Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Είδα ότι έχει κ σκλάβα... Γίνεται να κλείσεις session με αφέντρα και να έρθει και η Λίζα;
Γρρρρ... Γαβ.... Γαβσαν κρυμμένο σκυλι χτυπημένο που βγαζει ηχους...μιλα ρε ηλιθιε να δουμε απο που κλαις
Αυτη την θυμαμαι παλια στο insta τώρα το εχω χασει το προφιλ της. Απ οσο θυμαμαι ειχε onlyfans και νομιζω εχει γυρισει και μια τσοντα με sugar babies ( vanilla τσοντα)Τι μουναρα αυτή η inked succubus
Έχει πέσει το προηγούμενο τις ινστα και έχει ανοίξει άλλοΑυτη την θυμαμαι παλια στο insta τώρα το εχω χασει το προφιλ της. Απ οσο θυμαμαι ειχε onlyfans και νομιζω εχει γυρισει και μια τσοντα με sugar babies ( vanilla τσοντα)
Ιερά οδό είναι όπως πηγαίνεις από Αθήνα προς Αιγάλεω λίγο πριν φτάσεις στο Κηφισό, στη δεξιά μεριά. Από τιμές παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς.Τελικά αυτό ρε παιδιά, σε ποια περιοχή είναι και ενδεικτικά τι τιμές παίζουν περίπου?
κατα καιρους πρεπει το νύχι να αναπνέει και να απέχει καποιο διάστημα απο τον τροχο ..ειναι ο βασικος κανονας για να απολαμβάνεται ενα υγιές ποδι και νύχι.. το θεμα ειναι οτι το νυχι μπορει να ειναι άρρωστο και βαμμένο , εγω λοιπον δεν ηρθα για αρπαχτη υπάρχω χρονια στο χωρο θελω να ειμαι υγιής και δεν θυσιάζω τιποτα για το χρημα ...Ραντεβού με Magi πριν κανένα μήνα. Μου έκαναν την χάρη και ήρθε στο Παγκράτι. Φοβερή ενέργεια, φοβερά επαγγελματίας. Foot worhsip, foot slapping, φτυσιμο, βρυσιμο, ότι ζήτησα. Την ήξερα από παλαιά, η γυναίκα είναι δύναμη. Στα αρνητικά μόνο ότι δεν είχε κάνει πεντικιουρ στα πανέμορφα τελεια, γεμάτα δύναμη πόδια Της και ότι ήταν λίγο ακριβά ( ο λόγος που δεν Την έχω ξαναπαρακαλέσει να με κάνει ρόμπα). Σας ευχαριστώ @Magi
Ξέρω για 200 την ώρα. Πολλά είναι για αυτήν και χωρίς κατούρημα δε θέλωΣήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει και η inked succubus sto dom secrets έχει κάνει κάποιος session μαζί της γνωρίζουμε καμιά πληροφορία
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 DOMINATRIX ATHENS
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | MISTRESS ATHENS | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | FETISH | BDSM MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | DOMINATRIXdomsecrets.gr
Σεξ κανει?Σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει και η inked succubus sto dom secrets έχει κάνει κάποιος session μαζί της γνωρίζουμε καμιά πληροφορία
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 DOMINATRIX ATHENS
INKED SUCCUBUS - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | MISTRESS ATHENS | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | FETISH | BDSM MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | DOMINATRIXdomsecrets.gr
Χωρις σεξ?Ξέρω για 200 την ώρα. Πολλά είναι για αυτήν και χωρίς κατούρημα δε θέλω
Εχει ξαναφτιαξει ινστα δεν κανει βιζιτεςΑυτη την θυμαμαι παλια στο insta τώρα το εχω χασει το προφιλ της. Απ οσο θυμαμαι ειχε onlyfans και νομιζω εχει γυρισει και μια τσοντα με sugar babies ( vanilla τσοντα)
Να βιζιταρε θα την επαιρναΤι μουναρα αυτή η inked succubus
Εννοείται χωρίςΣεξ κανει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρις σεξ?
A οκΕννοείται χωρίς
@Magi πραγματικά μου προκαλεί εμετό το πώς έχεις γίνει, εκτός αν ήσουν έτσι και πριν αλλά πούλαγες ψέμα και υποκρισία. Ακόμα και ο τρόπος που μιλάς, από αγρίμι έγινες τσογλαναρια. Λυπάμαι αυτούς που πίστευαν ότι είσαι κάτι περισσότερο ή έτσι τους έκανες να πιστεύουν.
Το βγάζω για να μην πνιγώ από τον εμετό που μου προκαλείς.
Και επειδή το σάιτ έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Άσχετα με αυτά που λέω η magi ή όπως αλλιώς λέγεται συστήνεται, θα περάσετε πολύ καλά, στην δουλειά της είναι πολύ δυνατή είτε για σαδομαζοχιστικά είτε για λαδερο ή ότι άλλο προσφέρει τώρα αρκεί να μην σκάσετε κλαρινογαμπροι με το πουλί στο χέρι
Dogo που εισαι? τελειωσες με τις μαλακιες γυρω γυρω?Δεν έχει καμία σχέση με εσένα φίλε. Τσάμπα ζητάς συγνώμη. Αν και μπράβο σου που έχεις το θάρρος να το λες. Η magi δεν μπορεί. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις. Δεν έχει να κάνει ούτε με τη δουλειά της. Έχει να κάνει με την ασυνέπεια λόγων και πράξεων της και τις συνέπειες τους στους άλλους. Αυτό για να μην έχεις ενοχές.
Παίξε εδώ με τα παιδιά Magi. Εγώ πέρασα στην επόμενη πίστα. Τα λέμε στην επόμενη ζωή.
Την καληνύχτα μου αφέντρα ...