ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.673
- Πόντοι
- 5.006
ΟΧΙΝομιζω δεν πρεπει να σου φερνουν αντιρρηση,οσα τρωνε σε ενα μηνα τα εχεις για πρωϊνο(ελαφρυ)![]()
ΟΧΙΝομιζω δεν πρεπει να σου φερνουν αντιρρηση,οσα τρωνε σε ενα μηνα τα εχεις για πρωϊνο(ελαφρυ)![]()
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣENΔΕΧΟΜΕΝΩΣ
ΝΑΙ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ
Δεν έχουν πίτες οι μπουγατσοκεφαλοι.Σουβλάκι και καλαμάκι η κάνω λάθος![]()
Κέτσαπ στο σουβλάκι καλαμάκι;Δεν έχουν πίτες οι μπουγατσοκεφαλοι.
Σε ψωμάκια τα τρώνε όλα
Σάντουιτς και βάζουν και κέτσαπ μουστάρδες
Βρέθηκα παλιά Αλεξανδρούπολη για δουλειές και ο μάστορας στο σουβλάκι μου έβαλε και ρώσικηΚέτσαπ στο σουβλάκι καλαμάκι;
Μπλιαχ
Εμένα σε λιγο πίτσεςΈρχεται το παιδί , παραγγελία πίτσα μπουγάτσα![]()
Βρέθηκα παλιά Αλεξανδρούπολη για δουλειές και ο μάστορας στο σουβλάκι μου έβαλε και ρώσικη![]()
Αυτο ετοιμαζόμουνα να ποσταρω.Βρέθηκα παλιά Αλεξανδρούπολη για δουλειές και ο μάστορας στο σουβλάκι μου έβαλε και ρώσικη![]()
Αλμυρή ;Έρχεται το παιδί , παραγγελία πίτσα μπουγάτσα![]()
Ποσα ; εμπ1@Zebu τιμή![]()
"Μπουγάτσα με τι" είναι η σωστή ερώτηση...Δηλαδή άμα έχεις μαγαζί και έρθω και σου πω μία τυρόπιτα μια σπανακόπιτα μια κρεατοπιτα μία λουκανικοπιτα και μία ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, τι θα μου βάλεις???
Με κανελλα"Μπουγάτσα με τι" είναι η σωστή ερώτηση...
Αυτό το δεύτερο καρφώσετε το σε μια ΛΕΜΟΝΙΤΑ και ρουφάτε...καλή απόλαυση...Σουβλάκι και καλαμάκι η κάνω λάθος![]()
200 + 100 κώλοςΠοσα ; εμπ1
Κι όμως...ξέρεις ότι στην Θεσσαλονίκη κάποιοι ζητάνε μόνο το φύλλο ξεροψημενο με μπόλικη κανέλα και άχνη;Διότι μπουγάτσα=το φύλλο...η γέμιση ποικίλλει.Με κανελλα
Οταν θέλεις να αγοράσεις ενα σουβλάκι με καλαμακι κοτόπουλο ;Αυτό το δεύτερο καρφώσετε το σε μια ΛΕΜΟΝΙΤΑ και ρουφάτε...καλή απόλαυση....
ΩνσγDimi ταλαιπωρία πάλι