You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Doging - public invasion, σεξ σε δημόσιους χώρους...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα markoutsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 475
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΕΓΩ 16ειναι αν και περασαν 10 χρονια απο τοτε ακομα το θυμαμαι με νοσταλγια
εντυπωση μου εκαναν οι ντοπιες οι οποιες τρωνε πολυ φτυσιμο το καλοκαιρι,ολοι ασχολουντε με τα βορεια
arketes fores to exo kanei se dhmosioys xoroys.oi kalhteres htan dyo sth ko. mia sto dromo xyma kai mia stis japlostres paralia.poio pera se alles ksaplostres eixe kaialoys synathlites xx
Τι έγινε amedoras?
Να στα σβήσω? Δε ξέρεις ότι δε πρέπει να γράφεις greeklish?
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πάρτε μια πολύ καλή γειτόνισσα.
και ένα ντοράκι από εμενα για να δείτε τι σημαίνει τα βάζο όλα μέσα.
και ένα ντοράκι από εμενα για να δείτε τι σημαίνει τα βάζο όλα μέσα.
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγώ την προηγουμενη εβδομάδα γυρνούσα από τις διακοπές μου στην κρήτη και έκανα μια ξεπετά στο καράβι. Γάμησα στο κατάστρωμα. Μάλιστα είχα και θεατές αν και 4 το πρωί. Αν και πρώτη φορα ένιωσα ωραία γιατί πίστευα πως έδινα μαθήματα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλα video δε μπορούσα να τραβήξω. Αν κανένας από σας τράβηξε τίποτα την ώρα που εγώ έκανα θα ήθελα να μου το στείλετε να δω τον εαυτό μου σε δράση.
Y.G. Συγγνώμη για τα greeklish αλλα το pc που γράφω αυτή τι στιγμή δεν έχει καθόλου ελληνικά.
Y.G. Συγγνώμη για τα greeklish αλλα το pc που γράφω αυτή τι στιγμή δεν έχει καθόλου ελληνικά.
δεν είναι δικό μου αλλά νομίζω ταιριάζει γάντι
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
την αλλαγή την έκανα εγώ sorry αν έκανα κακός από τους modΕγώ την προηγουμενη εβδομάδα γυρνούσα από τις διακοπές μου στην κρήτη και έκανα μια ξεπετά στο καράβι. Γάμησα στο κατάστρωμα. Μάλιστα είχα και θεατές αν και 4 το πρωί. Αν και πρώτη φορα ένιωσα ωραία γιατί πίστευα πως έδινα μαθήματα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλα video δε μπορούσα να τραβήξω. Αν κανένας από σας τράβηξε τίποτα την ώρα που εγώ έκανα θα ήθελα να μου το στείλετε να δω τον εαυτό μου σε δράση.
βάλτε κιάλα video
την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
Δεν ξερω αν γελαγανε με το γαμηση η με την γυναικα μου που ειναι χοντρη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Mε τη γυναικα σου γελαγανε,στο λεω εγω..την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
με τη μαλακία του μυαλού τους γελάγανε. θα είχανε αρχίσει τα σχόλια του τύπου "πως είναι έτσι αυτή" και "πως κουνιέται έτσι αυτός" και οι κλασικές μαλακίες. οποιος δεν μπορεί να κάνει, θεωρητικολογεί. κι όποιος δε μπορεί ούτε να θεωρητικολογήσει, κριτικάρει.
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
περιμένω και βιντεάκια από τις γκόμενες από τα studio.μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και με τους άλλους.μπορείτε
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
να ένα μέσα στο metro για τους απιστους του site.μήπως είσαι εσύ συναγωνιστή.Την περασμενη εβδομαδα γαμησα μεσα στο μετρο...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Ποιος να σε αφηση να τραβηξης βιντεο μεσα σε studio;;περιμένω και βιντεάκια από τις γκόμενες από τα studio.μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και με τους άλλους.μπορείτε
πλακα κανης;;;;;;;
να ένα μέσα στο metro για τους απιστους του site.μήπως είσαι εσύ συναγωνιστή.
χμμμμ παντως δεν πρεπει να ειναι το μετρο στην ελλαδα ειναι κατι λεπτομεριες που δεν κολλανε
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Όπως;χμμμμ παντως δεν πρεπει να ειναι το μετρο στην ελλαδα ειναι κατι λεπτομεριες που δεν κολλανε
δεν ξερω και καλα αλλα μου φαινεται οτι το μετρο στην ελλαδα δεν βγαινει εξω ειναι υπογειο. εκτος απο τον ηλεκτρικο φυσικα. επισης δεν εχω δει ποτε μεγαλο χαρτη με τις γραμμες μεσα στα βαγονια και με μια πρωτη ματια ο χαρτης δεν μου φανηκε οτι ειναι σαν αυτος του ελληνικου μετρο. μπορει βεβαια να κανω και λαθος δεν ζω στην αθηνα οποτε......
μωρο οταν παει αεροδρομιο ειναι εξω. δεν το εχω δει το βιντεο, απλα σου λεω οτι δεν ειναι ολο υπογειο.
ναι σωστα. αλλα ειμαι και τα αλλα. ασε που δεν εχω δει ποτε πορτοκαλι καθισματα
ναι σωστα. αλλα ειμαι και τα αλλα. ασε που δεν εχω δει ποτε πορτοκαλι καθισματα
καλα ρε στο φοτο πλεϊ με τις διαφορες τι σκορ εκανες?χαχαχαχ
καλα ρε στο φοτο πλεϊ με τις διαφορες τι σκορ εκανες?χαχαχαχ
λολ τι ειναι αυτο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11