Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.318
Πόντοι
1.706
Θα προσθεσω κατι στα σωστα λεγομενα σου
Τι ειπε ο Τραμπ στην ορκομωσια του :
1) Ενεγεια απο τις ΗΠΑ . Το κανουμε ηδη σαν χωρα Αλεξανδρουπολη κλπ
2)Οπλα απο ΗΠΑ. Το κανουμε ηδη εδω και χρονια
3) Δασμοι σε προιοντα ΕΕ . Δεν μας ενδιαφερει .Εμεις γκαρσονια ειμαστε
4)Συμμαχοι με το Ισραηλ. Εμεις ειμαστε ηδη
5)Γεωτρησεις παντου . Το πηρε το συμβολαιο ηδη

Επιχερηματιας ειναι ο ανθρωπος στην τελικη.
Αυτατον ενδιαφερουν και οχι εαν μια κυβερνηση εχει woke αντζεντα !!!
Ο τραμπακούλ δεν περιορίζεται στα όπλα και στην ενέργεια.
Τα αγροτικά και κτηνοτροφικά του προϊόντα θέλει να σπρώξει καθώς και τα αυτοκίνητα που συνέχεια αναφέρει.
Δεν είναι τυχαία η κάβλα του μιας και σήμερα δεν υπάρχει εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ αλλά το πιο σπουδαίο είναι πως οι προηγούμενες συνομιλίες για την TTIP διακόπηκαν, από την ΕΕ, το 2019.
Ή αλλιώς επί προεδρίας του.
Και τώρα έχει κάτι καύλες....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
σου έχω εξηγήσει 10 φορές...γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που το παίζουν μακεδονομάχοι ήταν αυτοί που ψήφιζαν πασοκ. οι ίδιοι που περνάνε τα σύνορα για να βρουν φτηνότερα καύσιμα.

γιατί μακεδονομάχοι είναι μόνο στα λόγια...στις πράξεις είναι άστα να πάνε στο διάολο. Τι παραπάνω να σου πω????

Εσένα σε λέω μακεδονομάχο για άλλο λόγο.

Μπορώ να σου πω ελεύθερα ότι όσο και αν προσπαθείς να με κατατάξεις σε κάποια μερίδα ανθρώπων απλά λες μπαρούφες. Δεν γιορτάζω κανέναν βομβαρδισμό κανενός...από την άλλη το ότι προσπαθείς να με κατατάξεις σε μια τέτοια ομάδα τι λέει για σένα και τα επιχειρήματα σου άραγε?

Τα οποία είναι για τα πάντα εκτός από αυτό που προσπαθείς να πείσεις...
κατάντησες Δαλάι loaded φουκαρά :undecided-old:

τι επιχείρημα είναι αυτό βρε κακομοίρη ? "οι Μακεδενομάχοι ψήφιζαν πασοκ νδ και γεμίζουν ρεζερβουάρ στα σκόπια" :2funny:
εσύ με αυτές τις γελοιότητες που αραδιάζεις ,περιμένεις συζήτηση έτσι ? :2funny:

τέσπα δεν θέλω να σε πιέσω άλλο ....
όσον με αφορά εννοείται πως είμαι Μακεδονομάχος και εάν με φιλοξενούσε άλλο κράτος δεν θα κοίταγα να το υποτιμήσω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.295
Πόντοι
26.141
Το κρύβο με σθένος. (Σύνδρομο άλλων δεκαετιών)
Τότε που τα μουνόπανα οι δεξιοί μάς κυνηγούσαν στο Γράμμο κ στο Σμόλικα ..
Τσπ οι καιροί άλλαξαν κ για να επιβιώσουν τελικά οι δεξιοί γίνανε αριστεροί και οι αριστεροί δεξιοί

Αααααα καλησπερισες τον Κο δοναλδιο του 47ο;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
κατάντησες Δαλάι loaded φουκαρά :undecided-old:

τι επιχείρημα είναι αυτό βρε κακομοίρη ? "οι Μακεδενομάχοι ψήφιζαν πασοκ νδ και γεμίζουν ρεζερβουάρ στα σκόπια" :2funny:
εσύ με αυτές τις γελοιότητες που αραδιάζεις ,περιμένεις συζήτηση έτσι ? :2funny:

τέσπα δεν θέλω να σε πιέσω άλλο ....
όσον με αφορά εννοείται πως είμαι Μακεδονομάχος και εάν με φιλοξενούσε άλλο κράτος δεν θα κοίταγα να το υποτιμήσω
όχι δεν πιέζομαι από τις μπαρούφες αυτές.....απλά απορώ...είσαι με τα καλά σου??? Από τη μια πατριώτης και από την άλλη να ψηφίζεις αυτόν που καταστρέφει την χώρα για να σε διορίσει? από την μία η πατρίδα και από την άλλη να πηγαίνεις να τα ακουμπάς στα σκόπια επειδή είναι φτηνά???

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι εσείς οι Μακεδονομάχοι αλλά πατριώτης σημαίνει ότι αγαπάς την πατρίδα σου...όχι ότι μισείς τις πατρίδες των άλλων. Αν απλά μισείς τους άλλους είσαι ψυχάκιας όχι πατριώτης.

Και που είσαι μακεδονομάχος τι κατάλαβες? τον τραμπ κατέληξε να υποστηρίζεις :2funny:

τώρα υπονοείς ότι εμένα με φιλοξενεί το Ελληνικό κράτος και δεν θα έπρεπε να το υποτιμώ? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τελικά όλοι οι γιδόβλαχοι αρχοντοχωριάτες λέτε τα ίδια :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.929
Πόντοι
3.446
Γρίβα σε θελει ο βασιλιάς...
Τσπ οι καιροί άλλαξαν κ για να επιβιώσουν τελικά οι δεξιοί γίνανε αριστεροί και οι αριστεροί δεξιοί
Αλλαξοκωλιές
Αααααα καλησπερισες τον Κο δοναλδιο του 47ο;;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.635
Πόντοι
446
Ναι κανένα θέμα...ούτε εγώ τους θέλω τους αλαχμπάριδες στη γειτονιά μας. Αλλά αν φύγουν δεν θα πάρεις περισσότερα λεφτά....το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο...
Aπο που θα παρω περισσοτερα λεφτα? Απο τους φορους μου?
Οι ΜΚΟ απο τον ελληνικο κρατικο προυπολογισμο χρηματοδοτουνται ωστε να δινουν σπιτια και επιδοματα στους λαθρο. Οι μονοι κερδισμενοι ειναι οι ιδιοκτητες σπιτιων που εκτοξευθηκαν τα ενοικια

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.160
Πόντοι
2.046

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
όχι δεν πιέζομαι από τις μπαρούφες αυτές.....απλά απορώ...είσαι με τα καλά σου??? Από τη μια πατριώτης και από την άλλη να ψηφίζεις αυτόν που καταστρέφει την χώρα για να σε διορίσει? από την μία η πατρίδα και από την άλλη να πηγαίνεις να τα ακουμπάς στα σκόπια επειδή είναι φτηνά???

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι εσείς οι Μακεδονομάχοι αλλά πατριώτης σημαίνει ότι αγαπάς την πατρίδα σου...όχι ότι μισείς τις πατρίδες των άλλων. Αν απλά μισείς τους άλλους είσαι ψυχάκιας όχι πατριώτης.

Και που είσαι μακεδονομάχος τι κατάλαβες? τον τραμπ κατέληξε να υποστηρίζεις :2funny:

τώρα υπονοείς ότι εμένα με φιλοξενεί το Ελληνικό κράτος και δεν θα έπρεπε να το υποτιμώ? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τελικά όλοι οι γιδόβλαχοι αρχοντοχωριάτες λέτε τα ίδια :coffee:
ακόμη και στο παραμιλητό σου χαζομενιές αμολάς μωρή Αννούλα :2funny:

Αυτό που έχεις με μπολτ στο μάθανε στα εξάρχεια πριν δέκα χρόνια ?
σου είπανε την παπαριά πως ο πατριώτης έλληνας είναι ψυχάκιας και σαν χάνος το κατάπιες εεεέ ?
Ποιός μισεί την πατρίδα των άλλων ? αυτός που διαμαρτύρεται για τις Πρέσπες ?
μήπως αυτός που υπογράφει Πρέσπες ,μισεί την ίδια του την πατρίδα ? για σκέψου ψύχραιμα κ αντικειμενικά...

δεν θα σε ξαναρωτήσω από που συμπεραίνεις ότι ο μακεδενομάχος ψηφίζει για διορισμό ,
τέτοια μπαρούφα είναι τεφάλ μπουρούχα κατουρημένη στο ελ μπασάν :2funny:

δεν υποννοώ τίποτα ρε αλβανέ, υπάρχουν αλβανοί που είναι εξήγες σαν άτομα , εσύ είσαι χάλι μαύρο αλλά διορθώνεσαι , το έχεις !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.384
Πόντοι
3.656
Aπο που θα παρω περισσοτερα λεφτα? Απο τους φορους μου?
Οι ΜΚΟ απο τον ελληνικο κρατικο προυπολογισμο χρηματοδοτουνται ωστε να δινουν σπιτια και επιδοματα στους λαθρο. Οι μονοι κερδισμενοι ειναι οι ιδιοκτητες σπιτιων που εκτοξευθηκαν τα ενοικια
Έτσι είναι...αλλά ξέρεις και τι ποσό από τον προυπολογισμό είναι αυτό? αν είναι μια κλανιά από τα @@...τότε τι σημασία έχει (οικονομικά)?

το σημαντικό είναι ότι γίνεται η αθήνα γκέτο..αυτό είναι το σοβαρό.

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
6
Πόντοι
0
Σούζα η θεία στο Λιάγκα σήμερα; Δεν πετούσε λάδι στη φωτιά.
Πληρωμένες μαριονέτες κατάπιατε τη γλώσσα σας κι όλα αλλάξαν τόσο εύκολα.
Μόνο και μόνο γι αυτό υποκλίνομαι στον Τραμπ.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
19
Like
3.631
Πόντοι
2.591
βλέπω μεγάλη αισιοδοξία για τον Ντόναλντ. εγώ πιο πολύ για "πουτάνα όλα " τον κόβω . μπορεί όμως κ αυτό να είναι μία λύση

CoupleNP

Ανώτατος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
70
Like
3.653
Πόντοι
11.330
Ο βαψομαλλιας με τον εξωγήινο μαζί προβλέπεται να γλεντήσει τον πλανήτη,αλίμονο μας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.798
Πόντοι
6.056
Έτσι είναι...αλλά ξέρεις και τι ποσό από τον προυπολογισμό είναι αυτό? αν είναι μια κλανιά από τα @@...τότε τι σημασία έχει (οικονομικά)?

το σημαντικό είναι ότι γίνεται η αθήνα γκέτο..αυτό είναι το σοβαρό.
μου θυμίζεις κάποιες κουλικές αδελφές που λέγανε ,
νταξ μωρέ λίγα πήρε ο παιδέρας του κολωνού , λίγα πήρε ο Πάτσης,
σιγά τα λεφτά που πήρε η άλλη για να μακετάρει το μετρό ...

τύπε ακόμη και λίγα να είναι (που δεν είναι) τα λαθροκονδύλια , δεν περισσεύουν σε ένα κράτος που έχει γεμάτα με ράντζα τα νοσοκομεία

δεν είναι επιχείρημα σοβαρό το "είναι μια κλανιά τα λαθροκονδύλια" ,είναι επιχείρημα Κουλικό ...:undecided-old:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.990
Πόντοι
2.596
Και δεν γίναμε σταλινικό μπουρδέλο να πηδιώντουσαν οι γιαγιάδες μας για φραγκοδίφραγκα ή δεν τα έχεις ακουστά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom