Νέα

Doging - public invasion, σεξ σε δημόσιους χώρους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα markoutsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
αρχηγε οχι μονο υγρασια  ....υγρασια με αμμο χαχα εχο εμπιρια απο νησια και εστι δεν τη πατισα χαχα

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ειναι αν και περασαν 10 χρονια απο τοτε ακομα το θυμαμαι με νοσταλγια
εντυπωση μου εκαναν οι ντοπιες οι οποιες τρωνε πολυ φτυσιμο το καλοκαιρι,ολοι ασχολουντε με τα βορεια :grin:
ΕΓΩ 16

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
arketes fores to exo kanei se dhmosioys xoroys.oi kalhteres htan dyo sth ko. mia sto dromo xyma kai mia stis japlostres paralia.poio pera se alles ksaplostres eixe kaialoys synathlites xx

Τι έγινε amedoras?

Να στα σβήσω?  Δε ξέρεις ότι δε πρέπει να γράφεις greeklish?

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ την προηγουμενη εβδομάδα γυρνούσα από τις διακοπές μου στην κρήτη και έκανα μια ξεπετά στο καράβι. Γάμησα στο κατάστρωμα. Μάλιστα είχα και θεατές αν και 4 το πρωί. Αν και πρώτη φορα ένιωσα ωραία γιατί πίστευα πως έδινα μαθήματα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλα video δε μπορούσα να τραβήξω. Αν κανένας από σας τράβηξε τίποτα την ώρα που εγώ έκανα θα ήθελα να μου το στείλετε να δω τον εαυτό μου σε δράση.
Y.G. Συγγνώμη για τα greeklish αλλα το pc που γράφω αυτή τι στιγμή δεν έχει καθόλου ελληνικά.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ την προηγουμενη εβδομάδα γυρνούσα από τις διακοπές μου στην κρήτη και έκανα μια ξεπετά στο καράβι. Γάμησα στο κατάστρωμα. Μάλιστα είχα και θεατές αν και 4 το πρωί. Αν και πρώτη φορα ένιωσα ωραία γιατί πίστευα πως έδινα μαθήματα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλα video δε μπορούσα να τραβήξω. Αν κανένας από σας τράβηξε τίποτα την ώρα που εγώ έκανα θα ήθελα να μου το στείλετε να δω τον εαυτό μου σε δράση.
Y.G. Συγγνώμη για τα greeklish αλλα το pc που γράφω αυτή τι στιγμή δεν έχει καθόλου ελληνικά.
την αλλαγή την έκανα εγώ sorry αν έκανα κακός από τους mod

βάλτε κιάλα video

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
Δεν ξερω αν γελαγανε με το γαμηση η με την γυναικα μου που ειναι χοντρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
την γυναικα μου την γαμησα φετος σε μια ερημικη παραλια, Αλεποχωρι πλευρα. Μαζευτικαν κατι τυποι ομως και κανανε ματι. Γελαγανε και σφυριζανε και αναγκαστικαμε να φυγουμε.
Mε τη γυναικα σου γελαγανε,στο λεω εγω..

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1

με τη μαλακία του μυαλού τους γελάγανε. θα είχανε αρχίσει τα σχόλια του τύπου "πως είναι έτσι αυτή" και "πως κουνιέται έτσι αυτός" και οι κλασικές μαλακίες. οποιος δεν μπορεί να κάνει, θεωρητικολογεί. κι όποιος δε μπορεί ούτε να θεωρητικολογήσει, κριτικάρει.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
περιμένω και βιντεάκια από τις γκόμενες από τα studio.μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και με τους άλλους.μπορείτε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
περιμένω και βιντεάκια από τις γκόμενες από τα studio.μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και με τους άλλους.μπορείτε
Ποιος να σε αφηση να τραβηξης βιντεο μεσα σε studio;;
πλακα κανης;;;;;;;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω και καλα αλλα μου φαινεται οτι το μετρο στην ελλαδα δεν βγαινει εξω ειναι υπογειο. εκτος απο τον ηλεκτρικο φυσικα. επισης δεν εχω δει ποτε μεγαλο χαρτη με τις γραμμες μεσα στα βαγονια και με μια πρωτη ματια ο χαρτης δεν μου φανηκε οτι ειναι σαν αυτος του ελληνικου μετρο. μπορει βεβαια να κανω και λαθος δεν ζω στην αθηνα οποτε......

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μωρο οταν παει αεροδρομιο ειναι εξω. δεν το εχω δει το βιντεο, απλα σου λεω οτι δεν ειναι ολο υπογειο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μωρο οταν παει αεροδρομιο ειναι εξω. δεν το εχω δει το βιντεο, απλα σου λεω οτι δεν ειναι ολο υπογειο.

ναι σωστα. αλλα ειμαι και τα αλλα. ασε που δεν εχω δει ποτε πορτοκαλι καθισματα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom