Γιατί δοκίμασες;και δεν σε δέχτηκε;πολυ δυσκολο να δει καποιον νεο σκλαβο παντως.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί δοκίμασες;και δεν σε δέχτηκε;πολυ δυσκολο να δει καποιον νεο σκλαβο παντως.
Αυτός ούτε που θυμάται τι είχε γράψει το 2023 ο the fish εμένα μια χαρά με δέχτηκε και σχετικά άπειρος ήμουνΑπό προκύπτει αυτό;;;
Γιατί τζάμπα το κάνει?μνήμη χρυσόχαρουπολυ δυσκολο να δει καποιον νεο σκλαβο παντως.
έρικα και Λόλα έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm, δυστυχώς η Λόλα σταμάτησε η έρικα συνεχίζει η ιέρεια του bdsmΑπό αυτά που διαβάζω νομίζω ότι η Έρικα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της καλύτερης Αφέντρας με δεδομένο ότι η Θεά Λόλα έχει αποσυρθεί τον τελευταίο χρόνο. Θα δοκιμάσω σύντομα για να έχω ιδία άποψη και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Μπα, και αυθημερόν μπορείς να κλείσεις σαν "νεος σκλάβος". Αν ήταν τόσο φουλ δεν θα έπνιγε κάθε μέρα τα site στις αγγελίες. Λέμε τώρα....πολυ δυσκολο να δει καποιον νεο σκλαβο παντως.
Είναι εκτός Αθηνών η ιέρεια του bdsm και έχει πολύ κοινό, αγγελίες όλες βάζουν εκτός την θεά λόλα που δεν έβαλε ποτέ αλλά δυστυχώς σταμάτησεΜπα, και αυθημερόν μπορείς να κλείσεις σαν "νεος σκλάβος". Αν ήταν τόσο φουλ δεν θα έπνιγε κάθε μέρα τα site στις αγγελίες. Λέμε τώρα....
Εσϋ είσαι που πήγες να της πουλήσεις τσαμπουκά και σε έκανε καινούργιο δεν σε έφτανε που πήγες μία φορά πήγες και δεύτερη εσύ το γράφεις όταν δεν γουστάρουμε κάποια δεν ξαναπάμε νόμος,έχει τσαγανό η γυναίκα δεν ήξερες δεν ρώταγες?Μπα, και αυθημερόν μπορείς να κλείσεις σαν "νεος σκλάβος". Αν ήταν τόσο φουλ δεν θα έπνιγε κάθε μέρα τα site στις αγγελίες. Λέμε τώρα....
Μιλάς για το γεγονός που επειδή αυτό που είδε ο άνθρωπος τον απωθούσε, της έριξε χυλόπιτα και αποφάσισε να μην κάνει συνεδρία, εκείνη άρχισε να τσιρίζει "φέρε τα δώρο μου, τα λεφτά μου παλιομαλάκα κτλ." και σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι;Εσϋ είσαι που πήγες να της πουλήσεις τσαμπουκά και σε έκανε καινούργιο δεν σε έφτανε που πήγες μία φορά πήγες και δεύτερη εσύ το γράφεις όταν δεν γουστάρουμε κάποια δεν ξαναπάμε νόμος,έχει τσαγανό η γυναίκα δεν ήξερες δεν ρώταγες?
Αυτή είναι η απάντησή σου στο ότι η υπεραφέντρα που έχεις ουρές σκλάβων να περιμένουν, όλως περιέργως ανεβάζεςι 10 αγγελίες την ημέρα ; Κάτι πιο επί του θέματος δεν είχες να απαντήσεις ; Αν πάντως σε τρώει ο κώλος σου, νομίζω είχα πει ότι έχω ξαναβρεθεί κάπου το 2017-18, κάτι τέτοιο. Ανθυπομέτρια πράγματα. Αυτό που δεν ήξερα δεν ρώταγα, ήταν το αποτρόπαιο θέαμα που θα συναντούσα το 2024, μαζί με τα μαύρα, σάπια δόντια της να είναι το κερασάκι στην τούρτα.Εσϋ είσαι που πήγες να της πουλήσεις τσαμπουκά και σε έκανε καινούργιο δεν σε έφτανε που πήγες μία φορά πήγες και δεύτερη εσύ το γράφεις όταν δεν γουστάρουμε κάποια δεν ξαναπάμε νόμος,έχει τσαγανό η γυναίκα δεν ήξερες δεν ρώταγες?
Άλλα είχες γράψει στο πρώτο σου πόστ,όλο ψέματα γράφεις ούτε 50 κιλά είναι ούτε σάπια δόντια έχει και είναι 45άρα τις έφαγες και κλαις,εγώ αν έτρωγα ξύλο από γυναίκα θα ντρεπόμουν να το γράψω και να πω ότι είναι και νταρντάνα δεν είναι, μετρίου αναστήματος αλλά το γράφει και στις αγγελίες της κάνει και πάλη,καινούργιο σε έκανε δεν πάμε να κάνουμε τσαμπουκά σε καμμία που να πήγαινες στην μυστέρια που μόνο πάλη κάνειΑυτή είναι η απάντησή σου στο ότι η υπεραφέντρα που έχεις ουρές σκλάβων να περιμένουν, όλως περιέργως ανεβάζεςι 10 αγγελίες την ημέρα ; Κάτι πιο επί του θέματος δεν είχες να απαντήσεις ; Αν πάντως σε τρώει ο κώλος σου, νομίζω είχα πει ότι έχω ξαναβρεθεί κάπου το 2017-18, κάτι τέτοιο. Ανθυπομέτρια πράγματα. Αυτό που δεν ήξερα δεν ρώταγα, ήταν το αποτρόπαιο θέαμα που θα συναντούσα το 2024, μαζί με τα μαύρα, σάπια δόντια της να είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Κατά τ' άλλα αν είχα κι εγώ το ίδιο "τσαγανό", έτσι όπως το ορίζεις εσύ, και απαντούσα με τον ίδιο τρόπο, θα είχα στείλει την 60αρά με σώμα 50 κιλά στο κοντινότερο εφημερεύον ορθοπεδικό ως πολυτραυματία. Δεν έχει τσαγανό, μουρλή και κατεστραμένη είναι. Τα φετίχ του καθενός σεβαστά βέβαια...
Ήσουν παρών?είναι δικό της το dungeon δεν θα θέλει φασαρίες εδω το κουδούνι δεν λέει ,άλλο είχε γράψει είχε άλλον πάνω και καθυστέρησε να ανέβει ας έφευγε αφού περίμενε πολύ ώραΜιλάς για το γεγονός που επειδή αυτό που είδε ο άνθρωπος τον απωθούσε, της έριξε χυλόπιτα και αποφάσισε να μην κάνει συνεδρία, εκείνη άρχισε να τσιρίζει "φέρε τα δώρο μου, τα λεφτά μου παλιομαλάκα κτλ." και σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι;
Ενώ εσύ ήσουν παρών; Τον πιστεύω γιατί απλά δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Από την άλλη η ώριμη μαντάμ λέει κατά κόρον ψέματα με πρώτο και καλύτερο τις φωτογραφίες που αναρτά και είναι προ 20ετίας, Στις φωτογραφίες μοιάζει 30 ενώ είναι πολύ πάνω από 50.Ήσουν παρών?είναι δικό της το dungeon δεν θα θέλει φασαρίες εδω το κουδούνι δεν λέει ,άλλο είχε γράψει είχε άλλον πάνω και καθυστέρησε να ανέβει ας έφευγε αφού περίμενε πολύ ώρα
Αυτή είναι η απάντησή σου στο ότι η υπεραφέντρα που έχεις ουρές σκλάβων να περιμένουν, όλως περιέργως ανεβάζεςι 10 αγγελίες την ημέρα ; Κάτι πιο επί του θέματος δεν είχες να απαντήσεις ; Αν πάντως σε τρώει ο κώλος σου, νομίζω είχα πει ότι έχω ξαναβρεθεί κάπου το 2017-18, κάτι τέτοιο. Ανθυπομέτρια πράγματα. Αυτό που δεν ήξερα δεν ρώταγα, ήταν το αποτρόπαιο θέαμα που θα συναντούσα το 2024, μαζί με τα μαύρα, σάπια δόντια της να είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Κατά τ' άλλα αν είχα κι εγώ το ίδιο "τσαγανό", έτσι όπως το ορίζεις εσύ, και απαντούσα με τον ίδιο τρόπο, θα είχα στείλει την 60αρά με σώμα 50 κιλά στο κοντινότερο εφημερεύον ορθοπεδικό ως πολυτραυματία. Δεν έχει τσαγανό, μουρλή και κατεστραμένη είναι. Τα φετίχ του καθενός σεβαστά βέβαια...
Είχε λόγο όπως και εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με την έρικα τις έφαγε καινούργιο τον έκανε οι φωτογραφίες είναι όπως είναι σήμερα η βίντα έχει τσακίσει το φωτο σοπΕνώ εσύ ήσουν παρών; Τον πιστεύω γιατί απλά δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Από την άλλη η ώριμη μαντάμ λέει κατά κόρον ψέματα με πρώτο και καλύτερο τις φωτογραφίες που αναρτά και είναι προ 20ετίας, Στις φωτογραφίες μοιάζει 30 ενώ είναι πολύ πάνω από 50.
Όσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι έχεις επισκεφτεί ποτέ την Vida για να ξέρεις πως είναι. Το ότι όμως γράφεις ότι η ώριμη μαντάμ της Καλλιθέας είναι όπως τις φωτογραφίες φανερώνει τα ψέματά σου.Είχε λόγο όπως και εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με την έρικα τις έφαγε καινούργιο τον έκανε οι φωτογραφίες είναι όπως είναι σήμερα η έχει τσακίσει το φωτο σοπ
Είναι άσχετη η βίντα ,η Αφροδίτη την βοήθησε,εγώ γράφω για όλες εσύ έχεις εμμονή με την έρικα,Αλεξάνδρα και έρικα έχουμεΌσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Επίσης ότι και να γράφεις για αφέντρες που μου αρέσουν δε με αφορά γιατί εγώ γράφω τη γνώμη μου αντίθετα με εσάς τα τρολάκια που σας βάζει η μαντάμ να γράφετε ψέματα ή κάποιοι λογαριασμοί είναι η ίδια η μαντάμ.
Το ότι σήκωσε όλη την γειτονιά στο πόδι με τις τσιρίδες της είναι γεγονός για αυτό πονάει τόσο. Έφαγε την χυλόπιτά της και δε μπορούσε να χωνέψει ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι 50+
Υ.Γ.: Όποιος πιστεύει ότι με μια σφαλιάρα η μαντάμ δε θα είχε ξαπλώσει στο πάτωμα είναι το λιγότερο ανόητος. Απλά ο άνθρωπος δεν ήθελε να χτυπήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα.
για να εκατσε και του εκανε τη μουρη κοτλε οπως επισης δεν πηγε στην αστυνομια για να κανει καταγγελια για επιθεση και προκληση σωματικων βλαβων ειχε ολο το δικιο με το μερος του. το αν σου αρεσει η vida δικαιωμα σου φτιαξε νημα και γραφε καθε μερα ποσο γουσταρεις τη vida ανεβαζε και φωτογραφιες απο τα σεσσιον σας. το να μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις εμμονες σου ομως δεν ειναι δικαιωμα σου για αυτο και ολοι σε βριζουν, κανεις δεν σου στερει το δικαιωμα του λογου αντιθετα εσυ στερεις το δικαιωμα στους αλλους με τον τροπο που φερεσαι και απαντας. αν λοιπον σε αρχισουν παλι στα μπινελικια μην απορρησεις γιατι εγινε οπως μην αρχισεις παλι να λες οτι σε βριζουν ενω δεν εκανες τιποτα.Όσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Επίσης ότι και να γράφεις για αφέντρες που μου αρέσουν δε με αφορά γιατί εγώ γράφω τη γνώμη μου αντίθετα με εσάς τα τρολάκια που σας βάζει η μαντάμ να γράφετε ψέματα ή κάποιοι λογαριασμοί είναι η ίδια η μαντάμ.
Το ότι σήκωσε όλη την γειτονιά στο πόδι με τις τσιρίδες της είναι γεγονός για αυτό πονάει τόσο. Έφαγε την χυλόπιτά της και δε μπορούσε να χωνέψει ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι 50+
Υ.Γ.: Όποιος πιστεύει ότι με μια σφαλιάρα η μαντάμ δε θα είχε ξαπλώσει στο πάτωμα είναι το λιγότερο ανόητος. Απλά ο άνθρωπος δεν ήθελε να χτυπήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Το ότι γράφεις άσχημα λόγια για άλλη αφέντρα στο νήμα της ώριμης μαντάμ νομίζοντας ότι θα με κάνεις να νευριάσω πραγματικά με ξεπερνάει. Εκτός αν θες να ακούγεται το όνομά της όλο και πιο πολύ για να της κάνεις διαφήμιση.Είναι άσχετη η ,η Αφροδίτη την βοήθησε,εγώ γράφω για όλες εσύ έχεις εμμονή με την έρικα,Αλεξάνδρα και έρικα έχουμε
βρε καλώς τον, για δες ποιος ανέφερε στο άσχετο το όνομα της Vida και μετά ξαναγράψεγια να εκατσε και του εκανε τη μουρη κοτλε οπως επισης δεν πηγε στην αστυνομια για να κανει καταγγελια για επιθεση και προκληση σωματικων
Έχεις μεγάλη καψούρα μαζί της ήσουν παρών?έχει τσαγανό η μιλφάρα η βίντα αν δεν είχε την Αφροδίτη να την βοηθήσει στα αζήτητα,και εσύ είχες γράψει ότι είναι η καλύτερη άνοιξε τα σχόλια σουΌσο και να χτυπιέσαι η Vida είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες αντίθετα με την ώριμη μαντάμ που είναι πολύ πάνω από 50. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι έχεις επισκεφτεί ποτέ την Vida για να ξέρεις πως είναι. Το ότι όμως γράφεις ότι η ώριμη μαντάμ της Καλλιθέας είναι όπως τις φωτογραφίες φανερώνει τα ψέματά σου.
Επίσης ότι και να γράφεις για αφέντρες που μου αρέσουν δε με αφορά γιατί εγώ γράφω τη γνώμη μου αντίθετα με εσάς τα τρολάκια που σας βάζει η μαντάμ να γράφετε ψέματα ή κάποιοι λογαριασμοί είναι η ίδια η μαντάμ.