Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.847
Πόντοι
6.056

εδώ στην φωτογραφία βλέπουμε μερικούς αγνούς και φιλήσυχους πολίτες που διαδηλώνουν :rockon:
λογικό είναι όταν τα σύνορα παίζουν διακοσμητικό λόγο δηλαδή δεν υφίστανται κ μπουκάρει ο κάθε πικραμένος ,
να υπάρχουν αντιδράσεις
Σέβεσαι τα σύνορα της χώρας σου , δεν επιτρέπεις ακρότητες δηλαδή να μπαίνουν εγκληματικά στοιχεία κατά χιλιάδες
και έτσι περιορίζεις τις ακραίες αντιδράσεις
Είναι πολύ απλά τα πράματα, στο είπα κ νωρίτερα..
αν πχ στα σκόπια ή στην αλβανία κουβαληθούνε λεφούσια λάθρων ,
θα δουλέψει :bottom:24ωρο ο ουτσεκάς αλλά και ο ντέμοκρατς αλβανοσκοπιανός φιλήσυχος πολίτης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
ρε μεγάλε αυτό με την οικονομία στο είπαν οι χαρτορίχτρες ή στη Πειραιώς ?
σιγά μη καταστραφεί η ανθηρή οικονομία της γερμανίας ρε μπρο

από πολέμους μη συγκρίνεις, μηδέν πόλεμο ο τραμπ

με ισραήλ είναι κ οι ντέμοκρατς ...

καμία σχέση οι αντιφρονούντες τότε με τη νοθεία και τον παιδέρα κοκάκια γιό του τζο
________
Εάν ήταν τα ίδια δεν θα έσκουζαν οι ανώμαλοι ...
και μόνο ότι απαγορεύει να τεμαχίζουν παιδάκια για να τους αλλάξουν φύλλο, αρκεί ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι

μη χρησιμοποιείς βρε συ επιχειρήματα έωλα... άκου πόλεμο κ οικονομικές καταστροφές...
βούλιαξε η ευρώπη σε οικονομία,λάθρο,ανωμαλία επί μπιντέ κ βρυξελλών .. άντε σιγά σιγά να γίνει αλλαγή στη γερμανία ... μη φοβάσαι ..
ο κόσμος δεν θέλει ακρότητες από τους ακραίους που φοβάσαι , βαρέθηκε από τους ακραίους που δεν φοβάσαι ,μπούχτισε από μλκιες..
Αυτό για την οικονομία το φοβούνται οι περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές που μάλλον κάτι περισσότερο ξέρουν από εσένα και εμένα.

Το ότι η Γερμανία δεν πάει καλά οικονομικά δεν το γνωρίζεις? Δεν ξέρεις ότι τον έφαγε με τον φ. αέριο της ρωσίας? Δεν διαβάζεις ότι ο ένας γερμανικός τιτάνας μετά τον άλλον έχουν πρόβλημα? Νομίζεις ότι η φολκσβάγκεν κλείνει εργοστάσια για πλάκα? Ποια ανθηρή οικονομία ρε μπρο...που φοβούνται ότι θα παρασύρει όλη την ευρώπη στα σκατά....και αυτοί έχουν μεγάλες ανάγκες όχι όπως εμείς που βολευτήκαμε με τα λίγα...

από πολέμους αν δεν κάνει κινήσεις για να τους σταματήσει είναι το ίδιο. Εκτός αν θες να μας πεις ότι τα παιδάκια που πεθαίνουν είναι οκ αν πεθαίνουν με τραμπ. να μην λέμε μαλακίες για τόσο σοβαρά πράγματα. Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί ΚΑΙ αυτός είναι με Ισραήλ???? Αφού υποτίθεται ότι αυτός θέλει να εκθρονίσει την σέκτα......

Είσαι με τα καλά σου καμία σχέση οι αντιφρονούντες??? έκαναν ένοπλη εισβολή στο καπιτόλιο?? είχε πεθάνει και κόσμος αν δεν κάνω λάθος. Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος να φοράς παρωπίδες σου κάνει?

Έχω λίγο βαρεθεί να βάζεις την συζήτηση για τους γκέιδες σε κάθε κουβέντα τύπε. Εμένα δε μου φτάνει που απαγορεύει την αλλαγή φύλου (και πολύ καλά κάνει)

Δεν είναι έωλα τα επιχειρήματα εσύ δε βλέπεις τι γίνεται μπροστά σου επειδή είσαι προκατειλημμένος ως προς τον τυπά που τον εξιδανικεύεις χωρίς λόγο.

Και για να δεις τι λες....αν συνεχίσει ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Οπότε αυτός ενεργά θα στους φορέσει καπέλο αν δεν σταματήσει τον πόλεμο.

Είσαι εντελώς μονόπλευρος...κάθεσαι και φτιάχνεις ιστοριούλες για το πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα τώρα που ήρθε ο σωτήρας....

μπούρδες είναι αυτά με το συμπάθειο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
λογικό είναι όταν τα σύνορα παίζουν διακοσμητικό λόγο δηλαδή δεν υφίστανται κ μπουκάρει ο κάθε πικραμένος ,
να υπάρχουν αντιδράσεις
Σέβεσαι τα σύνορα της χώρας σου , δεν επιτρέπεις ακρότητες δηλαδή να μπαίνουν εγκληματικά στοιχεία κατά χιλιάδες
αν πχ στα σκόπια ή στην αλβανία κουβαληθούνε λεφούσια λάθρων ,
θα δουλέψει :bottom:24ωρο ο ουτσεκάς αλλά και ο ντέμοκρατς αλβανοσκοπιανός φιλήσυχος πολίτης
Οκ τύπε με επιβεβαίωσες κιόλας.

Εφόσον θεωρείς λογικό το να βγαίνουν οι ψυχασθενείς που γουστάρουν ΚΚΚ για να φυλάξουν τα σύνορα δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

Απέχουμε όχι απλά έτη φωτός....δεν ζεις καν στον ίδιο κόσμο.

Δεν με ενδιαφέρει αν έρχονται σαν ορκς από τα θάλασσα αέρα κα γη.....η μόνη θέση που ανήκει στους φασίστες, τους ψυχάκιδες και τους ρατσιστές είναι στον πάτο της κοινωνίας.

Χίλιες φορές να η σκατίλα που ζούμε σήμερα παρά να πάρουν κεφάλι τα φασισταριά που έστηναν πυρές.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.813
Πόντοι
4.546
Αυτό για την οικονομία το φοβούνται οι περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές που μάλλον κάτι περισσότερο ξέρουν από εσένα και εμένα.

Το ότι η Γερμανία δεν πάει καλά οικονομικά δεν το γνωρίζεις? Δεν ξέρεις ότι τον έφαγε με τον φ. αέριο της ρωσίας? Δεν διαβάζεις ότι ο ένας γερμανικός τιτάνας μετά τον άλλον έχουν πρόβλημα? Νομίζεις ότι η φολκσβάγκεν κλείνει εργοστάσια για πλάκα? Ποια ανθηρή οικονομία ρε μπρο...που φοβούνται ότι θα παρασύρει όλη την ευρώπη στα σκατά....και αυτοί έχουν μεγάλες ανάγκες όχι όπως εμείς που βολευτήκαμε με τα λίγα...

από πολέμους αν δεν κάνει κινήσεις για να τους σταματήσει είναι το ίδιο. Εκτός αν θες να μας πεις ότι τα παιδάκια που πεθαίνουν είναι οκ αν πεθαίνουν με τραμπ. να μην λέμε μαλακίες για τόσο σοβαρά πράγματα. Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί ΚΑΙ αυτός είναι με Ισραήλ???? Αφού υποτίθεται ότι αυτός θέλει να εκθρονίσει την σέκτα......

Είσαι με τα καλά σου καμία σχέση οι αντιφρονούντες??? έκαναν ένοπλη εισβολή στο καπιτόλιο?? είχε πεθάνει και κόσμος αν δεν κάνω λάθος. Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος να φοράς παρωπίδες σου κάνει?

Έχω λίγο βαρεθεί να βάζεις την συζήτηση για τους γκέιδες σε κάθε κουβέντα τύπε. Εμένα δε μου φτάνει που απαγορεύει την αλλαγή φύλου (και πολύ καλά κάνει)

Δεν είναι έωλα τα επιχειρήματα εσύ δε βλέπεις τι γίνεται μπροστά σου επειδή είσαι προκατειλημμένος ως προς τον τυπά που τον εξιδανικεύεις χωρίς λόγο.

Και για να δεις τι λες....αν συνεχίσει ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Οπότε αυτός ενεργά θα στους φορέσει καπέλο αν δεν σταματήσει τον πόλεμο.

Είσαι εντελώς μονόπλευρος...κάθεσαι και φτιάχνεις ιστοριούλες για το πόσο καλά θα πάνε τα πράγματα τώρα που ήρθε ο σωτήρας....

Ευκαιρία να αγοράσουμε αμερικανικά ομόλογα. :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.105
Πόντοι
6.056
Όχι μόνο παραβατικοί . Να έρχονται όσοι θέλουν ως τουρίστες. Όχι δουλειά.
Για να τσεκάρουμε ότι είναι οκ για τουρισμό .... να δηλώνουν πόσο θα κάτσουν
και να δείχνουν λογαριασμό τουλάχιστον 100€ ανά μέρα.
Για τρίτες χώρες πάντα εννοείται . Αν ξεπεράσουν το όριο , ουστ.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.847
Πόντοι
6.056

μάλλον δεν κατάλαβες.... ειρωνικά το είπα για την οικονομία της γερμανίας ....βούλιαξε όλη η ευρώπη ....
αν πήγαινε καλά ΔΕΝ θα πρωταγωνιστούσε το afd ,ούτε η Μελονι πρώτο ιταλικό κόμμα, λεπέν πρώτη στη γαλλία, ορμπαν,σλοβενία-ρουμανία κτλπ...

να χαρώ μέντιουμ αναλυτάδες που λέγανε πως η ρωσία θα άντεχε ένα εξάμηνο στον πόλεμο

κάτω τον σταμάτησε τον πόλεμο , θα σταματήσει κ τον ευρωπαικό , μην παρασύρεσαι από φιλελέ τσόλια....

αν εδώ δεν έχει επίδομα κ δωρεάν σπίτι δεν έρχεται κανείς λα΄θρος να κάνει ζωάρα να σφίγγει καμιά τριάδα και στα λοατκούλικα
που γουστάρουνε "ανήλικα"
στην αλβανία ,βουλγαρια γιατί δεν πάνε ? στην τουρκία γιατί δεν μένουν ? στη σαουδ.αραβία,κατάρ δεν είναι καλά ?
σοβαρέψου ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
μάλλον δεν κατάλαβες.... ειρωνικά το είπα για την οικονομία της γερμανίας ....βούλιαξε όλη η ευρώπη ....
αν πήγαινε καλά ΔΕΝ θα πρωταγωνιστούσε το afd ,ούτε η Μελονι πρώτο ιταλικό κόμμα, λεπέν πρώτη στη γαλλία, ορμπαν,σλοβενία-ρουμανία κτλπ...

να χαρώ μέντιουμ αναλυτάδες που λέγανε πως η ρωσία θα άντεχε ένα εξάμηνο στον πόλεμο

κάτω τον σταμάτησε τον πόλεμο , θα σταματήσει κ τον ευρωπαικό , μην παρασύρεσαι από φιλελέ τσόλια....

αν εδώ δεν έχει επίδομα κ δωρεάν σπίτι δεν έρχεται κανείς λα΄θρος να κάνει ζωάρα να σφίγγει καμιά τριάδα και στα λοατκούλικα
που γουστάρουνε "ανήλικα"
στην αλβανία ,βουλγαρια γιατί δεν πάνε ? στην τουρκία γιατί δεν μένουν ? στη σαουδ.αραβία,κατάρ δεν είναι καλά ?
σοβαρέψου ...
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω μαν τις απόψεις μου τις είπα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
Πες στο αφεντικό σου να σου κάνει αύξηση...:coffee:
θα πάρω και τριετία σε λίγο θα γαμηθεί θα πληρώσει θέλει δε θέλει :zfuck:

δε ξέρω μόνο αν πρέπει το έξτρα κεφάλαιο να το ρίξω στα κρύπτο ή στην μετοχή της στάρλινκ :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.105
Πόντοι
6.056
προπονούμαι με τον σαούλ για να μου φανεί ο Δαλάι παιχνιδάκι :2funny:
Αυτός ο Δαλάϊ ... γιατί δεν τράβηξε στο διαγωνισμό ;
Περιμέναμε μεγαλύτερες επιδόσεις.

Το δυστύχημα ήταν ότι έλειπε ο Ντόναλντ Ντακ ... ο γόης της Ερμού.
Εκπληκτικός μαλάκας.
Πιστεύω θα είχε επισκιάσει και μεγάλους κλασικούς σταθερούς μαλάκες, όπως τον barock .

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.847
Πόντοι
6.056
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω μαν τις απόψεις μου τις είπα.
κράτα ένα απλό ,
ότι οι ακραίες έως εξωπραγματικά αντιφυσιολογικές-τρελές πολιτικές των λεγόμενων μη ακραίων ,
γιγαντώνουν τους ακραίους σε όλη την ευρώπη ,σε όλο τον πλανήτη

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.117
Πόντοι
18.546
Πάντως φέτος Eurovision θα κυνηγήσουν τα πουστρακια για να δείξουν καλο προσωπο οι Ευρωπαίοι στον δοναλδιο ..

Φέτος πρέπει να στείλουμε κανέναν αρσενικαρο.....

Τασαρο Μπουγά!!!

Κάτι έχει ακουστεί για αυτό ,

αλλά μιας και μιλάει για την γενοκτονία των Ποντίων μπορεί να έχει αντίρρηση ο Ραγιαπετρίτης ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
κράτα ένα απλό ,
ότι οι ακραίες έως εξωπραγματικά αντιφυσιολογικές-τρελές πολιτικές των λεγόμενων μη ακραίων ,
γιγαντώνουν τους ακραίους σε όλη την ευρώπη ,σε όλο τον πλανήτη
ανάμεσα στους ακραίους που ντύνονται καρναβάλια και βάζουν τρένα στον κώλο

και στους ακραίους που καίνε ζωντανούς ανθρώπους επειδή είναι μαύροι

δεν υπάρχει αντιδιαστολή. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό περαστικά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.813
Πόντοι
4.546
θα πάρω και τριετία σε λίγο θα γαμηθεί θα πληρώσει θέλει δε θέλει :zfuck:

δε ξέρω μόνο αν πρέπει το έξτρα κεφάλαιο να το ρίξω στα κρύπτο ή στην μετοχή της στάρλινκ :coffee:
Κρύπτο πολύ αβέβαια.

Εδώ που τα λέμε, στην Αμερική υπάρχει πολιτική αστάθεια, η γερμανική οικονομία πάει κατά διαόλου, οι ευρωπαίοι ηγέτες τον παίζουν, έχεις μια ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, η γενική οικονομία είναι μια τρικυμία, οι Τούρκοι θα πάρουν τα πάνω τους τώρα με τις πλάτες του Ντόναλντ.....θυμίζει σκηνικό πριν τον Α' ΠΠ....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
11
Like
3.926
Πόντοι
746
GhxJdhXXUAEUH1G.png
τις κωλογαμαω και τις 2

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.847
Πόντοι
6.056
Αυτός ο Δαλάϊ ... γιατί δεν τράβηξε στο διαγωνισμό ;
Περιμέναμε μεγαλύτερες επιδόσεις.

Το δυστύχημα ήταν ότι έλειπε ο Ντόναλντ Ντακ ... ο γόης της Ερμού.
Εκπληκτικός μαλάκας.
Πιστεύω θα είχε επισκιάσει και μεγάλους κλασικούς σταθερούς μαλάκες, όπως τον barock .
δεν τον ξέρω τον Ντακ ...
ο Δαλάι είναι ναυάγιο αξιοθρήνητο.. μένει σε σπίτι άβαφο από τότε που το πήρανε οι γονείς του με την άχρωμη τηλεόραση
και κούμπωσε στον κούλη λόγω ιδιαιτερότητας στο σεξ :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.391
Πόντοι
3.656
Κρύπτο πολύ αβέβαια.

Εδώ που τα λέμε, στην Αμερική υπάρχει πολιτική αστάθεια, η γερμανική οικονομία πάει κατά διαόλου, οι ευρωπαίοι ηγέτες τον παίζουν, έχεις μια ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, η γενική οικονομία είναι μια τρικυμία, οι Τούρκοι θα πάρουν τα πάνω τους τώρα με τις πλάτες του Ντόναλντ.....θυμίζει σκηνικό πριν τον Α' ΠΠ....
Αυτό είναι (ήδη) ο Γ' ΠΠ

το αν θα περάσει στην επόμενη φάση ξέρω....αλλά είμαι σίγουρος ότι αν περάσει στην επόμενη φάση θα καταλήξουμε στις σπηλιές...

η πραγματικότητα είναι ότι μετά το 21 τα πράγματα έχουν αλλάξει με ρυθμούς ταχύτητας φωτός...αλλαγές που παλαιότερα έπαιρναν χρόνια....σήμερα τα αποδεχόμαστε σε 1 βδομάδα.

πάντως ακόμα καλά κρατεί το ρειαλ εστειτ,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom