Νέα

ΔιπλοΤσίμπουκο απο μανα και κορη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Kraang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 15 (1).jpg
    15 (1).jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 30

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Κι όμως ειχα ενα τυπα στην πολυκατοικια συγκατοικο,ο οποίος ειχε ερθει με την γυναικα γκαστρωμενη και η πεθερα του ηταν ετσι τουμπανο,και ντυνοτανε πολύ ελαφριά.Και εσκαγε ολο γελια και χαρες,γεματη τσαντες με μωρουδιακά.Μια φορα της προτεινα να την βοηθησω στο κουβαλημα για να χωθω στο ασανσερ μαζί της,αλλα με γείωσε!  :P

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
παμε ένα βημα παραπερα ,διδυμες αδερφες καβλακια και μιλφαρα λυσσαρα μανα , τριπλοτσιμπουκο και οποιος αντεξει  :pipa2:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Στην αρχή νόμιζα πως ήταν σήμερα ... Κυριακή !!

:2funny: :2funny: :2funny:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
παμε ένα βημα παραπερα ,διδυμες αδερφες καβλακια και μιλφαρα λυσσαρα μανα , τριπλοτσιμπουκο και οποιος αντεξει  :pipa2:
Ενα τετοιο προβλημα περιπου αντιμετωπιζω αυτον τον καιρο.
Η μανα, που τεινει προς γκιλφ, και με ποθει κολασμενα/γουσταρει αδυσωπητα, ηδη απο οταν ημουν 15 χρονωνε, φαινεται στο ματι της
Η μεγαλη κορη, ψιλολαλημενη διοτι σινγκλ και 35 και φως στον οριζοντα αχνο, αλλα με κορμι δυνατο. Με εκτιμαει βαθυτατα αλλα... :huh:
Η αλλη κορη, 5 χρονια μικροτερη, που με γουσταρε παιδιωθεν αλλα μολις προπερσι και μονο δις καταφερα να τη συνουσιασω.
Τις συναντω 4-5 φορες το χρονο και κυριως καλοκαιρι.

Και εκτος αυτων, προεκυψε και μια οικογενειακη τους φιλη, 40κατι λαχταριστη παρουσια και εξαιρετικα σεμνη, που ειχαμε γνωριστει και με αυτη περσι, και η κορη της, μολις 19 αλλα πιπινακι ακομα πιο λαχταριστο και απειραχτο.

Πώς θα παω απο το 1/5 στο 5/5?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ενα τετοιο προβλημα περιπου αντιμετωπιζω αυτον τον καιρο.
Η μανα, που τεινει προς γκιλφ, και με ποθει κολασμενα/γουσταρει αδυσωπητα, ηδη απο οταν ημουν 15 χρονωνε, φαινεται στο ματι της
Η μεγαλη κορη, ψιλολαλημενη διοτι σινγκλ και 35 και φως στον οριζοντα αχνο, αλλα με κορμι δυνατο. Με εκτιμαει βαθυτατα αλλα... :huh:
Η αλλη κορη, 5 χρονια μικροτερη, που με γουσταρε παιδιωθεν αλλα μολις προπερσι και μονο δις καταφερα να τη συνουσιασω.
Τις συναντω 4-5 φορες το χρονο και κυριως καλοκαιρι.

Και εκτος αυτων, προεκυψε και μια οικογενειακη τους φιλη, 40κατι λαχταριστη παρουσια και εξαιρετικα σεμνη, που ειχαμε γνωριστει και με αυτη περσι, και η κορη της, μολις 19 αλλα πιπινακι ακομα πιο λαχταριστο και απειραχτο.

Πώς θα παω απο το 1/5 στο 5/5?
Κανεις παρτι στο σπιτι και τις ποτιζεις royfalin??

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Κανεις παρτι στο σπιτι και τις ποτιζεις royfalin??
εχω σκεφτει το εξης σχεδιο:
να πλευρισω τη μεγαλη με προοπτικες σοβαρης σχεσης κλπ και παραλληλα να εξομολογηθω στη μανα τον παιδικο μου ερωτα
στο μεταξυ οταν ξαναδω τη μιλφ (που παρεμπιπτοντως ειναι χωρισμενη), θα της προτεινω μπανιο σε ερημικη παραλια που παω συχνα και λιαζω τη μαλαπερδα μου, και αφου την καμψω ψυχοπνευματικα και δει τι παιδι τεφαρικι ειμαι, θα μου προτεινει απο μονη της να μου τα φτιαξει με την κορη ωστε να μεινω στην οικογενεια κλπ και αμα λαχει και εχω αναγκη να ξεστρατιζω να τον ριχνω σε αυτην οποτε δεν θα λογιζεται και ως κερατο

αλλα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Μόλις μίλησα με την Μάνα και τις είπα να κανονίσουμε τίποτα.. άλλα ο άντρας τις είναι στο νοσοκομείο κάτι με την καρδιά έχει και δεν μπορεί... όποτε με τα πολλά πολλά ρώτησα τη κάνει η **^&*(^& ( κόρη) . και μου λέει είναι στον δικό της (έχει σχέση το τσουλί ) ... τώρα αν κάνω κάτι με τις 2 θα έχω απολαύσει διπλοτσίμπουκο άλλα παράλληλα θα έχω κάνει 2 άτομα κερατάδες εις διπλούν .  :hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Μόλις μίλησα με την Μάνα και τις είπα να κανονίσουμε τίποτα.. άλλα ο άντρας τις είναι στο νοσοκομείο κάτι με την καρδιά έχει και δεν μπορεί... όποτε με τα πολλά πολλά ρώτησα τη κάνει η **^&*(^& ( κόρη) . και μου λέει είναι στον δικό της (έχει σχέση το τσουλί ) ... τώρα αν κάνω κάτι με τις 2 θα έχω απολαύσει διπλοτσίμπουκο άλλα παράλληλα θα έχω κάνει 2 άτομα κερατάδες εις διπλούν .  :hi:

τυπε ειναι στοργικη συζυγος  :grin:

Poropopom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λέω να σταματήσεις αμέσως εφόσον θα κάνεις εν γνώσει σου κεραταδες δύο ανθρώπους.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
530
Πόντοι
36
Φιδεμπορας.ερχεται κυριακη

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
να πλευρισω τη μεγαλη με προοπτικες σοβαρης σχεσης κλπ και παραλληλα να εξομολογηθω στη μανα τον παιδικο μου ερωτα
στο μεταξυ οταν ξαναδω τη μιλφ (που παρεμπιπτοντως ειναι χωρισμενη), θα της προτεινω μπανιο σε ερημικη παραλια που παω συχνα και λιαζω τη μαλαπερδα μου, και αφου την καμψω ψυχοπνευματικα και δει τι παιδι τεφαρικι ειμαι, θα μου προτεινει απο μονη της να μου τα φτιαξει με την κορη ωστε να μεινω στην οικογενεια κλπ και αμα λαχει και εχω αναγκη να ξεστρατιζω να τον ριχνω σε αυτην οποτε δεν θα λογιζεται και ως κερατο

Σιγα μωρε χωσου σ'ολες κι οποια κατσει
:grin:  :rockon:

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21

όχι μην το ξαναπείς, απλό είναι

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016