Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (12 μέλη και 27 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
αναρχάκι με επιδοματάκι μην χτυπιιέσαι σαν τις χοντρές λεσβίες με το μωβ μαλλί :2funny:
δεν με φτιάχνεις με το "σερβιέτα" ρε λουκουμά :2funny:
Για το τραίνο στο μοναστηράκι νταξ θα φωνάξουμε τους μπάτσους να σε απεγκλωβίσουν :angel:
και αφού λέμε για μπάτσους , τι γνώμη έχεις για τους ΔΙΑΣ που έσωσαν κόσμο στην Πάρνηθα ?
Μιλάμε για φοβερά αστεία....πως με αποστόμωσες έτσι δε ξέρω που να κρυφτώ :confused::confused::confused:

Την καλύτερη άποψη έχω για τους αστυνομικούς που κάνουν την δουλειά τους και την χειρότερη για τους αστυνομικούς που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να εξωτερικεύσουν τα κόμπλεξ τους.

καίριες ερωτήσεις όμως κάνεις...τι γνώμη έχω για την μακεδονία, την αστυνομία...κτλπ....ρε μπαγάσα θες να με ψαρέψεις μήπως είμαι κανένας από τους καμένους που έχεις αντιπαλότητα?

δεν χρειάζεται να είστε αντίπαλοι...μοιάζετε στα περισσότερα....είστε όλοι διάνοιες :tooth:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.150
Πόντοι
1.106
Οι λοατΚούληδες ας ηρεμήσουν... :sopase:

WA2_6424-1536x1024.jpg

Όλ. Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
29 Φεβρουαρίου, 2024
Δελτία Τύπου

Την πολιτική και τις δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση ταξιδιωτών ΛΟΑΤΚΙ+, παρουσίασε η υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας σε ειδική εκδήλωση κατά την οποία υπεγράφη επίσης μνημόνιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Queer Destinations*.

Όπως τόνισε η κα Κεφαλογιάννη, η πολιτική του Υπουργείου εναρμονίζεται με τις κατευθυντήριες γραμμές της Κυβέρνησης για την εξάλειψη των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου, και έχει ως στόχο την Προαγωγή της Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

H Υπουργός επεσήμανε πως η ισότιμη συμμετοχή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην τουριστική δραστηριότητα αποτελεί για το Υπουργείο τη μόνη επιλογή και αντανακλά τις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύει η χώρα μας ως τουριστικός προορισμός.

Το Υπουργείο Τουρισμού, πρόσθεσε, σε στενή συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ανέπτυξε Στρατηγική Προσέλκυσης Τουρισμού ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, που θα προσδώσει, εκτός των άλλων, ένα πρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα της τουριστικής προσφοράς της χώρας μας.

Αναπτύσσοντας την πολιτική διαμόρφωσης των τουριστικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στα ειδικά χαρακτηριστικά της ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιωτικής κοινότητας, κα Όλγα Κεφαλογιάννη μεταξύ άλλων επεσήμανε:

– τη διασύνδεση της εθνικής στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού, με τις στρατηγικές των επιμέρους προορισμών,

– τη συλλογή, επεξεργασία και τήρηση δεδομένων, αναφορικά με τον τουρισμό ΛΟΑΤΚΙ+ και

– την οικοδόμηση σχέσεων με εξειδικευμένους σε ΛΟΑΤΚΙ+ τουρισμό ταξιδιωτικούς και ερευνητικούς οργανισμούς του εξωτερικού.

Ειδική αναφορά και ιδιαίτερο βάρος έδωσε η υπουργός στην ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τουριστικού κλάδου και των τοπικών κοινωνιών.
Διώξαμε 12 εκ ρωσους τουρίστες και φέραμε αυτους

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.052
Πόντοι
2.356
συμφωνώ με την υποσημείωση πως
δεν παραχωρείς τίποτα ,απολύτως τίποτα
Είναι αδιάφορο αν η "παραχώρηση" γεννά ή δεν γεννά αλυτρωτισμούς στο παρόν ή στο μέλλον
Θεωρητικά δεν παραχωρείς τίποτα. Πρακτικά όμως γίνεται το αντίθετο.
Τη Β. Ήπειρο πχ την έχεις παραχωρήσει. Αμαχητί πλέον. Παρά το πρωτόκολλο της Κέρκυρας και το εμπόλεμο, που παραμένουν σε ισχύ.
Και το ελάχιστο όπλο της εισόδου της Αλβανίας στην ΕΕ το εγκατέλειψες.
Οπότε επιτρέπεις την αναβίωση του Τσάμικου εθνικισμού και των αλυτρωτικών διεκδικήσεών του.
Χωρίς καν υπογραφή.
Δια της αφωνίας σου.
Μην πιάσουμε και τη μη ταύτιση Ουκρανίας-Κυπρου, στην πλέον ευνοϊκή συγκυρια για τα εθνικά συμφέροντα, τοσα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή.
Πάντα υπάρχουν τρόποι όταν είσαι αποφασισμένος να υποχωρήσεις.
Και να υποκλιθείς και να μην αφήσεις καμία αμφιβολία για το πόσο ραγιάς είσαι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
Μιλάμε για φοβερά αστεία....πως με αποστόμωσες έτσι δε ξέρω που να κρυφτώ :confused::confused::confused:

Την καλύτερη άποψη έχω για τους αστυνομικούς που κάνουν την δουλειά τους και την χειρότερη για τους αστυνομικούς που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να εξωτερικεύσουν τα κόμπλεξ τους.

καίριες ερωτήσεις όμως κάνεις...τι γνώμη έχω για την μακεδωνία, την αστυνομία...κτλπ....ρε μπαγάσα θες να με ψαρέψεις μήπως είμαι κανένας από τους καμένους που έχεις αντιπαλότητα?

δεν χρειάζεται να είστε αντίπαλοι...μοιάζετε στα περισσότερα....είστε όλοι διάνοιες :tooth:
ρε τούβλο πετάς χαζομενιές και μετά το ρίχνεις στη τρελίτσα ..

είπες για γκύζη-κολωνό-πατήσια , ε βγάλε ρε στόκο το ε9 να συγκρίνουμε αφού κάνεις την κότα με λειρί :undecided-old:
εκτός αυτού, τι έχουν αυτές οι περιοχές που σε χαλάει εκτός την λαθροσαβούρα ? :coffee:

τι δουλειά έχει ο εθελοντής της πάρνηθας ρε μόσχαρε με τον διαμαρτυρόμενο για τις πρέσπες ? είσαι ή το παίζεις αγαθοβιόλης

Μας ζάλισες τα παπάρια με τους εθελοντές της πάρνηθας που οκέι καλά έκαναν ,πήραν κ διαφημισούλα κάποιοι οργανωμένοι
Για τους ΔΙΑΣ συγκεκριμένα γιατί αποφεύγεις να παραδεχτείς ότι βοήθησαν στην Πάρνηθα ?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.810
Πόντοι
4.546
Τι Ε9 μαν στο γκύζι είχατε E σε φιξάκια μην ντρέπεσαι για την γειτονιά που σε μεγάλωσε και σε έκανε αετό με σερβιέτα :2funny:

χάνεις το νόημα και αρχίζω να απελπίζομαι ότι και να στο εξηγήσω με συλλαβές δεν θα το καταλάβεις λόγω του ότι έχεις μια δυσκολία στην κατανόηση και την έκφραση γενικότερα.

Πατριώτη ΔΕΝ σε κάνει το ότι σκούζεις και να φωνάζεις. Πατριώτη σε κάνουν αυτά που κάνεις και δεν αφορούν το προσωπικό σου συμφέρον αλλά την κοινωνία της χώρας σου. Οπότε αν εσύ απλά σκούζεις για τις πρέσπες και ένας τζιβάτος άπλυτος με κάλτσες και σανδάλια πηγαίνει εθελοντής και δίνει νερά σε πυροσβέστες και ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ούτε από που είναι ούτε τι πιστεύουν.....ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος είναι περισσότερο πατριώτης...αυτός που σηκώθηκε από τον καναπέ του ή εσύ που σκούζεις από το πίσι σου??????

Πες άλλη μια φορά αλβανός....αν δεν σε είχε πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος του σαιτ είναι είσαι νοητικά υποδεέστερος τώρα δεν θα έχει καμία αμφιβολία.

Η φάση σου είναι μπάρμπας που έχει μείνει στα αστεία του 2005..τότε που ακόμα δεν ήσουν καφενειακός....τότε που ήταν αστείο να κοροιδέψεις τον άλλον επειδή ήταν κοντός, καραφλός, γκαβός κτλπ

Για να μην παραθέτω το δεύτερο μήνυμα...στα τρένα πρέπει να μπει κάποιος αλλά δε ξέρω αν είμαι εγώ αυτός :coffee:
Έχεις πάει ποτέ Αλβανία? Οι Άγιοι Σαράντα είναι πολύ καλός προορισμός για αναψυχή και διασκέδαση

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.150
Πόντοι
1.106
img_1_1737566448874.jpg

Eγω πληροφορίες οτι όταν κλανει ο Μασκ βρωμαει σαν του χιτλερ
Το θέμα είναι αυτές τις ηλιθιότητες δεν τις υποστηρίζουν οι αναρχοκαμμενοι αλλα αρχηγοι ευρωπαικων κρατών.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.796
Πόντοι
6.946

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.188
Πόντοι
206
Εσύ τύπε από τρολλ του σύριζα τώρα έγινες Republican? :2funny:

Καλά το ξέρω ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που έγραψα γιαυτό τα κρίνεις με βάση ποιος έκανε like...κάπως έτσι κρίνει την ζωή και η κυραμαρία από το κερατσίνι που σπούδασε οικιακά.....:confused:
σάλτα γαμήσου ρε καθυστερημένε που αραδιάζεις ένα σωρό βλακείες καθημερινά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
ρε τούβλο πετάς χαζομενιές και μετά το ρίχνεις στη τρελίτσα ..

είπες για γκύζη-κολωνό-πατήσια , ε βγάλε ρε στόκο το ε9 να συγκρίνουμε αφού κάνεις την κότα με λειρί :undecided-old:
εκτός αυτού, τι έχουν αυτές οι περιοχές που σε χαλάει εκτός την λαθροσαβούρα ? :coffee:

τι δουλειά έχει ο εθελοντής της πάρνηθας ρε μόσχαρε με τον διαμαρτυρόμενο για τις πρέσπες ? είσαι ή το παίζεις αγαθοβιόλης

Μας ζάλισες τα παπάρια με τους εθελοντές της πάρνηθας που οκέι καλά έκαναν ,πήραν κ διαφημισούλα κάποιοι οργανωμένοι
Για τους ΔΙΑΣ συγκεκριμένα γιατί αποφεύγεις να παραδεχτείς ότι βοήθησαν στην Πάρνηθα ?
γιατί φόρεστ? παίρνω παράδειγμα από εσένα που προσπαθείς να μειώσεις λέγοντας με αλβανό. Ε και εγώ στο ανταποδίδω λέγοντας σε αλβανιάρη με τζι ελ εξ από πλατεία γκύζη. Τι έγινε δεν σου αρέσει αυτού του είδους η αντιπαράθεση? Δεν είναι του επιπέδου σου? :birdman:

Θα στο εξηγήσω γιατί με την πρώτη δεν τα πιάνεις...μάλλον θες να στα εξηγήσω με σχεδιαγράμματα : Σου είπα ότι πατριώτες είναι αυτοί που βοηθούν την κοινωνία τους και όχι αυτοί που γαβγίζουν συνθήματα. Σου έφερα ως παράδειγμα τους πυροσβέστες και τους εθελοντές πυροσβέστες. Όχι τους εθελοντές μόνο...αλλά εσύ πιάστηκες από αυτό γιατί ποιος ξέρει τι άχτι έχεις τους εθελοντές...μάλλον και αυτοί ΜΚΟ θα είναι...:jerking:

Για τους ΔΙΑΣ συγκεκριμένα και για τους Δ και για όσους βγαίνουν έξω και βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά για 900 ευρώ έχω πολύ σεβασμό όπως σου είπα. Αν θες να κοροιδέψεις τον άλλον πρέπει να σιγουρέψεις πρώτα εσύ ότι ξέρεις την γλώσσα και την καταλαβαίνεις έτσι?

Βοήθησαν...και έχουν βοηθήσει και αλλού που δεν τα γνωρίζει κανένας. Πρέπει να είσαι πολύ πατριώτης για να το αναγνωρίσεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
σάλτα γαμήσου ρε καθυστερημένε που αραδιάζεις ένα σωρό βλακείες καθημερινά
υπάρχουν κάπου στατιστικά μαν?

νομίζω ότι έχεις κάνει λαικ σε κάθε σχόλιο που έχω κάνει για τον μητσοτάκη....μήπως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό?

τι έγινε τώρα που φαλήρησε ο σύριζα έπιασες το στρατόπεδο του τραμπ? :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.648
Πόντοι
1.406
Θα στο εξηγήσω γιατί με την πρώτη δεν τα πιάνεις...μάλλον θες να στα εξηγήσω με σχεδιαγράμματα : Σου είπα ότι πατριώτες είναι αυτοί που βοηθούν την κοινωνία τους και όχι αυτοί που γαβγίζουν συνθήματα.
Eσυ τι εχεις κανει για να βοηθησεις την πατριδα σου τη Shqipëria ρε???

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.808
Πόντοι
6.056
γιατί φόρεστ? παίρνω παράδειγμα από εσένα που προσπαθείς να μειώσεις λέγοντας με αλβανό. Ε και εγώ στο ανταποδίδω λέγοντας σε αλβανιάρη με τζι ελ εξ από πλατεία γκύζη. Τι έγινε δεν σου αρέσει αυτού του είδους η αντιπαράθεση? Δεν είναι του επιπέδου σου? :birdman:

Θα στο εξηγήσω γιατί με την πρώτη δεν τα πιάνεις...μάλλον θες να στα εξηγήσω με σχεδιαγράμματα : Σου είπα ότι πατριώτες είναι αυτοί που βοηθούν την κοινωνία τους και όχι αυτοί που γαβγίζουν συνθήματα. Σου έφερα ως παράδειγμα τους πυροσβέστες και τους εθελοντές πυροσβέστες. Όχι τους εθελοντές μόνο...αλλά εσύ πιάστηκες από αυτό γιατί ποιος ξέρει τι άχτι έχεις τους εθελοντές...μάλλον και αυτοί ΜΚΟ θα είναι...:jerking:

Για τους ΔΙΑΣ συγκεκριμένα και για τους Δ και για όσους βγαίνουν έξω και βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά για 900 ευρώ έχω πολύ σεβασμό όπως σου είπα. Αν θες να κοροιδέψεις τον άλλον πρέπει να σιγουρέψεις πρώτα εσύ ότι ξέρεις την γλώσσα και την καταλαβαίνεις έτσι?

Βοήθησαν...και έχουν βοηθήσει και αλλού που δεν τα γνωρίζει κανένας. Πρέπει να είσαι πολύ πατριώτης για να το αναγνωρίσεις
τι λες μωρέ Αγγελικούλα ? θα με μειώσεις αν με πείς Αλβανό ? τι μπάφο μπουρούχα σε ποτίζουνε ρεεεεεέ ?:2funny:

δεν ξέρω που έχουν βοηθήσει οι οργανωμένοι εθελοντές , γίνε κατατοπιστικότερος σε ποιούς αναφέρεσαι ,
δεν πιστεύω να εννοείς κάποιον σαν εκείνον που ο μπαμπάς του ήταν υπουργός και τον μετέφερε σπίτι με ταξί ενώ τον είχαν συλλάβει οι μπάτσοι εεεέ ? :2funny:

Άκου ξερόλα ,
στην Πάρνηθα βοήθησαν και οι ΔΙΑΣ , η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία

ο μακεδονομάχος που ηλιθιωδώς χλευάζεις , μπορεί να είναι ΚΑΙ εθελοντής

τα λεφτά για τους λάθρους είναι πάρα πολλά, δεν είναι κλανιά όπως είπες

ο πούστης λέγεται και πουστάρα εκτός από γκέι

η χοντρή αξύριστη λέγεται κ φακλάνα

η αναρχολεσβία που δεν την πηδάν ούτε πάκια λέγεται μπαζοψαλιδού

Με ΤΡΑΜΠ θα βογγήξεις αν δεν αλλάξεις μυαλά , ήδη ο Κούλις τα γυρίζει , ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ για το καλό σου τα λέω :2funny::grouphug:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.930
Πόντοι
3.446
υπάρχουν κάπου στατιστικά μαν?

νομίζω ότι έχεις κάνει λαικ σε κάθε σχόλιο που έχω κάνει για τον μητσοτάκη....μήπως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό?

τι έγινε τώρα που φαλήρησε ο σύριζα έπιασες το στρατόπεδο του τραμπ? :2funny:
Σύριζα ακροδεξιά 2 pipes δρόμος..

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.991
Πόντοι
2.596
τι κάβα είναι αυτή ρε τιτάνα; :new_shocked::new_shocked::new_shocked: μόνο μεταξά κοζαρα 4 μπουτίλιες . τι γίνεται κει πέρα να πούμε:headbaning1::headbaning1::headbaning1: αλεμαο ή φάση ερήμην. στοίχημα και πιωμα .
God ble$$ Donald, πιστεύεις κάποιους ακατανόμαστους που με θεωρούν αγράμματo & απένταρο χωριάτη;
Δεν είμαι εφοπλιστής ΚαρЄλιας (κι ούτε πρόκειται να γίνω) αλλά σκοπεύω (στο μέτρο του δυνατού) να σηκώνω μόνο το τηλέφωνο για τέτοια πράγματα :rockon:ενώ το Viber είναι για επισκέψεις εκτός γραφείου και μπαίνει μια άνω τελεία εδώ :sunglasses:

Και κάτι άλλο: ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ.

25 χρόνια της ρίχνει ο Δονάλτιος. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ μόνο μικρούλες...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.386
Πόντοι
3.656
τι λες μωρέ Αγγελικούλα ? θα με μειώσεις αν με πείς Αλβανό ? τι μπάφο μπουρούχα σε ποτίζουνε ρεεεεεέ ?:2funny:

δεν ξέρω που έχουν βοηθήσει οι οργανωμένοι εθελοντές , γίνε κατατοπιστικότερος σε ποιούς αναφέρεσαι ,
δεν πιστεύω να εννοείς κάποιον σαν εκείνον που ο μπαμπάς του ήταν υπουργός και τον μετέφερε σπίτι με ταξί ενώ τον είχαν συλλάβει οι μπάτσοι εεεέ ? :2funny:

Άκου ξερόλα ,
στην Πάρνηθα βοήθησαν και οι ΔΙΑΣ , η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία

ο μακεδονομάχος που ηλιθιωδώς χλευάζεις , μπορεί να είναι ΚΑΙ εθελοντής

τα λεφτά για τους λάθρους είναι πάρα πολλά, δεν είναι κλανιά όπως είπες

ο πούστης λέγεται και πουστάρα εκτός από γκέι

η χοντρή αξύριστη λέγεται κ φακλάνα

η αναρχολεσβία που δεν την πηδάν ούτε πάκια λέγεται μπαζοψαλιδού

Με ΤΡΑΜΠ θα βογγήξεις αν δεν αλλάξεις μυαλά , ήδη ο Κούλις τα γυρίζει , ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ για το καλό σου τα λέω :2funny::grouphug:
1. Εσύ το χρησιμοποίησες ως μέσο για να με ''κοροιδέψεις'' γιατί νόμιζες ότι θα θιχτώ. Στα παπάρια μου όμως οπότε βγάλε την σερβιέτα και παραδέξου ότι είπες μια παπαριά. Την είπες και 15 φορές...οπότε μάλλον 15 σερβιέτες...τη φοράς και πετάς φαίνεται :gay:

2. ούτε με ενδιαφέρει ούτε ξέρω που έχουν βοηθήσει οι οργανωμένοι εθελοντές....το ότι μπερδεύεις τους πάντες με τους υπουργούς και τους διαπλεκόμενους δείχνει τον αχταρμά που έχεις στο κεφάλι σου. Παντού βλέπεις ΜΚΟ.

3. Είσαι γίδι? γιατί που το λες ότι βοήθησε η Ελληνική Αστυνομία? Εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Νομίζεις ότι λες ή αντιπροσωπεύεις κάτι ιδιαίτερο επειδή το αναφέρεις?

Γιατί εσύ χλευάζεις λιγότερο??? τώρα τι θίχτηκες? :confused:

4. εσένα αυτό σε πείραξε τα λεφτά για τους λάθρους...πως λέγονται οι πούστηδες και τι κάνουν οι χοντρές....δε θα ήθελα καθόλου να είμαι εσύ...όλη μέρα να σκέφτομαι κωλοτρυπίδες, λάθρους και φακλάνες και να με καταδυναστεύουν...:badair:

Εννοείται μπρό πρέπει να είσαι πολύ άρχοντας για να διεκδικείς να λες τους γκέι πούστηδες και τις χοντρές φακλάνες...μιλάμε για μεγάλη δουλειά...νόμπελ πρέπει να πάρεις...θέλει πολύ φαιά ουσία για να παλεύεις για το δικαίωμα σου να κοροιδεύεις τον άλλον.

5.με τραμπ περισσότερο θα βογγήξεις εσύ όταν θα πληρώνεις χρυσά τα καύσιμα για το τζί ελ εξ σου :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom