dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
αυτο ειναι το επομενο βημα.παλι μανα με κορη θα ειναι αλλα στο πιο ωριμοη γιαγια πως σου ξεφυγε?![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι το επομενο βημα.παλι μανα με κορη θα ειναι αλλα στο πιο ωριμοη γιαγια πως σου ξεφυγε?![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι το επομενο βημα.παλι μανα με κορη θα ειναι αλλα στο πιο ωριμο
σαν τη λιλη να μην ειναι και ας ειναι οπως θελεικαι η γιαγια λογικα θα ειναι καπως ετσι, αν οχι η ιδια
Ενα τετοιο προβλημα περιπου αντιμετωπιζω αυτον τον καιρο.παμε ένα βημα παραπερα ,διδυμες αδερφες καβλακια και μιλφαρα λυσσαρα μανα , τριπλοτσιμπουκο και οποιος αντεξει![]()
Κανεις παρτι στο σπιτι και τις ποτιζεις royfalin??Ενα τετοιο προβλημα περιπου αντιμετωπιζω αυτον τον καιρο.
Η μανα, που τεινει προς γκιλφ, και με ποθει κολασμενα/γουσταρει αδυσωπητα, ηδη απο οταν ημουν 15 χρονωνε, φαινεται στο ματι της
Η μεγαλη κορη, ψιλολαλημενη διοτι σινγκλ και 35 και φως στον οριζοντα αχνο, αλλα με κορμι δυνατο. Με εκτιμαει βαθυτατα αλλα...
Η αλλη κορη, 5 χρονια μικροτερη, που με γουσταρε παιδιωθεν αλλα μολις προπερσι και μονο δις καταφερα να τη συνουσιασω.
Τις συναντω 4-5 φορες το χρονο και κυριως καλοκαιρι.
Και εκτος αυτων, προεκυψε και μια οικογενειακη τους φιλη, 40κατι λαχταριστη παρουσια και εξαιρετικα σεμνη, που ειχαμε γνωριστει και με αυτη περσι, και η κορη της, μολις 19 αλλα πιπινακι ακομα πιο λαχταριστο και απειραχτο.
Πώς θα παω απο το 1/5 στο 5/5?
εχω σκεφτει το εξης σχεδιο:Κανεις παρτι στο σπιτι και τις ποτιζεις royfalin??
και η γιαγια λογικα θα ειναι καπως ετσι, αν οχι η ιδια
Μόλις μίλησα με την Μάνα και τις είπα να κανονίσουμε τίποτα.. άλλα ο άντρας τις είναι στο νοσοκομείο κάτι με την καρδιά έχει και δεν μπορεί... όποτε με τα πολλά πολλά ρώτησα τη κάνει η **^&*(^& ( κόρη) . και μου λέει είναι στον δικό της (έχει σχέση το τσουλί ) ... τώρα αν κάνω κάτι με τις 2 θα έχω απολαύσει διπλοτσίμπουκο άλλα παράλληλα θα έχω κάνει 2 άτομα κερατάδες εις διπλούν .![]()
Εγώ λέω να σταματήσεις αμέσως εφόσον θα κάνεις εν γνώσει σου κεραταδες δύο ανθρώπους.Μόλις μίλησα με την Μάνα και τις είπα να κανονίσουμε τίποτα.. άλλα ο άντρας τις είναι στο νοσοκομείο κάτι με την καρδιά έχει και δεν μπορεί... όποτε με τα πολλά πολλά ρώτησα τη κάνει η **^&*(^& ( κόρη) . και μου λέει είναι στον δικό της (έχει σχέση το τσουλί ) ... τώρα αν κάνω κάτι με τις 2 θα έχω απολαύσει διπλοτσίμπουκο άλλα παράλληλα θα έχω κάνει 2 άτομα κερατάδες εις διπλούν .![]()
εχω σκεφτει το εξης σχεδιο:
να πλευρισω τη μεγαλη με προοπτικες σοβαρης σχεσης κλπ και παραλληλα να εξομολογηθω στη μανα τον παιδικο μου ερωτα
στο μεταξυ οταν ξαναδω τη μιλφ (που παρεμπιπτοντως ειναι χωρισμενη), θα της προτεινω μπανιο σε ερημικη παραλια που παω συχνα και λιαζω τη μαλαπερδα μου, και αφου την καμψω ψυχοπνευματικα και δει τι παιδι τεφαρικι ειμαι, θα μου προτεινει απο μονη της να μου τα φτιαξει με την κορη ωστε να μεινω στην οικογενεια κλπ και αμα λαχει και εχω αναγκη να ξεστρατιζω να τον ριχνω σε αυτην οποτε δεν θα λογιζεται και ως κερατο
αλλα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο
εχω σκεφτει το εξης σχεδιο:
να πλευρισω τη μεγαλη με προοπτικες σοβαρης σχεσης κλπ και παραλληλα να εξομολογηθω στη μανα τον παιδικο μου ερωτα
στο μεταξυ οταν ξαναδω τη μιλφ (που παρεμπιπτοντως ειναι χωρισμενη), θα της προτεινω μπανιο σε ερημικη παραλια που παω συχνα και λιαζω τη μαλαπερδα μου, και αφου την καμψω ψυχοπνευματικα και δει τι παιδι τεφαρικι ειμαι, θα μου προτεινει απο μονη της να μου τα φτιαξει με την κορη ωστε να μεινω στην οικογενεια κλπ και αμα λαχει και εχω αναγκη να ξεστρατιζω να τον ριχνω σε αυτην οποτε δεν θα λογιζεται και ως κερατο
αλλα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο