Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι θα στεναχωρηθούν οι Αριστεροί που σκοτώσε κάποιος αυτός τους δυο τύπους;

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1133333[/img[/URL]]

Ολημερίς τους βρίζανε. Ούγκ τους ανεβοκατεβάζανε! Τι αξία έχει η ζωή ενός Ουγκ;
Τόση όση να μην κινδυνεψει η Δημοκρατία τους.
[/quote]

ουγκ ήταν ε;

Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: Εκτέλεσαν το γιο μου σαν αρνί
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013, 11:51

«Ο γιός μου είπε πως πάει για καφέ. Βρέθηκε εκεί και τον εκτέλεσαν σαν να ήταν αρνί». Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη λίγη ώρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Λάμπρος Φουντούλης, μιλώντας στο ΕΧΤRΑ 3, ανέφερε πως ο 26χρονος γιος του, είχε σπουδάσει φυσικοθεραπευτής [size=14pt]και είχε αναλάβει τον μικρότερο αδελφό του ο οποίος πάσχει από σύνδρομο down.[/size]

ΟΙ ουγκ ήξερα ότι δεν εχουν συναισθήματα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί δεν θέλουν οι κυβερνώντες να βρεθούν. Δεν συμφέρει κανέναν τους.

Αποχωρώ γιατί έχω υποχρέωση, αλλά πριν το κάνω, πρέπει να τονίσω την βαθιά μου εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και την Αστυνομία της Ελληνικής Δημοκρατίας που σύντομα θα οδηγήσει τους δράστες στην παραδειγματική τιμωρία.
Ο Υπερκοριός θα νικήσει! Σε λίγες μέρες θα διαβάζουμε τις συνομιλίες των δραστών να τις διαβάζει η Μάνδρου από τα παράθυρα του  Ευαγγελάτου.
Έχετε πίστη στο Συστημα. Αυτό ξέρει.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο απλά. Το ότι τρομοκρατικές ομάδες μπορούν να γίνουν άνετα υποχείρια Μυστικών Υπηρεσιών δλδ.
Εξαιτίας του κλειστου τους χαρακτήρα κ ένα πρακτόρι να εισχωρήσει, ή να γίνει μετά πρακτόρι, μπορεί να πετύχει πολλά.  
Ή μπορεί λέω εγώ τώρα να υπάρχουν και Αριστεροί που θέλουν Εμφύλιο. Γιατί συνήθως η κατηγορία εξαπολύεται μονότονα προς την Χ.Α (από τους πασοκονεόδουλους βεβαίως-βεβαίως για να εμφανιστούν εγγυητές  οι ίδιοι της νομιμότητας)

Νομίζω ότι μιλάτε πάρα πολύ θεωρητικά και δεν αντιλαμβάνεστε το μίσος, την σαπίλα και τα δολοφονικά ένστικτα που υπάρχουν μέσα σε κάποιους ανθρώπους. Μίσος που δεν υπολογίζει συνέπειες των πράξεων αλλά καθορίζει μόνο τη στιγμή και που είναι δυνατότερο από οποιοδήποτε πρακτοριλίκι.

Σαφώς υπάρχουν αριστεροί που θέλουν εμφύλιο, όπως υπάρχουν και ναζιστές που θέλουν εμφύλιο ή αναρχικοί που ζουν το δικό τους αντάρτικο πόλεων κλπ κλπ. Καμένοι εγκέφαλοι υπάρχουν παντού.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομίζω ότι μιλάτε πάρα πολύ θεωρητικά και δεν αντιλαμβάνεστε το μίσος, την σαπίλα και τα δολοφονικά ένστικτα που υπάρχουν μέσα σε κάποιους ανθρώπους. Μίσος που δεν υπολογίζει συνέπειες των πράξεων αλλά καθορίζει μόνο τη στιγμή και που είναι δυνατότερο από οποιοδήποτε πρακτοριλίκι.

Σαφώς υπάρχουν αριστεροί που θέλουν εμφύλιο, όπως υπάρχουν και ναζιστές που θέλουν εμφύλιο ή αναρχικοί που ζουν το δικό τους αντάρτικο πόλεων κλπ κλπ. Καμένοι εγκέφαλοι υπάρχουν παντού.

ακριβως ρε τυπε εγω τους τα ελεγα αλλα με κοροιδευαν εχουμε γεμισει βλαμμενους εντος και εκτος ιντερνετ. Και ολα αυτα με τις προπαγανδες μαλακιες ειναι το παν ειναι η καθαρη και αντικειμενικη σκεψη. Και ο Μιχαλολιακος προπαγανδα κανει και οι αριστεροι.

Επισκέπτης
 Εγω λέω πως δεν θα βρεθούν ποτέ οι δολοφονοι των παιδιών.

Γιατί δεν θέλουν οι κυβερνώντες να βρεθούν. Δεν συμφέρει κανέναν τους.
Εγω πιστευω οτι οι κυβερνηση θελει να βρεθουν, και αν ειναι αριστεροι θα παρει την κατω βολτα ο συριζα που αυτη τι στιγμη εχει περασει μπροστα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ουγκ ήταν ε;

ΟΙ ουγκ ήξερα ότι δεν εχουν συναισθήματα.

Ναι Ουγκ ήταν βεβαίως. Σχεδόν τα μισά μέλη που εχουν γράψει στο νήμα αυτό επί μήνες αν όχι χρόνια έτσι τους αποκαλούσαν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εάν κάποιος θέλει να ονομάζεται άνθρωπος οφείλει να στενοχωριέται όταν κοινωνικά φτάνει σε σημείο να εκτελούνται εν ψυχρώ άνθρωποι για λογους ιδεολογικούς.

ναι αυτο περιμεναμε για να αρρωστησει η κοινωνια ολα τα αλλα που συμβαινουν γυρω μας τοσο καιρο ειναι υγεια :2funny:
και για πες μας αν καποιος θελει να ονομαζεται ανθρωπος πρεπει να στεναχωριέται πχ γιατι ενας που ανηκει σε εηκληματικη συμμορία που επιδικωκει θανατο αλλων ανθρωπων δολοφονηθηκε; οφειλει να συμπασχει με την οικογένεια πχ ενός παιδεραστη που κάποιος τον δολοφονησε;  Θα απαντησω εγω. Οχι. Οφειλει να θελει μια κοινωνια που η δολοφονια δεν ειναι η λυση αλλά ο διάλογος - αλλά δεν ειναι απαραιτηση προυπόθεση η στεναχωρια για θανάτους σκατοψυχων ντε και καλα, μπας και δεν τον πουν ανθρωπο. Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αυτο περιμεναμε για να αρρωστησει η κοινωνια ολα τα αλλα που συμβαινουν γυρω μας τοσο καιρο ειναι υγεια :2funny:
και για πες μας αν καποιος θελει να ονομαζεται ανθρωπος πρεπει να στεναχωριέται πχ γιατι ενας που ανηκει σε εηκληματικη συμμορία που επιδικωκει θανατο αλλων ανθρωπων δολοφονηθηκε; οφειλει να συμπασχει με την οικογένεια πχ ενός παιδεραστη που κάποιος τον δολοφονησε;  Θα απαντησω εγω. Οχι. Οφειλει να θελει μια κοινωνια που η δολοφονια δεν ειναι η λυση αλλά ο διάλογος - αλλά δεν ειναι απαραιτηση προυπόθεση η στεναχωρια για θανάτους σκατοψυχων ντε και καλα, μπας και δεν τον πουν ανθρωπο. Ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους..

Αλλα σου λεει αλλα καταλαβαινεις.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δυνατότερο από οποιοδήποτε πρακτοριλίκι.

Τα πρακτοριλίκια αυτό κάνουν. Διαίρει και Βασιλευε. Και για να γίνει αυτό, κάνουν αυτό ακριβώς που θεωρητικά περιέγραψα. Ποντάρουν σε αυτά τα πάθη για τα οποία έγραψες και τα αναδεικνύουν. Αυτό από έναν Ουγκ βεβαίως-βεβαίως.

Επισκέπτης
Κάτσε ντε μην το χοντρύνεις και εσύ. Δλδ με αυτό το σκεπτικό η ακροαριστερά είναι τρόπον τινα υπάλληλοι της Πασοκονουδού και όλοι μαζί εναντίον της Χ.Α
Ε αυτά δεν γίνονται πουθενά φυσικά
γιατι δεν φαινεται;;;
που ειναι ολοι αυτοι που εκαιγαν την Αθηνα για ψυλλου πηδημα δυο χρονια τωρα;; γιατι δεν εκαναν αποπειρα κατα του φασιστα Φουχτελ και Ραιχενμπαχ και πηγαν στα παιδακια;; τι περιμενουν;;

Επισκέπτης

Που ξέρεις αν ηταν σκατόψυχα αυτά τα παιδία? τα χες γνωρίσει? Ειχες μιλήσει μαζί τους? Ήξερες τι είχαν στην ψυχή τους?

Αυτό το λάθος κάνετε ολοι οι πορωμένοι ενάντια στη ΧΑ. Και αυτπό ειναι παθογένεια που εμποδίζει το διάλογο.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
γιατι δεν φαινεται;;;
που ειναι ολοι αυτοι που εκαιγαν την Αθηνα για ψυλλου πηδημα δυο χρονια τωρα;; γιατι δεν εκαναν αποπειρα κατα του φασιστα Φουχτελ και Ραιχενμπαχ και πηγαν στα παιδακια;; τι περιμενουν;;

Τα ίδια λέμε μαν. Απλά το πήγα ένα βήμα παρακάτω. Το έχω γράψει από την 1η στιγμή χθες.
Πρακτοριλίκι τη χρήσει Αριστερών. Των πάντα χρήσιμων ηλίθιων.

Επισκέπτης
Στην ελλαδα αυτο το καιρο παιζεται ενα σκληρο πολιτικο παιχνιδι με δυστυχως αθωα θυματα. Πρεπει οπως και δηποτε αυτη οι κυβερνησει να ανατραπει για το καλο ολονων.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Που ξέρεις αν ηταν σκατόψυχα αυτά τα παιδία? τα χες γνωρίσει? Ειχες μιλήσει μαζί τους? Ήξερες τι είχαν στην ψυχή τους?

Αυτό το λάθος κάνετε ολοι οι πορωμένοι ενάντια στη ΧΑ. Και αυτπό ειναι παθογένεια που εμποδίζει το διάλογο.

Αντε ρε Ουγκ από εδώ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

οργανωμενα μελη της χρυσης αυγης ηταν που θεωρει κατωτερους τους μεταναστες και θεωρει οτι μπορει να κλωτσαει να σκοτωνει να φτυνει και να τραμπουκιζει. ε αυτο για εμενα ειναι σκατοψυχια. Αν ηταν χριστιανοι θα ειχαν παει για καφε στο τοπικο κατηχητικο . τωρα μην με βγαζεις το λαδι για τα αυτονοητα ελεος. και εν πασει περιπτωση ειμαι η πρωτη που ουτε να σκεφτω οτι καποιος δολοφονηθηκε για οποιαδηποτε λογο αλλα μην αρχισουμε τις μπουρδες με τα αθωα μελη εγκληματικης οργανωσης για να εξιλεωθει η χα.

Επισκέπτης
Τα ίδια λέμε μαν. Απλά το πήγα ένα βήμα παρακάτω. Το έχω γράψει από την 1η στιγμή χθες.
Πρακτοριλίκι τη χρήσει Αριστερών. Των πάντα χρήσιμων ηλίθιων.
τι να λεμε ρε ριλε. μεχρι και το πολυτεχνειο Αμερικανοι τους το εστησαν για να ριξουν τον Παπαδοπουλο και κοκορευονται κιολας :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
την ποιο σωστή παρατήρηση απ όλους την έκανε η κανέλη σήμερα το πρωί ..
σε μια κοινωνία που υπάρχει πείνα, ανασφάλεια και τίποτα δεν λειτουργεί ομαλά είναι τουλάχιστον γελοίο να περιμένουμε ότι όλα θα κυλάνε ομαλά

και αντί να ρίξουν όλοι τις ευθύνες στην κυβέρνηση και στους Ευρωπαίους με τις πολιτικές τους κάθονται και παπαρολογούνε...
πρώτα φέραν το χάος και τώρα δίνουν συλληπτήρια.. και η tv κάνει αναλύσεις  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom