Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (14 μέλη και 24 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.299
Πόντοι
26.141
Να συμπληρώσω εδώ μιας κ πιάσαμε το θέμα
Ταυλανδη καπιταλισμός κ γαμιουνται σαν τα σκυλιά
Λαός ίδια ράτσα ίδια γλώσσα με ταυλανδους έχουν σοσιαλισμό και είναι πολλοί πιο δύσκολα να γαμησεις κ πιο συντηρητικές
Το ίδιο και Βιετνάμ σε σχέση με ταυλανδη.

Κούβα έχει σοσιαλισμό και είναι πολύ πιο δύσκολα να γαμησεις από ότι δονικανικη δημοκρατία που έχουν καπιταλισμό κ γαμιουνται σαν κουνάβια ..

Το ίδιο και Μυανμάρ σε σχέση με ταυλανδη

Απλώς τυγχάνει στην Ευρώπη να είχαν κομμουνισμό οι σλαβικές χώρες και οι σλαβες ήταν πάντα πιο σεξουαλες κ παρεξηγημένες σε σχέση με τις αγαπητές δυτικοευρωπαες φακλανες.

Για αυτό η πορνεία είναι δημιούργημα του καπιταλισμού.
. .
Κ τα γράφω από δικοίιυ εμπειρία αυτά τα τελευταία χρόνια κ όχι τι μου είπε ο παππούς μου από το καφενείο ο δεξιός για το τι γινόταν στη Βουλγαρία κ Ρωσία βάσει τι του έλεγε η χούντα.

Αυτά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
πάμε από το τελευταίο αλβανοπουτσεκάκο :2funny:
σε είχα πεί αλβανό από την αρχή που μπήκα στο σάιτ και έκανες μπαμ από τον αναλφαβητισμό σου
πως είσαι αλβανάκος εξαμερικανισμένος βέβαια ,σόρος κέτς :2funny:
σου ξαναλέω όμως πως δεν έχω κάτι με τους αλβανούς, έχει καλά παιδιά η αλβανία και πολύ πιό καλά κορίτσια και το εννοώ !!!

σε αυτά που λες για πυροσβέστες,γιατρούς κτλπ δεν υπάρχει ρε μεγάλε καμιά αντίρρηση ..
για εθελοντές όμως που ξέρουν πως παίζει κάμερα άστο το σανό :bottom:

Τι σχέση έχει ρε κουραστικέ η διαμαρτυρία για τις Πρέσπες με το μίσος για την πατρίδα των άλλων ? ξεκόλλα επιτέλους
Ούτε οι σκοπιανοί φταίνε, ούτε οι τούρκοι φταίνε, ούτε ο Τραμπ φταίει όταν οι έλληνες πολιτικοί κατεβάζουν τα βρακιά τους
για να φανούν πρόθυμοι-υποτακτικοί -καλόβολοι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους, το έπιασες ? :undecided-old:

τα δυό κόμματα 80% έπαιρναν ναί !!! δεν λέει κάτι αυτό ...
και ο κερατάς κάποια στιγμή ξυπνάει όταν πιάσει τη κυρά καβάλα , μπορεί να ήταν μαζί της δεκαετίες και να ξύπνησε όταν είδε :2funny:
Εγώ είμαι αναλφάβητος αλλά εσύ δεν ξέρεις να εκφράσεις μια άποψη πέρα από αυτές τις 2-3 παπαγαλίζεις...

Ο φόρεστ γκαμπ δεν ξέρει άλλο τρόπο να μειώσει τον άλλον από το να τον πει αλβανό :2funny: Μιλάμε για νοητικό επίπεδο ειδικού δημοτικού....

ρε μπούφο....εκτός του ότι με αυτά που λες δείχνεις τι φάση είσαι....δηλαδή γιδοβοσκός....πες με γκανέζο...δεν παρεξηγούμαι...γιατί δεν έχω κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας που διακρίνει τους μακεδονομάχους.....αλλά αν ήταν να βγάλω και εγώ συμπέρασμα για σένα θα ήταν ότι μεγαλώνοντας έτρωγες πολύ μπούλινγκ επειδή ήσουν αλβανιάρης με τζι ελ εξ, χαίτη και γυαλιά πούλμαν...και τώρα σου βγαίνει έτσι....δε πειράζει :sopase:

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω με πιο απλά Ελληνικά γιατί κάποιος δεν είναι πατριώτης επειδή ξύπνησε μόνο όταν τελείωσε το χρήμα...ενώ πριν δεν τον ένοιαζε. Δεν γνωρίζω τη διάλεκτο που μιλάνε στα κάτω πατήσια για να στο κάνω λιανά σόρρυ :birdman:

Ναι για εθελοντές φίλε...γιατί στις πυρκαγιές που κάηκε η μισή πάρνηθα κάποιοι έμπαιναν στο τουίτερ και έβριζαν και κάποιοι άλλοι έδιναν λεφτά μάζευαν νερά και τα πήγαιναν εκεί που τα μάζευαν. Κατάλαβες την διαφορά του πατριώτη από τον μπαμπουίνο? Δεν χρειάζεται να φωνάζεις να είσαι πατριώτης.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.052
Πόντοι
2.356
αλλά πατριώτης σημαίνει ότι αγαπάς την πατρίδα σου...όχι ότι μισείς τις πατρίδες των άλλων.
Αυτή είναι η ιδεολογική βάση αυτού που μάθαμε ως αμερικανικός πατριωτισμός.
Το οποίο σημαίνει ότι δεν υπογράφεις την παραχώρηση της εθνικής σου ταυτότητας και της ιστορίας σου, με τρόπο που να γεννά αλυτρωτικά δικαιώματα σε ένα συνονθύλευμα που δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Τη στιγμή που οι αντιμετωπίζοντες το ίδιο πρόβλημα Βούλγαροι, το συγκεκριμένο συνονθύλευμα το έχουν κάνει να χορεύει σα γύφτικη αρκούδα.
Παρά τις έξωθεν "πιέσεις".
Τις οποίες, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αισθανόμαστε και υποχωρούμε σε αυτές, πάντα και μονον εμείς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
παπαριές καμαρωτές μωρέ Αννούλα :2funny:

ρε μλκα είναι επιχείρημα το "είναι λίγα τα λεφτά για τα λαθροκονδύλια" ?

τι σε χαρακτήρισα ρε ούφο ? εσύ λες για μακεδονομάχους ...
Αν ήξερες Ελληνικά θα ήξερες ότι με έχει χαρακτηρίσει 15 φορές.

Στον κολωνό τα μιλάτε hybrid μάλλον :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
Το οποίο σημαίνει ότι δεν υπογράφεις την παραχώρηση της εθνικής σου ταυτότητας και της ιστορίας σου, με τρόπο που να γεννά αλυτρωτικά δικαιώματα σε ένα συνονθύλευμα που δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Τη στιγμή που οι αντιμετωπίζοντες το ίδιο πρόβλημα Βούλγαροι, το συγκεκριμένο συνονθύλευμα το έχουν κάνει να χορεύει σα γύφτικη αρκούδα.
Τις οποίες, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αισθανόμαστε και υποχωρούμε σε αυτές, πάντα και μονον εμείς.
Αυτό που έγραψα δεν είχε να κάνει με την συμφωνία των Πρεσπών αλλά ήταν γενικότερο.

Πιστεύω ότι για τον καθένα ο όρος ''πατρίδα'' μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Οπότε ο πραγματικός πατριώτης είναι αυτός που προσφέρει στην πατρίδα του. Άσχετα από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις...αν βοηθάς είσαι πατριώτης.

Τώρα κάποιοι νομίζουν ότι είναι πατριώτες επειδή έχουν κάποιες απόψεις και τις διατυμπανίζουν. Αυτό έκρινα εγώ..όσο για την συμφωνία των πρεσπών είπα ότι δεν συμφωνώ και ότι ήταν στα όρια...διότι δεν τον εξέλεξαν για να κάνει αυτή την συμφωνία.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.727
Πόντοι
3.556
ΨΨ @athinaios44 @dimigoall διαβάσατε τι λέει ο σύντροφος;
Είμαι κι ο εγώ ένας μικρός Δονάλτιος με ανάλογο γραφείο :headbaning1:
Ο καφές τελείωσε, ανάβουν οι κυρ Παντελήδες για τα επόμενα b€t$ :headbang2:
τι κάβα είναι αυτή ρε τιτάνα; :new_shocked::new_shocked::new_shocked: μόνο μεταξά κοζαρα 4 μπουτίλιες . τι γίνεται κει πέρα να πούμε:headbaning1::headbaning1::headbaning1: αλεμαο ή φάση ερήμην. στοίχημα και πιωμα .

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.174
Πόντοι
2.046
Αυτό που έγραψα δεν είχε να κάνει με την συμφωνία των Πρεσπών αλλά ήταν γενικότερο.

Πιστεύω ότι για τον καθένα ο όρος ''πατρίδα'' μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Οπότε ο πραγματικός πατριώτης είναι αυτός που προσφέρει στην πατρίδα του. Άσχετα από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις...αν βοηθάς είσαι πατριώτης

Να συμπληρώσω εδώ μιας κ πιάσαμε το θέμα
Ταυλανδη καπιταλισμός κ γαμιουνται σαν τα σκυλιά
Λαός ίδια ράτσα ίδια γλώσσα με ταυλανδους έχουν σοσιαλισμό και είναι πολλοί πιο δύσκολα να γαμησεις κ πιο συντηρητικές
Το ίδιο και Βιετνάμ σε σχέση με ταυλανδη.

Κούβα έχει σοσιαλισμό και είναι πολύ πιο δύσκολα να γαμησεις από ότι δονικανικη δημοκρατία που έχουν καπιταλισμό κ γαμιουνται σαν κουνάβια ..

Το ίδιο και Μυανμάρ σε σχέση με ταυλανδη

Απλώς τυγχάνει στην Ευρώπη να είχαν κομμουνισμό οι σλαβικές χώρες και οι σλαβες ήταν πάντα πιο σεξουαλες κ παρεξηγημένες σε σχέση με τις αγαπητές δυτικοευρωπαες φακλανες.

Για αυτό η πορνεία είναι δημιούργημα του καπιταλισμού.
. .
Κ τα γράφω από δικοίιυ εμπειρία αυτά τα τελευταία χρόνια κ όχι τι μου είπε ο παππούς μου από το καφενείο ο δεξιός για το τι γινόταν στη Βουλγαρία κ Ρωσία βάσει τι του έλεγε η χούντα.

Αυτά
Τα πράγματα είναι απλά, let freedom rrringgg
1:10 και έπειτα

Just let freedom ring!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
Εγώ είμαι αναλφάβητος αλλά εσύ δεν ξέρεις να εκφράσεις μια άποψη πέρα από αυτές τις 2-3 παπαγαλίζεις...

Ο φόρεστ γκαμπ δεν ξέρει άλλο τρόπο να μειώσει τον άλλον από το να τον πει αλβανό :2funny: Μιλάμε για νοητικό επίπεδο ειδικού δημοτικού....

ρε μπούφο....εκτός του ότι με αυτά που λες δείχνεις τι φάση είσαι....δηλαδή γιδοβοσκός....πες με γκανέζο...δεν παρεξηγούμαι...γιατί δεν έχω κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας που διακρίνει τους μακεδονομάχους.....αλλά αν ήταν να βγάλω και εγώ συμπέρασμα για σένα θα ήταν ότι μεγαλώνοντας έτρωγες πολύ μπούλινγκ επειδή ήσουν αλβανιάρης με τζι ελ εξ, χαίτη και γυαλιά πούλμαν...και τώρα σου βγαίνει έτσι....δε πειράζει :sopase:

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω με πιο απλά Ελληνικά γιατί κάποιος δεν είναι πατριώτης επειδή ξύπνησε μόνο όταν τελείωσε το χρήμα...ενώ πριν δεν τον ένοιαζε. Δεν γνωρίζω τη διάλεκτο που μιλάνε στα κάτω πατήσια για να στο κάνω λιανά σόρρυ :birdman:

