Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ξαναλέω η ουσία ειναι οτι η χωρα μας κατήντησε. Και μεις μαλωνουμε για το ποιος την κατηντησε και για το αν το εχουνε καταλαβει ολοι και σε ποιο σταδιο της ψυχολογιας ειναι η κοινωνια. Αλλα αντι αλλων. Υπνος του δικαίου δηλαδη
και συ τι κανεις γιαυτο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποδολαγνε εισαι εκτος τοπου και χρονου αλλα σου λεω για λεφτα μου απαντας λες και καναμε συζητηση για το ποιος ειναι πιο πλουσιος  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
λες και ξερεις τι υποστηριζω..ποιος αρχηγος μου ειναι μεσα???ξερεις κατι που δεν ξερω??οτι ναναι παπαγαλακια της συμφορας!!και παλι ντροπησας για τα σχολια σας!!δεν μπορειτε να δειτε περα απο τα κομματικα γυαλια σας!!αξιοι της μοιρα σας κρατικοδιαιτοι κοκομοιρηδες!!!!

Βγαλε την σκουφια σου και βαρα με..

Επισκέπτης
Υπαρχη εστω και ενας ελληνας (εξερουνται τα λαμογια,κομματοσκυλα)με γεματο τραπεζικο λογαριασμο. σαν ανεκδοτο ακουγεται  :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
τελικα η γελοιοτητα σ αυτην την χωρα περισευει!!οπως κι η ασεβεια σε νεκρους και συγγενεις αυτων...
Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε δηλώσεις του τόνισε-[glow=red,2,300]σε σχετική προβοκατόρικη ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ[/glow]-πως είναι “εμετικό το σενάριο ότι η Χρυσή Αυγή κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των παλικαριών στο Ν.Ηράκλειο”.

Ανέφερε μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πως οι δολοφόνοι την ώρα του εγκλήματος φώναξαν:[glow=red,2,300]”Φασίστες,κουφάλες θα πεθάνετε”![/glow]
σας θυμιζει κατι απο ''λιωστε τους και τσακιστε τους'' (πρετεντερης,σαμαρας)
''περαμα μεχρι κερατσινι φασιστας δεν θα μεινει'' (κανελλος)...
και τωρα ολοι δεν ηξεραν δεν ακουσαν δεν ειδαν... :jerking: :jerking: :jerking:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κοιτα να δεις αυτη τη μαλακια με τα χρηματα οταν σας στριμωχνουν κόψτε την. Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να εχω προσβαση στον τραπεζικο σου λογαριασμο για να δω οτι μου λες αληθεια.

Τι με ενδιαφερει ο λογαριασμος σου? στα παπαρια μου.
Όχι πριν λιγο καιρό προσκυνούσες τους φραγκάτους με το "κλασσικό" σκεπτικό ότι δεν μπορεί να ειναι χαζοί και να έχουν βγάλει τόσα λεφτά.  :idiot:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ξαναλέω η ουσία ειναι οτι η χωρα μας κατήντησε. Και μεις μαλωνουμε για το ποιος την κατηντησε και για το αν το εχουνε καταλαβει ολοι και σε ποιο σταδιο της ψυχολογιας ειναι η κοινωνια. Αλλα αντι αλλων. Υπνος του δικαίου δηλαδη

Δεν μαλώνουμε.

Είπες πως είμαστε ήδη στα χρόνια της θλίψης και διαφώνησα.

Μια διόρθωση έκανα.

Κανένας ύπνος αγαπητή μου. Ίσα ίσα εγρηγορση.... Ύπνος είχε πάρει την ελληνική κοινωνία όταν έσκασε η Λήμαν Μπράδερς κι όλοι νόμιζαν πως η Αμερικανική κρίση στα ακίνητα δεν θα έρθει κι από εδώ.

Γιατί η γενεσιουργός αιτία εκεί εντοπίζεται.

Οι ΗΠΑ εξάγανε την κρίση τους στην Ευρώπη. Στους πιο αδύναμους κρίκους της Ευρωζώνης.

Εμείς ετυχε και βρεθήκαμε αδυναμοι στο κέντρο αυτού του τυφώνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι πριν λιγο καιρό προσκυνούσες τους φραγκάτους με το "κλασσικό" σκεπτικό ότι δεν μπορεί να ειναι χαζοί και να έχουν βγάλει τόσα λεφτά.  :idiot:

ποστ? ριξτο και αποχωρω αμεσως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοιτα να δεις αυτη τη μαλακια με τα χρηματα οταν σας στριμωχνουν κόψτε την. Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να εχω προσβαση στον τραπεζικο σου λογαριασμο για να δω οτι μου λες αληθεια.

ρε μπολ και συ σου λεει με την αναλυση αυτη κερδιζει λεφτα. Πες του και συ αφου εισαι τοσο μαγκας ευγε και μην καθεσαι να ζαλιζεσαι. εξαλλου ο ανθρωπος ξενιτευεται λογω της καταστασης οποτε την εχει ζησει στο πετσι του. και αυτο μονο αρκει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και συ τι κανεις γιαυτο?

Πάντως δεν φυλάω τα γραφεία της χρυσής αυγής του συνασπισμου του πασοκ της νδ και του κκε η κάποιων κομμάτων. Ο,τι άλλο μπορώ σε προσωπικο και συλλογικο επίπεδο το προσπαθω.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Συγκλονίζει το μήνυμα της φίλης του Γιώργου Φουντούλη (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook η φίλη του Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε χθες στο Ηράκλειο.
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_11/Untitled-16.jpg[/img[/URL]]

τι να πει κανεις...θλιψη και μονο..το καλυτερο τ ακουσα απο μια μανα χθες βραδυ στο εξτρα..να βγουν αγκαλια οι μανες φυσσα,φουντουλη και καπελωνη....η καλυτερη απαντηση στους αλητες που σχεδιασαν κι αστησαν ολη αυτη την προβοκατσια για να αιματοκυλησουν Ελληνες!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γεματο;καλα εσυ δεν ελεγες οτι αναγκαστηκες να πας με την αντωνιαρου γιατι δεν ειχες οικονομικη ανεση;  :think:

Ποια ειναι η αντωνιαρου ρε τυπε; Κανα γριελι που του πουλησε ο ποδολαγνος ζιγκολικι;

ποδολαγνε εισαι εκτος τοπου και χρονου αλλα σου λεω για λεφτα μου απαντας λες και καναμε συζητηση για το ποιος ειναι πιο πλουσιος  :2funny: :2funny:

Πιο πλουσιος ειναι ο πλουσιος σε εμπειριες  :sunglasses:

Τυπε οντως ειχες πει κατι παρομοιο, το θυμαμαι κι εγω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν πήρες τυχαία τον τίτλο του αρχιμαλάκα φέτος.

Ρε αρχίδα με ρώτησες τι κερδίζω κάνοντας αυτές τις αναλύσεις.

Σου απάντησα γιατί.

Πόσο μαλακας μπορεί να είσαι?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Συνημμένα

• 543.jpg
    543.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 28

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πάντως δεν φυλάω τα γραφεία της χρυσής αυγής του συνασπισμου του πασοκ της νδ και του κκε η κάποιων κομμάτων. Ο,τι άλλο μπορώ σε προσωπικο και συλλογικο επίπεδο το προσπαθω.
καλα ολοι προσπαθουμε. εμπρακτα κανεις κατι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Δεν πήρες τυχαία τον τίτλο του αρχιμαλάκα φέτος.

Ρε αρχίδα με ρώτησες τι κερδίζω κάνοντας αυτές τις αναλύσεις.

Σου απάντησα γιατί.

Πόσο μαλακας μπορεί να είσαι?

Ενα λεπτο. Καταρχην για ποιο λογο με βριζεις? σε έβρισα εγω?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι καλά τώρα μην κάθομαι να ψάχνω περσυνά ποστ και να μου λες οτι έχω γίνει γκαρντ σου οπως ενας άλλος που έβαζε δήθεν φωτο σου. Άμε ξεχνάς και εσύ έτσι τις απόψεις σου από κωλοτούμπας-τρολλ προς χάριν παιδιάς τελικά αφομοιώθηκες από τον ρόλο σου. Πρόσεξέ το.
Απ'οτι θυμάμαι ήταν μια κουβέντα περι διαπαιδαγώγησης και το πως μεγαλώνουν οι "πετυχημένοι" (με κριτήριο το εισόδημα η επιτυχία) τα παιδιά τους και πως τα κάνουν σα τα μούτρα τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε οντως ειχες πει κατι παρομοιο, το θυμαμαι κι εγω.

Τυπε αλλο να εισαι έξυπνος και να βγαζεις χρηματα και αλλο να εισαι χαζοβιολης και να κανεις επιδειξη με αυτα οποτε σε στριμωχνουν. Το πρωτο το δεχομαι το δευτερο το απεχθανομαι. Ζητησα το ποστ για να δουμε τι ακριβως ειχα πει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι κανεις δεν κερδιζει τιποτα με το να κανει αχρειαστες αναλυσεις και περιττες. Οποτε το παραμυθακι αυτο οτι κερδιζεις ξεχασε το. Δηλαδη τι κερδιζεις? η δουλεια σου ποια ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom