Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οργανωμενα μελη της χρυσης αυγης ηταν που θεωρει κατωτερους τους μεταναστες και θεωρει οτι μπορει να κλωτσαει να σκοτωνει να φτυνει και να τραμπουκιζει. ε αυτο για εμενα ειναι σκατοψυχια. Αν ηταν χριστιανοι θα ειχαν παει για καφε στο τοπικο κατηχητικο . τωρα μην με βγαζεις το λαδι για τα αυτονοητα ελεος. και εν πασει περιπτωση ειμαι η πρωτη που ουτε να σκεφτω οτι καποιος δολοφονηθηκε για οποιαδηποτε λογο αλλα μην αρχισουμε τις μπουρδες με τα αθωα μελη εγκληματικης οργανωσης για να εξιλεωθει η χα.
ξερεις ποσα μελη εχει η χα;;; ξερεις ποσοι που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εχεις στο μυαλο σου θα μπορουσαν να  ηταν εκεινη τη στιγμη στην πορτα και να κανανε χαβαλε;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
URL]] Κλείστε το τάχιστα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οργανωμενα μελη της χρυσης αυγης ηταν που θεωρει κατωτερους τους μεταναστες και θεωρει οτι μπορει να κλωτσαει να σκοτωνει να φτυνει και να τραμπουκιζει. ε αυτο για εμενα ειναι σκατοψυχια. Αν ηταν χριστιανοι θα ειχαν παει για καφε στο τοπικο κατηχητικο . τωρα μην με βγαζεις το λαδι για τα αυτονοητα ελεος. και εν πασει περιπτωση ειμαι η πρωτη που ουτε να σκεφτω οτι καποιος δολοφονηθηκε για οποιαδηποτε λογο αλλα μην αρχισουμε τις μπουρδες με τα αθωα μελη εγκληματικης οργανωσης για να εξιλεωθει η χα.

Η Χρυσή Αυγή δεν θεωρεί κατώτερους τους μετανάστες.

Θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσουν από την Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες.

Με όποιον τρόπο. με το καλό ή με τη βία.

Ουσιώδης διαφορά από αυτό που λες γλυκειά μου δικηγορίνα.

Βγάλε το κομματικο παρωπιδάκι του ΚΚΕ από τα ματια σου και σου υπόσχομαι πως θα δεις τον κόσμο διαφορετικό.

Εκτός αν σας βολεύει εκει στον Περισσό να τα λέτε έτσι, διαπιστώνοντας πόσο χαμηλά είναι τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ξερεις ποσα μελη εχει η χα;;; ξερεις ποσοι που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εχεις στο μυαλο σου θα μπορουσαν να  ηταν εκεινη τη στιγμη στην πορτα και να κανανε χαβαλε;;;

αυτο ειναι προσωπικη τους μαλακια. Αν θες να μου πεις οτι οι συγκρκριμενοι ηταν βλακες και δεν ηξεραν που ειχαν μπλεξει και ακολουθούσαν μια χρυση αυγη που τους εχωνε στα σκατα και δεν εκριναν, τοτε σου λεω οτι οντως δεν ξερω αν ηταν αβουλοι βλακες. Και σε αυτη την περίπτωση ομως πληρωνουν την βλακεία τους, πολύ ακριβα. Παρολα αυτα δεν εξιλεωνει τη χρυση αυγη ο θανατος τους.. που χρησιμοποιησε καθε βλακα και τον εβαλε να πραττει άνομα. Ούτε δικαιολογει τι ςπραξεις τους. Ούτε θα με κανει να στεναχωρηθω πιο πολυ που ενας βλακας ακουσε δολοφονους και επινε καφε μαζι τους και μεσα σε αυτο το χαος καποιος τον δολοφονησε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
http://[URL unfurl="true"]www.grafida.net/images/cmsmodules/pages/124175_17446.jpg[/img[/URL]] Κλείστε το τάχιστα.
[/quote]

τώρα είναι αργά..
όταν η δράση σου ανοίγει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αντιδράσεων αλλιώς δεν κλείνει αυτό το κουτί  ;D

Επισκέπτης
ασε τυπε, μπορει να ηταν και ενας νδ φιλος των παιδιων εκει και να τον σκοτωνας και αυτον, οι δολοφονοι ηθελαν μονο νεκρους, αν ηταν φανατισμενοι αριστεροι οπως γραφτηκε εδω μεσα, θα στοχοποιουσαν προσωπα πριν χτυπησουν και οχι στα τυφλα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
οργανωμενα μελη της χρυσης αυγης ηταν που θεωρει κατωτερους τους μεταναστες και θεωρει οτι μπορει να κλωτσαει να σκοτωνει να φτυνει και να τραμπουκιζει.

Και οι ψεδοακροαριστεροί θεωρούν κατώτερους τους ντόπιους και ανώτερους τους αλλοδαπούς.Και αυτοί κλωτσάνε,φτύνουν,και σκοτώνουν.Και δεν είναι νέο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αυτο ειναι προσωπικη τους μαλακια. Αν θες να μου πεις οτι οι συγκρκριμενοι ηταν βλακες και δεν ηξεραν που ειχαν μπλεξει και ακολουθούσαν μια χρυση αυγη που τους εχωνε στα σκατα και δεν εκριναν, τοτε σου λεω οτι οντως δεν ξερω αν ηταν αβουλοι βλακες. Και σε αυτη την περίπτωση ομως πληρωνουν την βλακεία τους, πολύ ακριβα. Παρολα αυτα δεν εξιλεωνει τη χρυση αυγη ο θανατος τους.. που χρησιμοποιησε καθε βλακα και τον εβαλε να πραττει άνομα. Ούτε δικαιολογει τι ςπραξεις τους. Ούτε θα με κανει να στεναχωρηθω πιο πολυ που ενας βλακας ακουσε δολοφονους και επινε καφε μαζι τους και μεσα σε αυτο το χαος καποιος τον δολοφονησε.
το λιγοτερο ασεβεια προς νεκρους τα εμετικα σου ποστ για τα παιδια αυτα..ντροπη σου..δεν κρατας ουτε τα προσχηματα!!!με την λογικη την δικη σου, αν ενας ηλιθιος,μανιακος, ανοιγε πυρ σε αγωνα μπασκετ η ποδοσφαιρου, με ασχετα θυματα,υποθετω θα λεγες καλα να παθουν, επειδη ετυχε να ειναι παροντες στον αγωνα ετσι???σα δε ντρεπεστε λιγο που ποσταρετε κιολας!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η Χρυσή Αυγή δεν θεωρεί κατώτερους

τους μετανάστες.

Θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσουν από την Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες.

Με όποιον τρόπο. με το καλό ή με τη βία.

Ουσιώδης διαφορά από αυτό που λες γλυκειά μου δικηγορίνα.

Βγάλε το κομματικο παρωπιδάκι του ΚΚΕ από τα ματια σου και σου υπόσχομαι πως θα δεις τον κόσμο διαφορετικό.

Εκτός αν σας βολεύει εκει στον Περισσό να τα λέτε έτσι, διαπιστώνοντας πόσο χαμηλά είναι τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά το λένε τα κατηγορητήρια τ ης δεξιάς και μνημονιακής κυβέρνησης του πασοκονεοδημοκρατικού τόξου, η διεθνής κοινότητα, τα καθεστωτικά μμε και οχι μονο εγω. Τωρα αν σήμερα μετα την δολοφονία  πηρε ο κασσιδιάρης  το βολικο γεγονός της δολοφονίας και το έκανε σημαιάκι για να εξιλεωσει την συμμορία ειναι αλλου παππα ευαγγέλιο. Σε εμένα που ειμαι πολίτης της χωρας και την βλέπω να γινεται ρημαδιο η ουσια ειναι μια. το χουμε χασει σαν χωρα το παιχνιδι και παμε γκρεμο

Επισκέπτης
αλλη ενα κακιασμενο νικ σαν ολα τα αλλα...
Μιλαμε για πολιτικα γραφεια ΝΟΜΙΜΟΥ κομματος, λιγο πριν απο ομιλια.
Ολα τα υπολοιπα ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας σου μεχρι να αποδειχθουν..

Επισκέπτης
Σε εμένα που ειμαι πολίτης της χωρας και την βλέπω να γινεται ρημαδιο η ουσια ειναι μια. το χουμε χασει σαν χωρα το παιχνιδι και παμε γκρεμο
Μονη λυση σε αυτο δεν ψηφιζουμε νδ μπας και την γλυτωσουμε τελευταια στιγμη.  :grin:

Επισκέπτης
ασε τυπε, μπορει να ηταν και ενας νδ φιλος των παιδιων εκει και να τον σκοτωνας και αυτον, οι δολοφονοι ηθελαν μονο νεκρους, αν ηταν φανατισμενοι αριστεροι οπως γραφτηκε εδω μεσα, θα στοχοποιουσαν προσωπα πριν χτυπησουν και οχι στα τυφλα.
ναι γιατι οι τυποι με τα ξυρισμενα κεφαλια και τα αρβυλα ειναι δυσκολος στοχος...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μόλις έκανα αναφορά το εξής σχόλιο:

Προσέθεσα και το εξής στην αναφορά:
"Τραγικό. Μπανάρισμα με συνοπτικέσ διαδικασίες"

Ζητώ σε όσους συμφωνούν να κάνουν επίσης αναφορά.
Δε νομίζω ότι λογαριασμοί με διαχρονικά διαλυτική συμπεριφορά, και καμία εποικοδομητική συνεισφορά στο σαιτ πρέπει να γίνονται ανεκτοί,
ειδικά όταν αυτή ακριβώς η ανοχή τους αποθρασύνει.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά το λένε τα κατηγορητήρια τ ης δεξιάς και μνημονιακής κυβέρνησης του πασοκονεοδημοκρατικού τόξου, η διεθνής κοινότητα, τα καθεστωτικά μμε και οχι μονο εγω. Τωρα αν σήμερα μετα την δολοφονία  πηρε ο κασσιδιάρης  το βολικο γεγονός της δολοφονίας και το έκανε σημαιάκι για να εξιλεωσει την συμμορία ειναι αλλου παππα ευαγγέλιο. Σε εμένα που ειμαι πολίτης της χωρας και την βλέπω να γινεται ρημαδιο η ουσια ειναι μια. το χουμε χασει σαν χωρα το παιχνιδι και παμε γκρεμο

Aυτή είναι η ουσία.Τα υπόλοιπα κασετούλα που διαβάζεται και ανάποδα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το λιγοτερο ασεβεια προς νεκρους τα εμετικα σου ποστ για τα παιδια αυτα..ντροπη σου..δεν κρατας ουτε τα προσχηματα!!!με την λογικη την δικη σου, αν ενας ηλιθιος,μανιακος, ανοιγε πυρ σε αγωνα μπασκετ η ποδοσφαιρου, με ασχετα θυματα,υποθετω θα λεγες καλα να παθουν, επειδη ετυχε να ειναι παροντες στον αγωνα ετσι???σα δε ντρεπεστε λιγο που ποσταρετε κιολας!!!!!

ειναι απολυτα ξεκαθαρη η λογικη μου και το τι ειπα. Τωρα αν θες να διαστρεβλωσεις τα λογια μου γιατι δεν σε βολευει η αληθεια καντο. Επισης εχεις μπλεξει τα μπουτια σου. Ο ποδοσφαιρικος αγωνας και η εγκληματικη συμμορια εχουν οπαδους. Οι πρωτοι ειναι νομιμοι, οι δευτεροι παρανομοι, εξου και ειναι μεσα τα στελεχη και ο αργηγος σας. Εσυ πρεπει να ντρεπεσαι γιαυτο που υποστηριζεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σοβαροι άνθρωποι το λένε...

Όλοι όσοι ζορίζονται που ανεβαίνει η Χρυση Αυγη και αυξάνει συνεχώς το ποσοοστο της

Μονο στο τελευταιο θα συμφωνησω μαζί σου. Πως το χουμε χασει.

Γι αυτό αποχωρώ κι εγω από δω και μεταναστευω στην Αυστραλία.

Θα περάσει καιρός μέχρι να ηρεμήσουν ξανα τα πράγματα στην Ελλάδα.

Ερχονται δυσκολα χρόνια.

Τα χρόνια της θλίψης.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
πολλα ερωτηματα και στις δυο περιπτωσεις..
[glow=red,2,300]η απαντηση ειναι ποιος εχει οφελος εκει ειναι και η απαντηση...[/glow]-
Bingo!!!!!οπως θα λεγε κι ο μαστορακης...ποιος αραγε να ειναι Ο ΜΟΝΟΣ που εχει οφελος κι απο τα 2 τραγικα και ξεκαθαρα προβοκατορικα περιστατικα??ποιος εμφανιζεται ο εγγυητης της ''ασφαλειας'' της ''ταξης'' και της ''ομαλοτητας'',με μια μικρη βεβαια λεπτομερεια???ακολουθοωντας κι υπακουωντας τυφλα στους τραπεζιτες και στον οσιο μνημονιο!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μόλις έκανα αναφορά το εξής σχόλιο:

Προσέθεσα και το εξής στην αναφορά:
"Τραγικό. Μπανάρισμα με συνοπτικέσ διαδικασίες"

Ζητώ σε όσους συμφωνούν να κάνουν επίσης αναφορά.
Δε νομίζω ότι λογαριασμοί με διαχρονικά διαλυτική συμπεριφορά, και καμία εποικοδομητική συνεισφορά στο σαιτ πρέπει να γίνονται ανεκτοί,
ειδικά όταν αυτή ακριβώς η ανοχή τους αποθρασύνει.

εισαι δηλαδη υπερ του διαλογου  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom