δεν θίγομαι ρε χαζοτεφάλ , επισημαίνω την διάρροια που σε έχει κυριεύσει...1. Εσύ το χρησιμοποίησες ως μέσο για να με ''κοροιδέψεις'' γιατί νόμιζες ότι θα θιχτώ. Στα παπάρια μου όμως οπότε βγάλε την σερβιέτα και παραδέξου ότι είπες μια παπαριά. Την είπες και 15 φορές...οπότε μάλλον 15 σερβιέτες...τη φοράς και πετάς φαίνεται
2. ούτε με ενδιαφέρει ούτε ξέρω που έχουν βοηθήσει οι οργανωμένοι εθελοντές....το ότι μπερδεύεις τους πάντες με τους υπουργούς και τους διαπλεκόμενους δείχνει τον αχταρμά που έχεις στο κεφάλι σου. Παντού βλέπεις ΜΚΟ.
3. Είσαι γίδι? γιατί που το λες ότι βοήθησε η Ελληνική Αστυνομία? Εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Νομίζεις ότι λες ή αντιπροσωπεύεις κάτι ιδιαίτερο επειδή το αναφέρεις?
Γιατί εσύ χλευάζεις λιγότερο??? τώρα τι θίχτηκες?
4. εσένα αυτό σε πείραξε τα λεφτά για τους λάθρους...πως λέγονται οι πούστηδες και τι κάνουν οι χοντρές....δε θα ήθελα καθόλου να είμαι εσύ...όλη μέρα να σκέφτομαι κωλοτρυπίδες, λάθρους και φακλάνες και να με καταδυναστεύουν...
Εννοείται μπρό πρέπει να είσαι πολύ άρχοντας για να διεκδηκείς να λες τους γκέι πούστηδες και τις χοντρές φακλάνες...μιλάμε για μεγάλη δουλειά...νόμπελ πρέπει να πάρεις...θέλει πολύ φαιά ουσία για να παλεύεις για το δικαίωμα σου να κοροιδεύεις τον άλλον.
5.με τραμπ περισσότερο θα βογγήξεις εσύ όταν θα πληρώνεις χρυσά τα καύσιμα για το τζί ελ εξ σου
σαν να σε έχουνε συλλάβει οι μπάτσοι στη Κακαβιά σκούζεις
μου αρέσει που βάζεις πουστερλέ (γκέι) εικονίδια ,έτσι σιγά σιγά θα σιώσεις ,θα απελευθερωθείς από την κατήχηση στη μκο εξαρχείων
στη πορεία να βελτιωθείς και με τους λάθρους , δεν είναι πρόσφυγες ρε ζουλάπι...
και σίγουρα κανένας λογικός αλβανός δεν θα ήθελε στην πόλη του καμιά κατοστή χιλιάδες μαο μαο
Όλη η κοινωνία σε ολόκληρο τον πλανήτη υπέφερε με την κορεκτίλα και την ανωμαλία της woke ατζέντας
Εσύ κάνεις πως τάχα δεν καταλαβαίνεις αλλά στα τριχωτά μας , είσαι μια μικρούλα μειοψηφία ,όμως ελπίζω να λογικευτείς
Όσο για τον Τραμπ και τον Έλον τα είπαμε, αν δεν αλλάξεις αλείψου λάδι κ έλα βράδυ