Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.384
- Πόντοι
- 3.656
όχι αυτό που έχω μπολντ είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει για τους wannabe πατριώτες μέχρι στιγμής...που έχουν πολλά παρακλάδια...από τους πατριώτες του καναπέ που δεν κάνουν ούτε 1 καλό όχι για την πατρίδα...αλλα ακόμα και στη γειτονιά τους πετάνε κάτω τα τσιγάρα τους...μέχρι τους ανώμαλους που νοσταλγούν τάγματα και τανξ κάθε είδους.ακόμη και στο παραμιλητό σου χαζομενιές αμολάς μωρή Αννούλα
Αυτό που έχεις με μπολτ στο μάθανε στα εξάρχεια πριν δέκα χρόνια ?
σου είπανε την παπαριά πως ο πατριώτης έλληνας είναι ψυχάκιας και σαν χάνος το κατάπιες εεεέ ?
Ποιός μισεί την πατρίδα των άλλων ? αυτός που διαμαρτύρεται για τις Πρέσπες ?
μήπως αυτός που υπογράφει Πρέσπες ,μισεί την ίδια του την πατρίδα ? για σκέψου ψύχραιμα κ αντικειμενικά...
δεν θα σε ξαναρωτήσω από που συμπεραίνεις ότι ο μακεδενομάχος ψηφίζει για διορισμό ,
τέτοια μπαρούφα είναι τεφάλ μπουρούχα κατουρημένη στο ελ μπασάν
δεν υποννοώ τίποτα ρε αλβανέ, υπάρχουν αλβανοί που είναι εξήγες σαν άτομα , εσύ είσαι χάλι μαύρο αλλά διορθώνεσαι , το έχεις !!!
Εμένα μου είπαν ότι ο πατριώτης Έλληνας είναι αυτός που με τις πράξεις του στηρίζει τους συνανθρώπους του....και κατεπέκταση την πατρίδα του. Πατριώτης είναι ο πυροσβέστης που θα σε απεγκλωβίσει από την πυρκαγιά με 45 βαθμούς τον αύγουστο και ο εθελοντής που θα του πάει το νερό από το υστέρημα του. Όπως επίσης και ο γιατρός που κάνει την μία εφημερία μετά την άλλη για να πηγαίνει ο Άδωνης μετά και να βγάζει φωτογραφίες.
Δεν είναι ούτε αυτός που φωνάζει και γαβγίζει ούτε αυτός που τραμπουκίζει ούτε αυτός που ψηφίζει wannabe φασίστες.
Αυτός που υπέγραψε τις πρέσπες δεν ενδιαφέρεται για καμία πατρίδα. Εγώ σου εξήγησα ότι το να μισείς τους άλλους δεν σε κάνει πατριώτη. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις για τους ανθρώπους μέσα στην πατρίδα σου και τι προσφέρεις ατομικά.
Ρε επιστήμονα....το πασόκ και η νδ τις καλές εποχές τι ποσοστά έπαιρναν μαζί???? 80%????? μας δουλεύεις?????? Αν πάρεις 10 Έλληνες που σήμερα δηλώνουν πατριώτες οι 8 όταν είχαν λεφτά ψήφιζαν πασοκάρα και νδ. Τόσο δυσνόητο είναι???
για να καταλάβεις πόσο βλαχαδερό είσαι....με είπε ο λάκης αλβανό πάνω σε μια ''διαμάχη μας''.....και εσύ το υιοθέτησες ως πραγματικό επιχείρημα για να μου την πεις? Και θες και σοβαρή συζήτηση? θες και ξήγες ρε τυρί