Νέα

Doging - public invasion, σεξ σε δημόσιους χώρους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα markoutsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ούτε κόσμο είχε το βαγόνι, δεν σταμάτησε σε καμμία στάση άρα δεν ανέβηκε κανείς άλλος, τα φώτα ήταν σβηστά και ο οδηγός δεν κοίταξε ποτέ πίσω...

και ήταν δύο άτομα μόνο, ο γαμιάς και η σούπερ γκόμενα που έσταζε υγρά και έψαχνε ικανοποίηση...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μετα ηρθαν και οι ελ και τον πηραν σε αποστολη διασωσης σε καποιον μακρινο πλανητη
η αποστολη αυτη ηταν να σωσει τις κοπελες που πλανητη απτην παρθενια τους :2funny: :2funny:

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Ούτε κόσμο είχε το βαγόνι, δεν σταμάτησε σε καμμία στάση άρα δεν ανέβηκε κανείς άλλος, τα φώτα ήταν σβηστά και ο οδηγός δεν κοίταξε ποτέ πίσω...

και ήταν δύο άτομα μόνο, ο γαμιάς και η σούπερ γκόμενα που έσταζε υγρά και έψαχνε ικανοποίηση...
Κι εσύ που το ξέρεις; :P
Άσε να απαντήσουν αυτοί που είχαν την εμπειρία (αν δεν πουλάνε φίδια :rolleyes:)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• snakes.jpg
    snakes.jpg
    238,2 KB · Εμφανίσεις: 28

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπααα εγω κανα δυο φορες σε αυτοκινητο κι αλλες δυο πιπες αλλα δεν τις τραβηξα και βιντεο

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω στην ταρατσα με απλωμενα σεντονια και τραπεζομαντηλα για ντεκορ

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
έχω και με την γειτόνισσα  :boobies: πολύ καλο και ποιότητα,ακόμα και στα λιμανάκια που είναι και στην espresso :dancing: σήμερα.αύριο θα τα ανεβάσω.

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εγώ σε κάτι απόμακρα βραχάκια στην Αίγινα (ώρα που έφευγε το καράβι γαμώτο, ποτέ δεν καταλάβαμε αν κορνάριζε για μας ή επειδή έτσι έπρεπε :))
Και σε κάτι παρκάκια, στο αμάξι μια 10αριά φορές.
Αλλά αυτά πριν από δέκα χρόνια. Το πιο πρόσφατο ήταν που πηγαίναμε κάπου με τη γυναίκα μου (από ένα χωριό σε ένα άλλο) και άρχισε να χαϊδεύεται μέσα στο αμάξι, και σταματήσαμε στην άκρη μετά από λίγο και βγάλαμε τα μάτια μας. Αλλά δεν πέρασε κανείς να μας δει, μετράει; :)

Και τίποτα δεν υπάρχει σε βίντεο (φυσικά!!!)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παιδες ξεφευγουμε, μονο extreme..

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
arketes fores to exo kanei se dhmosioys xoroys.oi kalhteres htan dyo sth ko. mia sto dromo xyma kai mia stis japlostres paralia.poio pera se alles ksaplostres eixe kaialoys synathlites xx

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
arketes fores to exo kanei se dhmosioys xoroys.oi kalhteres htan dyo sth ko. mia sto dromo xyma kai mia stis japlostres paralia.poio pera se alles ksaplostres eixe kaialoys synathlites xx
εκει την πατησα την πρωτη φορα,ξαπλωσα πρωτος και εγινα μουσκεμα απο την υγρασια
την επομενη φορα εβαλα την γκομενα πρωτη :grin: :grin: :grin:

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εκει την πατησα την πρωτη φορα,ξαπλωσα πρωτος και εγινα μουσκεμα απο την υγρασια
την επομενη φορα εβαλα την γκομενα πρωτη :grin: :grin: :grin:
Τελικά ρε παιδιά ο παράδεισος του μουνιού είναι το νησί μου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τελικά ρε παιδιά ο παράδεισος του μουνιού είναι το νησί μου
ειναι αν και περασαν 10 χρονια απο τοτε ακομα το θυμαμαι με νοσταλγια
εντυπωση μου εκαναν οι ντοπιες οι οποιες τρωνε πολυ φτυσιμο το καλοκαιρι,ολοι ασχολουντε με τα βορεια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom