Νέα

Δορυφορική Πρόσβαση Ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thrassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και που σαι ΗΛΙΘΙΕ.
4 χρόνια έχω ελαςσατ εξοπλισμό με ομοαξονικό καλώδιο στο up/down LNB και με diSeqC motor.
βάλε τώρα το BUC στον κώλο σου μέσα στο σκάφος σου ηλίθιε.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
βλαμμένε σου βάζω να δεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί και η ελλας σατ που είναι ακριβώς ίδιως.
άει γαμήσου τώρα.

Υ.Γ.
που έμαιες ρε ηλίθιε για τον άστρα;
στο μεταπτυχιακο των οικονομικών ρε γαμημένε;

Πουντος? Στη φαντασια σου? Γιατι ο εξοπλισμος της Hellas Sat δεν εχει iLNB, LNB+BUC εχει

Τον Astra παντως δεν τον εμαθα απο το wikipedia οπως εσυ, απο Astra βλεπω sky στο σπιτι μου. Και ειπα απο την αρχη, οι γνωσεις μου περι δορυφορικου internet περιοριζονται στις marine εφαρμογες ... Παλι ομως ειναι και καλυτερες και πιο πρακτικες απο τις δικες σου που περιοριζονται στην αναζητηση two way satellite internet στο wikipedia

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ2 μ'αρεσει που του δινεις τεχνολογια iLNB που δουλευει μονο astra2connect και ... τιμες Hellas Sat. Να κοιτα εδω να δες F12 Berlinetta, 740 αλογα. Παρε και τιμες απο την αντιπροσωπια της Lada. Αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα.

πες μας τώρα ρε ηλίθιε τι iLNB, τι πιάτο, και τι μοντεμ δίνει η ελάς σατ;
εσύ που ξέριες γιατί εμείς είμαστε παπαρολόγοι και τα βρίσκουμε στον γούγλη γαμώ τη ράτσα σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πουντος? Στη φαντασια σου? Γιατι ο εξοπλισμος της Hellas Sat δεν εχει iLNB, LNB+BUC εχει

Τον Astra παντως δεν τον εμαθα απο το wikipedia οπως εσυ, απο Astra βλεπω sky στο σπιτι μου. Και ειπα απο την αρχη, οι γνωσεις μου περι δορυφορικου internet περιοριζονται στις marine εφαρμογες ... Παλι ομως ειναι και καλυτερες και πιο πρακτικες απο τις δικες σου που περιοριζονται στην αναζητηση two way satellite internet στο wikipedia
αααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχχα ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ..........
μαλάκα.
παρε τηλέφωνο να μάθεις....

ΤΣΊΜΠΑ γαμημενε μαλακα ΚΑΙ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΛΎΤΕΡΑ

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

να σου δώσω δώρω το πιάτο το ιlnb και το μοντεμ ηλίθιε (500 ευρώ τα πλήρωσα, έχουν και τζιτζίκι για να ρυθμίσεις το πιάτο στις μοίρες που πρέπει μιας και είσαι γνώστης του αστρα και του φεγγάρα) να το βάλεις στο μαρίν σου να μάθεις πώς δουλεύει ο ελλας σατ στα μπιζνες και χοουμ πακετα.
ηλίθιε.  
ε ηλίθιε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πουντος? Στη φαντασια σου? Γιατι [size=18pt]ο εξοπλισμος της Hellas Sat δεν εχει iLNB, LNB+BUC εχει[/size]

τσίμπα γαμημένε ηλιθιε (απο το 2008 είναι το ινσταλέισιον γκάιντ) ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΤΙΛΙΤ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΕΦΑΓΕ
να μπαίνεις με το κανονικό αλλη φορά:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχχα ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ..........
μαλάκα.
παρε τηλέφωνο να μάθεις....

ΤΣΊΜΠΑ γαμημενε μαλακα ΚΑΙ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΛΎΤΕΡΑ

http://[URL unfurl="true"]www.multimediasat.gr/_ph/1/2/301992895.jpg[/img[/URL]]

[/quote]η...ταράτσα σου?
λίγο συμμάζεμα θέλει...
με όλο το θάρρος.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
υγ
ρε μπαστουνόβλαχε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ;
πόσες φορές πρέπει να τους το γράψω;

Όσες φορές και να το γράψεις, δεν θα χεις αποτέλεσμα.
Καλό είναι αμα λέμε μια μαλακία να χουμε και το θάρρος να το παραδεχτούμε...
Εχουν αλλάξει τα πράγματα λέμε.
Μια δορυφορική συνδεση ιντερνετ απο σταθερό σημείο,
ειναι πλέον προσιτη και τεχνικά και οικονομικά.

Άμα είσαι λίγο πατενταδόρος, μπορεις να τη βάλεις και στη νταλίκα, και στο κάμπερ.
Τέλος.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μια δορυφορική συνδεση ιντερνετ [size=12pt]απο σταθερό σημείο[/size],
ειναι πλέον προσιτη και τεχνικά [size=12pt]και οικονομικά[/size].

Ωραία.
Εγώ σε πιστεύω.
Μπορείς να μου κάνεις μια σύνοψη τι θα μου στοιχίσει να το βάλω?

Σήμερα έχω CONEX 2Mbps (η περιοχή δε σηκώνει καλύτερο), πληρώνω στον ΟΤΕ κανα 40ρι το μήνα μαζί με τα τσάμπα τηλέφωνα (σταθερά, 1ώρα κινητά κλπ) και εξοπλισμός 0.

Με αυτό που λες:
-Πόσο είναι ο εξοπλισμός?
-Πόσο το 10Mbps down, - 1Mbps up (unlimited data volume) το μήνα? (Για να συγκρίνουμε όμοια πράματα).
-Ποιά εταιρεία θα είναι ο prοvider?

Κάνε μια σούμα, γιατί έτσι που τα λέτε όλοι και με βρισίδια δεν καταλαβαίνει ένας όχι πολύ σχετικός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία.
Εγώ σε πιστεύω.

Σήμερα έχω CONEX 2Mbps (η περιοχή δε σηκώνει καλύτερο), πληρώνω στον ΟΤΕ κανα 40ρι το μήνα μαζί με τα τσάμπα τηλέφωνα (σταθερά, 1ώρα κινητά κλπ) και εξοπλισμός 0.

Με αυτό που λες:
-Πόσο το 10Mbps down, - 1Mbps up (unlimited data volume) το μήνα? (Για να συγκρίνουμε όμοια πράματα).

Κάνε μια σούμα, γιατί έτσι που τα λέτε όλοι και με βρισίδια δεν καταλαβαίνει ένας όχι πολύ σχετικός.
μέχρι και λινκ σας βάλαμε.

εν πάση περιπτώσει.
για να κλείσει το θέμα.
η λύση δεν προβλέπεται για τον αστικό ιστό.
προβλέπεται για περιοχές που ο οτε πχ σου λεει δεν υπάρχει καλωδιο.

το κόστος είναι για εξοπλισμό ένα πεντακοσάρι και μηνιαία σύνδεση για 1024/128 ένα πενηντάρι.
η λύση είναι αριστη για ορεινές ή απομακρυσμένες περιοχές.
ας πούμε σε ένα ορεινό χωριό βάζεις πιάτο στο δημαρχείο και μοιράζεις ιντερνετ στην κοινότητα με ακσες ποιντς.

η συζήτηση ξεκίνησε απο το ότι δεν υπάρχει αμφίδρομη σατ σίνδεση για ιντερνετ με αμφίδρομο ΛΜΒ το οποιο βεβαίως είναι μια παπαριά καμαρωτή μέγιστου βεληνεκούς
θα μου πεις εδώ δεν ξέρει ο εξυπνάκιας ο έλληνας τι εστί TMC over GPS. στο αμφίδρομο ΛNB θα κολλήσουμε;

Υ.Γ.
ωραία να μπαίνεις με το κανονικό NΙκ. :zfuck:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχω ταράτσα.
το σπίτι έχει κεραμίδια.
αυτή είναι φωτό του εξοπλισμού.
αλλουνού είναι η ταράτσα δηλ?

Ωραία.
Εγώ σε πιστεύω.

Με αυτό που λες:

ωραία ερώτηση!
ελπίζω να δοθεί απάντηση και να συμφωνήσουν και οι...ειδικοί.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία.
Εγώ σε πιστεύω.

Με αυτό που λες:

Δεν μπορεις να συγκρινεις το συρμα με το δορυφορο.
Σαφως κι ειναι πιο ακριβο.

Απ οτι ξέρω δινει η Hellasat, η forthnet, και η HOL, αλλά και κάποιες ξένες εταιρίες.
Αν ενδιάφέρεσαι μπορω να σου στείλω στοιχεία ενός τύπου (μαγαζί είναι) που ασχολείται αρκετά με αυτό
να σου πει λεπτομέρειες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αλλο αυτό και αλλο δεν παίζει......
υπάρχει ιταλική εταιρεία που σου δίνει φθηνότατο και ταχύτατο με όριο νταουνλόαντ βεβαίως
τεσπα.
ο σαμπσουνγκ και ο βάργκες ξέρουν καλύτερα
εσύ είσαι βλάχος και γω παπαρολόγος.  :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αλλο αυτό και αλλο δεν παίζει......
υπάρχει ιταλική εταιρεία που σου δίνει φθηνότατο και ταχύτατο με όριο νταουνλόαντ βεβαίως
τεσπα.
ο σαμπσουνγκ και ο βάργκες ξέρουν καλύτερα
εσύ είσαι βλάχος και γω παπαρολόγος.  :grin:

Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, κι εγω τυχαία το ψαξα κάποια στιγμη,
ήθελα να βάλω μια συνδεση στο χειμαδιο
πανω στο βουνο... :sunglasses:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Αν ενδιάφέρεσαι μπορω να σου στείλω στοιχεία ενός τύπου (μαγαζί είναι) που ασχολείται αρκετά με αυτό
να σου πει λεπτομέρειες.

Αυτό πίστευα και εγώ.  Το σύρμα είναι (ακόμη) φτηνότερο.

Σου είπα, πληρώνω κανα σαραντάρι μαζί με τα τηλέφωνα.  Βγάλε τα τηλέφωνα, 10-15 είναι το internet.

Αν κεραίες και τέτοια ήταν κανα τρακοσάρι, να τα δινα, μια φορά τα δίνεις (σκέλος δαπάνης Α)

Αν τα 10-15 το μήνα γινόντουσαν έστω 30 (αλλά με αύξηση της ταχύτητας, και παύση βλαβών, "στο κλείνουμε" και τέτοια), πάλι να τα δινα.

Αλλά όχι παραπάνω.  Σε κανένα από τα 2 σκέλη.  Οποτε forget it.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, κι εγω τυχαία το ψαξα κάποια στιγμη,
ήθελα να βάλω μια συνδεση στο χειμαδιο
πανω στο βουνο... :sunglasses:
μαστόρι είναι τρελλή λύση για τύπους που σουλατσάρουν.......
ας πουμε εάν έχεις πχ τροχόσπιτο δε χρειάζεσαι καν κινητό.....

βάζεις το πιάτο με motor diSeqC ρυθμίζεις πιάτο, παίρνεις μια voip γραμμή βάζεις πχ freeware Xlite στο λαπτόπι και αράζεις στα βουνά και τα λαγκάδια με νετ και τηλέφωνο με χρέωση για σταθερά απο οπου είσαι περίπου 1 ευρώ τα 60 λεπτά...........

ασε τον σάμσουνγκ να νομίζει ότι δεν γίνεται. εγώ πάντως δεν αλλάζω το σόνυ ερικσον :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom