Βασικά για να την αθωώσουν κάτι θα είδαν .Παράδειγμα εγώ 14 ετών ήμουν 1,80 ύψος, και άνετα έλεγα πως είμαι 16 η και 17 ετών.Αφού είχε βάλει και την ψεύτικη ημερομηνία και αφού δεν ήθελε τι φηλαδή δεν μπορούσε να φύγει προτού γίνει τι στην ευχή τον κρατούσαν τρία άτομα? Ασε που υπηρξε και στύσηάρα ερεθίστηκε,οποτε μιλάμε μόνο για αποπλάνηση και όχι για βιασμό.Φυσικά δεν είναι το ίδιο αν ήταν άνδρας 32 χρονος αφού και μυική δύναμη έχει και δεν χρειάζεται να υπάρξει ερεθισμός από την μεριά του θύματος.Τώρα εμένα αν βάλω ψεύτικη ημερομηνία στο ίντερνετ δεν το βλέπω πιθανό να με βιάζει καμμιά 32χρονη πλέον στα 54 ...μάλλον όχι ε?
•Βαση του αρθρου δεν ειδαν τιποτα και επηλθε αθωωσης,παρα μονο την ψευτικη ημερομηνια που χε δηλωσει στο fb του.
•Οι νομοι δεν στηριζονται στο γεγονος ερεθισμος και στυση,παρα μονο στις ηλικιες,υπαρχει ωριμοτητα ηλικιακη αρα και δολος,ξερεις δλδ τι θα ακολουθησει,απο την αλλη εχει ανηλικο και ευκολο χειρισμο ενος τετοιου ατομου.
•Εν ετη 2020 ,βιασμος δεν επερχεται μονο με την επικρατηση του μυικα ισχυροτερου,ακομη και με λογια πλεον μπορεις να βιασεις καποιον,μη μας λες οτι να ναι γιατι συμφωνα με αυτο π λες οι γυναικες λογω της μυικης τους μαζας θα τανε παντοτε θυματα εναντι των αντρων.
•Επειδη ειχε στυση δεν μπορεις να πεις,οτι συναινεσε.Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.