sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.295
- Πόντοι
- 26.141
Σε είχα για κρυφόκομμουνιστήΦοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Κι είμαι δεξιός υπόψη που το λέω
Σε είχα για κρυφόκομμουνιστήΦοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Το κρύβο με σθένος. (Σύνδρομο άλλων δεκαετιών)Σε είχα για κρυφόκομμουνιστή
εμένα με έχουν ενημερώσει τα σεβαστά μέλη ότι είμαι αναρχοκουμούνιΦοβάμαι θα παρα-γέρνει "δεξιόμπαντα"...
Ο τραμπακούλ δεν περιορίζεται στα όπλα και στην ενέργεια.Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη
Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!
κατάντησες Δαλάι loaded φουκαράσου έχω εξηγήσει 10 φορές...γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που το παίζουν μακεδονομάχοι ήταν αυτοί που ψήφιζαν πασοκ. οι ίδιοι που περνάνε τα σύνορα για να βρουν φτηνότερα καύσιμα.
γιατί μακεδονομάχοι είναι μόνο στα λόγια...στις πράξεις είναι άστα να πάνε στο διάολο. Τι παραπάνω να σου πω????
Εσένα σε λέω μακεδονομάχο για άλλο λόγο.
Μπορώ να σου πω ελεύθερα ότι όσο και αν προσπαθείς να με κατατάξεις σε κάποια μερίδα ανθρώπων απλά λες μπαρούφες. Δεν γιορτάζω κανέναν βομβαρδισμό κανενός...από την άλλη το ότι προσπαθείς να με κατατάξεις σε μια τέτοια ομάδα τι λέει για σένα και τα επιχειρήματα σου άραγε?
Τα οποία είναι για τα πάντα εκτός από αυτό που προσπαθείς να πείσεις...
Τότε που τα μουνόπανα οι δεξιοί μάς κυνηγούσαν στο Γράμμο κ στο Σμόλικα ..Το κρύβο με σθένος. (Σύνδρομο άλλων δεκαετιών)
όχι δεν πιέζομαι από τις μπαρούφες αυτές.....απλά απορώ...είσαι με τα καλά σου??? Από τη μια πατριώτης και από την άλλη να ψηφίζεις αυτόν που καταστρέφει την χώρα για να σε διορίσει? από την μία η πατρίδα και από την άλλη να πηγαίνεις να τα ακουμπάς στα σκόπια επειδή είναι φτηνά???κατάντησες Δαλάι loaded φουκαρά
τι επιχείρημα είναι αυτό βρε κακομοίρη ? "οι Μακεδενομάχοι ψήφιζαν πασοκ νδ και γεμίζουν ρεζερβουάρ στα σκόπια"
εσύ με αυτές τις γελοιότητες που αραδιάζεις ,περιμένεις συζήτηση έτσι ?
τέσπα δεν θέλω να σε πιέσω άλλο ....
όσον με αφορά εννοείται πως είμαι Μακεδονομάχος και εάν με φιλοξενούσε άλλο κράτος δεν θα κοίταγα να το υποτιμήσω
Φοβαμαι δε θα σου ξαναμιλησωεμένα με έχουν ενημερώσει τα σεβαστά μέλη ότι είμαι αναρχοκουμούνι
Γρίβα σε θελει ο βασιλιάς...Τότε που τα μουνόπανα οι δεξιοί μάς κυνηγούσαν στο Γράμμο κ στο Σμόλικα ..
ΑλλαξοκωλιέςΤσπ οι καιροί άλλαξαν κ για να επιβιώσουν τελικά οι δεξιοί γίνανε αριστεροί και οι αριστεροί δεξιοί
Αααααα καλησπερισες τον Κο δοναλδιο του 47ο;;
Στο καλησπερισμα σου στο δοναλδιο έχεις κενό;Γρίβα σε θελει ο βασιλιάς...
Αλλαξοκωλιές
Aπο που θα παρω περισσοτερα λεφτα? Απο τους φορους μου?Ναι κανένα θέμα...ούτε εγώ τους θέλω τους αλαχμπάριδες στη γειτονιά μας. Αλλά αν φύγουν δεν θα πάρεις περισσότερα λεφτά....το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο...
Έλα μου ντε που η γίδα έχει κολλήσει στην πλάτη τ' τ'έρημου...έχει αρχίσει να του κάνει ιδιαιτέρα στην κωλοτούμπα ο Άδωνης...
Κομανέτσι θα τον κάνει...
ακόμη και στο παραμιλητό σου χαζομενιές αμολάς μωρή Αννούλαόχι δεν πιέζομαι από τις μπαρούφες αυτές.....απλά απορώ...είσαι με τα καλά σου??? Από τη μια πατριώτης και από την άλλη να ψηφίζεις αυτόν που καταστρέφει την χώρα για να σε διορίσει? από την μία η πατρίδα και από την άλλη να πηγαίνεις να τα ακουμπάς στα σκόπια επειδή είναι φτηνά???
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι εσείς οι Μακεδονομάχοι αλλά πατριώτης σημαίνει ότι αγαπάς την πατρίδα σου...όχι ότι μισείς τις πατρίδες των άλλων. Αν απλά μισείς τους άλλους είσαι ψυχάκιας όχι πατριώτης.
Και που είσαι μακεδονομάχος τι κατάλαβες? τον τραμπ κατέληξε να υποστηρίζεις
τώρα υπονοείς ότι εμένα με φιλοξενεί το Ελληνικό κράτος και δεν θα έπρεπε να το υποτιμώ?
τελικά όλοι οι γιδόβλαχοι αρχοντοχωριάτες λέτε τα ίδια
Έτσι είναι...αλλά ξέρεις και τι ποσό από τον προυπολογισμό είναι αυτό? αν είναι μια κλανιά από τα @@...τότε τι σημασία έχει (οικονομικά)?Aπο που θα παρω περισσοτερα λεφτα? Απο τους φορους μου?
Οι ΜΚΟ απο τον ελληνικο κρατικο προυπολογισμο χρηματοδοτουνται ωστε να δινουν σπιτια και επιδοματα στους λαθρο. Οι μονοι κερδισμενοι ειναι οι ιδιοκτητες σπιτιων που εκτοξευθηκαν τα ενοικια
Έλα μου ντε που η γίδα έχει κολλήσει στην πλάτη τ' τ'έρημου...
μου θυμίζεις κάποιες κουλικές αδελφές που λέγανε ,Έτσι είναι...αλλά ξέρεις και τι ποσό από τον προυπολογισμό είναι αυτό? αν είναι μια κλανιά από τα @@...τότε τι σημασία έχει (οικονομικά)?
το σημαντικό είναι ότι γίνεται η αθήνα γκέτο..αυτό είναι το σοβαρό.
Και δεν γίναμε σταλινικό μπουρδέλο να πηδιώντουσαν οι γιαγιάδες μας για φραγκοδίφραγκα ή δεν τα έχεις ακουστά;Τότε που τα μουνόπανα οι δεξιοί μάς κυνηγούσαν στο Γράμμο κ στο Σμόλικα ..