oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε παιχτούρα θα θελα να βλεπα μια φωτογραφία σου
Φιλε ευχαριστω,αν χρειαστω καλυτερη ενημερωση μπορω να σε ενοχλησω με προσωπικο μηνυμα?Ακομα στην ακατανομαστη εισαι; :o :o :o :o
φευγα ρε φιλε τοσα ελευθερα υπαρχουν σε δορυφορους και αρκετα οικονομικα πακετα σε αλλους παροχους sky, Aljazzera sport, κ.α
Δες και εδω να παρεις μια εικονα
Ειμαι λιγο παλαιομοδιτης αν εννοεις αυτο.Δεν εχω κανενα προλημα ομως να σου ικανοποιησω το αιτημα σου.Να εισαι σιγουρος οτι αλλα θα καταλαβεις απο το παρουσιαστικο μου αν με δεις, απο οτι πιθανως νομιζεις τωρα που επικοινωνουμε δια μεσου του Ηλεκτρονικου Μεσαιων.ρε παιχτούρα θα θελα να βλεπα μια φωτογραφία σου
Ναι ρωταμε οτι θες.Φιλε ευχαριστω,αν χρειαστω καλυτερη ενημερωση μπορω να σε ενοχλησω με προσωπικο μηνυμα?
Καλημερα φιλε,μολις πριν πεντε λεπτα εγινα μελος στη λεσχη Δορυφορομανων, θα προσπαθησω να τα ψαξω στο μελλον και οτι ειναι θα σε ενοχλω.Σε πρωτη φαση υπαρχει τροπος να βλεπω στο Ιnternet,ποδοσφαιρο ζωντανο και πως?Ναι ρωταμε οτι θες.
Καλημερα φιλε,μολις πριν πεντε λεπτα εγινα μελος στη λεσχη Δορυφορομανων, θα προσπαθησω να τα ψαξω στο μελλον και οτι ειναι θα σε ενοχλω.Σε πρωτη φαση υπαρχει τροπος να βλεπω στο Ιnternet,ποδοσφαιρο ζωντανο και πως?
Φιλε καλημερα,θα το ψαξω.ΑΝ αντί να τρέχεις από δω κι από κει, έψαχνες προσεχτικά-διεξοδικά στο Forum μας θα έβλεπες ότι έχουμε ξανασχοληθεί με το θέμα κ υπάρχει η λύση!
Χρησιμη η παρεμβαση σου,ας μπουν στο κοπο να την διαβασουν και τα αλλα μελη.Οσο η Νοβα εχει το μεγαλυτερο μερος του Ελληνικου Πρωταθληματος Θα πουλαει οταν θα σταματησει και (δεν προκειται) δεν θα πουλαει εγω εχω Νοβα και Φιλμνετ στο παρελθον πανω απο 10 χρονια ,κατα καιρους δοκιμασα και αλλα δορυφορικα πακεττα αλλα η Νοβα ειναι το πιο ποιοτικη!!!! Τωρα εχω βαλει και κονεξ τι-βι ουτε καν την κοιταω, βεβαια ειναι φτηνη αλλα τιποτα εκτος αυτου........
Ξέρει κανείς αν αυτή η ιστορία με τους Dream παίζει ή έχει πέσει κυνήγι τρελό? Έχω μια Ethernet στο σαλόνι που κάθεται. Δεν είμαι για να τα ρίξω στη Nova μια και θα βλέπω ελάχιστα πράγματα ούτως ή άλλως.