Νέα

Δορυφορική Πρόσβαση Ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thrassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
εγώ πώς μιλάω με σκάιπ μέσω ελλασσατ δορυφόρου με τους συγγενείς μου;
τι lnb εχω; με περιστέρι πάει το upload stream στον δορυφόρο;
:jerking:

Εξυπνοέξυπνε,
περίγραψέ μου τι ακριβώς συνδέσεις έχεις, και τι πληρώνεις γι' αυτές, και θα σου πω πως πάει το upload σου στη θεία σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εξυπνοέξυπνε,
περίγραψέ μου τι ακριβώς συνδέσεις έχεις, και τι πληρώνεις γι' αυτές, και θα σου πω πως πάει το upload σου στη θεία σου.
ρωτησδα την ελάσσατ και μου είπε ότι χρησιμοποιούν γαμάτα περιστέρια.
πρόχειρα βλάκα:
http://[URL unfurl="true"]www.bnlsat.com/satellite-internet-in-iraq-vsat-system-buc-lnb-dish-view_diagram_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/ASTRA2Connect_LNB.jpg
[size=24pt]The receive/transmit "iLNB" used or the ASTRA2Connect system[/size]

Alden Sat-Net Platinum Twin LNB Internet Satellite System

This version features dual LNB's for watching two different streams on seperate receivers as well as featuring the larger 80cm dish.

The age old problem of motorhoming is getting internet access "on the move". Wouldn't it be good to park up on a beach in France / Spain etc and be able to sit outside in the sun with your laptop and email / chat using msn messenger / skype or similar with friends and family back home. You can even use Skype or similar Voice Over IP (VoIP) programs to have free phone calls to friends / family

Alden Sat Net Modem / LNB

Now you can with the new Alden Sat-Net. Satellite Internet for Motorhomes is now in its second incarnation.

The Alden Sat-Net satellite internet system is the new kid on the block and is rewriting the rule book on mobile internet access. Previously the only real option for serious internet usage was either BGAN or Datastorm and the now phased out Alden Netmaster. The former charges per megabyte and can get expensive for intensive use, the Datastorm is a very expensive (>£6000) satellite internet system which then charges you a fixed rate per month dependent upon speed of access required and the superceded previous model of  Alden Netmaster is still available.

Internet access in a motorhome or caravan is possible very quickly and easily with the new Alden Sat-Net.

The new Alden Sat-Net Automatic System has been purpose built ground up for use as a dual use internet and TV receiving system. The Alden Sat-Net system features the latest hardware to provide superb performance throughout Europe.
Alden Sat-Net Twin LNB Platinum Automatic Internet Connectivity

Download speeds of up to 2048 Kb/s enable the use of VOIP phones and, with additional hardware, it’s even possible to watch TV via the Internet and now with the ever growing online presence of streaming video from sites like YouTube you can catch up with the rest of the world.

You simply purchase the access subscription you require as and when you require it. Alden systems come preconfigured for use on the IP Copter network. The Alden Sat-Net comes with an included 5 day internet use package. Once this package is complete you simply go to the IpCopter website and purchase any of the packages below online (Obviously you do this before your current package expires !)

Alden Sat-Net Automatic IP Copter Packages:

Option 1: 1 Years full subscription 512/80 (From 399.99€ Approx £363.64)*
Option 2: 100 Days over a period of 2 years 1024/128 (355€ Approx £322.52)*
Option 3: 40 days over a period of 1 year 1024/128 (210€ Approx £190.78)*

* At time of writing - prices in accordance with Euro to Sterling conversions on 30/11/2009.

5 days access (which can be used at any time during the course of a year is included with the system after activation.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ρωτησδα την ελάσσατ και μου είπε ότι χρησιμοποιούν γαμάτα περιστέρια.
πρόχειρα βλάκα:

Εξυπνοέξυπνε,

Δεν είπα ότι δε γίνεται. Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται.

Είπες ότι μιλάς τσάμπα με τη θεία σου στο Σικάγο.

Σε ρώτησα τι εξοπλισμό έχεις.

Και μου ποστάρεις μια διαφήμηση.

Τι να συζητήσω μαζί σου!

Μίλα με τα περιστέρια. Θα σε καταλάβουν καλύτερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακα ιπποτη διάβασε το διάλογο.
πες μου που ειπα οτι μιλαω τζαμπα με την θεια και πες μου που είπε ο σαμσουγκας οτι αυτο γίνεται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΗΡ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΛΕΜΕ. :knockinb:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εξυπνοέξυπνε,

Μίλα με τα περιστέρια.[size=18pt] Θα σε καταλάβουν καλύτερα.[/size]
το μονο σιγουρο

[move][size=24pt]Το LNB είναι το μηχανάκι που "πιάνει" το σήμα από το δορυφόρο.
ΔΕΝ εκπέμπει το LNB. Κανένα LNB δεν εκπέμπει.

Αλλά δεν είναι Internet.
Είναι TV.[/size][/move]

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εξυπνοέξυπνε,

Τι να συζητήσω μαζί σου!

Ρε συ ανοιξε κανα αλλα φορουμ και διάβασε
εχουν αλλάξει τα πράματα λέμε με τους καινουργιους δορυφόρους
παλια για να στειλεις σημα στον δορυφόρο
επρεπε να εχεις γραμμή
με το σταθμο του ΟΤΕ στις Θερμοπύλες

τωρα είναι πολύ πιο απλό

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο περσονας εχει κανα μυριο ποσταρισματα.....

σε ΕΝΑ εχει δικιο....

και ακομη και δω βρισκεται καποιος και του τη λεει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ημαρτον ρε πουστη μου  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εδω σε αποκλειστικη φωτό οι κεραίες που εχει ο περσονας
για να μιλαει με τους συγγενεις του

18019766.jpg

:o

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Εξυπνοέξυπνε,

Τι να συζητήσω μαζί σου!

δικιο εχει σ'αυτο που λεει, και συ εισαι τυπικα σωστος αλλα πρακτικα λαθος. Ναι το LNB δεν εκπεμπει αλλα ... εκμπεμπει το BUC που καθετε διπλα στο LNB . Εχω και γω dome στη βαρκα και αν με πιασει καουρα μεσοπελαγα μπορω να μπω να δω Internet με δορυφορο με μονο upstream το dome (προφανως δεν εχει τηλ. καλωδια στη θαλασσα) ΑΛΛΑ ειναι πανακριβα (τις τιμες τις ειπα και πιο πριν, 1500Ε/μηνα η 1-10$ ανα megabyte) οποτε δε λεει να καθεσαι να κατεβαζεις ταινιες. Κανα επαγκελματικο email Κλπ μεχρι να πιασεις 3G σημα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εδω σε αποκλειστικη φωτό οι κεραίες που εχει ο περσονας
για να μιλαει με τους συγγενεις του

Και εδώ

http://[URL unfurl="true"]www.cynic.org.uk/photos/A40/full/104canon/img_0463.jpg[/img[/URL]]

σε δημόσια φωτο οι κεραίες που έχει Η ΘΕΙΑ του περσόνα ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ για να μιλάει με το ανηψούδι της που είναι στην Ελλάδα και γράφει στο [color=red][b]bourdela.com[/b][/color]

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δικιο εχει σ'αυτο που λεει, και συ εισαι τυπικα σωστος αλλα πρακτικα λαθος. Ναι το LNB δεν εκπεμπει αλλα ... εκμπεμπει το BUC που καθετε διπλα στο LNB . Εχω και γω dome στη βαρκα και αν με πιασει καουρα μεσοπελαγα μπορω να μπω να δω Internet με δορυφορο με μονο upstream το dome (προφανως δεν εχει τηλ. καλωδια στη θαλασσα) ΑΛΛΑ ειναι πανακριβα (τις τιμες τις ειπα και πιο πριν, 1500Ε/μηνα η 1-10$ ανα megabyte) οποτε δε λεει να καθεσαι να κατεβαζεις ταινιες. Κανα επαγκελματικο email Κλπ μεχρι να πιασεις 3G σημα.

Δε διαφωνώ μαζί σου.

Υπάρχουν διάφορα "στάδια" κόστους. Τα είπαν εδώ.

Το πρώτο είναι του απλού εξοπλισμού. Πες ότι αυτό είναι ανεκτό. Αλλά ΑΠΛΟΥ εξοπλισμού, όχι εξοπλισμού που κρατάει σταθερή επαφή με δορυφόρο πάνω σε κινούμενο όχημα.

Το δεύτερο είναι της χρήσης. Για να βλέπεις ταινίες, μάλλον ασύμφορο.

Και το τρίτο (και απαγορευτικό για νταλίκα) είναι του εξοπλισμού τύπου πλοίου δηλαδή ναι, να κρατάει σταθερή επαφή με δορυφόρο πάνω σε κινούμενο όχημα. Αυτό το κόστος δεν υποφέρεται.

Δε λέω τίποτα άλλο από αυτά.

Αν είσαι νταλικιέρης, ταξιδεύεις και σταματας 8 ώρες να φας, να κοιμηθείς, και θες να δεις και μια ταινία 90 λεπτά να χαλαρώσεις, θα φας τη μια ώρα να στήσεις κάτοπτρο, να το ρυθμίσεις και μετά να το μαζέψεις για να ξαναφύγεις?

Εγώ λέω πως δεν παίζει έτσι το σύστημα.

Ο καμπεριτζής που πάει διακοπές αράζει 15 μέρες με τα πόδια του κάμπερ σταθερά στο έδαφος. Αυτός έχει χρόνο να στήσει, να σκοπεύσει, και να κάτσει μετά να χαλαρώσει.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δίπλα;
ααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

επειδή το μαλακίσαμε με τον διαφημιστή της σόνυ και της απλ πάμε

SES Broadband (previously ASTRA2Connect) is a two-way satellite broadband Internet service available across Europe, which launched in March 2007, and uses the Astra series of geostationary satellites. SES Broadband is owned and operated by SES Broadband Services, a subsidiary of SES, based in Betzdorf, Luxembourg.

SES Broadband provides high-speed Internet access (at up to 10Mbit/s) [size=18pt]at a flat rate cost to end users, along with VoIP, IPTV, and content-on-demand facilities, without any requirement for a landline, cable or terrestrial wireless connection.
[/size]
Until March 2012, SES Broadband was called ASTRA2Connect and the operating company ASTRA Broadband Services. The name was changed in line with the rebranding of parent company SES.

Technology

SES Broadband uses a satellite link to carry IP data in both directions between the central hub and remote terminals. At the hub, routers connect to the Internet backbone and IP data is embedded in a DVB-S2 format carrier to be uplinked to the satellite from SES' teleport and, from there, downlinked to the remote terminal where the signal is received with a domestic-type dish for the satellite internet modem, which extracts the IP data for the end user's PC.

[size=18pt]The return path is handled in a similar fashion, but with a low power 500 mW transmitter on each terminal dish providing the uplink to the satellite, with multiple-frequency time division multiple access techniques employed to handle many remote terminals simultaneously. SES Broadband combines 2 standards for the return path: Satmode for modulation and coding and DVB-RCS for the access scheme.[/size]

The central hub and terminal technology is developed by a Belgian company called Newtec.

SES Broadband uses the Astra 3B communications satellite at the 23.5° east orbital position to handle uplinks and downlinks in both directions. A number of transponders are used for the hub-to-terminal downlink in the satellite TV downlink segment of the Ku band (10.70 GHz-12.75 GHz). [size=18pt]The terminal-to-hub uplink to the satellite uses the uplink segment of the Ku band (14.00 GHz-14.50 GHz) and extended Ku band (13.75 GHz-14.25 GHz)[/size]
ASTRA2Connect_LNB.jpg

Close up[size=18pt] of the receive/transmit iLNB[/size] used on the SES Broadband terminal dish

πόσο κοστίζει;

υγ
ρε μπαστουνόβλαχε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ;
πόσες φορές πρέπει να τους το γράψω;

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
δίπλα;
ααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

επειδή το μαλακίσαμε με τον διαφημιστή της σόνυ και της απλ πάμε

<snip τις σαχλαμαρες>

πόσο κοστίζει;

υγ
ρε μπαστουνόβλαχε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ;
πόσες φορές πρέπει να τους το γράψω;

Καλα εισαι επαγγελματιας παπαρολογος ετσι? ASTRA2CONNECT Δε παιζει Ελλαδα, Αιγαιο, Ιονιο κλπ. Ρε γαμω το φελεκι μου μεσα, παιζει να σταματησεις να μας πουλας εξυπναδα με οτι μακακια σου βγαζει ο γουγλης?

astra2connect footprint ->

https://[URL unfurl="true"]www.cardwriter.nl/nl/assets/own/Astra2Connect-footprint.jpg[/img[/URL]]

βλεπεις να χει coverage Ελλαδα ?

ΥΓ ναι το BUC ειναι διπλα (η πανω απο το) LNB

[img]http://[URL unfurl="true"]www.europe-satellite.com/projects/mozambique09.jpg[/img[/URL]]

αριστερα (μπλε καλωδιο) ειναι το LNB δεξια (κοκκινο καλωδιο) ειναι το BUC

ΥΓ2 μ'αρεσει που του δινεις τεχνολογια iLNB που δουλευει μονο astra2connect και ... τιμες Hellas Sat. Να κοιτα εδω να δες F12 Berlinetta, 740 αλογα. Παρε και τιμες απο την αντιπροσωπια της Lada. Αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα εισαι επαγγελματιας παπαρολογος ετσι? ASTRA2CONNECT Δε παιζει Ελλαδα, Αιγαιο, Ιονιο κλπ. Ρε γαμω το φελεκι μου μεσα, παιζει να σταματησεις να μας πουλας εξυπναδα με οτι μακακια σου βγαζει ο γουγλης?

astra2connect footprint ->

https://[URL unfurl="true"]www.cardwriter.nl/nl/assets/own/Astra2Connect-footprint.jpg[/img[/URL]]

βλεπεις να χει coverage Ελλαδα ?

ΥΓ ναι το BUC ειναι διπλα (η πανω απο το) LNB

[img]http://[URL unfurl="true"]www.europe-satellite.com/projects/mozambique09.jpg[/img[/URL]]

αριστερα (μπλε καλωδιο) ειναι το LNB δεξια (κοκκινο καλωδιο) ειναι το BUC

ΥΓ2 μ'αρεσει που του δινεις τεχνολογια iLNB που δουλευει μονο astra2connect και ... τιμες Hellas Sat. Να κοιτα εδω να δες F12 Berlinetta, 740 αλογα. Παρε και τιμες απο την αντιπροσωπια της Lada. Αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα.
[/quote]

βλαμμένε σου βάζω να δεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί και η ελλας σατ που είναι ακριβώς ίδιως.
άει γαμήσου τώρα.

Υ.Γ.
που έμαιες ρε ηλίθιε για τον άστρα;
στο μεταπτυχιακο των οικονομικών ρε γαμημένε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom