Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μόλις έκανα αναφορά το εξής σχόλιο:
Προσέθεσα και το εξής στην αναφορά:
"Τραγικό. Μπανάρισμα με συνοπτικέσ διαδικασίες"
Ζητώ σε όσους συμφωνούν να κάνουν επίσης αναφορά.
Δε νομίζω ότι λογαριασμοί με διαχρονικά διαλυτική συμπεριφορά, και καμία εποικοδομητική συνεισφορά στο σαιτ πρέπει να γίνονται ανεκτοί,
ειδικά όταν αυτή ακριβώς η ανοχή τους αποθρασύνει.
Πως να ειναι εποικοδομητική τύπε, αφού δεν υπάρχουν αντρικά μπουρδέλα για να πάει και να ανεβασει κριτική!  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
την ποιο σωστή παρατήρηση απ όλους την έκανε η κανέλη σήμερα το πρωί ..
σε μια κοινωνία που υπάρχει πείνα, ανασφάλεια και τίποτα δεν λειτουργεί ομαλά είναι τουλάχιστον γελοίο να περιμένουμε ότι όλα θα κυλάνε ομαλά

και αντί να ρίξουν όλοι τις ευθύνες στην κυβέρνηση και στους Ευρωπαίους με τις πολιτικές τους κάθονται και παπαρολογούνε...
πρώτα φέραν το χάος και τώρα δίνουν συλληπτήρια.. και η tv κάνει αναλύσεις  :boobies:

χαιρω πολυ μεγαλη ανακαλυψη εκανε η Κανελη. Η οποια καθεται και πληρωνεται για να λεει μαλακιες στα καναλια.

Γιατι δεν βγαζει ενα μερος απο τα χρηματα της να ταισει το κοσμο? ε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόλις έκανα αναφορά το εξής σχόλιο:

Προσέθεσα και το εξής στην αναφορά:
"Τραγικό. Μπανάρισμα με συνοπτικέσ διαδικασίες"

Ζητώ σε όσους συμφωνούν να κάνουν επίσης αναφορά.
Δε νομίζω ότι λογαριασμοί με διαχρονικά διαλυτική συμπεριφορά, και καμία εποικοδομητική συνεισφορά στο σαιτ πρέπει να γίνονται ανεκτοί,
ειδικά όταν αυτή ακριβώς η ανοχή τους αποθρασύνει.

Τον εαυτο σου ποτε θα τον κανεις αναφορα ρε βλακέντιε? μιλας και για συνεισφορες στο σαιτ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
 Σοβαροι άνθρωποι το λένε...

Όλοι όσοι ζορίζονται που ανεβαίνει η Χρυση Αυγη και αυξάνει συνεχώς το ποσοοστο της

Μονο στο τελευταιο θα συμφωνησω μαζί σου. Πως το χουμε χασει.

Γι αυτό αποχωρώ κι εγω από δω και μεταναστευω στην Αυστραλία.

Θα περάσει καιρός μέχρι να ηρεμήσουν ξανα τα πράγματα στην Ελλάδα.

Ερχονται δυσκολα χρόνια.

Τα χρόνια της θλίψης.

δεν ξερω αν ειναι σοβαροι απλα σου ειπα οτι δεν το λεω εγω μονο.

χρονια θλίψης ειναι ηδη . Ποιος νορμαλ ανθρωπος θελει κοινωνιες που δερνοναι χτυπιουνται με οπλα στα καλα καθουμενα, βριζονται σε φορουμ για τις ιδεες τους, ενω η ανεργία και οι φοροι αυξανονται και τα πραγματικά προβλήματα του κοσμου ειναι εκει και μας κοιτανε στα ματια;

Επισκέπτης
χαιρω πολυ μεγαλη ανακαλυψη εκανε η Κανελη. Η οποια καθεται και πληρωνεται για να λεει μαλακιες στα καναλια.

Γιατι δεν βγαζει ενα μερος απο τα χρηματα της να ταισει το κοσμο? ε?
ταιζει το κομμα τυπε  :jerking: τον κοσμο θα σκευτει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ταιζει το κομμα τυπε  :jerking: τον κοσμο θα σκευτει

δεν υπαρχει ενας εκει να τους ρουμπωσει ομως οταν το ανοιγουν και πετανε ενα καρο αναμασημενα και χιλιοειπωμενα πραγματα

ο κοσμος πειναει επιτεθειτε στην κυβερνηση βγαλε να τον ταισεις εσυ να βηθησεις και τηνβ κυβερνηση στο εξωτερικο ολοι υπερ της κυβερνησης ειναι ακομη και οι αντιθετοι σε μια ξενη χωρα μονο εδω εχουμε αυτα τα χαλια ο καθενας νομιζει οτι τα ξερει ολα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Aυτό ακριβώς εννοούσα (ας φαγωθούνε μεταξύ τους οι βρωμοΕλληνες)αφού δεν τους ξεπαστρέψαμε ακόμη με τα μνημόνια, ΔΝΤ,τρόικα κτλ.
Τα μονοπάτια που διαβαίνουμε είναι ιδιαίτερα ολισθηρά.
Ας δείξουμε ΟΛΟΙ αυτοσυγκράτηση και ας έχουμε εν εγρηγόρσει την κριτική μας σκέψη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιαυτο σας γαμαμε τις γυναικες οι αριστεροι

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες.

:2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν ξερω αν ειναι σοβαροι απλα σου ειπα οτι δεν το λεω εγω μονο.

χρονια θλίψης ειναι ηδη . Ποιος νορμαλ ανθρωπος θελει κοινωνιες που δερνοναι χτυπιουνται με οπλα στα καλα καθουμενα, βριζονται σε φορουμ για τις ιδεες τους, ενω η ανεργία και οι φοροι αυξανονται και τα πραγματικά προβλήματα του κοσμου ειναι εκει και μας κοιτανε στα ματια;

Τα 5 συναισθήματα που εναλλάσσονται μετά από άσχημα γεγονότα είναι:

1. Αρνηση
2. Θυμός
3. Θλίψη
4. Συζήτηση-διαπραγματευση
5. Αποδοχή - συνθηκολόγηση

Σαν ελληνική κοινωνία βρισκόμαστε στο δευτερο στάδιο.

Δεν έχουμε πάει ακόμα στο τρίτο.

Τα χρόνια της θλίψης δεν έχουν έρθει ακόμα ΕΡΙ.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι της κοινωνίας μας που δεν έχουν περάσει καν στο πρωτο στάδιο.

Η πλειοψηφία βρίσκεται στο δευτερο στάδιο ακόμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

1. Αρνηση
2. Θυμός
3. Θλίψη

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι της κοινωνίας μας που δεν έχουν περάσει καν στο πρωτο στάδιο.

ηθελα να ηξερα τι κερδιζεις απο ολες αυτες τις αναλυσεις και τις θεωριες. Σε ολα σε βλεπω αναλυσεις κανεις και σκεφτεσαι πολυπλοκα τις περισσοτερες φορες ομως η απλη παρατηρηση και σκεψη ειναι η ουσια.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ειναι απολυτα ξεκαθαρη η λογικη μου και το τι ειπα. Τωρα αν θες να διαστρεβλωσεις τα λογια μου γιατι δεν σε βολευει η αληθεια καντο. Επισης εχεις μπλεξει τα μπουτια σου. Ο ποδοσφαιρικος αγωνας και η εγκληματικη συμμορια εχουν οπαδους. Οι πρωτοι ειναι νομιμοι, οι δευτεροι παρανομοι, εξου και ειναι μεσα τα στελεχη και ο αργηγος σας. Εσυ πρεπει να ντρεπεσαι γιαυτο που υποστηριζεις.
λες και ξερεις τι υποστηριζω..ποιος αρχηγος μου ειναι μεσα???ξερεις κατι που δεν ξερω??οτι ναναι παπαγαλακια της συμφορας!!και παλι ντροπησας για τα σχολια σας!!δεν μπορειτε να δειτε περα απο τα κομματικα γυαλια σας!!αξιοι της μοιρα σας κρατικοδιαιτοι κοκομοιρηδες!!!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ηθελα να ηξερα τι κερδιζεις απο ολες αυτες τις αναλυσεις και τις θεωριες. Σε ολα σε βλεπω αναλυσεις κανεις και σκεφτεσαι πολυπλοκα τις περισσοτερες φορες ομως η απλη παρατηρηση και σκεψη ειναι η ουσια.
Το πάει επιστημονικά τύπε, όχι αρπακολλητζίδικα οπως οι κλασσικοί ελληναράδες!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τι κερδίζω?

Εχω γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό φίλε μου.

Εκμεταλλεύομαι τις καταστάσεις που προκύπτουν από αυτές τις "βαρύγδουπες" αναλύσεις, όπως εσύ τις αποκαλείς.

Για μένα είναι πολύ απλές σκέψεις κι όχι πολύπλοκες όπως νιώθεις εσύ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

1. Αρνηση
2. Θυμός
3. Θλίψη

Ξαναλέω η ουσία ειναι οτι η χωρα μας κατήντησε. Και μεις μαλωνουμε για το ποιος την κατηντησε και για το αν το εχουνε καταλαβει ολοι και σε ποιο σταδιο της ψυχολογιας ειναι η κοινωνια. Αλλα αντι αλλων. Υπνος του δικαίου δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Τι κερδίζω?

Εκμεταλλεύομαι τις καταστάσεις που προκύπτουν από αυτές τις "βαρύγδουπες" αναλύσεις, όπως εσύ τις αποκαλείς.

Κοιτα να δεις αυτη τη μαλακια με τα χρηματα οταν σας στριμωχνουν κόψτε την. Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να εχω προσβαση στον τραπεζικο σου λογαριασμο για να δω οτι μου λες αληθεια.

Τι με ενδιαφερει ο λογαριασμος σου? στα παπαρια μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  Τι κερδίζω?

γεματο;καλα εσυ δεν ελεγες οτι αναγκαστηκες να πας με την αντωνιαρου γιατι δεν ειχες οικονομικη ανεση;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom