unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
ρε ούτε και γω ξέρω αν κάνανε συνάξεις , αλλά είναι λογικό ρε μαν να κάνανε , οπότε μετά βεβαιότητας λέμε ότι κάνανε πάντα !!!κάνανε? δε ξέρω δεν παρακολουθώ τις συναντήσεις τους....αν κάνανε...σε λάθος μέρη τα στέλνουν τα ντροουνς.....
από την άλλη τι σημασία έχει? είχες πελώρια ανάγκη να δηλώσεις ότι είναι λογικό να παίρνουν κεφάλι λόγω της λαθρομετανάστευσης????
γιατί δεν το δήλωσες και πριν ένα μήνα με τους ντέμοκρατς???
Γιατί , τώρα γαμάει ;αν ήσουν γκόμενα ,και μουνάρα να ήσουν ,
αγάμητη θα έμενες με τόση μουρμούρα
μας βγαίνει από δεξιά ο μούργοςΜε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας τα έβαλε τώρα ο βλάκας ;
Τους έχει κι αυτούς για ακροδεξιούς ;
Μακάρι να μας κυβερνούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.
Η Θάτσερ, είναι ταγάρι μπροστά τους.
Είναι και πολύ δημοκράτες με κάτι διαδηλωτές ... άπλυτους ... λέσια κτλ ...
Τα Εξάρχεια, θα τα έκαναν κατηχητικό ... με συνταγή αλα Τιεν Αν Μεν .
εγώ θα έλεγα αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις μια άποψη να μην την εκφράζεις καθόλουρε ούτε και γω ξέρω αν κάνανε συνάξεις , αλλά είναι λογικό ρε μαν να κάνανε , οπότε μετά βεβαιότητας λέμε ότι κάνανε πάντα !!!
και τα συνθήματα είναι πάντα τα ίδια , ρε γμτο γιατί σκαλώνεις ?
αν ήσουν γκόμενα ,και μουνάρα να ήσουν ,
αγάμητη θα έμενες με τόση μουρμούρα
Για να ησυχάσεις...δεν ξέρω πόσα σότα θα μοιράσει ο τραμπ αλλά αποκλείεται να συμβούν αυτά τα φυλετικά που φοβάσαι ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
είπαμε πριν τους λόγους, τον ψήφισαν και οι μαύροι κ οι κίτρινοι κ οι μελαχρινούληδες, ηρέμησε
δεν σε έπιασα ,για εξήγησεεγώ θα έλεγα αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις μια άποψη να μην την εκφράζεις καθόλου
το να την εκφράζεις και μετά να την γυρνάς σαν τον άδωνη με τις μπιφτέκες δεν έχει νόημα.
τουλάχιστον δεν τρώω παντόφλα και δεν έχω punic button στο λαπτοπ να κλείνει το μπου όταν μπαίνει η γυναίκα μου στο δωμάτιοΓιατί , τώρα γαμάει ;
θα το πιάσεις από τα συμφραζόμενα αν ξανά διαβάσειςδεν σε έπιασα ,για εξήγησε
σε πάω επειδή έχεις πολυσχιδή μόρφωσηΕγώ πιστεύω , ότι πληγώθηκε όταν διάβασε , τόσο στο αρχικό ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ
όσο και στη συνέχεια, που γράφτηκε πριν 15 χρόνια ΡΕΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ
(με τις ευλογίες των απογόνων της συγγραφέως)
που ο Άσλεϋ Γουϊλκς, που ήταν στην πρώτη Κλαν , είχε τη Σκάρλετ Ο Χάρα, δυνατό μουνέτο,
να τον παρακαλάει μια ζωή και αυτός την κρεμπιέδιασε μόνο μία ...
ενώ ήταν παντρεμένος και με την Μέλανι , που ως σιγανοπαπαδιά ... πρέπει να ήταν ηφαίστειο .
Και σου λέει ... ο κλανσμαν ... δύο ... κι εγώ τον δουλεύω στο χειροκίνητο ;
Το ρεντ μπάτλερ ... αγαπημένο μου !σε πάω επειδή έχεις πολυσχιδή μόρφωση
δεν το ξέρω αυτό που λεςΤο ρεντ μπάτλερ ... αγαπημένο μου !
Αιθέρας ο τύπος.
Κέρβερος.
Άλογο.
Έμενε μόνιμα μέσα σε μπουρδέλο .
Για να μην τρέχει νυχτιάτικα.
Μου το είχε πει μια τσατσά το 2000 , στη φώκαιας, με αλίνα, ρωσίδι , ξανθό , ωχρό , ροδαλό ...
Περίοδο εξεταστικής ... πήγαινα 4 φορές την ημέρα ...
και μου είπε η τσατσά
-να σου βάλουμε εσένα εδώ ένα ρατζάκι , να μη βολοδέρνεις ;
δεν το ξέρω αυτό που λες
Από τους μπουρδελιάρηδες άνετα βολτάριζα με τον τυπάρα "μαύρος θάνατος" , δυνατό ψυχιατρείο
με το περουκίνι κ τις γάτες είναι ο μητσάρας ? ο πορνομετανάστης ? θεούληςΈχεις δει τελευταία βιντεάκια Μητσάρα στο τικτοκ ;;;
Αιθέρας.
Κέρβερος.
Άλογο .
Πετσοκόβει .
Γαζώνει !!!!
Είναι εδώ γιατί τις δουλειές που κάνουν στην πλειοψηφία δεν θα τις κάνουν Έλληνες για κανέναν λόγο.είναι γελοίο να σκούζουν για την οικονομία της χώρας
και παράλληλα να θέλουνε τη μισή αφρική με το πακιστάν στη χώρα ...
ποιός θα τους θρέψει όλους αυτούς ?
πολύ ασχοληθήκαμε κάνοντας συνεδρίες σε παρωπιδάτους , μόνο τρολάρισμα
Εδώ μπαίνει παρέα με τον Κλιντ Ιστγουντ στον λευκόν οίκο
Οι νέο λαθρο δεν δουλεύουνΕίναι εδώ γιατί τις δουλειές που κάνουν στην πλειοψηφία δεν θα τις κάνουν Έλληνες για κανέναν λόγο.
Στην αρχή αυτές τις δουλειές τις πήραν οι Αλβανοί, οι οποίοι δώσαν προαγωγή στον εαυτό τους εν συνεχεία και γίναν επιχειρηματίες.
Ο συνδικαλισμός, η λούφα, τα συνεχή παράπονα, τα ολόκληρα ένσημα, δώρα, επιδόματα απωθούν τους περισσότερους επιχειρηματίες να επιλέξουν Έλληνες υπαλλήλους.