Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (14 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.383
Πόντοι
3.656
ακόμη και στο παραμιλητό σου χαζομενιές αμολάς μωρή Αννούλα :2funny:

Αυτό που έχεις με μπολτ στο μάθανε στα εξάρχεια πριν δέκα χρόνια ?
σου είπανε την παπαριά πως ο πατριώτης έλληνας είναι ψυχάκιας και σαν χάνος το κατάπιες εεεέ ?
Ποιός μισεί την πατρίδα των άλλων ? αυτός που διαμαρτύρεται για τις Πρέσπες ?
μήπως αυτός που υπογράφει Πρέσπες ,μισεί την ίδια του την πατρίδα ? για σκέψου ψύχραιμα κ αντικειμενικά...

δεν θα σε ξαναρωτήσω από που συμπεραίνεις ότι ο μακεδενομάχος ψηφίζει για διορισμό ,
τέτοια μπαρούφα είναι τεφάλ μπουρούχα κατουρημένη στο ελ μπασάν :2funny:

δεν υποννοώ τίποτα ρε αλβανέ, υπάρχουν αλβανοί που είναι εξήγες σαν άτομα , εσύ είσαι χάλι μαύρο αλλά διορθώνεσαι , το έχεις !!!
όχι αυτό που έχω μπολντ είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει για τους wannabe πατριώτες μέχρι στιγμής...που έχουν πολλά παρακλάδια...από τους πατριώτες του καναπέ που δεν κάνουν ούτε 1 καλό όχι για την πατρίδα...αλλα ακόμα και στη γειτονιά τους πετάνε κάτω τα τσιγάρα τους...μέχρι τους ανώμαλους που νοσταλγούν τάγματα και τανξ κάθε είδους.

Εμένα μου είπαν ότι ο πατριώτης Έλληνας είναι αυτός που με τις πράξεις του στηρίζει τους συνανθρώπους του....και κατεπέκταση την πατρίδα του. Πατριώτης είναι ο πυροσβέστης που θα σε απεγκλωβίσει από την πυρκαγιά με 45 βαθμούς τον αύγουστο και ο εθελοντής που θα του πάει το νερό από το υστέρημα του. Όπως επίσης και ο γιατρός που κάνει την μία εφημερία μετά την άλλη για να πηγαίνει ο Άδωνης μετά και να βγάζει φωτογραφίες.

Δεν είναι ούτε αυτός που φωνάζει και γαβγίζει ούτε αυτός που τραμπουκίζει ούτε αυτός που ψηφίζει wannabe φασίστες.

Αυτός που υπέγραψε τις πρέσπες δεν ενδιαφέρεται για καμία πατρίδα. Εγώ σου εξήγησα ότι το να μισείς τους άλλους δεν σε κάνει πατριώτη. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις για τους ανθρώπους μέσα στην πατρίδα σου και τι προσφέρεις ατομικά.

Ρε επιστήμονα....το πασόκ και η νδ τις καλές εποχές τι ποσοστά έπαιρναν μαζί???? 80%????? μας δουλεύεις?????? Αν πάρεις 10 Έλληνες που σήμερα δηλώνουν πατριώτες οι 8 όταν είχαν λεφτά ψήφιζαν πασοκάρα και νδ. Τόσο δυσνόητο είναι???

για να καταλάβεις πόσο βλαχαδερό είσαι....με είπε ο λάκης αλβανό πάνω σε μια ''διαμάχη μας''.....και εσύ το υιοθέτησες ως πραγματικό επιχείρημα για να μου την πεις? Και θες και σοβαρή συζήτηση? θες και ξήγες ρε τυρί :tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.055
Πόντοι
6.056
Σε είχα για κρυφόκομμουνιστή
Πάλι έκανες λάθος.
Φανερά καθίκι είναι . Και μαλάκας .
Εντάξει και αναρχοκουμμούνι είναι .
Για αυτό είναι στη λίστα, από τον προηγούμενο λογαριασμό του.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.383
Πόντοι
3.656
μου θυμίζεις κάποιες κουλικές αδελφές που λέγανε ,
νταξ μωρέ λίγα πήρε ο παιδέρας του κολωνού , λίγα πήρε ο Πάτσης,
σιγά τα λεφτά που πήρε η άλλη για να μακετάρει το μετρό ...

τύπε ακόμη και λίγα να είναι (που δεν είναι) τα λαθροκονδύλια , δεν περισσεύουν σε ένα κράτος που έχει γεμάτα με ράντζα τα νοσοκομεία

δεν είναι επιχείρημα σοβαρό το "είναι μια κλανιά τα λαθροκονδύλια" ,είναι επιχείρημα Κουλικό ...:undecided-old:
Εμένα μου θυμίζεις κάτι μπαρμπάδες στα καφενεία που ξέρουν μόνο 2-3 λέξεις και τις πετάνε στο καφενείο για να εντυπωσιάσουν τους άλλους μπαρμπάδες

αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις για να χαρακτηρίσεις τον άλλον να τα κοιτάξεις....πάνε πακέτο μαζί με την σερβιέτα όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...

και στο καφενείο την σερβιέτα δεν θα την δουν με καλό μάτι :effemine:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Και δεν γίναμε σταλινικό μπουρδέλο να πηδιώντουσαν οι γιαγιάδες μας για φραγκοδίφραγκα ή δεν τα έχεις ακουστά;
Δεν θυμάμαι να υπήρχαν Ρωσίδες πουτανες όταν είχαν κομμουνισμό!!
Moνο.οταν ήρθε στη Ρωσία ο καπιταλισμός ήρθαν οι Ρωσίδες πουτανες ..

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.309
Πόντοι
206
Οι λοατΚούληδες ας ηρεμήσουν... :sopase:

WA2_6424-1536x1024.jpg

Όλ. Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
29 Φεβρουαρίου, 2024
Δελτία Τύπου

Την πολιτική και τις δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση ταξιδιωτών ΛΟΑΤΚΙ+, παρουσίασε η υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας σε ειδική εκδήλωση κατά την οποία υπεγράφη επίσης μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations*.

Όπως τόνισε η κα Κεφαλογιάννη, η πολιτική του Υπουργείου εναρμονίζεται με τις κατευθυντήριες γραμμές της Κυβέρνησης για την εξάλειψη των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου, και έχει ως στόχο την Προαγωγή της Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

H Υπουργός επεσήμανε πως η ισότιμη συμμετοχή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην τουριστική δραστηριότητα αποτελεί για το Υπουργείο τη μόνη επιλογή και αντανακλά τις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύει η χώρα μας ως τουριστικός προορισμός.

Το Υπουργείο Τουρισμού, πρόσθεσε, σε στενή συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ανέπτυξε Στρατηγική Προσέλκυσης Τουρισμού ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, που θα προσδώσει, εκτός των άλλων, ένα πρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα της τουριστικής προσφοράς της χώρας μας.

Αναπτύσσοντας την πολιτική διαμόρφωσης των τουριστικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στα ειδικά χαρακτηριστικά της ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιωτικής κοινότητας, κα Όλγα Κεφαλογιάννη μεταξύ άλλων επεσήμανε:

– τη διασύνδεση της εθνικής στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού, με τις στρατηγικές των επιμέρους προορισμών,

– τη συλλογή, επεξεργασία και τήρηση δεδομένων, αναφορικά με τον τουρισμό ΛΟΑΤΚΙ+ και

– την οικοδόμηση σχέσεων με εξειδικευμένους σε ΛΟΑΤΚΙ+ τουρισμό ταξιδιωτικούς και ερευνητικούς οργανισμούς του εξωτερικού.

Ειδική αναφορά και ιδιαίτερο βάρος έδωσε η υπουργός στην ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τουριστικού κλάδου και των τοπικών κοινωνιών.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Πάλι έκανες λάθος.
Φανερά καθίκι είναι . Και μαλάκας .
Εντάξει και αναρχοκουμμούνι είναι .
Για αυτό είναι στη λίστα, από τον προηγούμενο λογαριασμό του.
Λιστα;;; Ποια λίστα ;;
Θες να πεις είναι ο τζωνυ100 στη λίστα Λαγκάρντ;;:embarrased::embarrased::embarrased::confused:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.635
Πόντοι
446
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.986
Πόντοι
2.596
Στον Περισσό τα έμαθες αυτά ή δεν ξέρεις και τη ζωή των αλμπάνηδων επί Χότζα;
Στο πρώην ανατολικό μπλοκ πόσοι φοιτητές πηδούσαν Ρουμάνες για ένα πακέτο τσιγάρα;
Ώρα για γκαφ€...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.635
Πόντοι
446
Οι λοατΚούληδες ας ηρεμήσουν... :sopase:

WA2_6424-1536x1024.jpg

Όλ. Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
29 Φεβρουαρίου, 2024
Δελτία Τύπου
Μ'αρεσει που καποιοι γελοιοι γαλαζιοι στο φορουμ κοροιδευαν τον κασελακη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.787
Πόντοι
6.056
όχι αυτό που έχω μπολντ είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει για τους wannabe πατριώτες μέχρι στιγμής...που έχουν πολλά παρακλάδια...από τους πατριώτες του καναπέ που δεν κάνουν ούτε 1 καλό όχι για την πατρίδα...αλλα ακόμα και στη γειτονιά τους πετάνε κάτω τα τσιγάρα τους...μέχρι τους ανώμαλους που νοσταλγούν τάγματα και τανξ κάθε είδους.

Εμένα μου είπαν ότι ο πατριώτης Έλληνας είναι αυτός που με τις πράξεις του στηρίζει τους συνανθρώπους του....και κατεπέκταση την πατρίδα του. Πατριώτης είναι ο πυροσβέστης που θα σε απεγκλωβίσει από την πυρκαγιά με 45 βαθμούς τον αύγουστο και ο εθελοντής που θα του πάει το νερό από το υστέρημα του. Όπως επίσης και ο γιατρός που κάνει την μία εφημερία μετά την άλλη για να πηγαίνει ο Άδωνης μετά και να βγάζει φωτογραφίες.

Δεν είναι ούτε αυτός που φωνάζει και γαβγίζει ούτε αυτός που τραμπουκίζει ούτε αυτός που ψηφίζει wannabe φασίστες.

Αυτός που υπέγραψε τις πρέσπες δεν ενδιαφέρεται για καμία πατρίδα. Εγώ σου εξήγησα ότι το να μισείς τους άλλους δεν σε κάνει πατριώτη. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις για τους ανθρώπους μέσα στην πατρίδα σου και τι προσφέρεις ατομικά.

Ρε επιστήμονα....το πασόκ και η νδ τις καλές εποχές τι ποσοστά έπαιρναν μαζί???? 80%????? μας δουλεύεις?????? Αν πάρεις 10 Έλληνες που σήμερα δηλώνουν πατριώτες οι 8 όταν είχαν λεφτά ψήφιζαν πασοκάρα και νδ. Τόσο δυσνόητο είναι???

για να καταλάβεις πόσο βλαχαδερό είσαι....με είπε ο λάκης αλβανό πάνω σε μια ''διαμάχη μας''.....και εσύ το υιοθέτησες ως πραγματικό επιχείρημα για να μου την πεις? Και θες και σοβαρή συζήτηση? θες και ξήγες ρε τυρί :tooth:
πάμε από το τελευταίο αλβανοπουτσεκάκο :2funny:
σε είχα πεί αλβανό από την αρχή που μπήκα στο σάιτ και έκανες μπαμ από τον αναλφαβητισμό σου
πως είσαι αλβανάκος εξαμερικανισμένος βέβαια ,σόρος κέτς :2funny:
σου ξαναλέω όμως πως δεν έχω κάτι με τους αλβανούς, έχει καλά παιδιά η αλβανία και πολύ πιό καλά κορίτσια και το εννοώ !!!

σε αυτά που λες για πυροσβέστες,γιατρούς κτλπ δεν υπάρχει ρε μεγάλε καμιά αντίρρηση ..
για εθελοντές όμως που ξέρουν πως παίζει κάμερα άστο το σανό :bottom:

Τι σχέση έχει ρε κουραστικέ η διαμαρτυρία για τις Πρέσπες με το μίσος για την πατρίδα των άλλων ? ξεκόλλα επιτέλους
Ούτε οι σκοπιανοί φταίνε, ούτε οι τούρκοι φταίνε, ούτε ο Τραμπ φταίει όταν οι έλληνες πολιτικοί κατεβάζουν τα βρακιά τους
για να φανούν πρόθυμοι-υποτακτικοί -καλόβολοι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους, το έπιασες ? :undecided-old:

τα δυό κόμματα 80% έπαιρναν ναί !!! δεν λέει κάτι αυτό ...
και ο κερατάς κάποια στιγμή ξυπνάει όταν πιάσει τη κυρά καβάλα , μπορεί να ήταν μαζί της δεκαετίες και να ξύπνησε όταν είδε :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Στον Περισσό τα έμαθες αυτά ή δεν ξέρεις και τη ζωή των αλμπάνηδων επί Χότζα;
Στο πρώην ανατολικό μπλοκ πόσοι φοιτητές πηδούσαν Ρουμάνες για ένα πακέτο τσιγάρα;
Ώρα για γκαφ€...
Η πορνεία γίνεται για το χρήμα κ το χρήμα είναι του καπιταλισμού ..
Η πορνεία ευδοκιμεί στον καπιταλισμό κυρίως

Στο κομμουνισμό είμαστε ιδεολογοι

Στο κομμουνισμό οι σλαβες γαμιοντουσαν για την εμπειρία κ επειδή γουστάρανε το μπαλκαν πουτσο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.787
Πόντοι
6.056
Εμένα μου θυμίζεις κάτι μπαρμπάδες στα καφενεία που ξέρουν μόνο 2-3 λέξεις και τις πετάνε στο καφενείο για να εντυπωσιάσουν τους άλλους μπαρμπάδες

αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις για να χαρακτηρίσεις τον άλλον να τα κοιτάξεις....πάνε πακέτο μαζί με την σερβιέτα όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις...

και στο καφενείο την σερβιέτα δεν θα την δουν με καλό μάτι :effemine:
παπαριές καμαρωτές μωρέ Αννούλα :2funny:

ρε μλκα είναι επιχείρημα το "είναι λίγα τα λεφτά για τα λαθροκονδύλια" ?

τι σε χαρακτήρισα ρε ούφο ? εσύ λες για μακεδονομάχους ...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.160
Πόντοι
2.046
Moνο.οταν ήρθε στη Ρωσία ο καπιταλισμός ήρθαν οι Ρωσίδες πουτανες ..
Γαμιόσαντε με τουρίστες για ένα ζευγάρι κάλτσες, σωστά έ όχι και πουτάνες!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Γαμιόσαντε με τουρίστες για ένα ζευγάρι κάλτσες, σωστά έ όχι και πουτάνες!
Είστε συντηρητικοί τελικά ....

Απλώς αγαπάνε το σεξ ..δεν ειναι ξενερωτες σαν τις Ελληνίδες .. .

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια κ μέσω του καπιταλισμού φθσρθηκαν και ζητάνε το χρήμα ...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.986
Πόντοι
2.596
Η πορνεία γίνεται για το χρήμα κ το χρήμα είναι του καπιταλισμού ..
ΨΨ @athinaios44 @dimigoall διαβάσατε τι λέει ο σύντροφος;
Είμαι κι ο εγώ ένας μικρός Δονάλτιος με ανάλογο γραφείο :headbaning1:
Ο καφές τελείωσε, ανάβουν οι κυρ Παντελήδες για τα επόμενα b€t$ :headbang2:

Συνημμένα

• Γραφείο - πρωινή λήψη.jpg
    Γραφείο - πρωινή λήψη.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 2

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.160
Πόντοι
2.046

Απλώς αγαπάνε το σεξ ..δεν ειναθ ξενερωτες σαν τις Ελληνίδες .. .

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια κ μέσω του καπιταλισμού φθσρθηκαν και ζητάνε το χρήμα ...
Κι εγώ που νόμιζα ότι ο καπιταλισμός τους απελευθέρωσε την καταπιεσμένη τους φύσιν...:headbang:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.787
Πόντοι
6.056

Απλώς αγαπάνε το σεξ ..δεν ειναθ ξενερωτες σαν τις Ελληνίδες .. .

επίσης γίνονται ανοργασμικές όσο δυτικοποιούνται !!!

επομένως στηρίζουμε εσσδ στέππα που γινόταν του μουνιού το πανηγύρι
και Έλλον εκατόνταρχο αναβιωτή της Ρώμης που ήταν ξακουστή για τα όργια μεταξύ των δύο 2 φύλων !!!!!:D::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom