Μαλ
Μάλιστα αφέντρα στις διαταγές σας.Dogo που εισαι? τελειωσες με τις μαλακιες γυρω γυρω?
Μάλιστα αφέντρα στις διαταγές σας.Dogo που εισαι? τελειωσες με τις μαλακιες γυρω γυρω?
αψογα...και το νου σου..Μαλ
Μάλιστα αφέντρα στις διαταγές σας.
Ο νους μου είναι μόνο σε εσάς αφέντρα μου.αψογα...και το νου σου..
Κάτια και Μισέλ (δίδυμο πάντα) πολύ παλιές καραβάνες. Πριν καμιά 10ρια χρόνια είχα κλείσει, αλλά επειδή το ακύρωσα με απέρριψαν οριστικά. Πάντα έβγαζαν κάτι το ημιερασιτεχνικό και άρα πολύ αυθεντικό. Πρέπει να ήταν καλές. Είχαν και studio στο c4s. Τώρα πως κατέληξαν σε γραφείο, ποιός ξέρει.Σκέφτομαι να κάνω session με την Κάτια.Θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει session μαζί της να μου πει αν αξίζει(πχ εμφανισιακά,στα του session κτλπ) γιατί τα χρήματα είναι κάπως πολλά για μενα
Η Πανδώρα είναι με τις ντρόγκες απλώς άλλαξε όνομα@Magi πραγματικά μου προκαλεί εμετό το πώς έχεις γίνει, εκτός αν ήσουν έτσι και πριν αλλά πούλαγες ψέμα και υποκρισία. Ακόμα και ο τρόπος που μιλάς, από αγρίμι έγινες τσογλαναρια. Λυπάμαι αυτούς που πίστευαν ότι είσαι κάτι περισσότερο ή έτσι τους έκανες να πιστεύουν.
Το βγάζω για να μην πνιγώ από τον εμετό που μου προκαλείς.
Χώρισαν στην κοινή τους ζωή σαν ζευγάρι ήταν πολύ καλέςΚάτια και Μισέλ (δίδυμο πάντα) πολύ παλιές καραβάνες. Πριν καμιά 10ρια χρόνια είχα κλείσει, αλλά επειδή το ακύρωσα με απέρριψαν οριστικά. Πάντα έβγαζαν κάτι το ημιερασιτεχνικό και άρα πολύ αυθεντικό. Πρέπει να ήταν καλές. Είχαν και studio στο c4s. Τώρα πως κατέληξαν σε γραφείο, ποιός ξέρει.
αυτο με τις ντροκες αγαπητε γιατι εχει χρονια αυτη η καραμελα ..θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω διοτι μου φέρατε πολυ κοσμο μονο απο περιεργεια να δουν αν οντως και πετυχατε 2 καλα ...Η Πανδώρα είναι με τις ντρόγκες απλώς άλλαξε όνομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χώρισαν στην κοινή τους ζωή σαν ζευγάρι ήταν πολύ καλές
Κάθε πότε έχει πάρτι;Το Castle de Paris είναι ένας χώρος πρότυπο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει για session ή να παρευρεθεί και σε κάποιο Spank party.
Δεν παρέχονται σεξουαλικού τύπου υπηρεσίες και το Domsecrets είναι αξιόπιστο!
Τρανσέξουαλ είναι φίλε και φαίνεται γατούλα και υποτακτικη. Αλλά μάλλον είναι πολλά και εύκολα λεφτά το ντομινιλίκι.καλημέρα εχει πάει κανείς με την αφέντρα Nansy ?
Δυστυχώς εχασα την ευκαιρία οσο την ειχαν . ΣταματησεΣήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει και η inked succubus sto dom secrets έχει κάνει κάποιος session μαζί της γνωρίζουμε καμιά πληροφορία
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 DOMINATRIX ATHENS
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | MISTRESS ATHENS | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | FETISH | BDSM MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | DOMINATRIXdomsecrets.gr
Ναι έχει σταματήσει και είναι έγκυος τώραΔυστυχώς εχασα την ευκαιρία οσο την ειχαν . Σταματησε
Α αυτο μπορει να εξηγει πολλα .Ναι έχει σταματήσει και είναι έγκυος τώρα
Τα Spank party λαμβάνουν χώρα ανά περιόδους. Όταν θα δρομολογηθεί κάποιο προσεχώς, θα ενημερώσω εδώ στο νήμα!Κάθε πότε έχει πάρτι;