lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Και έπιασες κουβέντα μαζί τους τύπε;Γιατί;Μην σε πουν αγενή;
Και έπιασες κουβέντα μαζί τους τύπε;Γιατί;Μην σε πουν αγενή;
Το οτι πας σε μπουρδελο δεν ειναι κακο φιλε μου, επομενως δε χρειαζεται να κανεις τιποτα ιδιαιτερο. Εμενα μου εχει τυχει σε τσαρκα να με δει μια φιλη της μανας μου. Τη χαιρετησα κανονικα, τα ειπαμε 5 λεπτα, τα κλασσικα δηλαδη γεια τι κανεις κτλπ, και συνεχισα τη βολτα μου.
Σωστός ...Αν είμαστε αμφοτεροι μονοι μπορουμε και να μιλήσουμε. Αν έστω ο ένας συνοδεύεται ορθον και πρέπον ειναι η σιωπη για ευνόητους λόγους.
Εννοείται. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Ειδικά τα εν οίκω ανοχής.Είναι πρέπον να σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του άλλου ... Και μόνη να ήταν ... το ίδιο θα κάναμε ...
Νομίζω οτι ο χρυσός κανόνας ειναι ...Δεν σε ειδα δε σε ξερω ...και απ τις δυο πλευρές
Και τα κορίτσια εχουν τη δική τους πραγματική ζωή , που σιγουρα δεν θελουν να την κρεμάσουν στα μανταλάκια
Σε οτι αφορα σε μας , δεν λεω για παντρεμενους δεσμευμένους ..κανενας δεν θέλει να του κολήσουν τη ρερτσινιά του Πουτανιαρη ...
Συναγωνιστή μας έφτιαξες. Στείλε info σε pm σε παρακαλώ.Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά έχω συναντηθεί πριν από 3-4 χρόνια σε άκυρο μέρος (κοσμικο χειμερινό θέρετρο) με CG που είχα συναντήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.
Εγώ με το αμόρε, αυτή με έναν 50αρη τυπο εμφανήσιμο, να τρώμε στο ίδιο εστιατόριο. Με κοιτάει... την κοιτάω... με λούζει κρύος ιδρώτας... λέω τώρα τη γαμήσαμε... αυτή πολυ διακριτικά και ενω οι συνοδοι μας ετρωγαν, μου χαμογελάει και σπρώχνει το κινητό της προς το μπροστινό μέρος του τραπεζιου κοιτώντας το (σα να μου λέει στείλε μου sms). Καταρχάς ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με ξεάγχωσε και με καυλωσε ταυτοχρονα. Αυτή με το που με είδε έδειξε ότι άλλαξε η διάθεσή της και κατα όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν σα να μου μιλούσε με τη στάση του σώματος και τις κινήσεις των χεριών της. Κάποια στιγμή σηκώνομαι για να ρωτήσω και καλά κάτι ένα σερβιτόρο και στέλνω ταχύτατα ένα sms ενώ νωρίτερα ήδη είχα εντοπίσει το τηλέφωνό της στις επαφές. Της στέλνω μηνυμα σε 5 λεπτά στη εισοδο των wc. Πάω εγώ πρώτος, πάλι καλά ήταν κυριλέ με φουαγιέ χωρίς πολύ κόσμο και με υγρα μαντηλάκια. Μπαίνω στα γρήγορα για μια περιποίηση της περιοχής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνω ξανά στο φουαγιέ παίζοντας και καλά με το κινητό μου. Μετά από λίγο σκάει το κορίτσι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Της δείχνω από μακριά με το δάχτυλα τι προτιμάει γυναικίες ή ανδρικές? Μου δείχνει ανδρικές..
Ψυχή στις τουαλέτες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπαίνουμε μέσα στο wc που ήδη είχα μπει εγώ και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα.... Πάλι καλά που ήταν μετά από φαγητό και είχε βγάλει το κραγιόν της. Τις ρίχνω λίγο τις ράντες, τράβά και ελάχιστα μπροστά το σουτιέν να εμφανιστούν οι ρώγες και τις ρουφάω, ενώ με τα χέρια ήδη παραμέριζα κάτω από το φόρεμα της το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα. τη δαχτυλιάζω λίγο χουφτώνοντας ταυτόχρονα και το κωλαράκι της και ξαφνικά ακούω ένα ποδοβολητό λες έτρεχε κάποιος κατοστάρι. Τρομάξαμε προς στιγμήν αλλά ήταν ένα παπαρόπαιδο που κατουριόταν τρελά και έτρεχε να προλάβει. Μας χάλασε για λίγο τη στιγμή (κρατιόμασταν και να μη γελάσουμε) αλλά έδωσε και την τέλεια πάσα στον κορίτσαρο για να κατέβει κατέβει προς τα κάτω.. Μου λέει "παρά την τρομάρα καλά σε βρίσκω". Μου ανοίγει το φερμουάρ τον βγάζει έξω και λέει "όπως πάντα μοσχομυριστός... θέλω να σε τελειώσω" (ας είναι καλά και τα μαντηλάκια που είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα). Δε νομίζω να κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά και τη χύνω στο στόμα. Το ανοίγει μου τα δείχνει στη γλώσσα της και τα καταπίνει (αυτό είχε κάνει και στο ραντεβού που είχαμε κάνει κάτι μήνες πριν και είναι και σήμα κατατεθέν της γενικά).
-"Καύλα μου της λέω"..
-"για να με θυμάσαι" μου απαντάει.
Η έξοδος από το wc έγινε με τεράστια μαεστρία αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανένα. Το όλο συμβάν κράτησε το πολύ 3-4 λεπτά. Το όλο συμβάν ήταν από τα πιο γαμάτα που έχω ζήσει από άποψη καύλας και σασπενς.
Μεταξύ κατεργαρέων εχεμύθεια!Νομίζω οτι ο χρυσός κανόνας ειναι ...Δεν σε ειδα δε σε ξερω ...και απ τις δυο πλευρές
Και τα κορίτσια εχουν τη δική τους πραγματική ζωή , που σιγουρα δεν θελουν να την κρεμάσουν στα μανταλάκια
Σε οτι αφορα σε μας , δεν λεω για παντρεμενους δεσμευμένους ..κανενας δεν θέλει να του κολήσουν τη ρερτσινιά του Πουτανιαρη ...
οι γενικευσεις ειναι λαθος γενικα. δεν ειναι ολες κυριες αλλα ναι πολλες ειναι Κυριεςνομίζω ότι το έχω καναγράψει εδώ.
έβλεπα callgirl πριν χρονια
σε συνάντησή μας μου λέει λοιπόν: "ωραία γυναίκα έχεις"
εγώ μένω κάγκελο και τη ρωτάω που το ξέρει.
μου λέει σε είδα με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, Σάββατο βράδυ στο "τάδε" σημείο
δεδομένου ότι εκεί μου ανέφερε ότι με είδε , δεν πάω συχνά και το ότι μου περιέγραψε τη γυναίκα μου με ακρίβεια , δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω ότι έτσι έγινε.
η τύπισα με είχε δει και εγω δεν την πήρα πρέφα...
προφανώς δεν ήθελε να με φέρει ούτε να έρθει και αυτή σε δύσκολη θέση.
κυρία με το όλα της!!!!!!!
πάντοτε λέω και το εννοώ ότι οι πουτάνες είναι οι πιο ξηγημένες γυναίκες.
τις δήθεν κυρίες να φοβάστε οι οποίες είναι οι πραγματικές πουτάνες.