safarisc92
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Που παίζουν αυτές οι δύο;
Τιμή;
Λευκωσια, δεν ρωτησα τιμη.
Που παίζουν αυτές οι δύο;
Τιμή;
Α οκΛευκωσια, δεν ρωτησα τιμη.
Εχεις αλλά δεν δίνεις!!!! Στείλε pm κανένα τηλέφωνο. Οταν λες duo κανουν και μεταξύ του κατι?
Ελλάδα τα κινεζακια? Για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω please...σε pm.Γεια σας φίλοι μοu, θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου όσοι έχετε εμπειρίες και ξέρετε.
Εγώ έχω υπόψη μου κινεζακια που πάνε δυο δυο σε λογική τιμή. Θα ήθελα οποίος έχει κάτι παρομιο, η και άλλης εθνικότητας να μου δώσει τα φόντα του.
υπάρχει σχετικά καινούρια καλή κριτική στο θεμα του σαφαρι για duo,ειναι 300 ευρώ το 45 λεπτο για 2 φορές όμως, εγώ τα βρισκω πολλαΈχει κανένα duo αξιόλογο αυτές τις μέρες γενικά Κύπρο? Κάποιος που να γνωρίζει?
Πόσα;;;υπάρχει σχετικά καινούρια καλή κριτική στο θεμα του σαφαρι για duo,ειναι 300 ευρώ το 45 λεπτο για 2 φορές όμως, εγώ τα βρισκω πολλα
Το ξέρω ότι είναι πολλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, απλός έδωσα την πληροφορία αφού αυτό ψάχνει.Πόσα;;;
Δίνεις 80€ για Αθήνα, 160€ για 2 μουνια για 1 ώρα και έχεις και ρέστα.
Μια ματια που ριχνω στις κριτικες στην αθηνα, αν μιλαμε για εσκορτς και οχι μπουρδελα οι τιμες για τις καλες γκομενες παιζουν στα 140 την ωρα και δεν λειπουν οι φολες ουτε και εκει. Τωρα αν εχεις καμια συμβουλη για να τη βγαλει κανεις πιο φτηνα ειμαι ολος αυτια αφου με ενδιαφερει κανενα σεξοταξιδακι στη μητερα πατριδαΠόσα;;;
Δίνεις 80€ για Αθήνα, 160€ για 2 μουνια για 1 ώρα και έχεις και ρέστα.
Φίλε μόνο σε μασαζοστούνιο αξίζει που με 80ευρώ κάνεις αυτά που αναφέρω.Μια ματια που ριχνω στις κριτικες στην αθηνα, αν μιλαμε για εσκορτς και οχι μπουρδελα οι τιμες για τις καλες γκομενες παιζουν στα 140 την ωρα και δεν λειπουν οι φολες ουτε και εκει. Τωρα αν ξερεις καμια πληροφορια για να τη βγαλει κανεις πιο φτηνα ειμαι ολος αυτια αφου με ενδιαφερει κανενα σεξοταξιδακι στη μητερα πατριδα
Παιδιά και γω είχα την τύχη να γαμησω την Αιντα. Πέρασα τέλεια!!!! Ναι αν έρθει ξανά πίσω παρακαλώ πειτε μου. Θελω να ξανα βρεθώ πολλά μαζί της.Φιλε μου αμαν τι μου θυμισες. Απο τα καλυτερα duo που δοκιμασα ποτε μου. Οι κοπελες ηταν (και ειναι μαλλον ακομα) απο τις πιο τρελλες λεσβιες που ειδα απο κοντα. Εφαινετουν ποσο πολυ καλες φιλες ηταν και το δειχναν στο επακρο (γλυψιματα μεταξυ τους, μαζι σου, διπλη πιππα, διπλο χυσιμο). Και το τοπ οτι ηταν και οι 2 μουνναρες.. ειδικα τζεινη η Aida... Μαλακα σκεφτομαι την και θελω να παω να την εβρω οπου και στο καλο να επηε. Νομιζω ειπε μου Ελβετια αλλα δεν θυμουμαι.. περιμενω τες πως και πως να ερτουν πισω. Επαιρναν μου 150ευ για 30 λεπτα γιατι ημουν τακτικος στην Aida.
Ισως αν εχεις τα τηλ τους να τους στειλεις ενα WhatsApp να δουμε αν σκεφτουνται να επισκεφτουν το νησι καποτε ξανα ?
Εχω το παλιο της Aida αλλα εν απενεργοποιημενο εχει 2 χρονια γμτ.. αν εχεις της Mia στειλε μου το σε προσωπικο αλλα να ξερεις επδ ειμαι νεο account εν θα μπορω να σου απαντησω.
Ατε και περκι κατεβουν συντομα κοντα μας ?
Peace
Παιδιά και γω είχα την τύχη να γαμησω την Αιντα. Πέρασα τέλεια!!!! Ναι αν έρθει ξανά πίσω παρακαλώ πειτε μου. Θελω να ξανα βρεθώ πολλά μαζί της.