Νέα

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ναι ρε τυπε... εστω 18..20!!!! Σιγουρα κατω απο 25!!! Αυτο μονο ζηταω!!!!
Μας ετρωγε η αγαμια τοτε μας τρωει και τωρα...
Οι κ-25 εχουν στραβοψωλιασει απο τους πουτσους ! :confused:

Και γαμανε ΜΟΥΝΑΡΕΣ! :confused:

Αυτά είναι μαλακίες.
Αν ήσουν αγάμητος τότε, αγάμητος θα σουν και τώρα.
Δεν αλλάζουν αυτά.
Οι γκόμενες πάντα γαμιόντουσαν και πάντα θα γαμιούνται.
Απλά όχι μαζί με τύπους σαν κι εμάς :2funny:

galanis90

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι σε διαφορετική περίπτωση αν ήταν άντρας 32χρονος και γαμούσε 14χρονη και ας είχε ψευδή ημερομηνία γέννησης και φαινόταν 16 ετών στο Facebook θα ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.... :headbang:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μονο εγω καταλαβα οτι τα social τυπου fb εχουν μπει τοσο βαθια μες στους νομους κ συνταγμα,που ειναι ικανα αναλογα με τις αναρτησεις σου να σ φτιαξουν (οπως την τυπισα) ή να σ γαμησουν τη ζωη;:confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μονο εγω καταλαβα οτι τα social τυπου fb εχουν μπει τοσο βαθια μες στους νομους κ συνταγμα,που ειναι ικανα αναλογα με τις αναρτησεις σου να σ φτιαξουν (οπως την τυπισα) ή να σ γαμησουν τη ζωη;:confused:

όντως τα Σόσιαλ έχουν δύναμη. Οι Γυναίκες δεν τιμωρούνται όχι λόγω Σόσιαλ, αλλά λόγω νόμων και θετικής προκατάληψης.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Βασικά για να την αθωώσουν κάτι θα είδαν .Παράδειγμα εγώ 14 ετών ήμουν 1,80 ύψος, και άνετα έλεγα πως είμαι 16 η και 17 ετών.Αφού είχε βάλει και την ψεύτικη ημερομηνία και αφού δεν ήθελε τι φηλαδή δεν μπορούσε να φύγει προτού γίνει τι στην ευχή τον κρατούσαν τρία άτομα? Ασε που υπηρξε και στύσηάρα ερεθίστηκε,οποτε μιλάμε μόνο για αποπλάνηση και όχι για βιασμό.Φυσικά δεν είναι το ίδιο αν ήταν άνδρας 32 χρονος αφού και μυική δύναμη έχει και δεν χρειάζεται να υπάρξει ερεθισμός από την μεριά του θύματος.Τώρα εμένα αν βάλω ψεύτικη ημερομηνία στο ίντερνετ δεν το βλέπω πιθανό να με βιάζει καμμιά 32χρονη πλέον στα 54 ...μάλλον όχι ε?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Βασικά για να την αθωώσουν κάτι θα είδαν .Παράδειγμα εγώ 14 ετών ήμουν 1,80 ύψος, και άνετα έλεγα πως είμαι 16 η και 17 ετών.Αφού είχε βάλει και την ψεύτικη ημερομηνία και αφού δεν ήθελε τι φηλαδή δεν μπορούσε να φύγει προτού γίνει τι στην ευχή τον κρατούσαν τρία άτομα? Ασε που υπηρξε και στύσηάρα ερεθίστηκε,οποτε μιλάμε μόνο για αποπλάνηση και όχι για βιασμό.Φυσικά δεν είναι το ίδιο αν ήταν άνδρας 32 χρονος αφού και μυική δύναμη έχει και δεν χρειάζεται να υπάρξει ερεθισμός από την μεριά του θύματος.Τώρα εμένα αν βάλω ψεύτικη ημερομηνία στο ίντερνετ δεν το βλέπω πιθανό να με βιάζει καμμιά 32χρονη πλέον στα 54 ...μάλλον όχι ε?
Μωρε ας βιαστουμε απο καμια γκομενα κι ας ειναι και πενηνταρα!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

•Βαση του αρθρου δεν ειδαν τιποτα και επηλθε αθωωσης,παρα μονο την ψευτικη ημερομηνια που χε δηλωσει στο fb του.

•Οι νομοι δεν στηριζονται στο γεγονος ερεθισμος και στυση,παρα μονο στις ηλικιες,υπαρχει ωριμοτητα ηλικιακη αρα και δολος,ξερεις δλδ τι θα ακολουθησει,απο την αλλη εχει ανηλικο και ευκολο χειρισμο ενος τετοιου ατομου.

•Εν ετη 2020 ,βιασμος δεν επερχεται μονο με την επικρατηση του μυικα ισχυροτερου,ακομη και με λογια πλεον μπορεις να βιασεις καποιον,μη μας λες οτι να ναι γιατι συμφωνα με αυτο π λες οι γυναικες λογω της μυικης τους μαζας θα τανε παντοτε θυματα εναντι των αντρων.

•Επειδη ειχε στυση δεν μπορεις να πεις,οτι συναινεσε.Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Είσαι η απόδειξη, για ποιο λόγο οι γυναίκες καταφέρνουν και την γλυτώνουν πάντα. Από που κι ως που είδε την ψεύτικη ημερομηνία; στο πάρκο τον είδε να παίζει μπάλα και του την έπεσε. Και μάλλον δεν κατάλαβες την έννοια του βιασμού, σύμφωνα με το Νομικό Σύστημα. Όταν ο Νόμος λέει ότι η συνουσία με 14χρονο είναι βιασμός, δεν αναφέρεται στην μυική επιβολή. Αν ένας άντρα σε αυτή την ηλικία πηδήξει μια 14 χρονη, ακόμα κι αν αυτή γουστάρει, σύμφωνα με το Νόμο είναι Βιασμός. Δεν λέει ότι την έβαλε κάτω με το ζόρι. Λέει ότι το 14χρονο δεν μπορεί να δώσει συναίνεση λόγω ηλικίας, όχι ότι το απείλησε ή ότι το έβαλε κάτω με το ζόρι. Και βάσει Ισότητας, θα έπρεπε λοιπόν να καταδικαστεί, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ. Δεν υπάρχει όμως, και δεν υπάρχει γιατί τύποι σαν κι εσένα θεωρούν δικαιολογημένη την μη τήρηση των Νόμων όταν ο θύτης είναι γυναίκα. Κι εύχομαι ποτέ να μην σε κατηγορήσει κάποια για οτιδήποτε, χωρίς στοιχεία, γιατί θα σε καταδικάσουν. Απλά θα βάλει τα κλάματα και την έβαψες. Όλοι όσοι σκέφτονται σαν κι εσένα θα της δώσουν δίκιο

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.protothema.gr/world/article/1072892/meta-to-sex-me-ton-14hrono-i-32hroni-etoimazetai-gia-to-onlyfans-den-eho-tipota-na-haso/[/url]

Teah.png

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Με λίγα λόγια. Όχι μόνο δεν έχασε τίποτα, αλλά θα πλουτίσει από τους Μουνοζητιάνους που θα την πληρώνουν για να τους δείξει τα κάλη της. Σε τέτοια ξεφτίλα έχει φτάσει ο άντρας της Δύσης, που κάποτε κατάκτησε όλο τον κόσμο

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με λίγα λόγια. Όχι μόνο δεν έχασε τίποτα, αλλά θα πλουτίσει από τους Μουνοζητιάνους που θα την πληρώνουν για να τους δείξει τα κάλη της. Σε τέτοια ξεφτίλα έχει φτάσει ο άντρας της Δύσης, που κάποτε κατάκτησε όλο τον κόσμο

Οι 14χρονοι βλέπω να τον κάνουν λάστιχο :cum:

dimitrisxar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
1.979
Πόντοι
200
Έχει αρκετά καλό υλικό

Συνημμένα

• 8098A409-ED66-4970-8A94-BF809B22AF69.jpeg
    8098A409-ED66-4970-8A94-BF809B22AF69.jpeg
    695,7 KB · Εμφανίσεις: 77
  • 046CD34D-3F56-41F7-A1EB-D39A10F8CC6A.jpeg
    046CD34D-3F56-41F7-A1EB-D39A10F8CC6A.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 77

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Που το ξεθάψατε πάλι αυτό ρε;

Πάντως, έχει "πλάκα" το όλο θέμα:

Όταν ο θύτης είναι γυναίκα τότε "παρασέρνει" το θύμα.

Όταν ο θύτης είναι άντρας, τότε βιάζει το θύμα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195

Stories

Νέο!