Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
Κόψε να λες βλακείες, κουράζεις. Και μόνο που σου έκαναν like τα σκουπίδια @alex71 και @nickpie2008 τα λέει όλα. Βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα για νέος Mr. Malakas.
Εσύ τύπε από τρολλ του σύριζα τώρα έγινες Republican? :2funny:

Καλά το ξέρω ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που έγραψα γιαυτό τα κρίνεις με βάση ποιος έκανε like...κάπως έτσι κρίνει την ζωή και η κυραμαρία από το κερατσίνι που σπούδασε οικιακά.....:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
Ποια κατάθλιψη ρε επιστήμονα? Εγώ ίσα ίσα προτιμούσα να βγει ο τραμπ μήπως έστω και 1 στο εκατομμύριο σταματήσει ο πόλεμος στην γάζα και σταματήσουν να πεθαίνουν παιδάκια. Ενώ ο μπάιντεν ήταν βαλτός να τον συνεχίσει. Πως με κατάλαβες έτσι ρε Μακεδονομάχε? :2funny:

Ναι τα βαρέθηκε όλα αυτά που λες....αλλά αν δεν ήταν η φτώχεια στην μέση θα τα έγραφαν όλα τα άλλα στα παπάρια τους...

που έγιναν ξαφνικά οι Έλληνες πατριώτες και θρήσκοι...που ψήφιζαν κατά 90% πασοκάρα και ΝΔ...τώρα θυμήθηκαν ότι έχουν αξίες....

ρε φύγε από δω ρε μπρό :tooth:
σταμάτα βρε κουραστικέ τεφάλ τον ξεπέρασες τον φουκαρά Δαλάι στις χαζομενιές :2funny:

στη πατρίδα ουτσεκάς κ στην ελλάδα κατσαπλιάς :*

Εκτός θέματος βέβαια αλλά αφού το έριξες για πες .... τι ζόρι τρως με την Μακεδονία ? είσαι έλληνας ή σκοπιανός ? ή απλά πετάγεσαι σαν το γαριδάκι ? :grin:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056

Καλά το ξέρω ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που έγραψα γιαυτό τα κρίνεις με βάση ποιος έκανε like...κάπως έτσι κρίνει την ζωή και η κυραμαρία από το κερατσίνι που σπούδασε οικιακά.....:confused:
τα έπαιξες από την θλίψη .... μια χαρά στα λέει ο τύπος και δεν είναι ζαίος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
σταμάτα βρε κουραστικέ τεφάλ τον ξεπέρασες τον φουκαρά Δαλάι στις χαζομενιές :2funny:

στη πατρίδα ουτσεκάς κ στην ελλάδα κατσαπλιάς :*

Εκτός θέματος βέβαια αλλά αφού το έριξες για πες .... τι ζόρι τρως με την Μακεδονία ? είσαι έλληνας ή σκοπιανός ? ή απλά πετάγεσαι σαν το γαριδάκι ? :grin:
Ναι μαν το ξέρω εσείς οι μακεδονομάχοι έχετε συγκεκριμένα θέματα που σας τσιγκλάνε...

σόρος, κωλοτρυπίδες, λάθρο τα γνωστά :rockon:

βέβαια πολλοί που τους γνωρίζω περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να αγοράσουν φτηνά...οι Μακεδονομάχοι....δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Μακεδονία...με τα ντουγάνια έχω πρόβλημα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.295
Πόντοι
26.141
Ο κος δοναλδιος ο 47ος μόλις ξύπνησε και έφαγε πρωινό ,μπόλικα οστρακοειδή κ αφροδισιακή σαλάτα του σεφ με ταχίνι και μέλι ....
Έκανε λίγη γυμναστική κ έτοιμος με όρεξη να διακορευσει ευρωπαϊκά κωλαρακια λαοτκι πολιτικών. ...

Τυχερός ο Καναδός πουστης που παίρνει το αεροπλάνο κ σε δύο ώρες είναι στην Ουάσιγκτον για βραστά χυσια του βιαστή του

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
Ναι μαν το ξέρω εσείς οι μακεδονομάχοι έχετε συγκεκριμένα θέματα που σας τσιγκλάνε...

βέβαια πολλοί που τους γνωρίζω περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να αγοράσουν φτηνά...οι Μακεδονομάχοι....δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Μακεδονία...με τα ντουγάνια έχω πρόβλημα...
τίποτα δεν λες , μιλάς σαν γκομενούλα των εξαρχείων και μετά κλαίγεσαι που στην λένε πατριαρχικά :2funny:

τοποθετήσου ρε τούβλο... ποιά η άποψη σου για τις Πρέσπες ?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.929
Πόντοι
3.446

Τύπε σαούλ σε είχα για σοβαρό...:confused:
Μιλάς με πίπα????? Με πίπα???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.295
Πόντοι
26.141
Μόλις πήρα πμ από μιουταρισμενο λιλα ......
Μού είπε ότι υποστηρίζει δοναλδιο διότι σιχαθηκε τους wannabe πουστηδες της Ευρώπης που ούτε έναν κώνο δεν είναι ικανοί να βάλουν στον πάτο τους κ το παίζουν μπουστηδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
τίποτα δεν λες , μιλάς σαν γκομενούλα των εξαρχείων και μετά κλαίγεσαι που στην λένε πατριαρχικά :2funny:

τοποθετήσου ρε τούβλο... ποιά η άποψη σου για τις Πρέσπες ?
Όχι...σαν γκομενούλες κάνετε εσείς που μαζεύεστε όλες μαζί να υποστηρίξετε τις μαλακίες σας με μηδέν επιχειρήματα και με ''προσβολές''

εγώ λέω την άποψη μου συνήθως κόντρα στους περισσότερους και την αιτιολογώ. Η αιτιολόγηση είναι αντρίκια...αυτά τα "πατριαρχικά'' είναι για να βάλεις σερβιέτα.

Δεν συμφωνώ με τις πρέσπες....για πάρα πολλούς λόγους. Ο σύριζα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Τοποθετήσου και εσύ τώρα...διάβασες από χτες την ιστορία του τραμπ για να μάθεις πόσο πατριώτης είναι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.295
Πόντοι
26.141
δεν έχουμε ξαναμιλήσει μέχρι χτες μου έκανε λαικ σε όλα τα ποστ μου για τον μητσοτάκη :coffee:
Στα ποστ σου εμφανίστηκε κ ο ισκεντερ71
Ξύπνησες ένα δράκο που κοιμόταν ...., Godzilla....Godzilla
..

Η οργή του τέρατος ....
Αλεξ71 reloaded...
He is back

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.310
Πόντοι
216

Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη

Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
Όχι...σαν γκομενούλες κάνετε εσείς που μαζεύεστε όλες μαζί να υποστηρίξετε τις μαλακίες σας με μηδέν επιχειρήματα και με ''προσβολές''

εγώ λέω την άποψη μου συνήθως κόντρα στους περισσότερους και την αιτιολογώ. Η αιτιολόγηση είναι αντρίκια...αυτά τα "πατριαρχικά'' είναι για να βάλεις σερβιέτα.

Δεν συμφωνώ με τις πρέσπες....για πάρα πολλούς λόγους. Ο σύριζα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Τοποθετήσου και εσύ τώρα...διάβασες από χτες την ιστορία του τραμπ για να μάθεις πόσο πατριώτης είναι?
προσπερνώ τις δικαιολογίες σου που το παίζεις θιγμενούλης
και εξήγησε για ποιόν λόγο αφού δεν συμφωνείς με τις Πρέσπες χλευάζεις τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών

Και πες ελεύθερα , μια παρέα είμαστε,
ποιά η γνώμη σου γι΄αυτόν που έκλεψε το ρολόι του απελευθερωτή σας Κλίντον όταν γιορτάζατε τον βομβαρδισμό της Σερβίας :D:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.929
Πόντοι
3.446
δηλαδή εννοείς ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτική και κοινωνική συζήτηση στο θρεντ αυτό? :confused:
Φοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Κι είμαι δεξιός υπόψη που το λέω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη

Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!
αυτό που εννοεί ο βαψομαλιάς είναι ότι μας βλέπει όπως βλέπουμε εμείς τα αλαχμπάρια....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
προσπερνώ τις δικαιολογίες σου που το παίζεις θιγμενούλης
και εξήγησε για ποιόν λόγο αφού δεν συμφωνείς με τις Πρέσπες χλευάζεις τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την συμφωνία των Πρεσπών

Και πες ελεύθερα , μια παρέα είμαστε,
ποιά η γνώμη σου γι΄αυτόν που έκλεψε το ρολόι του απελευθερωτή σας Κλίντον όταν γιορτάζατε τον βομβαρδισμό της Σερβίας :D:
σου έχω εξηγήσει 10 φορές...γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που το παίζουν μακεδονομάχοι ήταν αυτοί που ψήφιζαν πασοκ. οι ίδιοι που περνάνε τα σύνορα για να βρουν φτηνότερα καύσιμα.

γιατί μακεδονομάχοι είναι μόνο στα λόγια...στις πράξεις είναι άστα να πάνε στο διάολο. Τι παραπάνω να σου πω????

Εσένα σε λέω μακεδονομάχο για άλλο λόγο.

Μπορώ να σου πω ελεύθερα ότι όσο και αν προσπαθείς να με κατατάξεις σε κάποια μερίδα ανθρώπων απλά λες μπαρούφες. Δεν γιορτάζω κανέναν βομβαρδισμό κανενός...από την άλλη το ότι προσπαθείς να με κατατάξεις σε μια τέτοια ομάδα τι λέει για σένα και τα επιχειρήματα σου άραγε?

Τα οποία είναι για τα πάντα εκτός από αυτό που προσπαθείς να πείσεις...

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.109
Πόντοι
18.546

Stories

Νέο!