mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
εν τελη τι έγινε?στείλε μου pm να σου δώσω πληροφορίες μετά τις 7 το απόγευμα τώρα φεύγω πάω στο πάρτυ της έρικας για να ντυθώ να βαφτώ και να στραπαριστώ
εν τελη τι έγινε?στείλε μου pm να σου δώσω πληροφορίες μετά τις 7 το απόγευμα τώρα φεύγω πάω στο πάρτυ της έρικας για να ντυθώ να βαφτώ και να στραπαριστώ
και τι δεν έγινε τέσσερις ήμασταν ,ντυθήκαμε ,μας έκανε κούκλες η έρικα και μετά άρχισε το πάρτυ, εκείνη έδινε οδηγίες ,πρώτη φορά γαμήθηκα από άλλη cross ,τρενάκι κάναμε η μία γαμούσε την άλλη και η έρικα γαμούσε την τελευταία στην σειρά, γλυψίματα και τσιμπούκια η μία στην άλλη φοβερή εμπειρία, μας έδεσε η μία στο κρεβάτι η άλλη στον σταυρό η άλλη στο πυλωρί ,όλες ταπωμένες στην αρχή που κάτσαμε στο σαλόνι και πίναμε σαμπάνια έτσι άρχισε το session της γλύψαμε τα πόδια ενώ ταυτοχρόνως είχε μία σπανκιέρα και μας χτυπούσε τα κωλαράκια μας ,γευτήκαμε όλες την χρυσή της βροχή και τον πλήρη εξευτελισμό ,τρελή καύλα όταν έμεινε μόνο με το στρίγκ η έρικα ,μας έφτυνε στο πρόσωπο φορούσε ζώνη με μία ωραία πούτσα και μας τσιμπούκωσε όλες δεν μας άφηνε να χύσουμε μας ,εγκεφαλική πανέξυπνη η Αφέντρα μου ότι κατάφερε να μας κάνει καλά και τις τέσσερις τι να πω respectεν τελη τι έγινε?
Την πήρα τηλέφωνοΛογικά αύριο επιστρέφει
και τι δεν έγινε τέσσερις ήμασταν ,ντυθήκαμε ,μας έκανε κούκλες η έρικα και μετά άρχισε το πάρτυ, εκείνη έδινε οδηγίες ,πρώτη φορά γαμήθηκα από άλλη cross ,τρενάκι κάναμε η μία γαμούσε την άλλη και η έρικα γαμούσε την τελευταία στην σειρά, γλυψίματα και τσιμπούκια η μία στην άλλη φοβερή εμπειρία, μας έδεσε η μία στο κρεβάτι η άλλη στον σταυρό η άλλη στο πυλωρί ,όλες ταπωμένες στην αρχή που κάτσαμε στο σαλόνι και πίναμε σαμπάνια έτσι άρχισε το session της γλύψαμε τα πόδια ενώ ταυτοχρόνως είχε μία σπανκιέρα και μας χτυπούσε τα κωλαράκια μας ,γευτήκαμε όλες την χρυσή της βροχή και τον πλήρη εξευτελισμό ,τρελή καύλα όταν έμεινε μόνο με το στρίγκ η έρικα ,μας έφτυνε στο πρόσωπο φορούσε ζώνη με μία ωραία πούτσα και μας τσιμπούκωσε όλες δεν μας άφηνε να χύσουμε μας ,εγκεφαλική πανέξυπνη η Αφέντρα μου ότι κατάφερε να μας κάνει καλά και τις τέσσερις τι να πω respect
Χτες μας τακτοποίησε και τις τέσσερις cross ,κάτσαμε ώρες έχασε session αλλά δεν την πειράζει αρκεί που πέρασε καλά ,έτσι είναι η έρικα respectΣυμφωνώ είναι το κάτι άλλο χωρίς να χρονομετρεί πόση ώρα κάθεσαι και να στα πάρει
4 κρος ειστε;Χτες μας τακτοποίησε και τις τέσσερις cross ,κάτσαμε ώρες έχασε session αλλά δεν την πειράζει αρκεί που πέρασε καλά ,έτσι είναι η έρικα respect
Μιλάμε για την έρικα σιγά μην δεν έκανε καλάκαι τι δεν έγινε τέσσερις ήμασταν ,ντυθήκαμε ,μας έκανε κούκλες η έρικα και μετά άρχισε το πάρτυ, εκείνη έδινε οδηγίες ,πρώτη φορά γαμήθηκα από άλλη cross ,τρενάκι κάναμε η μία γαμούσε την άλλη και η έρικα γαμούσε την τελευταία στην σειρά, γλυψίματα και τσιμπούκια η μία στην άλλη φοβερή εμπειρία, μας έδεσε η μία στο κρεβάτι η άλλη στον σταυρό η άλλη στο πυλωρί ,όλες ταπωμένες στην αρχή που κάτσαμε στο σαλόνι και πίναμε σαμπάνια έτσι άρχισε το session της γλύψαμε τα πόδια ενώ ταυτοχρόνως είχε μία σπανκιέρα και μας χτυπούσε τα κωλαράκια μας ,γευτήκαμε όλες την χρυσή της βροχή και τον πλήρη εξευτελισμό ,τρελή καύλα όταν έμεινε μόνο με το στρίγκ η έρικα ,μας έφτυνε στο πρόσωπο φορούσε ζώνη με μία ωραία πούτσα και μας τσιμπούκωσε όλες δεν μας άφηνε να χύσουμε μας ,εγκεφαλική πανέξυπνη η Αφέντρα μου ότι κατάφερε να μας κάνει καλά και τις τέσσερις τι να πω respect
χτες έγινε και ήμασταν τέσσερις cross,μας έντυσε μας έβαψε και μετά άρχισε το πάρτυ4 κρος ειστε;
πάτε και με αντρες;χτες έγινε και ήμασταν τέσσερις cross,μας έντυσε μας έβαψε και μετά άρχισε το πάρτυ
Πήγα για πρώτη φορά ,πάρτυ είχαμε κάναμε τα πάνταπάτε και με αντρες;
Αυτά είναι τα ωραία, value for money η Ερικα, ιδρώνει την φανέλα ιδίως στο pegging, η μόνη που κατάφερε να χύσω και από τον κώλο και από τον πούτσοΠήγα για πρώτη φορά ,πάρτυ είχαμε κάναμε τα πάντα
ρωταω ως κρος αν θελετε να σας πηδαει κι αντραςΠήγα για πρώτη φορά ,πάρτυ είχαμε κάναμε τα πάντα
Μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω ,ήταν η πρώτη φορά που πήγα με άλλη cross αλλά ήταν πάρτυ κάναμε τα πάντα ,τις διαταγές της έδινε η έρικαρωταω ως κρος αν θελετε να σας πηδαει κι αντρας
Εννοείς έχει πολλά στράπ φίλε και όντως έχει ολόκληρη ραφιέρα αν και προσωπικά δεν κάνω στράπ είμαι ποδολάγνος-μποτολάγνος και πιο πολύ του αισθησιακού,πάω χρόνια στην έρικα είναι μια όμορφη γυναίκα και έχει χρόνια στον χώρο ,δεν κοιτάζει ρολόι,είναι συζητήσιμη και πολύ καθαρή για άλλες πληροφορίες στείλε pm.
Έχει 50 στράπ ακόμα και το γίγας που είναι μεγαλύτερο και από το χέρι τηςΈχω πάει τρεις φορές στην κυρία Ερικα και η μόνη «κριτική» που έχω είναι δεν έχει δονητή αρκετά μεγάλο για μένα όποτε βάζει 2-3 μέσα. Είναι καταπληκτική σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει