enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ειναι τίτλος δεν ειναι βρισια, δικαιωματικά σου ανήκει!Ενα λεπτο. Καταρχην για ποιο λογο με βριζεις? σε έβρισα εγω?
Ειναι τίτλος δεν ειναι βρισια, δικαιωματικά σου ανήκει!Ενα λεπτο. Καταρχην για ποιο λογο με βριζεις? σε έβρισα εγω?
Τι κερδίζω?
Εχω γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό φίλε μου.
Εκμεταλλεύομαι τις καταστάσεις που προκύπτουν από αυτές τις "βαρύγδουπες" αναλύσεις, όπως εσύ τις αποκαλείς.
Για μένα είναι πολύ απλές σκέψεις κι όχι πολύπλοκες όπως νιώθεις εσύ.
καλα ολοι προσπαθουμε. εμπρακτα κανεις κατι?
Ναι καλά τώρα μην κάθομαι να ψάχνω περσυνά ποστ και να μου λες οτι έχω γίνει γκαρντ σου οπως ενας άλλος που έβαζε δήθεν φωτο σου. Άμε ξεχνάς και εσύ έτσι τις απόψεις σου από κωλοτούμπας-τρολλ προς χάριν παιδιάς τελικά αφομοιώθηκες από τον ρόλο σου. Πρόσεξέ το.
Απ'οτι θυμάμαι ήταν μια κουβέντα περι διαπαιδαγώγησης και το πως μεγαλώνουν οι "πετυχημένοι" (με κριτήριο το εισόδημα η επιτυχία) τα παιδιά τους και πως τα κάνουν σα τα μούτρα τους.
Ενα λεπτο. Καταρχην για ποιο λογο με βριζεις? σε έβρισα εγω?
Συγκλονίζει το μήνυμα της φίλης του Γιώργου Φουντούλη (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook η φίλη του Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε χθες στο Ηράκλειο.
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_11/Untitled-16.jpg[/img[/URL]]
τι να πει κανεις...θλιψη και μονο..το καλυτερο τ ακουσα απο μια μανα χθες βραδυ στο εξτρα..να βγουν αγκαλια οι μανες φυσσα,φουντουλη και καπελωνη....η καλυτερη απαντηση στους αλητες που σχεδιασαν κι αστησαν ολη αυτη την προβοκατσια για να αιματοκυλησουν Ελληνες!!!!
[/quote]
Τυπε, μεγάλο respect για αυτο που γράφεις με τις μάνες!..
Γιατί γράφεις μαλακίες ρε Μπόλντη.
Γράφω κάτι και σχολιάζεις ρωτώντας με γιατί κανω τόσες αναλύσεις.
Σου απαντώ πως οι αναλύσεις αυτές γίνονται για το χρήμα... και μου λες "στα παπάρια μου δεν με ενδιαφέρει "
Είναι αυτή απαντηση νοήμονος ανθρώπου, ή ενός μαλακα?
Απάντησε μόνος σου στο ερωτημα.
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι κανεις δεν κερδιζει τιποτα με το να κανει αχρειαστες αναλυσεις και περιττες. Οποτε το παραμυθακι αυτο οτι κερδιζεις ξεχασε το. Δηλαδη τι κερδιζεις? η δουλεια σου ποια ειναι?
οχι. ακουστηκε πιο συγκεκριμενο απο οτι ηθελα να γραψω.Νεε περιμένεις να σου πω λεπτομέρειες για την ζωη μου; σε εχω για ξυπνιο ;)
Όταν λες μαλακίες θα τρως κράξιμο επιτόπου τύπε σιγά με τόσες τρολιές που γράφεις μην ψάχνουμε.Οχι ναι καλα τωρα σιγα μην καθεσαι να ψαχνεις περσινα ποστ φιλε... οταν κατηγορεις τον αλλον για κατι να μαθεις να έχεις και τα αρχιδια να το αποδεικνυεις ο καθενας σας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει. Στα παπαρια μου.
Ποια ειναι η δουλεια σου φιλε μου? καθαρες κουβεντες.
Έτσι ειναι δικιέ μου , το έχει πει!Ρε συ τυπε τι καθεσαι τωρα και αναλυεις κι εσυ με τη σειρα σου; Αφου τον ξερουμε τον ποδολαγνο, ειναι καλο παιδι αλλα λιγο παπατζης, κατι σαν τον majestic . Για το ποσταρισμα που ρωτησες ειχες γραψει κατι του στυλ "δεν μπορει ο αλλος να εχει φραγκα και να ειναι χαζος", που κατα τη γνωμη μου δεν ισχυει. Για να βγαλεις φραγκα θες α) τυχη, β) τυχη, γ) γνωριμιες, δ) να εχεις ηδη φραγκα.
Θα μου πει κανεις τελικα ποια ειναι η αντωνιαρου που πηδηξε ο ποδολαγνος
Ρε συ τυπε τι καθεσαι τωρα και αναλυεις κι εσυ με τη σειρα σου; Αφου τον ξερουμε τον ποδολαγνο, ειναι καλο παιδι αλλα λιγο παπατζης, κατι σαν τον majestic . Για το ποσταρισμα που ρωτησες ειχες γραψει κατι του στυλ "δεν μπορει ο αλλος να εχει φραγκα και να ειναι χαζος", που κατα τη γνωμη μου δεν ισχυει. Για να βγαλεις φραγκα θες α) τυχη, β) τυχη, γ) γνωριμιες, δ) να εχεις ηδη φραγκα.
Θα μου πει κανεις τελικα ποια ειναι η αντωνιαρου που πηδηξε ο ποδολαγνος
ποδολαγνε οποιος εχει φραγκα χωρις να δουλευει, η ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα για να ζεις και σιγουρα δεν παει στην αλλη ακρη του πλανητη να ξεκινησει απο την αρχη. γιαυτο κοψε με τον τραπεζικο σου λογαριασμο που μας εχεις ζαλισει ταρχιδια ολη την ωρα. αντε μπραβο.
Εκτορα είσαι πολύ λαθος. Ποιος σου είπε καταρχήν πως δεν εργαζομαι?
Εχω φτύσει αίμα για αυτά που εχω.
Αντε πες στον Αμπράμοβιτς λοιπόν να μην πηγαίνει πουθενά αλλού, αλλά να κάθεται εδώ στην Ελλάδα, αφού έχει πιο πολλά από μένα και να μην πηγαινει κι αυτός πουθενά, μόνο να κα΄θεται να τα τρωει.
Τι μαλακίες γράφετε εδώ μέσα ωρέ? χαχ αχ α
Όπου θέλω πάω για δουλειές. Απλώς την έδρα μου μεταφέρω στην Αυστραλία, προς το παρόν.
Κι αν αργότερα βρω κάτι καλύτερο αλλού, θα πάω εκεί που θα ναι καλυτερα.
Η μαλακία πάει σύννεφο....
Σου εγραψα τι πιστευω. Και στην τελικη τα λεφτα δεν ειναι το παν, η υγεια και οι ανθρωποι μας ειναι τα σημαντικα, οσο κοινοτυπο ή μιζερο μπορει να ακουγεται σε καποιους.
Ποια ειναι η δουλεια σου φιλε μου? καθαρες κουβεντες.
Ναι οκ το εχω πει. Ακομα αυτο πιστευω εσυ ξερεις κανεναν να ειναι χαζος και να βγαζει χρηματα? εχει βρει εναν τροπο που δουλευει αρα χαζος δεν ειναι και που ξερω εγω οτι ο ποδολαγνος εχει λεφτα επειδη το λεει? Ενας πραγματικα εξυπνος τυπος που εχει βγαλει πολλα και θα συνεχισει να βγαζει του κοβει και δεν κανει επιδειξη. Ειδικα οταν εκει που μιλαμε μου πεταει τον τραπεζικο λογαριασμο επειδη στριμωχθηκε ή νευριασε που δεν τον αναγνωριζουμε
Να σε βαρέσω με αυτό ;
Ρε μαλακιστήρι μπόλντυ, ενώ εισαι έξυπνο παιδί , αυτή ισχυρογνωμοσύνη σου τα χαλάει όλα. Ξανακάνεις κωλοτούμπα για να φανει ότι έχεις δίκιο. Κλασσικά μόλις στριμωχτεις προσπαθείς με ένα σωρό παπαρο-επιχειρηματολογίες να το σώσεις αλλά το κάνεις χειρότερο. Πόσο μαλάκας μπόλντυς μπορείς να γίνεις ακόμα;Ναι οκ το εχω πει. Ακομα αυτο πιστευω εσυ ξερεις κανεναν να ειναι χαζος και να βγαζει χρηματα? εχει βρει εναν τροπο που δουλευει αρα χαζος δεν ειναι και που ξερω εγω οτι ο ποδολαγνος εχει λεφτα επειδη το λεει? Ενας πραγματικα εξυπνος τυπος που εχει βγαλει πολλα και θα συνεχισει να βγαζει του κοβει και δεν κανει επιδειξη. Ειδικα οταν εκει που μιλαμε μου πεταει τον τραπεζικο λογαριασμο επειδη στριμωχθηκε ή νευριασε που δεν τον αναγνωριζουμε