμανικη θελει βεβαια 7 χρονια να εισαι γερμανια ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ και γλωσσα απο Β1- και πανω. για να δουμε τι θα δουμε.
Παντως δεν ξερω τι και πως το θεμα ειναι οτι οι Φασιστες με αυτα και εκεινα εχουν πιο ισχυρο διαβατηριο σε θεματα ΒΙΖΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατα αλλα τα ιδια σκατα με τους Ελληνες ειναι.
Ποσοι απο το φορουμ μενουν Γερμανια ??
Γιατι ρωταο ?
Εχετε και εσεις προβλημα στην Γερμανια οταν πατε σε Γιατρο?
Περνω τηλ και μου λενε ολοι σχεδον ραντεβου σε κανα 3μηνο ?Και ολοι θελουν να μην εισαι με δημοσια ασφαλεια μονο ιδωτικη.
στην Ελλαδα εβρισκα πιο γρηγορα. Και χωρις να πληρωσω εδω το μονο που τους ενδιαφερεει ειναι να παρουν τα λεφτα ουτε καν εαν εισαι αρρωστος. λεπτομερια.
Ασε για οδοντιατρο δεν υπαρχει καντα καλυτερα στην Ελλαδα και πιο φτηνα και πιο καλλοι γιατροι εδω στην Ναζιστοχωρα τι εχει γινει ? Ειχα παει στον οδοντιατρο και μου εβγαλε ενα κουστουμι 4 χιλ να βγαλω 2 δοντια να βαλω προσθετικα μονο παιδι δεν μου ειπε να κανω. ηθελε να βγαλει 4 χιλ απο ενα μαλακα μεταναστη .Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΑς ΓΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
Οι πιο πολλοι γιατροι οχι απλα για τον πουτσο ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ .Απο οτι καταλαβα και να εισαι αρρωστος δεν τους νοιαζει απλα να παρουνε τα λεφτα απο την επισκεψη .
Τι στο πουτσο εχει γινει εχει βαρεσει διαλυσει το συστημα Υγειας στην Γερμανια ????
Ξερει κανεις?
Στις εφημεριες ειναι ακομα χειροτερα απο Ελλαδα. Ουτε εγω το πιστευα αλλα μου ετυχε και ΝΑΙ οτνως ετσι ειναι. Μιλαγα με ενα ισπανο στην δουλεια και αυτος μου λεει τα ιδια. Στην ισπανια το συστημα υγειας ειναι καλυτερο απο την Γερμανια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ οποτε αναγκαζονται με μεταναστευουν. Κατι σε στυλ Ελλαδας να πουμε.εφημεριες δεν εχει να πας χωρις ραντεβου οπως στην Ελλαδα;
5 χρόνια παραμονής και εργασίας στην Αγγλία αρκούν για την υποβολή αίτησης για απόκτηση υπηκοότητας (πολιτογράφηση) .. φυσικα συνοδεύονται και με άλλα κριτήρια όπως "καλός χαρακτήρας" (δηλαδή άψογο ποινικό μητρώο), πολύ καλή γνώση της αγγλικής και εξετάσεις σε θέματα ιστορίας, οργάνωσης και διοίκησης του αγγλικού κράτους
από κει και πέρα αν θες να κόψεις τις παρτίδες με την Ελλάδα (1) δεν πρέπει να έχεις περιουσία στην Ελλάδα (ή αν έχεις να την πουλήσεις) (2) δεν πρέπει να έχεις εισόδημα στην Ελλάδα (3) δεν πρέπει να έχεις ποινικές εκκρεμότητες στην Ελλάδα (4) να ζητήσεις αποποίηση της ελληνικής ιθαγένειας