sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.221
- Πόντοι
- 26.141
πόσο κάνουν? έχω 425 ευρώ στην τράπεζα από την τελευταία μισθοδοσία φτάνουν?Ευκαιρία να αγοράσουμε αμερικανικά ομόλογα.![]()
Όχι μόνο παραβατικοί . Να έρχονται όσοι θέλουν ως τουρίστες. Όχι δουλειά.Σέβεσαι τα σύνορα της χώρας σου , δεν επιτρέπεις ακρότητες δηλαδή να μπαίνουν εγκληματικά στοιχεία κατά χιλιάδες
και έτσι περιορίζεις τις ακραίες αντιδράσεις
Είναι πολύ απλά τα πράματα, στο είπα κ νωρίτερα..
μάλλον δεν κατάλαβες.... ειρωνικά το είπα για την οικονομία της γερμανίας ....βούλιαξε όλη η ευρώπη ....Αυτό για την οικονομία το φοβούνται οι περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές που μάλλον κάτι περισσότερο ξέρουν από εσένα και εμένα.
Το ότι η Γερμανία δεν πάει καλά οικονομικά δεν το γνωρίζεις? Δεν ξέρεις ότι τον έφαγε με τον φ. αέριο της ρωσίας? Δεν διαβάζεις ότι ο ένας γερμανικός τιτάνας μετά τον άλλον έχουν πρόβλημα? Νομίζεις ότι η φολκσβάγκεν κλείνει εργοστάσια για πλάκα? Ποια ανθηρή οικονομία ρε μπρο...που φοβούνται ότι θα παρασύρει όλη την ευρώπη στα σκατά....και αυτοί έχουν μεγάλες ανάγκες όχι όπως εμείς που βολευτήκαμε με τα λίγα...
από πολέμους αν δεν κάνει κινήσεις για να τους σταματήσει είναι το ίδιο. Εκτός αν θες να μας πεις ότι τα παιδάκια που πεθαίνουν είναι οκ αν πεθαίνουν με τραμπ. να μην λέμε μαλακίες για τόσο σοβαρά πράγματα. Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί ΚΑΙ αυτός είναι με Ισραήλ???? Αφού υποτίθεται ότι αυτός θέλει να εκθρονίσει την σέκτα......
Είσαι με τα καλά σου καμία σχέση οι αντιφρονούντες??? έκαναν ένοπλη εισβολή στο καπιτόλιο?? είχε πεθάνει και κόσμος αν δεν κάνω λάθος. Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος να φοράς παρωπίδες σου κάνει?
Έχω λίγο βαρεθεί να βάζεις την συζήτηση για τους γκέιδες σε κάθε κουβέντα τύπε. Εμένα δε μου φτάνει που απαγορεύει την αλλαγή φύλου (και πολύ καλά κάνει)
Δεν είναι έωλα τα επιχειρήματα εσύ δε βλέπεις τι γίνεται μπροστά σου επειδή είσαι προκατειλημμένος ως προς τον τυπά που τον εξιδανικεύεις χωρίς λόγο.
Και για να δεις τι λες....αν συνεχίσει ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Οπότε αυτός ενεργά θα στους φορέσει καπέλο αν δεν σταματήσει τον πόλεμο.
Είσαι εντελώς μονόπλευρος...κάθεσαι και φτιάχνεις ιστοριούλες για το πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα τώρα που ήρθε ο σωτήρας....
μπούρδες είναι αυτά με το συμπάθειο.
Πες στο αφεντικό σου να σου κάνει αύξηση...πόσο κάνουν? έχω 425 ευρώ στην τράπεζα από την τελευταία μισθοδοσία φτάνουν?![]()
προπονούμαι με τον σαούλ για να μου φανεί ο Δαλάι παιχνιδάκι
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω μαν τις απόψεις μου τις είπα.μάλλον δεν κατάλαβες.... ειρωνικά το είπα για την οικονομία της γερμανίας ....βούλιαξε όλη η ευρώπη ....
αν πήγαινε καλά ΔΕΝ θα πρωταγωνιστούσε το afd ,ούτε η Μελονι πρώτο ιταλικό κόμμα, λεπέν πρώτη στη γαλλία, ορμπαν,σλοβενία-ρουμανία κτλπ...
να χαρώ μέντιουμ αναλυτάδες που λέγανε πως η ρωσία θα άντεχε ένα εξάμηνο στον πόλεμο
κάτω τον σταμάτησε τον πόλεμο , θα σταματήσει κ τον ευρωπαικό , μην παρασύρεσαι από φιλελέ τσόλια....
αν εδώ δεν έχει επίδομα κ δωρεάν σπίτι δεν έρχεται κανείς λα΄θρος να κάνει ζωάρα να σφίγγει καμιά τριάδα και στα λοατκούλικα
που γουστάρουνε "ανήλικα"
στην αλβανία ,βουλγαρια γιατί δεν πάνε ? στην τουρκία γιατί δεν μένουν ? στη σαουδ.αραβία,κατάρ δεν είναι καλά ?
σοβαρέψου ...
θα πάρω και τριετία σε λίγο θα γαμηθεί θα πληρώσει θέλει δε θέλειΠες στο αφεντικό σου να σου κάνει αύξηση...![]()
Αυτός ο Δαλάϊ ... γιατί δεν τράβηξε στο διαγωνισμό ;προπονούμαι με τον σαούλ για να μου φανεί ο Δαλάι παιχνιδάκι![]()
κράτα ένα απλό ,Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω μαν τις απόψεις μου τις είπα.
Πάντως φέτος Eurovision θα κυνηγήσουν τα πουστρακια για να δείξουν καλο προσωπο οι Ευρωπαίοι στον δοναλδιο ..
Φέτος πρέπει να στείλουμε κανέναν αρσενικαρο.....
Τασαρο Μπουγά!!!
ανάμεσα στους ακραίους που ντύνονται καρναβάλια και βάζουν τρένα στον κώλοκράτα ένα απλό ,
ότι οι ακραίες έως εξωπραγματικά αντιφυσιολογικές-τρελές πολιτικές των λεγόμενων μη ακραίων ,
γιγαντώνουν τους ακραίους σε όλη την ευρώπη ,σε όλο τον πλανήτη
Κρύπτο πολύ αβέβαια.θα πάρω και τριετία σε λίγο θα γαμηθεί θα πληρώσει θέλει δε θέλει
δε ξέρω μόνο αν πρέπει το έξτρα κεφάλαιο να το ρίξω στα κρύπτο ή στην μετοχή της στάρλινκ![]()
τις κωλογαμαω και τις 2
δεν τον ξέρω τον Ντακ ...Αυτός ο Δαλάϊ ... γιατί δεν τράβηξε στο διαγωνισμό ;
Περιμέναμε μεγαλύτερες επιδόσεις.
Το δυστύχημα ήταν ότι έλειπε ο Ντόναλντ Ντακ ... ο γόης της Ερμού.
Εκπληκτικός μαλάκας.
Πιστεύω θα είχε επισκιάσει και μεγάλους κλασικούς σταθερούς μαλάκες, όπως τον barock .
Αυτό είναι (ήδη) ο Γ' ΠΠΚρύπτο πολύ αβέβαια.
Εδώ που τα λέμε, στην Αμερική υπάρχει πολιτική αστάθεια, η γερμανική οικονομία πάει κατά διαόλου, οι ευρωπαίοι ηγέτες τον παίζουν, έχεις μια ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, η γενική οικονομία είναι μια τρικυμία, οι Τούρκοι θα πάρουν τα πάνω τους τώρα με τις πλάτες του Ντόναλντ.....θυμίζει σκηνικό πριν τον Α' ΠΠ....
Μην τρως πρόλογο από τις woke μαλακίες...περνάνε μόνο στο κατεστημένο της Ν.Υ.και του Χολλυγουντ .Δεν ακούω μλκιες είναι η απάντηση
Δεν μπορώ να φανταστώ τι αξιόλογο μπορεί να κάνει αυτή έχοντας υπόψη τις μπαρούφες που έλεγε προεκλογικά
ανάμεσα στους ακραίους που ντύνονται καρναβάλια και βάζουν τρένα στον κώλο
και στους ακραίους που καίνε ζωντανούς ανθρώπους επειδή είναι μαύροι
δεν υπάρχει αντιδιαστολή. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό περαστικά.
Δεν το μεταγγιζουν ετσι απλα το αιμα που δινεις νομιζω...κανουν πρωτα ενα ελεγχο... Πριν ξεκινησεις να δινεις την φιαλη, κρατανε μια δοση σε ενα φιαλιδιο που το κρατανε ξεχωριστα... Το τσεκαρουν πρωτα κ μετα καταχωρουν τη φιαλη.....ετσι εχω παρατηρησει οσες φορες εχω παει...Όχι μόνο οι ομοφυλόφυλοι, αλλά και άτομα που συνευρέθηκαν με ιερόδουλη το τελευταίο τρίμηνο ή εξάμηνο(όποιο ισχύει).
Κάμποσες φορές στο παρελθόν, δεν έδωσα εθελοντική αιμοδοσία για αυτό τον λόγο, γιατί, χτύπα ξύλο, αν έχεις κάτι, είναι υπεύθυνη δήλωση αυτό που υπογράφεις, οπότε φέρες και ευθύνη αν το κολλήσει ο μεταγγιζόμενος. Το είπα και ορθά κοφτά στον ντόκτορ που ήταν υπεύθυνος, και μου είπε καλύτερα όχι, για να μην φέρω καμιά ευθύνη δηλαδή.