Ναι για εθελοντές φίλε...γιατί στις πυρκαγιές που κάηκε η μισή πάρνηθα κάποιοι έμπαιναν στο τουίτερ και έβριζαν και κάποιοι άλλοι έδιναν λεφτά μάζευαν νερά και τα πήγαιναν εκεί που τα μάζευαν. Κατάλαβες την διαφορά του πατριώτη από τον μπαμπουίνο? Δεν χρειάζεται να φωνάζεις να είσαι πατριώτης.
βρε μπακλαβά έχεις κόλλημα μιά με τα πατήσια μια με τον κολωνό , βγάλε το Ε9 σου να κάνουμε κόντρα ρε κακομοίρη :2funny:

άκου και μην τσιρίζεις .... οι εθελοντές που το διαφημίζουν και ανεβάζουν βιντεάκια για να ψαρέψουν χάπατα είναι παπατζήδες

Δεν σε λέω αλβανό για να σε μειώσω , μόνος σου μειώνεις τον εαυτό σου αρνούμενος την καταγωγή σου

Σε λέω αλβανό διότι στην ελλάδα είσαι αναρχοαντίφας ενώ στην αλβανία εθνικοπουτσεκάκος :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.558
Πόντοι
1.206
Πελατακο
Κόψε να λες βλακείες, κουράζεις. Και μόνο που σου έκαναν like τα σκουπίδια @alex71 και @nickpie2008 τα λέει όλα. Βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα για νέος Mr. Malakas.
Πελάτη όταν αποκτήσεις στοιχειώδη γνώση συμπεριφορά και μπορείς να γράψεις ένα επιχείρημα για οτιδήποτε προσπάθησε να το αναρτήσεις
Μέχρι τότε συνέχισε να γίνεσαι περιγελος
Εννοείται πως δεν χρειάζεται να σε γλεντήσει κανένας @alex71 γιατί μόνος σου δεν ξέρεις να γράψεις ΜΙΑ προταση

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
Αν ήξερες Ελληνικά θα ήξερες ότι με έχει χαρακτηρίσει 15 φορές.

Στον κολωνό τα μιλάτε hybrid μάλλον :coffee:
αν είσαι καθαρός Ιλλυριός μη φοβού ,

αν είσαι κακομούτσουνος θα σε κλείσω στο βαγόνι του τραίνου στο Μοναστηράκι μέχρι να βαρεθώ :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
βρε μπακλαβά έχεις κόλλημα μιά με τα πατήσια μια με τον κολωνό , βγάλε το Ε9 σου να κάνουμε κόντρα ρε κακομοίρη :2funny:

άκου και μην τσιρίζεις .... οι εθελοντές που το διαφημίζουν και ανεβάζουν βιντεάκια για να ψαρέψουν χάπατα είναι παπατζήδες

Δεν σε λέω αλβανό για να σε μειώσω , μόνος σου μειώνεις τον εαυτό σου αρνούμενος την καταγωγή σου

Σε λέω αλβανό διότι στην ελλάδα είσαι αναρχοαντίφας ενώ στην αλβανία εθνικοπουτσεκάκος :2funny:
Τι Ε9 μαν στο γκύζι είχατε E σε φιξάκια μην ντρέπεσαι για την γειτονιά που σε μεγάλωσε και σε έκανε αετό με σερβιέτα :2funny:

χάνεις το νόημα και αρχίζω να απελπίζομαι ότι και να στο εξηγήσω με συλλαβές δεν θα το καταλάβεις λόγω του ότι έχεις μια δυσκολία στην κατανόηση και την έκφραση γενικότερα.

Πατριώτη ΔΕΝ σε κάνει το ότι σκούζεις και να φωνάζεις. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις και δεν αφορούν το προσωπικό σου συμφέρον αλλά την κοινωνία της χώρας σου. Οπότε αν εσύ απλά σκούζεις για τις πρέσπες και ένας τζιβάτος άπλυτος με κάλτσες και σανδάλια πηγαίνει εθελοντής και δίνει νερά σε πυροσβέστες και ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ούτε από που είναι ούτε τι πιστεύουν.....ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος είναι περισσότερο πατριώτης...αυτός που σηκώθηκε από τον καναπέ του ή εσύ που σκούζεις από το πίσι σου??????

Πες άλλη μια φορά αλβανός....αν δεν σε είχε πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος του σαιτ είναι είσαι νοητικά υποδεέστερος τώρα δεν θα έχει καμία αμφιβολία.

Η φάση σου είναι μπάρμπας που έχει μείνει στα αστεία του 2005..τότε που ακόμα δεν ήσουν καφενειακός....τότε που ήταν αστείο να κοροιδέψεις τον άλλον επειδή ήταν κοντός, καραφλός, γκαβός κτλπ

Για να μην παραθέτω το δεύτερο μήνυμα...στα τρένα πρέπει να μπει κάποιος αλλά δε ξέρω αν είμαι εγώ αυτός :coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.795
Πόντοι
6.946

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
συμφωνώ με την υποσημείωση πως
δεν παραχωρείς τίποτα ,απολύτως τίποτα
Είναι αδιάφορο αν η "παραχώρηση" γεννά ή δεν γεννά αλυτρωτισμούς στο παρόν ή στο μέλλον

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.947
Πόντοι
1.756
Σταθερος στις αποψεις του ο Δημος Χαλανδριου...
τους πειραξε ο Μασκ,αλλα δεν τους πειραξαν οι Παλαιστινιοι....
Gh1qRStXMAEaL0H.jpg Gh1qRT8WcAAh7IN.jpg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.930
Πόντοι
3.446
Μ'αρεσει που καποιοι γελοιοι γαλαζιοι στο φορουμ κοροιδευαν τον κασελακη
Τύπε ακόμα τον κοροιδεύουμε.
Όχι για το πίσω-γλέντι, αλλά γιατι έκανε τον τσυριζα από μουνί, μουνί-καπέλο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
Τι Ε9 μαν στο γκύζι είχατε E σε φιξάκια μην ντρέπεσαι για την γειτονιά που σε μεγάλωσε και σε έκανε αετό με σερβιέτα :2funny:

χάνεις το νόημα και αρχίζω να απελπίζομαι ότι και να στο εξηγήσω με συλλαβές δεν θα το καταλάβεις λόγω του ότι έχεις μια δυσκολία στην κατανόηση και την έκφραση γενικότερα.

Πατριώτη ΔΕΝ σε κάνει το ότι σκούζεις και να φωνάζεις. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις και δεν αφορούν το προσωπικό σου συμφέρον αλλά την κοινωνία της χώρας σου. Οπότε αν εσύ απλά σκούζεις για τις πρέσπες και ένας τζιβάτος άπλυτος με κάλτσες και σανδάλια πηγαίνει εθελοντής και δίνει νερά σε πυροσβέστες και ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ούτε από που είναι ούτε τι πιστεύουν.....ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος είναι περισσότερο πατριώτης...αυτός που σηκώθηκε από τον καναπέ του ή εσύ που σκούζεις από το πίσι σου??????

Πες άλλη μια φορά αλβανός....αν δεν σε είχε πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος του σαιτ είναι είσαι νοητικά υποδεέστερος τώρα δεν θα έχει καμία αμφιβολία.

Η φάση σου είναι μπάρμπας που έχει μείνει στα αστεία του 2005..τότε που ακόμα δεν ήσουν καφενειακός....τότε που ήταν αστείο να κοροιδέψεις τον άλλον επειδή ήταν κοντός, καραφλός, γκαβός κτλπ

Για να μην παραθέτω το δεύτερο μήνυμα...στα τρένα πρέπει να μπει κάποιος αλλά δε ξέρω αν είμαι εγώ αυτός :coffee:
αναρχάκι με επιδοματάκι μην χτυπιιέσαι σαν τις χοντρές λεσβίες με το μωβ μαλλί :2funny:
δεν με φτιάχνεις με το "σερβιέτα" ρε λουκουμά :2funny:
Για το τραίνο στο μοναστηράκι νταξ θα φωνάξουμε τους μπάτσους να σε απεγκλωβίσουν :angel:
και αφού λέμε για μπάτσους , τι γνώμη έχεις για τους ΔΙΑΣ που έσωσαν κόσμο στην Πάρνηθα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom