Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τα κόκκινα δεν τα πείραζαν

http://[URL unfurl="true"]www.ellinikigeorgia.gr/wp-content/uploads/2013/10/%CE%9C%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%AE%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%B1.jpg[/img[/URL]]

αλλά για τα μαύρα μην είμαστε σίγουροι

[img]http://thumbs.dreamstime.com/z/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%AE%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%B1-31369061.jpg
Αν και πανέξυπνος αυτό δεν το έπιασα!!!!!! :huh: :rolleyes:

Επισκέπτης
ηδη οι δολοφονοι εχουν την Χ.Α αντιπολιτευση και τον ηλια δημαρχο
δυστυχως το αιμα τριων ανθρωπων και ενος που χαροπαλευει, θα το εξευτελισουμε για τα κομματικα ποσοστα. Τελικα μηπως μας αξιζει οτι περναμε σαν λαος  

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η εκδικηση δε σημαινει μονο αιμα.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
5.006
δυστυχως το αιμα τριων ανθρωπων και ενος που χαροπαλευει, θα το εξευτελισουμε για τα κομματικα ποσοστα. Τελικα μηπως μας αξιζει οτι περναμε σαν λαος  
τι ψαχνεις ρε φιλε....για να πανε κοντρα σ αυτους που σκοτωσαν τα 2 μελη θα ψηφισουν αυτους που σκοτωσαν τον φυσσα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εσυ ειπες οτι δεν εργαζεσαι. και εννοω οτι ενας τρεηντερ δεν εχει την τυπικη εργασια ουτε γραφειο, καθεται σπιτι με το σωβρακο και τρεηνταρει απο τον υπολογιστη. ακινητα ειπες οτι δεν εχεις πλεον τα πουλησες αρα δεν εχεις και το αγχος της εφοριας. εχεις λοιπον λεφτα, βγαζεις και αλλα τοσα με τις πιτζαμες σου καθε μερα, δεν εχεις νταραβερια με εφοριες και υπηρεσιες και τα παρατας ολα αυτα για να πας να κανεις τον εμπορο απο το μηδεν στην αυστραλια.
εμενα παντως με επεισες τι να σου πω. συνεχισε τα αρχιδιλικια μπας και νιωσεις καλυτερα  :2funny:

Επειδη θα με κάνουν να έχω νταραβερια με την εφορία γι αυτό φεύγω.

Ακομα και για το trading θα χρειαστεί να ανοιξω κωδικούς ξανα στην Εφορία.

Δεύτερον...

Πως θα πήγαινα ρε συ στην Αυστραλία? Με τουριστική βίζα?

Σε τρεις μηνες λήγει.

Επρεπε να βρω ένα πρόσχημα για να παω κάτω. Μόνο με εξαγορά επιχειρησης μπορείς να εγκατασταθεις μονιμα με business visa κάτω.

Ορισμένοι δεν ξερετε ούτε μέχρι που φτανει η μυτη σας από γνωσεις και θελετε να κανετε και τους μαγκες.

Το χειρότερο είναι πως πολλοί πιστευουν τις μαλακίες που γραφετε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τα κόκκινα δεν τα πείραζαν

http://[URL unfurl="true"]www.ellinikigeorgia.gr/wp-content/uploads/2013/10/%CE%9C%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%AE%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%B1.jpg[/img[/URL]]

αλλά για τα μαύρα μην είμαστε σίγουροι

[img]http://thumbs.dreamstime.com/z/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%AE%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%B1-31369061.jpg
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι και δεν αντιλέγω. και ειπα οτι οποιος τους δολοφονησε ειναι δολοφονος και πρεπει να καταδικαστει ασχετα με το αν διαφωνω με την ιδεολογια του φασισμου. Την δικη σου σταση κατεκρινα που θες να παρεις εκδίκηση. να δουμε ποσες φορες θα τα γραψω
ναι αλλα να ξερεις οτι μετα απο ενα θλιβερο γεγονος καποιοι βρισκονται σε μια οξυμενη κατασταση να το πω ετσι, ενο εσυ οχι προσπαθησε τουλαχιστον να το δει και λιγο ετσι και για την ωρα να μην τους προκαλεις.  ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δεν ειναι το ιδιο......μαχαιρι απο κοντα και αλλο εν ψυχρο με οπλο και χαριστικη βολη......σκεψου το.....απλα ξερεις κατι;;;; ολοι ξεραμε οτι το εθνικιστικο βραζει.....υπηρχαν χιλιαδες εθνικιστες....τωρα ολοι αποκαλυπτονται....και το κυριωτερο ειναι χιλιαδες τα πιτσιρικια με αγαπη για την Ελλαδα που το λετε εσεις φασισμο....οπως και να το πειτε μαγκες ειναι χιλιαδες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι το ιδιο......μαχαιρι απο κοντα και αλλο εν ψυχρο με οπλο και χαριστικη βολη......σκεψου το.....απλα ξερεις κατι;;;; ολοι ξεραμε οτι το εθνικιστικο βραζει.....υπηρχαν χιλιαδες εθνικιστες....τωρα ολοι αποκαλυπτονται....και το κυριωτερο ειναι χιλιαδες τα πιτσιρικια με αγαπη για την Ελλαδα που το λετε εσεις φασισμο....οπως και να το πειτε μαγκες ειναι χιλιαδες...
οι πιτσιρικαδες ακολουθουν την μοδα...αλλοιμονο αν γνωριζουν και οι ιδιοι τι κανουν...καποτε ηταν η μοδα οι ιμο και ολοι ντυνονταν ετσι..μετα εγινε μοδα το να φορας μια κουκουλα και να βριζεις τους μπατσους..τωρα ειναι η μοδα να γινονται εθνικιστες..αυριο ποιος ξερει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Mε μερικες απλες ερωτησεις μπορει να καταλαβει καποιος αμα εισαι φασιστας ή απλα πατριωτης. Δεν εχει καμια σχεση ο εθνικισμος με τον πατριωτισμο και θα προτιμουσα πριν καποιος βγει να το παιξει ιδεολογος να ξέρει τι του γινεται με αυτες τις εννοιες.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
γκει-ντολ....τριχα απο τα αρχυδια τους δεν εισαι.....και το ξερεις.....εχω τυχει πολλες φορες σε ξυλο αγορι μου.....5 με 5 10 με 10...ουτε μια και μαρτυς μου ο θεος δεν επεσε κατω φασιστας....μια φορα στα πατησια ηταν τετοια η μαστουρα των προοδευτικων ανταφασιστων που χτυπιοντουσαν μονοι τους....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.343
Πόντοι
5.006
γκει-ντολ....τριχα απο τα αρχυδια τους δεν εισαι.....και το ξερεις.....εχω τυχει πολλες φορες σε ξυλο αγορι μου.....5 με 5 10 με 10...ουτε μια και μαρτυς μου ο θεος δεν επεσε κατω φασιστας....μια φορα στα πατησια ηταν τετοια η μαστουρα των προοδευτικων ανταφασιστων που χτυπιοντουσαν μονοι τους....
τωρα εσυ ψηφιζεις?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ευτυχως εχουμε καποιον να μας προσεχει :rockon:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
φασιστας δεν ειμαι.......το οτι εχω μια ιδεολογια και θετω τη ζωη μου στην πατριδα μου και οχι στο χασις στο πιοτο και στο πλιατσικο με κανει φασιστα ναι ειμαι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φασιστας δεν ειμαι.......το οτι εχω μια ιδεολογια και θετω τη ζωη μου στην πατριδα μου και οχι στο χασις στο πιοτο και στο πλιατσικο με κανει φασιστα ναι ειμαι....

Θεωρεις την χωρα σου ανωτερη ολων?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαστερ φιλε δεν ειναι το ιδιο......δεν ειναι μοδα....μοδα ηταν η αναρχια και ειναι...ποιος ειναι ο τσε;;; σε κοιτανε σα χαζοι....ασε με τωρα....ναι ρε φιλε ψηφιζω και ξερεις τι.. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι αλλα να ξερεις οτι μετα απο ενα θλιβερο γεγονος καποιοι βρισκονται σε μια οξυμενη κατασταση να το πω ετσι, ενο εσυ οχι προσπαθησε τουλαχιστον να το δει και λιγο ετσι και για την ωρα να μην τους προκαλεις.  ;)

Ξέρεις, το να εκφραζει καποιος αντιθετες αποψεις  με επιχειρηματολογια δεν ειναι προκληση, ειναι διαλογος  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom