Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Τι κερδίζω?

Εχω γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό φίλε μου.

Εκμεταλλεύομαι τις καταστάσεις που προκύπτουν από αυτές τις "βαρύγδουπες" αναλύσεις, όπως εσύ τις αποκαλείς.

Για μένα είναι πολύ απλές σκέψεις κι όχι πολύπλοκες όπως νιώθεις εσύ.

ποδολαγνε οποιος εχει φραγκα χωρις να δουλευει, η ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα για να ζεις και σιγουρα δεν παει στην αλλη ακρη του πλανητη να ξεκινησει απο την αρχη. γιαυτο κοψε με τον τραπεζικο σου λογαριασμο που μας εχεις ζαλισει ταρχιδια ολη την ωρα. αντε μπραβο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι καλά τώρα μην κάθομαι να ψάχνω περσυνά ποστ και να μου λες οτι έχω γίνει γκαρντ σου οπως ενας άλλος που έβαζε δήθεν φωτο σου. Άμε ξεχνάς και εσύ έτσι τις απόψεις σου από κωλοτούμπας-τρολλ προς χάριν παιδιάς τελικά αφομοιώθηκες από τον ρόλο σου. Πρόσεξέ το.
Απ'οτι θυμάμαι ήταν μια κουβέντα περι διαπαιδαγώγησης και το πως μεγαλώνουν οι "πετυχημένοι" (με κριτήριο το εισόδημα η επιτυχία) τα παιδιά τους και πως τα κάνουν σα τα μούτρα τους.

Οχι ναι καλα τωρα σιγα μην καθεσαι να ψαχνεις περσινα ποστ φιλε... οταν κατηγορεις τον αλλον για κατι να μαθεις να έχεις και τα αρχιδια να το αποδεικνυεις ο καθενας σας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει. Στα παπαρια μου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ενα λεπτο. Καταρχην για ποιο λογο με βριζεις? σε έβρισα εγω?

Γιατί γράφεις μαλακίες ρε Μπόλντη.

Γράφω κάτι και σχολιάζεις ρωτώντας με γιατί κανω τόσες αναλύσεις.

Σου απαντώ πως οι αναλύσεις αυτές γίνονται για το χρήμα...  και μου λες "στα παπάρια μου δεν με ενδιαφέρει "

Είναι αυτή απαντηση νοήμονος ανθρώπου, ή ενός μαλακα?

Απάντησε μόνος σου στο ερωτημα.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Συγκλονίζει το μήνυμα της φίλης του Γιώργου Φουντούλη (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook η φίλη του Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε χθες στο Ηράκλειο.
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_11/Untitled-16.jpg[/img[/URL]]

τι να πει κανεις...θλιψη και μονο..το καλυτερο τ ακουσα απο μια μανα χθες βραδυ στο εξτρα..να βγουν αγκαλια οι μανες φυσσα,φουντουλη και καπελωνη....η καλυτερη απαντηση στους αλητες που σχεδιασαν κι αστησαν ολη αυτη την προβοκατσια για να αιματοκυλησουν Ελληνες!!!!
[/quote]
Τυπε, μεγάλο respect για αυτο που γράφεις με τις μάνες!..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Γιατί γράφεις μαλακίες ρε Μπόλντη.

Γράφω κάτι και σχολιάζεις ρωτώντας με γιατί κανω τόσες αναλύσεις.

Σου απαντώ πως οι αναλύσεις αυτές γίνονται για το χρήμα...  και μου λες "στα παπάρια μου δεν με ενδιαφέρει "

Είναι αυτή απαντηση νοήμονος ανθρώπου, ή ενός μαλακα?

Απάντησε μόνος σου στο ερωτημα.

Ποια ειναι η δουλεια σου φιλε μου? καθαρες κουβεντες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι κανεις δεν κερδιζει τιποτα με το να κανει αχρειαστες αναλυσεις και περιττες. Οποτε το παραμυθακι αυτο οτι κερδιζεις ξεχασε το. Δηλαδη τι κερδιζεις? η δουλεια σου ποια ειναι?

Ρε συ τυπε τι καθεσαι τωρα και αναλυεις κι εσυ με τη σειρα σου; Αφου τον ξερουμε τον ποδολαγνο, ειναι καλο παιδι αλλα λιγο παπατζης, κατι σαν τον majestic  :grin: . Για το ποσταρισμα που ρωτησες ειχες γραψει κατι του στυλ "δεν μπορει ο αλλος να εχει φραγκα και να ειναι χαζος", που κατα τη γνωμη μου δεν ισχυει. Για να βγαλεις φραγκα θες α) τυχη, β) τυχη, γ) γνωριμιες, δ) να εχεις ηδη φραγκα.

Θα μου πει κανεις τελικα ποια ειναι η αντωνιαρου που πηδηξε ο ποδολαγνος  :tickedoff:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οχι ναι καλα τωρα σιγα μην καθεσαι να ψαχνεις περσινα ποστ φιλε... οταν κατηγορεις τον αλλον για κατι να μαθεις να έχεις και τα αρχιδια να το αποδεικνυεις ο καθενας σας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει. Στα παπαρια μου.
Όταν λες μαλακίες θα τρως κράξιμο επιτόπου τύπε σιγά με τόσες τρολιές που γράφεις μην ψάχνουμε.
Υπάρχουν κιάλλοι που το θυμούνται, αν μπήκες στο πετσί του ρόλου του κωλοτούμπα σου ξαναλέω να το ψάξεις για να μην εκτίθεσαι.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε συ τυπε τι καθεσαι τωρα και αναλυεις κι εσυ με τη σειρα σου; Αφου τον ξερουμε τον ποδολαγνο, ειναι καλο παιδι αλλα λιγο παπατζης, κατι σαν τον majestic  :grin: . Για το ποσταρισμα που ρωτησες ειχες γραψει κατι του στυλ "δεν μπορει ο αλλος να εχει φραγκα και να ειναι χαζος", που κατα τη γνωμη μου δεν ισχυει. Για να βγαλεις φραγκα θες α) τυχη, β) τυχη, γ) γνωριμιες, δ) να εχεις ηδη φραγκα.

Θα μου πει κανεις τελικα ποια ειναι η αντωνιαρου που πηδηξε ο ποδολαγνος  :tickedoff:
Έτσι ειναι δικιέ μου , το έχει πει!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ναι οκ το εχω πει. Ακομα αυτο πιστευω εσυ ξερεις κανεναν να ειναι χαζος και να βγαζει χρηματα? εχει βρει εναν τροπο που δουλευει αρα χαζος δεν ειναι και που ξερω εγω οτι ο ποδολαγνος εχει λεφτα επειδη το λεει? Ενας πραγματικα εξυπνος τυπος που εχει βγαλει πολλα και θα συνεχισει να βγαζει του κοβει και δεν κανει επιδειξη. Ειδικα οταν εκει που μιλαμε μου πεταει τον τραπεζικο λογαριασμο επειδη στριμωχθηκε ή νευριασε που δεν τον αναγνωριζουμε  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολαγνε οποιος εχει φραγκα χωρις να δουλευει, η ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα για να ζεις και σιγουρα δεν παει στην αλλη ακρη του πλανητη να ξεκινησει απο την αρχη. γιαυτο κοψε με τον τραπεζικο σου λογαριασμο που μας εχεις ζαλισει ταρχιδια ολη την ωρα. αντε μπραβο.

Εκτορα  είσαι πολύ λαθος. Ποιος σου είπε καταρχήν πως δεν εργαζομαι?

Εχω φτύσει αίμα για αυτά που εχω.

Αντε πες στον Αμπράμοβιτς λοιπόν να μην πηγαίνει πουθενά αλλού, αλλά να κάθεται εδώ στην Ελλάδα, αφού έχει πιο πολλά από μένα και να μην πηγαινει κι αυτός πουθενά, μόνο να κα΄θεται να τα τρωει.

Τι μαλακίες γράφετε εδώ μέσα ωρέ? χαχ αχ α

Όπου θέλω πάω για δουλειές. Απλώς την έδρα μου μεταφέρω στην Αυστραλία, προς το παρόν.

Κι αν αργότερα βρω κάτι καλύτερο αλλού, θα πάω εκεί που θα ναι καλυτερα.

Η μαλακία πάει σύννεφο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Εκτορα  είσαι πολύ λαθος. Ποιος σου είπε καταρχήν πως δεν εργαζομαι?

Εχω φτύσει αίμα για αυτά που εχω.

Αντε πες στον Αμπράμοβιτς λοιπόν να μην πηγαίνει πουθενά αλλού, αλλά να κάθεται εδώ στην Ελλάδα, αφού έχει πιο πολλά από μένα και να μην πηγαινει κι αυτός πουθενά, μόνο να κα΄θεται να τα τρωει.

Τι μαλακίες γράφετε εδώ μέσα ωρέ? χαχ αχ α

Όπου θέλω πάω για δουλειές. Απλώς την έδρα μου μεταφέρω στην Αυστραλία, προς το παρόν.

Κι αν αργότερα βρω κάτι καλύτερο αλλού, θα πάω εκεί που θα ναι καλυτερα.

Η μαλακία πάει σύννεφο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιχειρηματια. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου εγραψα τι πιστευω. Και στην τελικη τα λεφτα δεν ειναι το παν, η υγεια και οι ανθρωποι μας ειναι τα σημαντικα, οσο κοινοτυπο ή μιζερο μπορει να ακουγεται σε καποιους.

Συμφωνώ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ποια ειναι η δουλεια σου φιλε μου? καθαρες κουβεντες.

Καπου ειχαν γραψει πως ειναι ταριφας, αν θυμαμαι καλα  :grin:

Ή μπακαλης  :think:

Ναι οκ το εχω πει. Ακομα αυτο πιστευω εσυ ξερεις κανεναν να ειναι χαζος και να βγαζει χρηματα? εχει βρει εναν τροπο που δουλευει αρα χαζος δεν ειναι και που ξερω εγω οτι ο ποδολαγνος εχει λεφτα επειδη το λεει? Ενας πραγματικα εξυπνος τυπος που εχει βγαλει πολλα και θα συνεχισει να βγαζει του κοβει και δεν κανει επιδειξη. Ειδικα οταν εκει που μιλαμε μου πεταει τον τραπεζικο λογαριασμο επειδη στριμωχθηκε ή νευριασε που δεν τον αναγνωριζουμε  :2funny:

Σου εγραψα τι πιστευω. Και στην τελικη τα λεφτα δεν ειναι το παν, η υγεια και οι ανθρωποι μας ειναι τα σημαντικα, οσο κοινοτυπο ή μιζερο μπορει να ακουγεται σε καποιους.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι οκ το εχω πει. Ακομα αυτο πιστευω εσυ ξερεις κανεναν να ειναι χαζος και να βγαζει χρηματα? εχει βρει εναν τροπο που δουλευει αρα χαζος δεν ειναι και που ξερω εγω οτι ο ποδολαγνος εχει λεφτα επειδη το λεει? Ενας πραγματικα εξυπνος τυπος που εχει βγαλει πολλα και θα συνεχισει να βγαζει του κοβει και δεν κανει επιδειξη. Ειδικα οταν εκει που μιλαμε μου πεταει τον τραπεζικο λογαριασμο επειδη στριμωχθηκε ή νευριασε που δεν τον αναγνωριζουμε  :2funny:
Ρε μαλακιστήρι μπόλντυ, ενώ εισαι έξυπνο παιδί , αυτή ισχυρογνωμοσύνη σου τα χαλάει όλα. Ξανακάνεις κωλοτούμπα για να φανει ότι έχεις δίκιο. Κλασσικά μόλις στριμωχτεις προσπαθείς με ένα σωρό παπαρο-επιχειρηματολογίες να το σώσεις αλλά το κάνεις χειρότερο. Πόσο μαλάκας μπόλντυς μπορείς να γίνεις ακόμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom